kukica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Živjo, mene pa zanima, če pozna kdo kakšne preproste tehnike za energetsko čiščenje prostora. Fizično sem ga že očistila, pometala stran vso kramo, ki je ne rabim, sedaj pa bi ga rada očistila še slabih energij. lp, Urša Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Zivjo, dobrodosla! Morda ze imamo to kje (ce bo tko, zdruzim). Sicer pa je velik 'pomagal': vecja kamena strela v prostoru (lohk tud ametist, sam ti priporocam rajs kremen, lohk je pa tud cadavec - dimni kremen, ali rozevec - roznati kremen). palcke (ampak sam DOBRE, recimo sai baba). Disavna lucka v prostoru (z vonjem recimo sivke). Rozmarinove vejice (al pa ga mal skuris, a dovolj so vejice, ki jih das v kotke prostora). Itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 *Thanx, sem tud sama mislila dat se link na temo Feng shui. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Hm...nam je zadnjič ena reikistka na daljavo očistla stanovanje.Potrebno je bilo samo svečko prižgat. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živjo, mene pa zanima, če pozna kdo kakšne preproste tehnike za energetsko čiščenje prostora. Fizično sem ga že očistila, pometala stran vso kramo, ki je ne rabim, sedaj pa bi ga rada očistila še slabih energij. lp, Urša Kukica, pojdi še malo na forum Devetzvezdni Ki, tam ima Mirza svojo rubriko in ga lahko tudi kaj vprašaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ja, mi smo doma prižgali svečo, ona je pa delala...kar je pač delala. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Energijsko čiščenje prostora je ena mojih primarnih dejavnosti Počnem pa to precej drugače, kot jo opisano v dosedanjih postih. Na splošno nekaj o tem si lahko preberete v intervjuju, ki sva ga naredila z novinarko Evo Senčar, objavljen pa je bil v prejšnji številki Nedela. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Oj Nos, a ni clo nekaj teh tem (ti si bolj na tekocem tlele)? (*da mal povezhem, zdruzhim, whatever...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj Nos, a ni clo nekaj teh tem (ti si bolj na tekocem tlele)? (*da mal povezhem, zdruzhim, whatever...) Od oka ene pet komadov - tem namreč. Če se da kaj združit - hvala bogu. čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jaz sem pri nas celo hišo očistilo vsega sranja, kar je bilo tako, da sem najprej šla povsod z gorečim žajbljom (najmočnejši kar se tega tiče)Imela sem ga v enem železnem kročničku, pa dimila čisto povsod, sploh tam kjer sem čutila, da je najslabše. Drugi krog sem šla s svečko, tretji pa z žegnjano vodo. Rezultat: cool, vse je čisto!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od oka ene pet komadov - tem namreč. Če se da kaj združit - hvala bogu. čačača Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Hvala vsem za nasvete. Medtem sem tudi sama malo brskala po internetu in se na koncu odločial za prižiganje žajblja. Sem ravno imela doma takega, da vem kje je rastel. Mi bodo pa vsi tile nasveti sigurno še prav prišli. lp, Urša Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Tiste, ki zanima čiščenje prostora pa ki radi tudi berete vam priporočam knjigi od Karen Kingston. Naslov ene je Čiščenje prostora in Feng shui za drugo se pa glih ne spomnim. Drugač pa zelo močno priporočam slednjo. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 men se zdi poleg ze nastetih nacinov primeren tudi ta: zmocimo brisaco (ne prevec), tako da je vlazna; prbijemo nam dobro glasbo, odpremo vsa okna in potem vlazno brisaco vrtimo nad glavo, kot da bi imeli laso. hkrati pa lahko tudi vizualiziramo, kako brisaca cisti prostr, ki ga itak. tako cistimo prostor hkrati pa ga tudi vlazimo. je pa zlo fajn nacin tudi z zvonckom oz. cinelami za ciscenje, ki se ga dobi v trgovinah...sam je pa tko, da ce cistis, je primerno to poceti 'z energijo' ... to pa bl tai-chislava obvlada. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Jaz sem pri nas celo hišo očistilo vsega sranja, kar je bilo tako, da sem najprej šla povsod z gorečim žajbljom (najmočnejši kar se tega tiče) zlo uredu sam opozorilo disi pa tko kot da bi kdo kadil travo Zlo fajn so tudi cinele, gres po kotih in udarjas in na razlicnih visinah ... baje cisti tudi cakre ... super, ker se cel prostor napolni z zvokom ce s palckami cistis je dobro da zapres okno, doseci moras da se soba cim bolj napolni z dimom potem ko koncas pa odpres okno in dobro prezracis. pa sol si kam natresi, najboljs po kotih ... s casoma pa jo zamenjaj ... je tud super ... ja valjda na sol pa res ne pozabit Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ja ja cinele sm mislu ja npisusm pa zvoncek sam ti pa res obvladas cistt prostor!! sicer ap se da cistit prostor tudi z didziridujem: http://www.yidaki.info/ Delavnica igranja na didgeridooV Ljubljani je organiziran tečaj igranja na didgeridoo. Tečaj traja deset šolskih ur in na njem se je možno naučiti igrati na ta preprost instrument aboridžinov. Več informacij, program tečaja in prijave si lahko ogledaš v nadaljevanju. Didgeridoo ForumS pomočjo prostovoljnega dela nekaterih ljubiteljev instrumenta in predvsem spletnega programiranja, nam je uspelo postaviti prvi slovenski didgeridoo forum. Forum je razdeljen na več tematskih sklopov: igranje instrumenta, izdelovanje in vzdrževanje instrumenta, ....Nanj ste vabljeni vsi, ki želite poiskati odgovore na vaša vprašanja, odgovoriti na vprašanja drugih, navezati stik z ljudmi sorodnih interesov in na tak način širiti informacije o tem zanimivem instrumentu.Pridruži se nam na didgeridoo forumu. Mailing Lista Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 ja saj po mojem sam da je zvok, tud ce bi pel, po mojem cistis prostor in samega sebe tralalalalalalal ... