Skoči na vsebino

Gledališče, opera, balet....

Ebor

Recommended Posts

Zanimivo, nikol slisala.. no ja, verjetn ni prav fajn.. men se to sam pri ucenju dogaja  x;)x  x:o)x

x:Dx x:Dx x:Dx ... ma sej ni tko hudo... men je provzaprav kar fajn... sej ne vem ce je to sploh bolezen(v mojm primeru)... dvojcki ze v globalu niammo najbolj dolgotrajne koncentracije... naslednjic, ko boste mel predstavo sporoc... bom probu zdrzat... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, sej.. prva stvar, ki sem pomislila, ce si slucajno dvojcek.. pa se mi ni dal it chekirat..

v bistvu sam enga dvojcka poznam, tko bolj osebno.. in me je tip totalno sokiral s tole.. intenzivnostjo, nemirnostjo.. zviz sem, zviz tja, a to, kaj pa to, pa ono.. tko, 5 minut ne bit na mestu x:Dx sem kar zivcna ratala x:o)x

bomo posebi zate delal pavzo na vsake 15 minut x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

v bistvu sam enga dvojcka poznam, tko bolj osebno.. in me je tip totalno sokiral s tole.. intenzivnostjo, nemirnostjo.. zviz sem, zviz tja, a to, kaj pa to, pa ono.. tko, 5 minut ne bit na mestu  x:Dx sem kar zivcna ratala  x:o)x

bomo posebi zate delal pavzo na vsake 15 minut  x;)x

x:Dx ..deal!... to bi lahko se trzno niso nasli... gledalisce za dvojcke... sam se fancy sounding name rabte, da vas trzenjsko pozicioniramo pa ste na konju... recmo ADD teater al pa kaj... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx sej drugac je pa varianta, da hodis otroške predstave gledat.. une od 1-5.. tist tud nekak velja, da ne smejo bit daljse od 20, 25 minut x:o)x

loesje

Spet nazaj -

wow, super si se spomnil, da si tole odprl Ebor! :palec: x8Dx

sicer jaz na nic od nastetega ne shizim, ampak se mi zdi dbest, da je to tle (in me pravzaprav cudi, da do zdaj se ni bilo).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx  x:Dx  sej drugac je pa varianta, da hodis otroške predstave gledat.. une od 1-5.. tist tud nekak velja, da ne smejo bit daljse od 20, 25 minut  x:o)x

..ja sevede,sam se to rabim, da mi en 7-letnik od uzadi mece cigumije na lase...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>wow, super si se spomnil, da si tole odprl Ebor! :palec: x8Dx

sicer jaz na nic od nastetega ne shizim, ampak se mi zdi dbest, da je to tle (in me pravzaprav cudi, da do zdaj se ni bilo).

xyesx :palec: mene tud cudi, da se ni.. cist moja tema xsrcx

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>tocno to, ja.. da ti da mislit. Mene je v teater potegnila prva predstava, ki sem jo videla v srednji soli  - Življenje je sen. Klasicno spansko delo..  In sem jo v teku let, dokler so jo ponavljali, videla ene 6x..

Ja, amatersko.. nekje 15 vlog imam narejenih od 1999. Zdajle gostujemo okrog z Bahavim vojščakom od Plauta. Iz katerga konca si? Te povabim, ko bomo kje blizu igrali...  x:)x

Heheh moja prva predstava, prvi obisk v gledališču je bila "Ta veseli dan ali Matiček se ženi", hecno, da je bila to nagrada, za vlogo, Matije Gubca, ki sem jo odigral na šolski predstavi (7 razred OŠ). Ti povem fantastičen vtis je naredila predstava name..... še danes se spomnim, hehehe.. Matička je igral Tone Gogala... ma...

15 vlog o lepo, sem iz LJ, sporoči kdaj boste tu okoli, te pridem pogledat, če bo mogoče....

aja nisem 'vedla'. :eek: x?x :V:

x;)x x:Dx x:Dx

PREPRICANA sem namrec bla, da me bo ebor vprasal zdajle: zakaj ne maras tegale: ... nastetega? xDDx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sam vseen - nisi me vprasal - a lohk vseen povem? :frog: x;)x x:px

... pac mi ne sede... ne maram vokala prevec... rajs mam sam muzko. x:)x :vio:

pa ne maram odra, igre in tega (glih obratno, kot bi 'pricakoval' lohk od mene, ob vsem temle neptunu xDDx in jupitru v 5. - ce bi stekal astro pac, jasno x:px x;)x)...

rajs mam slike, podobe... film, tv, net...

patetika me izchrpava, ne sam da mi je dolgocasna.

