Skoči na vsebino

Energetsko čiščenje prostora

kukica

Recommended Posts

:palec: :palec: :palec: zlo uredu sam opozorilo disi pa tko kot da bi kdo kadil travo x8Dx

x:Dx Ja, sam to je pa čist res...............

Imam pa eno pripombo, namreč moj pogoj preden se sploh lotim kakršnegakoli čiščenja na ta način (sol, žajbelj, zvončki....) je, da mora biti prej VSE POSPRAVLJENO! Potem pa se lotim "še" takšnega čiščenja. :palec:

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

Takoj po novem letu se moram preseliti v novo pisarno, ki je sicer velika, svetla, klimatizirana, s pogledom na savo, vendar pa je problem, da je sedaj v njej oseba, ki je zelo agresivna in na momente čudna. Pomislila sem da bi bilo dobro prostor očistit morebitnih neprijaznih energij.

Kako se očisti prostor, ki je namenjen delu?

Nekoč sem mami podarila kristal iz kamene strele. Ima ga poleg tipkovnice na mizi ali na monitorju. Ob vsaki priložnosti mi pove, da ona v to ne verjame in da njej ni nič pomagal. Ali bi bilo grdo od mene, če ji rečem, naj mi ga podari nazaj? Ali ga lahko kako uporabim pri čiščenju prostora, če ga je prej imela ona?

na čiščenje s kristali se ne spoznam.....je pa metoda s soljo in rižem zelo primerna za te namene. za 100 m2 se potrebuje 4 kg morske soli in 4 kg riža. zadevo se zmeša v ustrezno veliki plastični posodi (lavorju, škafu ali kar že) in pusti tako stat 24 ur. nato to mešanico potreseš po celotni površini tal...tudi pod pohištvom.....in po prostoru normalno hodiš, dela kot da ni nič...po 24ih urah pometeš in odneseš iz prostora v kanto za smeti...pomiješ tla, če se ti zdi potrebno......in to je vse....je pa jasno, da je potrebno prostor predhodno pospravit....čeprav, glede na to, da se gre za pisarno, prejšnji najemnik najbrž ne bo pustil ničesar v njej....razen mogoče opreme......

drugače pa si poglej link na vrhu te strani.....mogoče ti bo kakšen drug način bolj sedel....... x:)x

uspešno selitev in delo.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis hvala za nasvet. Zdej pa tkole:

..po 24ih urah pometeš in odneseš iz prostora v kanto za smeti...pomiješ tla, če se ti zdi potrebno......in to je vse....

po tleh je tekstilna obloga (sedaj se not tudi zelo zelo velik kadi in ful smrdi, tud ce en teden ni nikogar not)

je pa jasno, da je potrebno prostor predhodno pospravit....čeprav, glede na to, da se gre za pisarno, prejšnji najemnik najbrž ne bo pustil ničesar v njej....razen mogoče opreme.....

To ni menjava med najemniki ampak v okviru iste firme, sicer pa to najbrž tukaj sploh ni pomembno. Ja oprema bo ostala, upam da bodo papirji šli ven, čeprav nisem 100% prepričana, ker imamo že en tak primer selitve za njo, mamo še zdej njen arhiv v pisarni :(

uspešno selitev in delo.... :palec:

Thnks :)

• 4 years later...
  • 9 months later...

..... zanimiva tema in kar prikladna k spomladanskemu čiščenju....

Kako pa pri vsem tem zaščitimo sebe... a se lahko s sivko pokadimo?

***********************************************************************************************

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.

I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.

Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.

(mevlana jelaluddin rumi - 13th century )

..... zanimiva tema in kar prikladna k spomladanskemu čiščenju....

Kako pa pri vsem tem zaščitimo sebe... a se lahko s sivko pokadimo?

Pri čiščenju prostora z rižem, kadilom, ipd. človek ponavadi ne rabi zaščite...Razen v izjemnih primerih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Evo bistvo kar se te teme tiče...iz moje spletne strani...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Najpogosteje se uporablja morsko sol, riž, cvetlična darovanja, kadila, dišeče palčke, zvončke, glasbila, ploskanje rok, blagoslovljeno vodo, harmonično kroglico, ipd. V praksi se je pokazalo, da taki načini čiščenja niso najbolj primerni, če se v prostoru nahajajo škodljive entitete, zelo zgoščene negativne energije, energijski ostanki pokojnih ljudi, ipd. Take tehnike so energijsko prešibke, problematičnih stvari se dotaknejo samo površinsko, vzroki pa ostajajo. Tudi duhovne tehnike kot je reiki, različne meditacije, vizualizacije, ipd. včasih niso kos tem stvarem.

V takih primerih pride bolj v poštev uporaba merkabe, zvoka, petja svetih besedil, manter, molitev in uporaba svetih ritualov kot jih uporabljajo nekateri duhovniki, menihi, svečeniki. Tako energetsko čiščenje je tudi na splošno najboljše in najbolj učinkovito....

Energijska zaščita...najbolj znana metoda je, da se okoli sebe vizualizira svetleči zaščitni ovoj, ki je po obliki podoben jajcu...pri temu se lahko uporabi tudi kadilo ali kaj drugega...Čeprav jaz bolj prisegam na večslojne in različno prepustne energijske ščite...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Živjo,

mene pa zanima, če pozna kdo kakšne preproste tehnike za energetsko čiščenje prostora. Fizično sem ga že očistila, pometala stran vso kramo, ki je ne rabim, sedaj pa bi ga rada očistila še slabih energij.

lp, Urša

To Je pravi Postopek http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Zelo Dobro http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Namreč, najprej pričnemo pri materijalnih stvareh čistiti .

Ko z tem končamo, prosimo Najvišjega , ki Je Bog-Stvarnik, da On Energijsko-Duhovno očisti željeni prostor , kajti z Njegovimi Očiščujočimi Energijami upravljajo tudi Vsi Angelski Duhovi , Katere on za to pooblasti .

In, Končno prosimo še za Njegov Blagoslov , ki pomeni : za Dobro uporabo prostora, in Njegovo nadaljno Pomoč pri Vzdrževanju Energijske-Duhovne Čistosti željenega prostora.

To Prošnjo - Molitev moramo seveda izvesti v popolni tišini , torej v svojem ponižnem Srcu z mislimi, inpa se za to Njegovo posredovanje potem tudi zahvalimo . Zahvala pa je lahko tudi glasna .

Učinkovitost Recepta pa povečamo z nekaterimi Brezotovimi nasveti iz prejšnjega posta, recimo z raznimi naravnimi kadili , vendar bi moral še malo preveriti katerimi , ker sem že pozabil.

Lp + #

Pri čiščenju prostora z rižem, kadilom, ipd. človek ponavadi ne rabi zaščite...Razen v izjemnih primerih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Evo bistvo kar se te teme tiče...iz moje spletne strani...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Najpogosteje se uporablja morsko sol, riž, cvetlična darovanja, kadila, dišeče palčke, zvončke, glasbila, ploskanje rok, blagoslovljeno vodo, harmonično kroglico, ipd. V praksi se je pokazalo, da taki načini čiščenja niso najbolj primerni, če se v prostoru nahajajo škodljive entitete, zelo zgoščene negativne energije, energijski ostanki pokojnih ljudi, ipd. Take tehnike so energijsko prešibke, problematičnih stvari se dotaknejo samo površinsko, vzroki pa ostajajo. Tudi duhovne tehnike kot je reiki, različne meditacije, vizualizacije, ipd. včasih niso kos tem stvarem.

V takih primerih pride bolj v poštev uporaba merkabe, zvoka, petja svetih besedil, manter, molitev in uporaba svetih ritualov kot jih uporabljajo nekateri duhovniki, menihi, svečeniki. Tako energetsko čiščenje je tudi na splošno najboljše in najbolj učinkovito....

Energijska zaščita...najbolj znana metoda je, da se okoli sebe vizualizira svetleči zaščitni ovoj, ki je po obliki podoben jajcu...pri temu se lahko uporabi tudi kadilo ali kaj drugega...Čeprav jaz bolj prisegam na večslojne in različno prepustne energijske ščite...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Brezo hvala za poduk http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Želela bi očistiti sobo od hčerk, vendar res ne vem če bodo kadila, sol.....dovolj.

Najmalajša ima namreč zelo pogoste nočne groze. Ko je imela štirih leta so se pojavljale 3-4 na teden, vedno v roku dveh ur ko je zaspala. Bilo je pa več ali manj grozljivo za videt in slišat http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif , ker je hodila, gledala, kričala, me klicala. Je kr grozljivo, ko otroka držiš v naročju, pa te gleda in kriči, te kliče da mu pomagaš. Iz te groze se je ponavadi zbudila po cca 5 minutah, vsa izčrpana, prepotena, hvalabogu da se ničesar ni spomnila.

