Ebor 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Objavljeni so repertoarji za sezono 2005/06Katere predstave ste si (si boste) ogledali, kakšen je vaš vtis o predstavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 tema. Lani sem imela abonma v MGLu. 10tko. Letos za to najbrž ne bom imela časa, ampak bom gotovo kdaj zavila v Dramo, MGL in Opero oz. CD. Lani sem si ogledala tudi 3 operne predstave in 1 balet. Rada imam gledališče, pa opero, pa koncerte. Nujno bo treba spet v filharmonijo, ker sem bila šele 1x. Komi čakam, da se zares začne sezona... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Tut bi šla na predstave... sam ne vem, al zato, da bi se delala pomembno in pametno, al mi res paše to gledat... najbrž obojga mal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Pred kom se pa misliš delat? Pred sama sabo? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 oh...kje pa... pred drugimi... včer me je moj pelu z motorjem na šiht...sem se kurčila celo pot, kako mrzim ta njegov motor... pol sem mu pa rekla, naj me vsaj do vhoda zapelje, da me vidjo, dam mela saj kej od tega, da se z motorjem peljem ...ampak ne čist na vhod... tko diskretno na vhod... ha ha ha... ... sej sm lev, moram nastopat pred drugimi...kaj pa druzga... PS. nisem pleh-ka pička... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> tema. Lani sem imela abonma v MGLu. 10tko. Letos za to najbrž ne bom imela časa, ampak bom gotovo kdaj zavila v Dramo, MGL in Opero oz. CD. Lani sem si ogledala tudi 3 operne predstave in 1 balet. Rada imam gledališče, pa opero, pa koncerte. Nujno bo treba spet v filharmonijo, ker sem bila šele 1x. Komi čakam, da se zares začne sezona... Hja, moram priznat, da je gledališče moja ljubezen (no ena izmed njih, hehehehehe), sem pa jo nekaj let zatiral, zdaj pa upam, da bo spet čas za to.Lani sem začel s Špas teatrom, pa sem bil malce razočaran, pač leta abonmajev v Drami in MGL-u so pustila tisti pečat, da je klasika edino tapravo....Tudi jaz se bom na vse kriplje trudil .. in upam, Pomlad, da bova lahko tekom sezone kaj pokomentirala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tut bi šla na predstave... sam ne vem, al zato, da bi se delala pomembno in pametno, al mi res paše to gledat... najbrž obojga mal... Ehh Majica, greš zato, da uživaš... se je pa dobro prej pripravit, mogoče vsaj kak odlomek, če ne celo delo (ki ga greš gledat) prebrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pač leta abonmajev v Drami in MGL-u so pustila tisti pečat, da je klasika edino tapravo.... Strinjam.. Jaz tud v teater.. Mela 6, 7 let abonma v Drami, vmes pa vsako leto se par ta dobrih predstav v ostalih teatrih pogledala.. pa nujno primorski poletni in ti poletni festivali, vsaj malo povohat vsako leto.Potem pa na faksu, smo se dve, tri leta vztrajali, pol pa ni bilo denarja in druzbe in sem zdaj ze 2 sezoni brez abonmaja.. si vsakic potem obljubim, da bom pac isti denar porabila za ogled predstav po razlicnih teatrih, tko jagodni izbor.. sam pol ni ponavad nic od tega Letos v bistvu gledala (poleg kupa amaterskih..) samo Hodnik in Tri verzije življenja.. Tko da zdaj cakam na oktober, da podaljsam status in si grem zrihtat studentski abonma. Letos se ne dam, pa program zgleda kar Drama, itak... (v bistvu bi se pa lahko kaj zmenili pa sli skup pogledat, ne...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 Dramo si gledala.. no ja Ana Karenina - Tolstoj ja.. samo ostale so mi pa dokaj sodobne (Fužinski Blues, pa Ženska od prej) Skoraj mi je bližji MGL.. Goldoni z Dvojčki, pa Hamlet in Jeklene Magnolije....Pogrešam Cankarja.... včasih je bil zakon vsaj v enem od gledališč je bil vsaj en komad... Če bi šli skupaj? Hja, veš jaz ne bom imel študentskega abonmaja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Uf, ja, vidim.. imajo kar dober program Jeklene magnolije bodo fajn verjetno, pa od Dese bi blo fajn videt, pa Zašita na malem odru..Meni je pa fajn tele moderne mal videt, ceprav v bistvu lani ravno zato nisem jemala abonmaja.. ker mi noben avtor in delo ni bilo prav poznano (no, ok.. Scapinove..) Ma sem mislila bolj tko, izven variante, da se zmenimo kdaj in gremo skupaj.. druzbica iz LN.. da ne bomo sam na tortice hodil Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, ja, vidim.. imajo kar dober program Jeklene magnolije bodo fajn verjetno, pa od Dese bi blo fajn videt, pa Zašita na malem odru..Meni je pa fajn tele moderne mal videt, ceprav v bistvu lani ravno zato nisem jemala abonmaja.. ker mi noben avtor in delo ni bilo prav poznano (no, ok.. Scapinove..) Ma sem mislila bolj tko, izven variante, da se zmenimo kdaj in gremo skupaj.. druzbica iz LN.. da ne bomo sam na tortice hodil Mah ne vem meni moderno... hmm vsaj tisto kar sem lani gledal v špas teatru (Mišolovka, pa Slovenčki v vesolju....) ne vem, ni bilo ravno po mojem okusu no...Scapen je pa klasika čista... hehehehehe... Hja mogoče se bomo kaj uskladili, nikoli ne veš... hmm na tortice hodite, nič ne vem o tem, hehehheheheh..