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Kaj pa zaščita?Na čase imam občutek, da moram zaščititi prostor - vključno seveda z ljudmi. Natančno sicer vem pred kom in zakaj..in potem vzamem v roke kadilo, ter obhodim hišo..zraven pozitivne vibre in tko. Se mi pa zdi, da je na čase tole premalo. Sosed se igra z rečmi, ki jih ne obvlada in mu uhajajo iz rok. Bom še morda o tem kaj napisala..skratka - škodi. Nehote, ampak vseeno. Žajbelj imam - dva velika grma..še kaj? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 iiiiiiiiiiiiiiii musika musika .... -------ja saj po mojem sam da je zvok, tud ce bi pel, po mojem cistis prostor in samega sebe tralalalalalalal ... v vse kote natrers SOL (lahk tut stanetovo ) sam da je sol. res no!ze ptici to civakjo... pac tisti, ki so se ostali .. :xx!: (beri pticja gripa). --------Kaj pa zaščita?Na čase imam občutek, da moram zaščititi prostor - vključno seveda z ljudmi. Natančno sicer vem pred kom in zakaj..in potem vzamem v roke kadilo, ter obhodim hišo..zraven pozitivne vibre in tko. Se mi pa zdi, da je na čase tole premalo. Sosed se igra z rečmi, ki jih ne obvlada in mu uhajajo iz rok. Bom še morda o tem kaj napisala..skratka - škodi. Nehote, ampak vseeno. Žajbelj imam - dva velika grma..še kaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Jaz sem pri nas celo hišo očistilo vsega sranja, kar je bilo tako, da sem najprej šla povsod z gorečim žajbljom (najmočnejši kar se tega tiče)Imela sem ga v enem železnem kročničku, pa dimila čisto povsod, sploh tam kjer sem čutila, da je najslabše. Drugi krog sem šla s svečko, tretji pa z žegnjano vodo. Rezultat: cool, vse je čisto!! Izraz a lah mal bolj nazorno opišeš kako gre to z žajblom. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2006 Ojla, jaz sem ga kar kurila na oglju. Mislim, da naj bi se tako to delalo. lp, Urša Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rozika 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Bo neumestno, če vprašam, če je dobro, za vzdrževanje že očiščenega prostora, zasatiti sadike žajbla in rožmarina v cvetlične lončke in jih postaviti na okensko polico ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ne bo neumestno . pa še lepo bo po rožmarinu dišalo. Zraven pa še posadi netresk pa ga daj na okensko polico...ta te čuva "hudobnih čarovnic" No, da slišimo še ostale... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Če bi se kdo želel praktično naučit energijskega čiščenja bivalnih prostorov ... Vabilo na dvodnevno delavnico holistične radiestezije in osnov geomantije V petek 17.02. in soboto 18.02. 2006, bo v prostorih Društva upokojencev Tabor, na lokaciji Tabor 10, Ljubljana, dvodnevna delavnica na temo Holistična radiestezija in osnove geomantije Delavnico bo vodil Tadej Pretner, avtor knjig Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti(1999), Minerali,zdravje,duhovnost(2001), Dih zvezd (simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov) (2002), Holistična radiestezija(2003) in Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005). Trajanje: petek. 17.02.05 od 18.00 do 21.00 sobota,18.02.05 od 9.00 do 15.00 Cena delavnice: 12.000 SIT Prijave: E pošta: tadej.pretner@email.si ali GSM: 041 454 900 Program delavnice obsega nove prijeme obravnave bivalnega prostora, ki za razliko od klasične radiestezije, ki ugotavlja predvsem škodljiva sevanja in išče zaščito pred njimi, temelji na vzpostavljanju sožitja z energijami bivalnega prostora. Program delavnice je primeren tako za začetnike kot tudi tiste, ki že imajo nekaj radiestezijskega predznanja. Tematski sklopi:- Odziv človeka na naravna in umetna sevanja, komunikacija z energijami prostora z in brez radiestezijskega nihala, energijski prenosi na daljavo, možnosti psihofizičnih energijskih korekcij (energijske vaje, zdravljenje z nihalom ali brez), zdravljenje bivalnega prostora. S seboj prinesite r. nihalo za praktično delo na delavnici. Bo pa kristalna nihala možno kupiti na kraju samem (cena nihal je odvisna od velikosti in znaša 1.500 – 2.000 SIT). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 Ritual čiščenja prostora po Karen Kingston (feng shui):Sem srečala tole temo po ful časa. Kul, ker sem si zaželela temeljito očistit stanovanje, preden grem še sebe v globine pucat ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.