Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Sej mi ne :o|o: Zato pa je taka zverina :o|o:

Pa OK, nekak ga resuje to, da je najdencek, pa da ne vem kako otrostvo je imel in da sklepam da ne prav fajn, glede na to kako se obnasa (posesivnost, pa da ne ve kje je meja pri igranju/grizenju, pa take..)

* če bi se takrat pred leti odločila za veterinarsko, kar je bla tud opcija, bi danes mačjo psihologijo študirala. (tko, da mal razložim tole - k se sliši,kot da bi o otroku govorila :o|o: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

***  :vragec:  :!!:  :att: Macek mi polil pol salce caja po racunalniku in po stolu! Zato ker mu nisem pustila na omaro plezat. Besna k ris! Zdaj, ko vidi, da je neumnost naredil, pa lahko na besedo uboga. Sedi cist pridno na okenski polici in me sam tko nesrecno gleda, ker ga total ignoriram. Mi skoci vsake tolk na stol, kao bi se crkljal, pa sam recem Dol, in skoc dol in neki mjavka sam sebi v brk.. Ejj, ne bomo se tkole sli  :vragec: Nic ''televizije'' danes. (oziroma plezanja all over..) :!!: ...

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bliža se moj 1000. post in bi rad, da je za razliko vseh ostalih tehten, premišljen, in skrajno inteligenten...sploh pa koristen za vse.

v 1000. postu bom odgovoril na splošno vprašanje, ki zadeva vse, to je vprašanje o smislu bivanja, o nas, o vesolju, zakaj smo taki, kot smo...vsa ta vprašanja bom strnil v tehten kratek odgovor x;)x...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hej xsrcx

En pozdravček na hitrco x:)x crknu nam je računalnik tako da že en teden nimamo interneta... no v bistvu ga niti ne pogrešam... še najbolj pogrešam tale forum x:Xx

Sicer nič posebno novega... v glavnem skoz poln urnik... delam, hodim na faks, ob večerih žur (po novem se začne že v četrtek x:o)x )

Lepo se mejte, uživejte ta prelep dan!!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>bliža se moj 1000. post in bi rad, da je za razliko vseh ostalih tehten, premišljen, in skrajno inteligenten...sploh pa koristen za vse.

v 1000. postu bom odgovoril na splošno vprašanje, ki zadeva vse, to je vprašanje o smislu bivanja, o nas, o vesolju, zakaj smo taki, kot smo...vsa ta vprašanja bom strnil v tehten kratek odgovor x;)x...

A to pomeni, da bo to tudi tvoj zadnji post? x:Dx x;)x

dobro jutro drugič.

sm ustala pa kosilo pojedla.

zdej bi blo pa fajn če grem pod tuš. pol pa lahk še clo kej nardim. čeprov se mi zdej NIČ ne da. ampak kej bo treba.... vsaj mal seminarske... al pa na kšn izlet it... k tole ne pele nkamr :flowerface:

spet se mi je na bolš poslabšal

Evo, stušana sm, telesne tekočine izločene, da nov kej ušlo. Strah k svina. Grem. Mam kolega sabo, da me bo zvleku ke. Upam, da ne delajo, da je pomota. x:Ix

Dijo. Če se ne vidmo nkol več, mi je blo v čast se pomenkovt se z vami. :C: :C: :C:

<{POST_SNAPBACK}>Evo, stušana sm, telesne tekočine izločene, da nov kej ušlo. Strah k svina. Grem. Mam kolega sabo, da me bo zvleku ke. Upam, da ne delajo, da je pomota.  x:Ix

Dijo. Če se ne vidmo nkol več, mi je blo v čast se pomenkovt se z vami.  :C:  :C:  :C:

Pika Pikica, daj ne misli tako črno, tako se ne piše, glavo pokonci, saj vendar ja nisi sama, predihaj situacijo xsrcx x:Xx :palec:

:vragec:

morgen.... :vio:

no...tole dons bo peta ( 5 ) zaporedna noch v K4.... x:Dx xrolleyesx x:o)x x8Dx x:px

tko rekoch maraton.....pa upam, de ne zadnji krog x:Dx x:Dx x:Dx

pochutje na nivoju, razpolozhenje she vishje....mal me edin kolen fuka pa prehlad.....ampak....to zanemarljivo proti ostalim dozhivetjem x:px x:px x:px

K4 smo zrihtal v nartabltabombastichen klub dalech naokrog x:)x x:)x x:)x

otvoritev bla chist noira....zamorc (derick max) rolu tak odfuk od muske de ni res x8Dx x:o)x x8Dx

chetrek francozi v istem stilu, petek nadaljevanje onih dveh, vcheraj hip-hop ( :xx!: ) ampak bosanc zmiksu tak set, de clo men blo ushech x:Dx ..tko de sm poskrbu za mal atrakcije...hehe...so se vsi chudl, kuko de men sede tole...ampak biu tak kjut funky-disco-trash-rap-D&B-break....neki v tem stilu no x:Dx x:Dx x:Dx

dons klasika....v torek pa astro/disco...