Vse to je trajalo približno eno leto. Potem smo šli do zdravilke, katera ima razvit vpogled v človekovo bio-energetsko polje. Razložila mi je da ima otrok dve duši "prilepljene" nase, po dveh terapijah je zdravilka teidve duši odslovila. In res hčerka približno pol leta ni več imela nočnih groz (niti ene same) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif . Sedaj pa so se začele vračati. Ponavadi ko ima vročino ali pa ob polni luni.

Razmišljam ali naj se čiščenja prostora lotim sama s kadili, zvončki, soljo.... ali se raje obrnem na stokovnjaka?

***********************************************************************************************

I'll meet you there.

Brezo hvala za poduk http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif

Želela bi očistiti sobo od hčerk, vendar res ne vem če bodo kadila, sol.....dovolj.

Najmalajša ima namreč zelo pogoste nočne groze. Ko je imela štirih leta so se pojavljale 3-4 na teden, vedno v roku dveh ur ko je zaspala. Bilo je pa več ali manj grozljivo za videt in slišat http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/sorry.gif , ker je hodila, gledala, kričala, me klicala. Je kr grozljivo, ko otroka držiš v naročju, pa te gleda in kriči, te kliče da mu pomagaš. Iz te groze se je ponavadi zbudila po cca 5 minutah, vsa izčrpana, prepotena, hvalabogu da se ničesar ni spomnila.

Vse to je trajalo približno eno leto. Potem smo šli do zdravilke, katera ima razvit vpogled v človekovo bio-energetsko polje. Razložila mi je da ima otrok dve duši "prilepljene" nase, po dveh terapijah je zdravilka teidve duši odslovila. In res hčerka približno pol leta ni več imela nočnih groz (niti ene same) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif . Sedaj pa so se začele vračati. Ponavadi ko ima vročino ali pa ob polni luni.

Razmišljam ali naj se čiščenja prostora lotim sama s kadili, zvončki, soljo.... ali se raje obrnem na stokovnjaka?

Vzemi en večji emajliran lonec, po katerem nekajkrat močno udari s kuhalnico. Ob tem se sproži nizkofrekvenčni zvok, kateri zelo učinkovito prepodi negativne sile, katere so v hiši. Postopek ponavljaj kakšen teden dvakrat dnevno. Kadar se zopet kaj čudnega začuti v hiši, se zopet v roke vzame lonec in kuhalnico. To je star slovanski način čiščenja prostorov in hiše. Pa srečno.

Hm, to bo bolj šwoh učinek, po mojem mnenju ... :o|o:

Kajti, lahko da jim stanovanje stoji na mestu kjer je nekoč bilomaterijalno prebivališče nekih drugih duš, ki zdaj še vedno tavajo tam okrog kot nemirni duhovi in potem tako ropotenje z kastrolami lahko le še poslabša zadevo xrolleyesx

Zato je pri teh zadevah potrebno biti previden http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif kajti drugače si čahko nakopljemo zelooo resno hude težave xcivx :eek:

Lp + #

Hm, to bo bolj šwoh učinek, po mojem mnenju ... :o|o:

Kajti, lahko da jim stanovanje stoji na mestu kjer je nekoč bilomaterijalno prebivališče nekih drugih duš, ki zdaj še vedno tavajo tam okrog kot nemirni duhovi in potem tako ropotenje z kastrolami lahko le še poslabša zadevo xrolleyesx

Zato je pri teh zadevah potrebno biti previden http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif kajti drugače si čahko nakopljemo zelooo resno hude težave xcivx :eek:

Lp + #

Bojante, tebe je očitno že brez razbijanja strah. Kje je v tebi razen Boga, še kaj poguma in dedca ?

Bojante, tebe je očitno že brez razbijanja strah. Kje je v tebi razen Boga, še kaj poguma in dedca ?

Glej, ti žal neveš z čim imaš opravka pri takih zadevah . Povem ti pa, da Je Bog predvsem "Pogumen dedec" , kar očitno tudi še nisi vedel .

Problem je le, da je v meni res žal premalo Boga .

Sicer pa za ropotanje z kastrolami zares ne rabiš biti kak pogumnež :fool: xokx :fool:

pa dober + pogumen pozdrav ti želim, čav x;)x

jaz predlagam da probaš z lovilcem sanj, in z žajbljem,res pa preveri če slučajno nimate hiše na kakšnem pokopališču ali da kdo ne izvaja črne magije nad vami. glede kristalov oziroma vse kar uporabljaš za čiščenje moraš zjutraj postaviti na jutranje sonce kajti če tega ne storiš se tista energija samo nabira in nabira in lahko še poslabša stvari.

pa vprašajte se kaj vaš otrok dela skozi dan in kaj gleda

jaz predlagam da probaš z lovilcem sanj, in z žajbljem,res pa preveri če slučajno nimate hiše na kakšnem pokopališču ali da kdo ne izvaja črne magije nad vami. glede kristalov oziroma vse kar uporabljaš za čiščenje moraš zjutraj postaviti na jutranje sonce kajti če tega ne storiš se tista energija samo nabira in nabira in lahko še poslabša stvari.

pa vprašajte se kaj vaš otrok dela skozi dan in kaj gleda

... živim v bloku na Krasu, vem da pod nami ni vode oz. jame do 12m pod površjem. Smo pa v najvišjem nadstropju. Moram pa preverit glede pokopališča in črne magije. A mi mogoče kdo lahko koga svetuje za preverjanje črne magije?Žajbelj in sivka ... letos obvezno na mojem balkonu. Sem pa opazila da ko sem prejšnjo polno luno nalila eterično olje sivke v vlažilec zraka v otroški sobi, se hčerka ni zbudila....

I'll meet you there.

... živim v bloku na Krasu, vem da pod nami ni vode oz. jame do 12m pod površjem. Smo pa v najvišjem nadstropju. Moram pa preverit glede pokopališča in črne magije. A mi mogoče kdo lahko koga svetuje za preverjanje črne magije?Žajbelj in sivka ... letos obvezno na mojem balkonu. Sem pa opazila da ko sem prejšnjo polno luno nalila eterično olje sivke v vlažilec zraka v otroški sobi, se hčerka ni zbudila....

Če otrok ne spi ponoči, ni vzrok črna magija. Pri teh stvareh gre ponavadi vse narobe.

Malo pomislite, s čim otroka hranite zvečer, mogoče mu ne paše hrana . Obroke pogrevajte na štedilniku, mikrovalovno pa vrzite proč. Ljudje delajo prepogosto ravno tukaj napake, potem pa iščejo vzroke čisto na drugem koncu.

Moj najnovejši primer- osebne narave in izkušnje...včeraj bil na pogrebu- S Primorska...edini "žabar" od domačih...proti koncu smo se malo razpričali, so mi kar nalivali vinček, borovničke...tralala... in valjda na koncu sem prespal točno v tisti hiši od kjer je bil pokojnik...

Ležal v tistem prostoru kjer je bila še isti dan žara, kjer se je pokojni največ zadrževal, pred tem pa še nekdo izmed domačih, ki je tudi umrl pred kratkim...In valjda jaz munjen se uležem na fotelj, čez urco dve se začne pravi šov...neki duhci, obrisi neznanih obrazov, sporočila...naredil čira čara, da me ne bi več motil, da bi lahko spal...ma jok brate...spal tri ure, vse ostalo so bili sci-fi scenariji in bolj polsan...sem danes samo sporočil naprej par informacij, malo povprašal o prednikih...samo nekaj na brzino prečekiral...ostalo pa ko pridem malo bolj k sebi...

Ker se gre za mojo sestrično in njeno družino, sem že dal obljubo za nekaj...ma ajde nekatere stvari so se zgodile tudi z razlogom...Lahko povem, da mi ni nihče omenil, da bi kdo izmed njih imel probleme s spanjem, nočne more, ipd. Je pa tudi res, da jih ni veliko v hiši, ker na kmetih se malo bolj dela...Jaz sem zaznal zelo veliko žalosti, da je povezano s predniki, več pa že nisem bil sposoben pretolmačit sporočil...Ker so krščansko vzgojeni poznajo krščanske obrede bolje kot jaz...Kadila, škropljenje in vse ostalo kar delajo laiki v tem primeru ni bilo učinkovito...Zato so mi pa malo "zamorili" v spanju...v bistvu je bilo bolj prijateljsko, ampak informacij namenjeno meni glih ne bom omenjal...

Skratka obljubil sem, da bom naredil glavni del oz. da bom sprožil procese...določene stvari bi morali pa sorodniki sami...glede na to da so naročene maše za pokojne se zna dogajat marsikaj...bomo videli...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

V tem primeru je odpovedalo skoraj vse kar se priporoča pri čiščenju prostora...v takih primerih pride v poštev samo tisto kar sem omenil v odlomku iz spletne strani...

