borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 28 in 29. januarja 2004 pripazite na čustveno vznemirjenost in možnost napačnih odločitev x!x Bodi umirjeni in ne poskušajte v teh dveh dneh ne odločati o pomembnih odločitvah x!x Po vsej verjetnosti bo prisotna napetost, še posebej na čustvenem nivoju. To je nasvet iz letošnjega indijskega koledarja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Ohoho, kaj si nasel... jaz imam pa obiske... Custveno sem (zelo) OK. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Haj Marsa! Saj to je za sredo in četrtek, pa sicer mislim, da se znaš obvladati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 28 in 29. januarja 2004 pripazite na čustveno vznemirjenost in možnost napačnih odločitevHvala Boris, bom pozorna.Saj astrologija služi temu, da nas obvaruje, če se na to pripravimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Od 3. februarja se po Indijskem koledarju do 29. februrja začne obdobje ljubezni x!x To je čas za ljubezen, nabavo luksuznih in umetniških predmetov in investicij. Idealno je za darovanje lepe obleke, še posebej svilene, nakita ali nasploh umetniškega predmeta. Kot smo omenili, je to zelo ugoden termin za ljubezen, ljubezenske odnose, tantro in nasploh kar povezuje ljudi na srčnem nivoju. Torej izkoristite to obdobje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Komaj čakam,da bo 3.februar. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Ja saj to je že jutri, počakaj še en dan in orenk se pripravi. Ti, borism, se pa pazi, če si nam dal lažno upanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Lunca, tako je napisano Indijskem koledarju za letos, saj se mi zdi, da boš občutila.....tu ni nič lažnega.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Včeraj je bil dan povečane usmerjene energije. Lahko, da je bila prisotna agresivnost in naglost.To je že za nami, zato danes in jutri bodite pazljivi na čustveno vznemirjenost in na napačne odločitve, najbolje se je nič pomembnega odločati. Prisotna bo napetost, še posebej na nivoju čustev! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pa še naj kdo spet reče, da numerologija ne deluje, žal se je spet pokazala včeraj, kako nesrečna in neugodna je številka ja lahko enajstka "11"....tragedija v Španiji, mogoče je kaj povezave tudi z enajstko in tragedijo na 11.9 pri ameriških dvojčkih in samomorilskih napadih.....bodite pazljivi, pa se za kaj pomembnega raje izogibjte teh datumov...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pa luna je bila v škorpionu, takrat se vedno zgodi kakšna nesreča, kjer je dosti žrtev, masakr. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pozdravljeni,jaz sem izbirala imena svojim otorkom po numerologiji, gledala sem tudi to, da bi imeli vse številke v imenu, da bi bili čimbolj uravnoteženi,Kar se meni zdi zanimivo je, da so so rodili na tak dan, da imajo tudi v tej klasični astrologiji, ki jo prakticiram, precej uskaljene tako elemente kot moduse, nič ne izstopa , vse je usklajeno. Podobno kot pri numerologiji. Men se zdi to nekak dokaz, da zadeva deluje. Vse dobro Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pa luna je bila v škorpionu, takrat se vedno zgodi kakšna nesreča, kjer je dosti žrtev, masakr. :xx!:Pa še v opoziciji z Marsom. Moj je avto zakuhal. Drama. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pa še naj kdo spet reče, da numerologija ne deluje, žal se je spet pokazala včeraj, kako nesrečna in neugodna je številka ja lahko enajstka "11"....tragedija v Španiji, mogoče je kaj povezave tudi z enajstko in tragedijo na 11.9 pri ameriških dvojčkih in samomorilskih napadih.....bodite pazljivi, pa se za kaj pomembnega raje izogibjte teh datumov...lep dan Zakaj je 11. slaba, v numerologiji, ki jo prakticiram jaz, je 11. nekaj posebnega in izraža posebno moč.Mi lahko razložiš.Vse dobro Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Pozdravljeni.. sem se zadnjic