pol bomo pa mal pochival :vio: :inocent:

..OM... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Polno nekaksne depresije, bolecin taksnih in drugacnih in tesnobe te dni, tudi tu, v dnevniku :eek:

Za vse potrebne sonca, v taksnem in prenesenem pomenu, en soncek, na dlani:

Klik

Je bilo megleno, pa je fotografija tk-tk...ampak, ce se podarjenemu konju ne gleda v zobe, potem velja isto ali pa se bolj za sonce :inocent:

Ooooo kok lepa slikca kroki :2src: sonce na tvoji dlani x:Xx

Samo, da se pofočkam, da še diham in sem se zbudila iz one nasty anestezije, ki je bila zelo neugodna zame :xx!: Sem kar pošteno bruhcala in slabo mi je bilo kot le kaj :o|o: , pa taka šibka telečja, cel alarm povzročila s svojo bledico, pa komaj dopovedala, da je to nekak moj ten kože tak res aristokratski bled, pa mi sestre niso verjele na besedo, da četudi sem modre krvi, da ne morem biti toliko bleda :inocent: no ja.... potem ponoč pomotoma sprožila alarm, ko sem se opotekala na stranišče z polno ledvičko, takoj prisopohala zelo prijazna sestra in mi dala eno nagradno injekcijo proti slabosti. Moram reči, da sem jih kar nekaj extra pokasirala, vsak, ki je šel mimo mene mi je eno dal, eh...al što se mora nije težko. Samo, da je za mano. :vio:

Za moralo si rolam Patti Labelle in Stir it up.

Hvala vsem za sms, klice, os in skrb, ki ste jo izrazili x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma xwizardx xcrossfingx :detelca:

Kroko men bolj všeč rokca in ne sonce :madpro:

Limono, lovor, bogenvilio rešila gotove smrti.

Pognala sta dva majhna borovca iz semen, ki sem jih prinesla iz Istre :2src:

Nekam čudno odpiljena ta vikend.Nič ne gre od rok, tako kot bi moralo.Polno nekih čudnih motenj.

Ljudje smo čudni. Tudi takrat, ko nas nič ne boli. Kar je nekomu radost je drugemu žalost. Kozmično ravnotežje, peklenska gugalnica in sile osi.

x8Dx delam eksperiment... a je že kdo slišal, da čebulo, česen , rdečo peso, zelje postaviš v slamo ali seno in na hladen prostor...menda ostane tud pozimi čist v redu...bolj kot v kleti ali pa v zastirki....

xrolleyesx živi bili pa vidjeli

Lahko noč dolina Šentflorjanska xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Cosma xsrcx ... da bib ilo vse kul xcrossfingx xwizardx :detelca:

Lia, tebe zmeraj fajn brat x:Xx

in (spet ena) fajn slikca, kroki :palec:

Spet je konec enega športno-pohodniškega vikenda... še enkrat letos pozdravila morje, po tekmi (izgubile) smo imele toliko časa, da smo se sprehodile ob obali od marine do Simonovega zaliva (sem se malo spomnila na naše primorske lunatike), namočile prste v morju, pomahale galebom in nazaj v LJ.

Danes pa en prijeten dan v Polhograjcih, čeprav sem se zjutraj spičila z mojim ribakom.

Lep začetek delovnega tedna vsem lunatikom x:Xx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Preživela. xsrcx Je blo vse ok, so ble ful prjazne tm, dale injekcijo in ni nč bolel...mam pa odprt zob in kanale so mi pucale, tko da če neb blo injekcije, bi blo ful hudo, ampak na srečo... :switz: Jutr morm it še do konca spedenat zob, da mi ga zapre zobar, so mi enga prporočle. Res, svaka jim čast, na Metelkovi, kok so prjazne in osebne. :palec:

Hvala vsem za dobre misli, želje. x:Xx

Drčer x;)x

Uh, bil lep dan dons...... x:)x Preživet v fajn družbah in fajnem okolju (potep po Rakitni :palec: ). Pa njamsal ful dobre kostanje, da se o štrudlu ne menim.... x:px

Aja, pa vidim, da velik vas cotke kupoval.......Mick pa šel med šminkerje. xcivx x:Dx Ma nism se mu mogu odpovedat, nikak, k bil tolk dober, pa cena ful ugodna......že visi na obešalniku.......plašč, zadnji Armanijev model v antracit barvi x:px :vragec: ......enostavn ni bo šans, da neb, bil k narjen zame. x;)x Sam zdej mam še en blem xscratchx .....mah usnjena jakna, taka pisana Micku (nešminkerju, taka bl rock style) na kožo......Versace.......grrrr......pa še en blem.......tud usnjena jakna......Cavalli..... x:px x:px :yumy: ....prvi blem al ena al druga, drugi blem....al obe? xcivx x:Dx Ma, se mi mal fuzla od dobrih cotic......nism vedu, da bom kdaj tolk Armanija ipd. nosu x8Dx Mi kar paše mal.... :P

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...