'si vije roke... ves iz sebe...' - to me moti... nekak - pa stekaj. ;) :P

ne maram gledat, kako nekdo nekaj... nisem voyeur po naravi...

ja vem, film je tud lohk tak... ne vem, no...

pa se - ne maram vpitja in hrupa... (razen glasbenega - torej, lohk poslusam dstroj, tezko pa opero).

sory vsem navdusencem. vem da najbrz ne razumem... ampak pac...

CENIM (x!x) operne delavce (pravzaprav sem sama clo razmisljala da bi se nekak... infiltrirala x;)x v kak operni zbor, ker sama pa rada pojem x:o)x)..

ampak ne da se mi poslushat. rajs govorim. tko je to, jebiga. :8):

(nalasc sem PRAV to uporabila, ker smo glih v taki temi x:o)x x;)x)..

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sam vseen - nisi me vprasal - a lohk vseen povem?  :frog: x;)x x:px

... pac mi ne sede... ne maram vokala prevec... rajs mam sam muzko. x:)x :vio:

pa ne maram odra, igre in tega (glih obratno, kot bi 'pricakoval' lohk od mene, ob vsem temle neptunu xDDx in jupitru v 5. - ce bi stekal astro pac, jasno x:px x;)x)...

rajs mam slike, podobe...  film, tv, net...

patetika me izchrpava, ne sam da mi je dolgocasna.

'si vije roke... ves iz sebe...' - to me moti... nekak - pa stekaj. ;) :P

ne maram gledat, kako nekdo nekaj... nisem voyeur po naravi...

ja vem, film je tud lohk tak... ne vem, no...

pa se - ne maram vpitja in hrupa... (razen glasbenega - torej, lohk poslusam dstroj, tezko pa opero).

sory vsem navdusencem. vem da najbrz ne razumem... ampak pac...

CENIM (x!x) operne delavce (pravzaprav sem sama clo razmisljala da bi se nekak... infiltrirala x;)x v kak operni zbor, ker sama pa rada pojem x:o)x)..

ampak ne da se mi poslushat. rajs govorim. tko je to, jebiga. :8):

(nalasc sem PRAV to uporabila, ker smo glih v taki temi x:o)x x;)x)..

Ja saj prav, da si povedala, dala iz sebe.... zdaj ti je najbrž lažje, kajne...

viš sva se pred letom takole pogovarjala s prjatlco.. ona čisti filmofil... meni so filmi nezanimivi...(edino če gre za res dobro fotografijo.. recimo tak primer je filem Paris Texas express, če je kdo gledal...)

Ona mene za film hotla navdušet... v stilu gremo v Kolosej..( hmm po kaj le... na kokice mogoče...) jaz njo za gledališče.... sej se nebi hvalu kdo je koga prepriču, smo šli na Mišolovko v špas.. sej pravem.. bol švoh zadeva, Trnovšek je edini igral tako kot se od igralca pričakuje, ostali so igrali sebe... a kljub temu ji je bilo full všeč, da nes ma v letošnjem letu več predstav za sabo, kot jaz... torej kaj sem že hotu povedat... aja to... film je .. dejansko to kar si napisala... kot , da bi gledal skozi kljućavnico neke vrste voyerizem.. v gledališču pa si sredi dejanskega dogajanja... v realnem svetu takorekoč...

Lahko bi ti dal primerjavo: Film=klepetanju preko računalnika, gledališče=klepetanje v živo, za mizo v neki kavarni recimo....

<{POST_SNAPBACK}>Ja saj prav, da si povedala, dala iz sebe.... zdaj ti je najbrž lažje, kajne...

....

pravzaprav mi je dost vseeno. xDDx x:o)x

mislim zakaj bi se s cim obremenjevala takim? x:Dx

hvalabogu da me nihce ne sili, sam to je point tle. :)

ampak ja... sem.. povzela po temi in ne nujno tko specificno (program in to) - odtod, da sem bila neumestna... drugac pa, ja, to mislim pac oz. tko to dozivljam... kaj naj zdaj? se sekiram okol tega?

al hoces rect da se bo kdo drug? x:Dx x:px x:o)x

x;)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>pravzaprav mi je dost vseeno. xDDx x:o)x

mislim zakaj bi se s cim obremenjevala takim? x:Dx

hvalabogu da me nihce ne sili, sam to je point tle. :)

ampak ja... sem.. povzela po temi in ne nujno tko specificno (program in to) - odtod, da sem bila neumestna... drugac pa, ja, to mislim pac oz. tko to dozivljam... kaj naj zdaj? se sekiram okol tega?

