Skoči na vsebino

Vse bolj zaljubljena

rozica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>no nekaj nas razmišlja podobno.

najslabše je če razmišljaš o trenutkih ki so mimo ali o trenutkih nekje v prihodnosti, ki jih morda niti ne bo, namesto, da posvečaš pozornost trenutkom, ki so SEDAJ ...

zdej pa Selene še enkrat preberi in tole ozavesti tud pri sebi ;)

:palec:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pozdrav vsem skupaj!

Zadnje čase sem malo v k.... .....................

Lepo nedeljo vam želim!

Oba vaju daje emšo. To je prvo. Kar pomeni, da ima tip zelo malo možnosti da spozna kakšno mačkico brez otrok, razen če ni neki ultrapi...hvatni plejboj.

Drugo. Imaš že dva otroka, kar pomeni da si morala imeti neke plane s tipom (ali tipa), ki je oče tvojih otrok. Najbrž si računala in upala da bo to večna veza. Povedal ti bom naslednje. Kako veš da bo tudi ta zveza večna ali začasna? Nikoli se ne ve. mogoče bo, mogoče pa ne bo. Ne obremenjuj se s takimi stvarmi in delajta oba po občutku.

Tretje! Kompromisi in upoštevanje medsebojnih želja je zelo zaželjeno. !!! Spoštovanje in iskrenost. Odpuščanje in spravljivost. Tudi tip mora pokazati do kje so meje, to tudi spoštuj!!! Ne posiljuj ga takoj s svojimi otroki, da se te ne bo ustrašil. Postopno ga uvajaj v svet otrok. Če pa mislita imet še kakšnga, je to zgolj vajina stvar in ne stvar foruma. Ne izsiljuj, ne preizkušaj (no vsake tolk časa ga dej) in ne kontroliraj.

Četrto! Ko od njega pričakuješ, zahtevaš in želiš, se zavedaj da tip prav enako od tebe pričakuje, zahteva in želi. Zveza med moškim in žensko je en sam skupek medsebojnih kompromisov in konfliktov. To se dogaja non-stop. Vse zdrave zveze so blazno dinamične. So dobri dnevi in so slabi dnevi.

Če pa mislita imeti samo avanturco, potem pa o teh stvareh na tvojem mestu ne bi preveč razmišljal.

Ja sam ka mali pao s lipe

volkec... vačs, ko te prime bit pameten, si tko sexy... :2src: x:Ix

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Uf, kako začudenje,.....no viš, da one mišice same po seb niso sexi ....brez tapravga softwerja. x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Mišice niso sexy... :xx!: sexy je pamet... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

V mejah normale... x:Dx še zmer more bit ženska bolj pametna...( no, sej to ni tolk težko... x:Dx x;)x )

sej ne rečem, da ne poslušam rada pametnih moških, včasih niti ne vem, kaj govori, ampak mi je všeč zagnanost, zven glasu... ampak da je nekdo prepameten, ojojoj...no jaz priznam kadar kot ženska na kakšnem področju zatajim 8sem ugotovila da jim je rpav všeč če se mičkeno zmedeno nardiš;))

no upam,d a dečva, ki je odprla to temo v tem trenutku uživa v objemu nekoga xsrcx kakorkoli si se odločila, upam, da si se odločila po srcu :palec:

Zmedenost in solze pri moških (razen pri domačem :o|o: ) naredijo čudeže... jih pridno uporabljam... x:Dx

Ja...za avtorico... xcrossfingx

Keši, sej ne veš za kaj gre... :o|o: ne izkoriščam jih v materialnem smislu, da ne bo pomote... :xx!: pa tut v čustvenem ne... :xx!: xrolleyesx

ne...takrat, ko mi birokratski mlini mešajo štrene... ampak tole je zdej čist off topic... x:Dx

.... kaxne solze neki.. mene to nic ne gane... sam vidim, da je zenska nestabilna in se se prej poberem... solze-kwa vse se spomnejo... x^x x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Pozdravljena,

ja, v tvojem primeru so to, hm,...lahko bi rekel tudi igranje s čustvi.

Tudi sam semimel dve leti nazaj "prijateljico" s katero nisva hodila, sva pa občasno "športala".

Normalno je, da, če sta si sorodna karakterja, dase začne človek navezovat tudi čustveno.

Vedel sem, da ne bi bil rad z njo, ker me nekako vizuelno ni dovolj privlačila. Z občutki si pač nekje vmes.

Po eni strani je lepo in da pustiš zadevo, naj traja kolikor bo pač trajala.

Midva sva v najinem primeru popolnoma prekinila stike, ker je to eno samo mučenje samega sebe.

Praviš, kaj bi on rad, pa žensko brez otrok, pa imel svoje itd....

Če bi ugotovil, da si ti zanj "sanjska ženska", mislim, da ne bi tako razmišljal in te zgrabil in nikoli izpustil. Še posebno je njegova dobra lastnost, če ga ne motita tvoja otroka. namreč večina si nas želi imeti svoje lstne otroke, svoje gene.

Torej moj predlog:

Če imaš občutek, da bi rada preživela preostanek življenja z njim, se lepo pogovorita.

Tudi ti lahko narediš kompromis. Enostavno lahko pristaneš na to, da bi z njim lahko imela še enag otroka. Slovencev je itaq premalo. Tudi sam razmišljam o kakih treh, nekoč, ko spoznam čiudovito punco x:px

x;)x

Popravljeno -> tomas
Losing my religion

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...