Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla!Jaz pa v ponedeljek dobim ključe od stanovanja ...zdaj pa še samo službo najdem...začela sem aktivno masirat, ljudje so zadovoljni, samo dovolj jih ni-za preživetje...mah,sej bo, a ne?Lep dan vsem :palec: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 a si tu dala oglasek? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Julijana, k bojo vidl, kok fajn delaš, bojo ostajal pri teb in še druge pripelal...vsak začetek je težak, ampak ni hudič, da ti ne bi uspelo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Hvala vam, vsem..ja, vem da bo-en problem je-samozaupanje.ko mi kaka stvar ne gre omahnem, a se-na srečo vedno prej poberem.koroška je pač dežela delovnih ljudi in marsikomu je težko dat keš zase, ker pač tega nimajo tako poštimanega-se razlikuje od LJ, MB ali pa obale.upam, da bodo ljudje ugotovili, da je fajn če se malo razvajaš fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 uporabi dobro staro marketinsko .brezplačno trikrat- akcija..... Potem se ti pa več ne bodo mogli upirat, še otepala se nas boš dej podatke na os- mam tam na štajerskem par pacientov, če greš tud na dom ti kuj zrihtam stranko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 je dobu moj lubč en pulover za rojstni dan, tak fajni, lep....pa operem js tole čudo, lepo na programu za volno pa z unmu prašku k ga eni u kino s sabo nosjo.....mehčalca pa ne smeš dat piše na etiketi uni......pa vzamem to zdej iz stroja.... kok smrdi...k moker pes kok hudiča pa nosiš pol tak smrdljiv pulover KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa z unmu prašku k ga eni u kino s sabo nosjo..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Hej Spet doma 3 dni predavanj, pa se ze veselim, da bo zdaj 3 dni mir No glavno, da sem sla cez vse in ugotovila, da se na ene 70% predavanj ne bo splacal hodit Drugace sem bila pa na tistem seminarju o custveni inteligenci. Glede tega sem ze precej prebrala ze prej in mi je bilo blazno vsec, tam mi je bilo pa bolj bedno, kot ne. Definitivno bi lahko bolje izpeljali in za tako solo dat nekaj cez 200.000sit, ni sans. Govorili smo sicer o odnosih do sebe in drugih ( pac pricakovanja pa toleranca, popuscanje...pa tak), kar naj bi bila v redu tema, ampak je nekako ni znal dobro predstaviti, pa tudi par taksnih cvetk je povedal, da smo se samo spogledovali. Se dobro, da sem sla, da mi ne bi bilo zal. Aja, pa mal sem sla v shoping, ma Esprit fajn zadeve Pa v kino gledat eno polomijo - Dark water :xx!: :xx!: Kaj se? Aja drug teden se grem vpisat na francoscino Bom mal delala na svojih sanjah, sem se odlocila ornk no... Lp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> klicala je, vsa se mal pogovarjala, kaj kej dela tam dalech pa tko... no pol mi je pa she povedala de je nosecha....tko v enmuchetrtmu mescu...pa tko...pa she mal kaj kej delapa de pride sm rodit...skratka specializacija je prestaulena...ker na FBI akademiji nosechnic nochjo met (sexizem)no...pol se je pa she zlomk odlochu, de che zhe bo ochka majhnmu zlomchku, de tut ne gre ke na uno drugo stran zemlje se bomo familijo shliUWAAAAAAA ..OM.. aaaa kako lepo bote cela familija - in kdaj pride in kdaj ima rok in ime sta že izbrala ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Kaj mam sploh od tega tedna? Tri dni sem bila nonstop na tem butastem faksu, danes delala in delam še 3 dni neprestano - se pravi tudi v nedeljo! Da se vstanem, zrihtam, pridem do službe in nazaj, rabim 12 ur! Delam pa samo 8. Ampak bo pa potem frizer, kaj novega za oblečt, ker sem že kot en klošar s tem, kar imam in še kaj. Priznam, da je fizično delo zame ponižujoče in me spravi v neke vrste depresijo, ampak kaj, ko nonstop rinem v to. (poučevala res ne bom, v strežbi tudi ne bom, degustacije niso zame, ker nisem komunikativna, za ostalo nimam izobrazbe ali spretnosti). No ja, v bistvu mi je ponižujoče bolj to, da se moram na troli peljati z vso tisto rajo (ja, snob sem, pa kaj?). :xx!: Grozna sem, shujšati bi morala in iti k frizerju in si kupiti nove cunje! Ne prenašam samo sebe tako klošarske. