aiwa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 amiska sestrca x:Xx ma ja tko u izi mislm počet sam tist kar se mi zljubi. sam eno stvar jo mam k bi jo res "mogla" narest... in to mam en dva tri fertik... sam morm počakat, da tud drugi vstanejo... lalalalalala.... nč grem se oblečt, pa u trgovino... bi topu kruhk za zajtrk spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 o,lej jo vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 whaat?ne morm verjet,sem si zazelela prekmursko muziko z violinco mal poslushat in evo ti dear ,cigo ,sam zate cel prekmurski bend pred studiom super,sopa violinca,pa harmonika,pa kitarca in trije prekmurski fantje. in to zdej ob tej uri mam cel koncert pred sabo,kolk sm jst faca juhu..."VSI SO VENCI VEJLI,VSI SO VENCI VEJLI.." vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ..sm na delu.. sonce je.. fajn se počutm.. ljudje so kul... čakam en dobr kofe honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 seal, kaj je pa s tabo zadnje čase.... ...nekam sco odrezav.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> KJE? Nisem videla sonca že celo večnost.Bi takoj prišla tja, kjer je sonce. Izvoli na Štajersko, ker tu pa.... , dotlej pa sprejmi en sončni žarek, lepo soboto VSEM, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> KJE? Nisem videla sonca že celo večnost.Bi takoj prišla tja, kjer je sonce. brnik honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ooo Mysti fino Pa tudi za slikarski tecaj! S cim pa slikajo? Super zacetek dneva.Sanjala sem najboljse sanje kar sem jih kdajkoli... Lepo sem spala, naredila tibetance, peljala pesota ven, caka me mejhn ucenja, fitness, vecer z ...Kolk majo sobote vecji efekt, ko so med tednom predavanja Cau Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 uživala, nekaj kostanja nbrala, bolj malo, ampak je ves pobran, pa sam tisti lepi veliki nama je šmekal sva se pa zabavali, smejali (včasih se vprašam, kva si kej folk misli, če naju opazuje )jaz pa v kopalnico - čiščenje, ne razvajanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 naredila eno oslarijo, boma vidl, kake bodo posledice.....so rekli slepi zdejle morm v avto, jst bi pa raj nekam na kak vrhec skliznila, da bi si mal glavo zluftala drgač pa uspela avto zglancat, bemu laufa k namazan odkar več ne tankam na Petrolu, prej je pa skor dušo spustu.... privoščljivci so mi očitali slabo izbiro, njufre....je že kul, sam rab kvalitetn futer še dobro da sem prebrala Vojkotovo opozorilo, bemu sn skor piroman postala a praviš Selene, da je kopalnica za pucat... bo treba kam drugam se it razvajat v kak jaccuzzi recimo vsemogočni na dopustu, al ma pa potrgane linije, te pa tak vrei ne, lahko delamo kar čmo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 pršou domov.. nimam časa it mal spat lačn tud nism... grem pod tush...potem pa na obalo na zabavo lep preostanek dneva in prijeten večer vsem... honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 jutrček ponoč zvrtal 1310 lukenj in dokončal znak kluba mali znakec, 200x150 cm, pa luči pridejo zadaj zdaj pa nazaj v klet, nadaljevat s Paint it black , mi je včeraj barve zmanjkalo, bo klub presvetel Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 drhal ... drhal... vlomil so mi v avto... dzankiji... so sam GSM vzel-bi lahko se marsikaj, sam so ocitn rabl sam neki kar lahko na hitr naprej prodajo... sam vseen...ze sam razbita sajba bo cca. 50K, pa GSM je bil vreden cca. 30k... jebem mater vsem dzankijem... :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Samo na hitro en pozdravček Včeraj žur do 4h, potem spat, ob 10h pa že v službi Prišla pop. domov, imela kosilo, zdej pa že šibam naprej... na fuzbal ubistvu nimam časa da bi šla malo podremat Najboljše volje sem... kr tko razganja me, vse mi je najboljš, polna sem pozitivne energije vsa vesela skoz... lajf je tok dobr tko je fajn vse... ne vem, kaj mi je to ampak res sm neki vsa happy... no sej, the best En ful lep vikend še naprej vam želim!!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 zdejle Tami dobila ful enih cunj, ampak to uau cunj, sploh ne vem če jih je tista dečva dvakrat oblekla... je fulll hepi, same tiste znamke, ki so pri mladih IN. Se mi zdi super, ker ne viha noska, zaradi tega ker so rabljene.. Samson, upam, da si preklical če imaš anročnino, da ne bo še račun uau :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Samson, upam, da si preklical če imaš anročnino, da ne bo še račun uau :xx!:sem preklical... fak za popizdit kaj je to ene birokracije... to ne mores verjet... najprej na policijo... pol na mobitel, zdej pa naj clovk najde I-mai stevilko(ki je ni nikjer...)