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ja saj men tud tole ni.. spas teater in to.. vecinoma komedije, na prvo zogo, sam da se folk .. pa brez neke globine. Ampak na primer v Drami sem pa ze dostikrat naletela na neke 'modernejse' avtorje, ki so me ful presenetili..Yasmina Reza npr.. Art, Tri verzije življenja.. tudi Hodnik letos je bil prav dober, pa je cist moderna zgodba... A ti kaj igras tudi? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja saj men tud tole ni.. spas teater in to.. vecinoma komedije, na prvo zogo, sam da se folk .. pa brez neke globine. Ampak na primer v Drami sem pa ze dostikrat naletela na neke 'modernejse' avtorje, ki so me ful presenetili..Yasmina Reza npr.. Art, Tri verzije življenja.. tudi Hodnik letos je bil prav dober, pa je cist moderna zgodba... A ti kaj igras tudi? Ja, saj sem se nasmejal do solz, samo ... ko je bilo konec te pusti praznega, klasika te pa definitivno prisili, da še dolgo po predstavi razmišljaš o tematiki... Teh, ki si jih naštela žal ne poznam, saj pravim, zdaj sem imel ene 10 let abstinence... letos upam, da se mi vse izide... Mah igral... sem v osnovni šoli.. potem pa sem se odločil čisto za tehnično stroko kot poklic, a neka vez/ljubezen do gledališčem je ostala, še posebej v srednji šoli (kjer me je profesorica za SLO zelo navdušila in naučila načina, kako se pripravi na, in spremlja neko predstavo) in to mi je nekako ostalo.... zato hvala ji... Kaj pa ti, ti igraš kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj sem se nasmejal do solz, samo ... ko je bilo konec te pusti praznega, klasika te pa definitivno prisili, da še dolgo po predstavi razmišljaš o tematiki...tocno to, ja.. da ti da mislit. Mene je v teater potegnila prva predstava, ki sem jo videla v srednji soli - Življenje je sen. Klasicno spansko delo.. In sem jo v teku let, dokler so jo ponavljali, videla ene 6x.. Mah igral... sem v osnovni šoli.. potem pa sem se odločil čisto za tehnično stroko kot poklic, a neka vez/ljubezen do gledališčem je ostala, še posebej v srednji šoli (kjer me je profesorica za SLO zelo navdušila in naučila načina, kako se pripravi na, in spremlja neko predstavo) in to mi je nekako ostalo.... zato hvala ji... Kaj pa ti, ti igraš kje?Ja, amatersko.. nekje 15 vlog imam narejenih od 1999. Zdajle gostujemo okrog z Bahavim vojščakom od Plauta. Iz katerga konca si? Te povabim, ko bomo kje blizu igrali... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ja, Patric, tud to bi blo fajn Opere pa nisem videla ze.. uf, kakih 6, 7 let.. pa baleta tud ne... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Aliana, kako ste kaj z LJ in okolico? Bi prišla tut sama pogledat enkrat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...gledat neki 2 uri za 5 minut akcije... men je to boring... gledalisce je zame prepocasna forma... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, kako ste kaj z LJ in okolico? Bi prišla tut sama pogledat enkrat Sporocim, ko bo. Saj zdaj oktobra bomo sele dobro zaceli s ponovitvami. Samson, ti pa ze dolg nisi bil v teatru, kaj Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Samson, ti pa ze dolg nisi bil v teatru, kaj ..kwa da ne, niti 10 let ni od tega... kaxnih 7 mogoce... ...ma sej sm bil kdaj... sam zame je to res premal intenzivno... samo rajcanje in nic akcije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Tkole na hitr, kar mi pade na pamet.. Trainspotting..akcija, huda Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...knjiga je se kar, film tut se kar... sam jest mam ADD... pa drgac sej enkat smo sli v srednji gledat Strahove pa je blo se kar zanimivo... sam mene po 15 minutah mine... rabm pavzo... ADD, jebiga... jest tezko film v enem susu gledam... da o knjigah ne govorim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ADD? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Attenetion Deficit Disorder- tezko ohranim pozornost dlje casa na cemerkoli... najpšogostejsa bolezen zahodnega sveta... posledica overloada informacij... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Zanimivo, nikol slisala.. no ja, verjetn ni prav fajn.. men se to sam pri ucenju dogaja Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 trilili treba spet kaj v teater letos še nisem bil hm lani sem bil sam na eni operi... hehjej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.