al hoces rect da se bo kdo drug? x:Dx x:px x:o)x

x;)x

Ja itak.. pravem, da taka pač si, kajne.... ne rabeš se sekirat... ne rabeš tud na dolgo in široko razlagat... tud tisto, ko si svoj prvi prispevek v to temo napisala... da ti pač ne sede... mi je bilo jasno... hehehehehehe zato nisem nič več naprej spraševal... niti nimam namena, da bi te prepričal v kaj drugega....

Da bi se kdo drug sekiral, to pa ne vem... jaz ne poznam nobenega takega......

<{POST_SNAPBACK}>Attenetion Deficit Disorder...
...ko sem odprla temo, pa najprej tole zagledam :eek: ... najprej sem mislila, da sem neki druzga pomotoma kliknila in takoj zatem - bejzmo, dons je petek, sej nisem v sluzbi x:Dx x:o)x

... sicer pa nisem ravno prava za v to temo x:Ix :8): ... pred leti sem sicer kar bila na tekocem z gledaliskimi predstavami, zdaj pa bolj na redko pogledam kaj... tiste komedije á la spas teater me ne zabavajo tako zelo, kaksne moraste drame pateticne me pa tudi ne mikajo... opera mi je bla vedno mal hecna... tiste lasulje in scena, kaksni deli so me znali tud v jok spravit, balet pa mi je ze zarad plesa vsec, ampak ne tolk, da bi posebej hodila to gledat, bolj sem tam po sluzbeni dolznosti in potem pac uzivam, ce mi je ze dano x:Ix xDDx

<{POST_SNAPBACK}>sam vseen - nisi me vprasal - a lohk vseen povem?  :frog: x;)x x:px

.

x:Dx x:Dx x:Dx

Jz tud ne hodm niti v opero niti balet samoiniciativno, srednja je šola še nekak za to poskrbela (pa se spomnem, da sm pr Carmen zaspala). Pa ne zato, kr bi mela kak odpor, ampak kr me niti starši niso nikol fural, niti se ne družim s takim folkom, da bi kak petek zvečer rekl: čuj en dober balet je...a gremo? Mogoč bi lohk šla mal pogledat, pa če mi bo všeč, prav, če pa ne, se pa ne bom silila.

Kot se je eni moji znanki zdel ful fensi, da človk obožuje morsko hrano, ona je pa takrat ni marala, pa je hotla bit fensi. In pol se je davla neki cajta z morskimi pizzami in rižotami, pol mi pa reče: sej na začetku je blo grozno, sam pol se človk navadi x:o)x x8Dx No, zdej obožuje morsko hrano in morje in vse to je del njenga imidža in je fensi. x:Dx :inocent:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 3 months later...
Guest mačona

Komaj čakam, da grem gledat Ano Karenino (moj najboljši roman) v Dramo!!!! xDDx xDDx xDDx To bo nekaj zame! Tisti dan bo prav moj. x:)x xsrcx

Fužinski bluz je bil tudi super! :palec: Bi šla kar še enkrat gledat. x:)x

Drugo leto pa se bom vpisala kar v superabonma, ker mi ena predstava na mesec ni dovolj.

Jaz grem tudi Ančko gledat 26.1....

Karamazouce si mogoče gledala?

...če smo že v teh sferah x;)x

pa 23.1 imam v Mglju Je to človek? (hmmm...bomo še vidl x:Dx )

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

zanimivo...meni je Dostojevski najboljši...res sam vrh in nič manj...zahteva mal psihološke žilce (vsaj meni se tako zdi)

Ančko sem pa gledala na tvju...v branje se pa še nisem spustila...hm...vidš...mogoče pa bom...še pred predstavo

:palec:

aja...pri kateri knjigi si pa odnehala?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest mačona

odnehala sem po 50 straneh. mogoče bi mi postalo zanimivo, sam res mi je morilo s tistimi pobožnimi ženičkami. :xx!: tudi nad Zločinom in kaznijo sem bila razočarana. xrolleyesx lik Razkolnikova mi je šel totalno na živce, pa komy sem čakala, na kak način ga bojo odkrili in pol taka beda. :o|o:

Ančko sem tudi jaz gledala po TV in se ne more primerjati s knjigo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...