... na hvalabogu da dobim vsaj 10K pri nakupu novega telefona v dobro, ker je bil prejsnji ukraden... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 heej naporen teden... veliko prespala v mb.. 'naporen' petek.. zdaj pa končno doma.. sej je fajn.. ampak.. bi rada šla nekam spet.... ni mi za bit tukaj.. ampak.. zgleda da ne morem nikamor...ah uživajte... (hm.. kaj če bi se šla matematko učit... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 matr...sm vedla da ples ni zame ... sinoči na eni zabavi me iz čistga mira na plesišču zaštiha v kolenu... sm sam zelena ratala in odšepala do prvega stola :xx!: ... sj dons je skor v redu, ni zatečen in sam še mal špika, sam me mal skrbi da je šou meniskus ... ma nč, NI meniskus, bom to porihtala ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Danes sem tudi jaz preživela lep dan kljub dežju ,vetru in oblačnosti Zjutraj me je prebudila moja najboljša prijateljica.Prišla je s svojima dvema sinovoma,ki sta enako stara kot moji dve hčerki.(13 in 8 let).Najprej smo vsi 6 skup lepo pozajtrkovali.Kasneje sva šle na Lunin forum ji malo pokazala kaj se tu dogaja in jo nagovorila naj se nam pridruži.Na kar se prijateljica odloči,da bi lahko ostala pri meni do popoldneva,ker je z otroci sama doma brez drugih obveznosti.Ker težko si kaj postorim po stanovanju,zaradi zamavcane noge,mi je prijateljica pomagala pospravit mojo spalnico,zamenjati rjuhe,skupaj sva pospravile letno in zimska oblačila.Med tem časom so otroci sami skuhali kosilo.Brez najine pomoči.Juha,pohani puranji zreski,pomes-frites,matavilec s paradižnikom in seveda na koncu še puding.Kosilo kot se šika je mene in kolegico pričakalo na lepo pogrnjeni mizici.Skupaj pojedli,pospravili popili še kavico,otroci pa čaj. Popoldne se je odpravila domov. Skratka današnji dan je zelo pozitiven in čustveno naravnan.Počutim se srečno in zadovoljno. HVALA TI NADJA ZA TA PREKRASEN DAN!! ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ... jap valkira... cist mim... sploh ne morm verjet pravzaprav... dostX avto v najbl zakotnih delih lj cez noc pustim pa ni blo nikol nic... zdaj pa kar sred belga dne... jebat ga, lajf je cudn... pa k sm mel GSM v predalcku, tko da se sploh ni nic vidl... sam je pa zlo zanimivo da sem se cel cajt na mavrici cudno pocutu, kokr bi nekaj slutu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Joj, grozn... Bi mi mogu rečt, da bi ti posoda GSM da bi lahko poklicu. Jst pa pol nič nism gledala (sej veš - pa še mal čorava sm).Mah sej ni tok grozn zarad keša, bolj je mim k se vse zakomplicira (pa mobi cifra, pa popravilo), no bistvu bi blo men tut zarad keša muka k sm trenutno ful na tesnem z njim.Pol si pa čutu, da neki ni OK. Jst sm pa mislila, da si tak težak. ...ce bi vedu bi ti ze rekel za GSM... a tak tezak, da si mislila da sem... ...(kadar nism zaskrbljen sem se hujsi... jebat ga-zapiflan mozolar... ) You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Dej pejt si zdele uga ta mastnga na čelu stisnt, da se mal sprostiš Po tok stresnem dnevu bi ti taka rekreacija sigurn sedla Sam nežno, da ne boš spet bulast okol hodu, pa se hvalu da si se fajtu ...kaj pa jaz pocenjam s svojimi mozolji pa tebe cist nic ne briga!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Pa jst sm ti hotla sam pomagat ...najprej pred svojim pragom pomet...pol se pa na moje mozolje spravlji... ce bi ti lepo za sebe in Batmana fajn poskrbela mi dons sploh ne bi v avto vlomili... jah tko ti je to ce se Batmanova mami ukvarja s tujimi mozolji... nc od Batmana... :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ah, kakšen teden je to, pa še ni za mano. Preveč vsega, zmešnjava totalna in preveč vsega. :xx!: Preveč dela sem si naložila in premalo sem spala. Sploh nimam filinga, da bi bila sobota. In jutri bom najbrž tudi imela filing, da je le še ne dan vmes v tednu. Ne maram biti preveč zahtevna in groba do sebe, sam kaj čem, če je krut lajf takšen kot je. Sam če bi vsi dnevi v mojem življenju bili takšni, bi se raje ubila ali prosjačila ali delala na črno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 prevozila čez tristo km.... ...videla polje Ehinacee, nisem hotela krast pri belem dnevu, ponoč zgrešila pole :xx!: jutri nedeljski izlet, če akcija uspe, dobimo seme videla ljudi ki jih že dolgo nisem,nekam postarani so videt folk voz po cestah kr brez luči enga sem za malenkost zgrešila.... sem silno previdno in pozorno vozila.... orka motorka naenkrat se zdrznem je blo na števcu 180 aja zjutraj sem pozabila vstat tako da mi še ležat ni treba it ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts