Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx :madpro:

(*dobra fora, ti kar povem, da jo bom uporabila kdaj tkole... ;) - a das avtorske na uporabo? :inocent: xDDx)

Aakhut, bravo nasi!! xsuperx

obvladkal al kwa! jacki!! :palec: :palec:

(ich se vedno crka, tko da bom spiritualno sam z vami x;)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Evo, da se pofockam.

Eno stvar, glavno sem uredila. Tako, da zdaj sem tudi studentka mednarodne ekonomije na uni ekonomski fakulteti x:o)x x:Dx Po pregovarjanju in podobnem so birokrati popustili x;)x

Dela bo ogromno, vse to sklapat, ampak to je moja pot.

Ze, da se je ena stvar kolikor toliko uredila, sem bolj pozitivna pri se eni, ki jo morem nujno resit ( zelo osebna ). xcrossfingx

Malce sem si oddahnila....

Papa xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Tako, da zdaj sem tudi studentka mednarodne ekonomije na uni ekonomski fakulteti 

x^x :palec:

(*pojma sicer nimam kaj naj bi to pomenilo, slisi se pa dbesticno x8Dx)

:detelca: (za ono 'drugo')

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čak mal, Mich, a nis bla na pravu?  :inocent: A sm kaj zabluzu?  x:Ix  x:o)x

Nisi zabluzil. Ostaja. Letos pa pac zacenjam se nekaj novega.

Ne vem kako bo vse sklapal, ampak bo moralo.

ekonomska fakulteta je ze v bolonjskem sporazumu, zato se je stvar lazje uredila ( je 3+2, 3 univerzitetnega pa 2 magisterskega)..bomo vidli x;)x prava pa tud ce zdej mal ne vidim x:o)x

Sam kere dobre predmete mamo: KLIK

Ma naudusena sem x:Dx

Ok...dolgocasim x:Ix

Ne bom pozabla na lajf x;)x Vec ti povem enkrat v OS...

Dons bom pocivala :inocent:

jutr grem v atomske :vio: prjatli so tam ze od pondelka baje se niso vidl bazena :vio: sam mi jih bomo ze zbrcal jutr! pol jim more pa nasa ekipa baje se neki hrane prnest so lacni,boscki leni :vio: postl je pa "zadost". bom kr eno blazino prvleku drgac bom mogu spet na tepihu spat :vio: tkole za podalsan vikend bo kr pasal, sam cev tedn prelezavat tam pa tud ne vem.. so kt maratonci.. :vio:

<{POST_SNAPBACK}>ekonomska fakulteta je ze v bolonjskem sporazumu, zato se je stvar lazje uredila ( je 3+2, 3 univerzitetnega pa 2 magisterskega)..bomo vidli  x;)x prava pa tud ce zdej mal ne vidim  x:o)x

Sam kere dobre predmete mamo: KLIK

Ma naudusena sem  x:Dx

Ok...dolgocasim  x:Ix

Ne bom pozabla na lajf  x;)x Vec ti povem enkrat v OS...

Dons bom pocivala  :inocent:

Super. :palec: Sem vesel zate. x:)x xsrcx Pa dobra kombinacija je pravo-ekonomija, pa tud :$$: obeta x;)x

Zgučano. :palec:

Jaz tud. x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Michelle :palec:

jst pa tko utrujena...ne sam utrujena - crknjena... se mi zdi, da polega vsega terenskega dela, pa tistih nekaj km do druge službice, pa nazaj, pa buljenje v ekran, pa razmišljanje koga še poklicat, pa pregovarjanje, da rabijo točno to in da je takšna podudba ravno prava... pa da ne pozabim napisat kakšen račun, pa kr do s stranke z predračunom, da plačajo takoj... pa tirjatve, pa izgovori na prejete terjatve, da pa še ni dost, si jaz omislim ene vaje zjutraj... me vsaka trebušna mišica zaboli ko kihnem al pa se pripognem... doma pa kosilo, pa pospravljanje, pa trgovina... sva se ravno prejle s tamalo spičile - ja vem treningi, šola, učenje, sam v trgovino bi pa lahko šla namesto mene bemu no... pridem v trgovino, brez denarnice, nazaj domov, potem še na banko, pridem domov, brez ključev, nazaj na banko...sam dol bom še padla... pa še k zdravniku imam namen it...

Selene :detelca: xupx

Michelle, sam da si bolje :palec:

Amis, ti pa uživaj v odklopu, ti privoščim xcrossfingx

Pa en zdravilni pobož vsem, ki rabite x:Xx

kr neki... zblojen dan, precej dela, a ne toliko količinsko, kot je drugače čudno... pa čaka me trening, bi morala začeti razmišljati o sestavi ekipe za soboto... potem me čaka še eno obsežno gradivo za pregledati...

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

<{POST_SNAPBACK}>

pridem v trgovino, brez denarnice, nazaj domov, potem še na banko, pridem domov, brez ključev, nazaj na banko...sam dol bom še padla... pa še k zdravniku imam namen it...

:eek: ...da nis strelka postala? :inocent: x:Dx

Mene tud že od kašljanja trebuh boli, pa glava, pismo me kar strah začet kašljat.... :xx!: Selene :detelca:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

čist sm rdeča v glavo x:Dx vsaj mal spremembe

sam teli frizerji pa tut prbijejo ceno 12300sit za striženje barvanje :eek:

zato pa ne hodm pogosto k frizerjem, to je celo premoženje :sori:

pa živčni zlom sm mela učeri k sm tamalga strigla z mašinco, ampak zdej je že uredu :inocent: :2src: sam dvomim, da mi bo še pustu, da ga ostrižem, ker je prow trpel boščk

show must go on

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

selene...... :detelca: xpresentx xgoldfishx xcrossfingx

coccinelle.... x:Xx

uživajte skratka......

pa za zdravljenje...... xgoldfishx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...michelle... tale mednarodna ekonomija je najbolj bedna smer na ekon. faxu... :xx!: :xx!: a to si sla direkt +2 al kaj???Jaz bom su tut drug let najverjetneje sam na finance... al bom su pa na CFA.. ne vem se...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jah men je usec....ce mi ne bo, so mi dali moznost, da se naslednje leto prepisem na management....pa nardim 2, ki mi bosta manjkala.

Tebi bedna, meni vsecna xnckrivx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...