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 mačona, saj bo... delo je delo! ni važno če fizično... glavno, da delaš Jst tud zdej precej delam... sicer v strežbi... ampak meni to delo ful odgovarja, skoz se nekaj dogaja, veliko ljudi spoznam, dobro sem plačana... pa hkrati dostkrat delam tolk da komej še hodim po 9 urah, nekatere stranke so :xx!: res, kakšen folk to vse vidiš takole... ful dobra šola v glavnem sem res zadovoljna tukej kjer delam imam tudi cilj - nasl. leto na daljše potovanje - rabim ok. 400 000 sit... ful si želim to... in bom tud šla, sama, sem se odločila x!x Tale dež še kar pada... po svoje je čist uredu, tko zaspani dnevi so tole jst skoz spim ali pa lenarim... od športa pa nič boljšega, samo vse možne vaje... nasl. teden začnem s fitnesom, bom kupila kar trimesečno karto tko da si niti po enem mesecu ne bom mogla premislit Aliana ko berem tele tvoje "mačje" prigode se tolk smejem zmer, vse si predstavljam Jst se bom kmalu preselila v svoje stanovanje, pa bi tud imela enega mačkona... no, se še odločam... Jutr pa v LJ - spet v vrsto pred referatom to bi jih nekam poslala... bo pa tak u izi dan... poleg urejanja mnogo stvari bo na koncu koncev tud petek jupi gremo ven žurat in vse ostalo vikend pa bo seveda delaven - sobota čez dan, nedelja zvečer... Sem totalno dobre volje, najedla sem se do sitega (u bistvu preveč ... nekaj mi na sladko vleče ) Lepo se mejte Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 čuden dan... razpoloženje mi niha od skoraj evforije do skoraj depre pa v bistvu se nič posebnega ne dogaja... aja, dober večer vsem lunatkom julijana, privoščim ... job se bo pa menda tudi našel aliana, hude te tvoje mačje štorije (fetiš na elastke ) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Julijana - očitno korenito spremenila svoje življenje Ustno pohvaljena Joj...mi pa še vedno polno hišo ljudstva....in barve vnesli v naš dom.Mlajša ima belo modro sobo...starejša...marelično belo - črno je na srečo odmislila , naša ta velika spalnica pa bo..tudi modro bela(modri strop itd..itd.) Še vedno ne vem, kdaj bomo imeli trgatev ...mah... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 jaz bom pa dnevno v nežno rumeno stkala tko sem možgančke napenjala, da je najboljš da si kozarček vinčka privoščim pa spat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Julijana , Michelle - tolk slabo je blo, eh škoda, sama tematika pa se mi ful obetavna zdi, Prlečka, da nea ti mal pretiravaš? Jaz pa cel dan totalno aktiven v delu in stikih z ljudmi, izčrpan, bemu, se včasih ne čudim, da postajam mal samotarski. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Cer Jaz pa ze z morja, bla na prevajalskih delavnicah v Izoli (na poti nazaj poskusala najt Merkator in obiskat Cigancico, pa zabluzila cist sej mogoce bi pa clo Interspar morala iskat?) Prisibala nazaj, ker jutri delam, potem pa takoj spet nazaj dol sibam do nedelje.. zacetek zgleda kar obetaven.. mal mi bo ego potlaclo sicer, ker bom ugotovila kolk nimam pojma o spanscini, ampak izkusnja bo pa kul Cist crknjena od voznje v dezju... nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Vsemogočni mi pošilja skušnjave, počutim se ko Jezus na gori Sinaj.... predme