Prostor se v večini primerov ne more očistiti z eno seanso al pa v eni uri...sprožijo pa se lahko procesi, ki povzročajo čiščenje, ampak to lahko traja dneve, tedne ali mesece...Kdor bo trdil, da se da to izvesti to takoj...ali o energijah ne ve veliko ali pa je na nivoju Bude, da je tega sposoben...In ker veliko takih "čistilcev" sploh ne zna preverjati s čim imajo opravka, kakšno je bilo stanje pred čiščenjem in kakšno je po zaključku po netu kroži veliko popačenih informacij. Povedano drugače večino tistega kar se govori velja za površinsko čiščenje, globinsko so pa čisto druga stvar...tukaj ima pa skoraj vedno prste vmes tudi karma, predniki, podzavestni vzorci, itd...

Mi je pa zanimivo, da se je vse to zgodilo v roku enega tedna...glede na to, da se bliža eden izmed največjih kršačnskih praznikov se sploh ne čudim več ničemur...močnejše energije izvabijo na površje marsikaj kar je zakopano v človeških globinah...opet previše pričam...grem se raje naspat...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Malo pomislite, s čim otroka hranite zvečer, mogoče mu ne paše hrana . Obroke pogrevajte na štedilniku, mikrovalovno pa vrzite proč. Ljudje delajo prepogosto ravno tukaj napake, potem pa iščejo vzroke čisto na drugem koncu.

... mogoče ji res ne paše hrana, vendar pa jemo zvečer lažjo hrano, kakšne mineštre, mlečne jedi... Mikrovalevne pa nikakor ne uporabljam za pogrevanje, imam tudi jaz raje tople jedi iz lonca s štedilnika :)

I'll meet you there.

... mogoče ji res ne paše hrana, vendar pa jemo zvečer lažjo hrano, kakšne mineštre, mlečne jedi... Mikrovalevne pa nikakor ne uporabljam za pogrevanje, imam tudi jaz raje tople jedi iz lonca s štedilnika :)

Katere mlečne jedi in katero mleko ?

Kombinacija vinčka, borovničk ipd., ni ravno prava kombinacija za taka zahtevna odgovorna in nevarna dela. xcheersx

Nope, je pa dobra za odklop uma in dostop astrala...proti koncu sem bil pa na lagani pijači, neko nemško pivo 4,2% alko...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Kar se čira čara tiče...naredil sem samo neke vrste energijski kalup- podobno kot večslojni energijski ščit- s katerim sem se "zabubil" s foteljom oz. energijsko ločil od ostalega prostora. Prostor v kalupu sem namreč napolnil s svojo energijo, ker se mi pač ni dal ukvarjat z duhci. Sem pa dal propustnico za informacije ali sporočila, če se nanaša na mene ali sorodnike. In to je bilo narejeno v polsnu, približno v 15. sekundah...V bistvu je bil ukaz naj me pustijo spat, razen če nimajo kaj za sporočit...

In sledile so še zmeraj malo "otkačene" sanje z določenimi informacijami. Pa da ne omenjam mačka, ki je začel mijavkat ob 4.00 zjutraj in vse do 7.00 in to pred oknom v pritličju kjer sem kao spal...vsi ostali so namreč spal gor...Hiša na 600. nadmorske višine, v naravi, popolna tišina, samo maček in veter...ga gledam nekaj časa in študiram kdo je bolj nor- on, ki mijavka ob tej uri ali jaz ki stojim in ga gledam...parkrat je bilo videti kot da bi gledal nekam drugam in mijavkal sploh ne vem zakaj ali na koga...pa da ne omenjam zvoka, kot da bi se nekdo šetal po kuhinji in nalagal na ogenj...

Za moje pojme prav malo Twilight zone in the farm...sigurno je tudi maček popil kakšne borovničke...to je bolj logična razlaga...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Ahaaaaa, torej naš Brezovski nekaj ve o teh zadevah ... xDDx

Ja, kul, ... x8Dx

Ampak je pa nekaj , kar verjetno ne veš ... ali pa tudi veš, ... no , v glavnem tole :

Pri močnem opijanjanju se nam Aura takooo zmanjša-oslabi, da skoznjo zlahka vdrejo kaki nižji-zlobni-zli "duhci" , torej slabi duhovi, ki nam potem lahko povzročijo precej preglavic, začenši z slabšanjem psihičnega počutja in slabšanjem telesnega zdravja .

Problem je, da se jih Sploh Ni tako lahko znebiti , mkot bi si kdo zamišljal, kajti precej trdovratni So !