zacudila, ko sem racunala osebna stevila mojim domacim (bioritemsko, generacijsko in osebno). Sama imam 5 2 7sin ima 2 5 7 sin in hci skupaj pa imata 5 2 7 cela druzina ima skupaj 2 5 7 Zanimivo kajne? Mogoce mi lahko kdo pomaga s kaksno kratko razlago.. bi bila vesela Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Po indijskem koledarju sta torek 16.3 in sreda 17.3 zelo ugodna za bujenje notranje energije in tudi odrtje notranjih energijskih središč. Tantrični seks in vse ostale tantrične vaje naj dominirajo v dnevu.Najboljši za vse skupaj omenjeno je prav gotovo v noči iz torka na sredo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pozdravljeni! Od danes (7.4.04) pa do 9. maja 2004 nastopa obdobje popravljene komunikacije in duhovnega napredka po indijskem koledarju za letos.....če potrebujete prevod, lahko prevedem Razdoblje ispravne komunikacije i duhovnog napretka(do 09.05) Pripazite na komunikaciju. Uvijek imajte na umu da drugi ljudi imaju vlastiti pogled na svijet koji nije bolji ili lošiji već samo drugačiji od vašega. Na područje komunikacije i povećanog razumijevanja potrebno je obratiti pozornost sve do 09.05.2004. Ovo je dobro razdoblje za uključenje u SoulNet (www.soulnetweb.com) te istraživanje drugačijih oblika komunikacije s drugim ljudima. Povoljne su i donacije u tom području.Također, ovo je izvrsno vrijeme za produbljivanje vlastitih duhovnih iskustava i povlačenje od svakidašnjih aktivnosti. Ako vježbate Integralnu meditaciju pridružite se redovitom proljetnom Tečaju ubrzanja (08.-11.02), te Tečaju za čarobnjake 11.04.-17.04.Onima koji vježbaju Rasa tehnike preporučuje se pridruživanje udarnim skupinama koje će program raditi do 09.05.2004. vir: http://www.dvostrukaduga.hr/page/kalendar_2004.htm Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Od danes (7.4.04) pa do 9. maja 2004 nastopa obdobje popravljene komunikacije in duhovnega napredka po indijskem koledarju za letos...[/color] hah in javnega opravičevanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Pozdravljeni! 28.04.2004 se začne obdobje "obdobje razigranosti" in traja do 14.06. 2004 x!x To je zelo primeren čas za potovanja izrecno zaradi užitkov in raziskovalnih namenov. Odprite svoj um in svoje telo novim izkušnjam. Zelo v redu so med tem časom donacije za otroke in mladino. To obdobje vsekakor maksimalno izkoristijo tisti, ki jim kronično primankuje energije......lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 O, potem je to tudi idealen čas za naš party! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Seveda Contesa, se bomo dobro napolnili z energijo, saj to sploh ni slabo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Pozdravljeni! 28.04.2004 se začne obdobje "obdobje razigranosti" in traja do 14.06. 2004 x!x To je zelo primeren čas za potovanja izrecno zaradi užitkov in raziskovalnih namenov. Odprite svoj um in svoje telo novim izkušnjam. Zelo v redu so med tem časom donacije za otroke in mladino. To obdobje vsekakor maksimalno izkoristijo tisti, ki jim kronično primankuje energije......lep pozdrav aha zame se prične zlata doba DOPUST! se pravi.....razigranosti,sreče in zadovoljstva, bo dovolj if not....vreme Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Pa še naj kdo spet reče, da numerologija ne deluje, žal se je spet pokazala včeraj, kako nesrečna in neugodna je številka ja lahko enajstka "11"....tragedija v Španiji, mogoče je kaj povezave tudi z enajstko in tragedijo na 11.9 pri ameriških dvojčkih in samomorilskih napadih.....bodite pazljivi, pa se za kaj pomembnega raje izogibjte teh datumov...lep dan Huh...11...ja...Tako, kot 3,4 in 22 ima 11 zelo slabe vibracije...me pa zanima, če ima število 20 podobne vibracije kot zgoraj naštete...čeprav je 20 bolj magična številka, ki se ukvarja z veliko duhovnosti??? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ....20 je pa dost boljše, kot 22 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.