Dadika 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hajlo Kaj pa hišna številka 7, je v redu? Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Po mojem je predvsem odvisno od tvoje cifre oz. od tvojih cifer, sicer je magicna malo, tudi zblojena, morda z vodo kaksni problemi, fajn bi blo kaksne 'duholovce' in podobno nastimat, pa pazit na oz. upostevat Feng shui...Pa morda razni odstekanci hodijo v hiso, umetniki ipd... Sicer pa - dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 številka 3...? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Si čustvena danes Amis .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 a 3 je čustvena :OO!: .....ojoj, a se ne morem rešit tega ....u bistvu je hišna številka sicer pa dobro jutro borism, a si včeraj res mislil da te zezam tam pri tistih stopinjah ...u bistvu se zezam iz svojih položajev, pa opažam, da se folku to pogosto čudno zdi, nimam pojma zakaj....skrajno lepo se mej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Amis, Borism včasih ne razume nas deklic tudi jaz danes dobre volje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...povej dan in mesec rojstva, pa ti povem, kaj te danes čaka, prosim nikar ne skrbi preveč , glede nerazumevanja, saj te ja / se ja / razumem, včasih vodnark nisem, ko jih bolje spoznaš, je pa drugače....lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 o selene in borism borism, ti pošljem na os Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Amis, Borism včasih ne razume nas deklic tudi jaz danes dobre volje Selene, sedaj še ti , zakaj si tako razlagate, jaz se VAS vsaj poskušam razumeti, kaj sem bil spet neuspešen , se opravičujem , 100 ljudi-100 čudi , veliko vas je tukaj, pa saj večkrat tudi mene kdo ne razume, žal....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 glej ga glej, moje podatke pa že imaš se mal hecaš z menoj ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Po mojem je predvsem odvisno od tvoje cifre oz. od tvojih cifer, sicer je magicna malo, tudi zblojena, morda z vodo kaksni problemi, fajn bi blo kaksne 'duholovce' in podobno nastimat, pa pazit na oz. upostevat Feng shui...Pa morda razni odstekanci hodijo v hiso, umetniki ipd... Sicer pa - dobrodosla! Zdravo,me veseli,da ste me sprejeli Moje ime ima število 9,priimek pa 24,rojstni d.4.5.1968 Veliko sem že prebirala o feng shuji,a se mizdi tako zapleten,doma sem pa ob jezeru,na hribu,ali to kaj vpliva na življenje Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ojla! Ti si + boš pa letos zelo v družinskem krogu, ta mesec ti je pa še celo usojen, sicer pa, na vrhu hriba ni najboljše po feng shuiju, moraš ja imeti neko zavetje za sabo, posadi drevje, pa bo ...dobrodošla tukaj, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ojla! Ti si + boš pa letos zelo v družinskem krogu, ta mesec ti je pa še celo usojen, sicer pa, na vrhu hriba ni najboljše po feng shuiju, moraš ja imeti neko zavetje za sabo, posadi drevje, pa bo ...dobrodošla tukaj, Borism Hojla Hvala ,ampak ne razumem čisto kaj si hotel povedati,o usojenosti tega meseca zame Razloži mi,prosim Na zgornji strani hiše je okoli gozd,ali je to uredu x!x Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ojla! Drevesa so v redu, če ne pa malce več poglej v teme in knjige o Feng Shuiju.....nekako te obvarujejo pred direktno negativno energijo, ki se smuka okoli nas, še posebej, če ta priteka direktno na vhod :xx!: .....glede usodnosti, nič takšnega, tolk le, da ne boš mogla kaj dosti vplivati na dobre in manj dobre dogodke, boš povedala ali ugotovila naslednji mesec, ko boš bolj čustvena....lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hvala,B. jaz sem še kar čustvena,še preveč,ampak drugi niso.... :xx!: Lep večer, Dadi Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Saj bodo, ker, če si v trojki in sedmici si itak, saj bodo ti drugi tudi prišli na vrsto, bodi prepričana, hja vprašanje, kako bodo izrazili to čustvenost...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Saj bodo, ker, če si v trojki in sedmici si itak, saj bodo ti drugi tudi prišli na vrsto, bodi prepričana, hja vprašanje, kako bodo izrazili to čustvenost...lp, B. jaz sem v sedmici,oseba je pa v enici lp,D. Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 številka 3...?3 je kul, komunikativna, ce je hisna cifra, stanovanja ipd., se skoz kaj dogaja, zivahen plejs, lep pretok ponavadi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz sem imela velikokrat 7 - hisne stevilke, stanovanj ipd.Tuido trojke smo imeli (fajn)...Zdaj pa zivim na hisni st. 18 v stanovanju st. 18. (moja cifra je 9 - tako po dzk kot po sestevku cifer datuma rojstva). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ja, saj pri nas je res živahno...običajno polno obiskov, tudi nepričakovanih...(razen nekaj težkih primerkov) vsi dobrodošli...če ni tega, pa zvonijo telefoni Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 kaj pa hišna št. 80 lp,S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Na številki 80 stanujejo disciplinirani ljudje, ki so tudi marljivi in vztrajni. Radi imajo politiko in tradicijo, pa tudi samoto....imaš takšne sosede Sončk? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ne še...če pa dobim tole stanovanje ki je še v zraku...pa mogoče . Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaz ti privoščim Sončk, ampak če boš dobila še te karakteristike poleg, te bo še potem manj na tem forumu...lep dan in vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ... oh ja to je pa čisto od mene odvisn Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.