Brezko temu reče "Entitete" , torej "Nižje entitete" .

No, intorej, ko je naš Breznik takole ležal tam doli, ( bližje onoh - ta spodnjih ) , na tričetrt "podrt" ( zadetopijan) , je vprašanje, kateri duhovi so ga obkrožali , ali celo vstavljali "sporočila" v zavest .

No, to so že kar Resnejše Zadeve zame , in ne več nek hec .

Je pa res, da so Daaaleč najtrdovratnejši duhovi tisti, ki jih fašemo pri plesu , po možnost podprtim z alkoholom. To je "smrtna kombinacija" , ki nas lahko kmalu stane tuzemsko življenje , kajti ko si enkrat "noter" , oziroma So Noter, potem je pot nazaj težavna .

Zdaj, če je bil Brezek le malo pijan, to ni bilo tolk' hudo, če je bil pa bolj, ... ja, potem bi se moral pa res zamisliti, kajti jaz bi bil že žalosten , ker bi vedel, da jih je " fasal " pod njegovo Auro .

No, Brezo, kako je bilo potlej ?

Lp + #

.........Pri močnem opijanjanju se nam Aura takooo zmanjša-oslabi, da skoznjo zlahka vdrejo kaki nižji-zlobni-zli "duhci" , torej slabi duhovi, ki nam potem lahko povzročijo precej preglavic, začenši z slabšanjem psihičnega počutja in slabšanjem telesnega zdravja .

Problem je, da se jih Sploh Ni tako lahko znebiti , mkot bi si kdo zamišljal, kajti precej trdovratni So !

Brezko temu reče "Entitete" , torej "Nižje entitete" .

No, intorej, ko je naš Breznik takole ležal tam doli, ( bližje onoh - ta spodnjih ) , na tričetrt "podrt" ( zadetopijan) , je vprašanje, kateri duhovi so ga obkrožali , ali celo vstavljali "sporočila" v zavest .

No, to so že kar Resnejše Zadeve zame , in ne več nek hec .

Je pa res, da so Daaaleč najtrdovratnejši duhovi tisti, ki jih fašemo pri plesu , po možnost podprtim z alkoholom. To je "smrtna kombinacija" , ki nas lahko kmalu stane tuzemsko življenje , kajti ko si enkrat "noter" , oziroma So Noter, potem je pot nazaj težavna..........

A se hecaš...a imaš osebne izkušnje s tem...tudi če pridejo nižji (črni) duhci skozi zaščitne sloje aure se morajo potem tudi obdržati tam, če hočejo povzročat škodo...če se jih pa v parih urah ali dnevu, dveh izbaci napolje pa vprašanje koliko škode sploh naredijo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Ne bom govoril detajlov, ker jih še sam ne vem več...omenil sem kalup + še nekaj zraven, ki presega marsikateri energetski ščit...podane so bile varovalke, da informacije, ki ne vibrirajo z določeno stopnjo nimajo prehoda...Duhci se mi niso zdeli sovražno razpoloženi, ampak pri njih se nikoli ne ve...zato pa so bili v igri tudi passwordi in svete besedice...in niso mi vsiljevali, ampak je bilo bolj kot nasveti, prošnje, napotki oz. nekaj v tem smislu...

Mogoče je pa to nadaljevanje nečesa kar se je sprožilo pred tem v cerki oz. pred pogrebom...kaj pa, če se nekaj nanaša tudi na starše od mojih staršev...za dve, tri rodove nazaj tudi jaz o svoji rodbini ne vem skoraj ničesar...pa imam spet nekaj za mislit...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif

Katere mlečne jedi in katero mleko ?

pšenični zdrob riž z mlekom.... je pa res da gre tu za pasterizirano, homogenizirano mleko, ne pa domače sveže...Je pa res da ga ne mara preveč (mleka namreč). Na splošno bi najraje kar skoz jedla le klobase in rdečo peso.

I'll meet you there.

Sem Zelo Resen glede Teh Stvari, kajti tudi sam se ukvarjam z tem .

Preden pa grem spat, pa vam Vsem povem, da vse dobro vam poznane "svete maše" , ki so - plačane molitve - ne samo da nič ne koristijo , Temveč še celo Nasprotno - Škodujejo .

Namreč ; Stvarniku-Bogu se Vse takele + drugačne molitve G N U S I J O .

Pa najsi bo to v Indiji, ali pa v Ljubljani ! Vsi so Glih ( isti)

No, zdaj se grem pa odpočit' .

Goood Nite' .

B. + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...