sipa čuda şlastno dišečih in opojnih mojim čutom skladnih zadevc...in pol še zraven šepeta na uho, vzemi še zame enega.....se bova skupaj sladkala Pa ja de ... a jst sem pa želez al kaj....pa sej nisem gumileznga, da bi tole prenašala v nedogled že cel teden vse na glavo..na začetk tedna sn streljala , hvala bogi nič trofla, kr drgač bi me če na ričet dieto kam poslal.... skratka ni da ni..... je pa fajn ja , takle pisker zvezdni bum , ideje se kr krešejo, zadeve ki so prej stale čist na mrtvi točki se kr odvijajo,nenadno in nenavadno spreobračajo gor in dol ** Zakaj ni več ljudi razsvetljenih? Ker ne iščejo resnice, ampak korist. Mož ki je bil v denarni stiski, je skušal na ulici prodati grobo preprogo.Prvi kateremu jo je pokazal: Ta preproga je groba in zelo zdelana. In kupil jo je zelo poceni. Minuto pozneje je kupec rekel drugemu, ki je ravno prišel mimo: Tu je preproga mehka kot svila, ni je enake. Sufi, ki je bil priča dogodku, je rekel: Prosim dotakni se me s svojo čarobno palico, ki lahko spremeni grobo preprogo v gladko in kremenec v dragocen kamen. Čudodelna palica se imenuje lastna korist. Lia & Anthony De Mello since 2004 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> no...pol se je pa she zlomk odlochu, de che zhe bo ochka majhnmu zlomchku, de tut ne gre ke na uno drugo stran zemlje se bomo familijo shliUWAAAAAAA Čestitam ti Aakhutiću . Upam da se bomo kje srečali v Tivoliju, na družinskem sprehodu. Aja pa kar počasi se poslovi od nočnega lajfa, ker otrok, pa nočni lajf ne gre skp. Jebi ga sad edin', če nista swingeraša s punco!!! Aaaa mali Aakhutić ili Aakhutica dolazi!!! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Razturavam tkole sred noči morm spucat mal plejs pa sm glih u elementu.....musko poslušam, same stare bluzerje( Big Joe Williams, Eric Sardinas, Blind Boy Fuller, Mr.Lucky, John Mayall......) i kok je fajn, mi paše ful zdejle to, tak blues....majka....kr poplesujem zravn mal tk sm fajn dons....en kofi si še morm skuhat zdele enkrat, pa poglodat kej pol pa neprej....zun je tk dež verjetn al kok včeri sm blča čist fertik, komi sm se vlačla po sveti, kt bi me en fajn pretepu, me vrgu iz stolpnce pol bi še pa buldožer čez mene pelu....približn tk sm se počutla...dans pa čist naspidirana, vsa pajsja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> včeri sm blča čist fertik, komi sm se vlačla po sveti, kt bi me en fajn pretepu, me vrgu iz stolpnce pol bi še pa buldožer čez mene pelu....približn tk sm se počutla...dans pa čist naspidirana, vsa pajsja podobno, sam da nisem dans čisto nič naspidirana... pa neke zadeve mi malce pritisk dvigujejo... zakaj mi manjka tiste odločnosti, da bi zaprla vrata za seboj ?drugače pa dobro jutro svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ...dons bo dober dan... ko sem se zbudil sem zacutu, da se bo danes neki velikega zgodil zame... ta filing se mi zlo redko pojavi in do zdaj me se ni varal... porocam ju3... Lep dan tud ostalim... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 selenči sej bo bolš sej veš uno, morš taprvo čist na podn past da se lohk začneš dvigvat pol...... no tole bi nej tolažilno se čulo pa nism čist zihr KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 hudič je v tem, da imaš eno leto občutek, da zdej si pa že čist na dnu, pa se še zmeri za kako stopnjičko v drek spustiš... ampak to te krepi, tko da... ni sile, bom postala jeklena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ja sej....js sm tud večni optimist....pesimist bi reku slabš k je ne more bit....js pa pravim o ja pa je lahk kar nas ne ubije nas krepi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts