Skoči na vsebino

Numerologija, indijska astrologija, točke polovice

numnum

Recommended Posts

• Komentarji 241
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Po mojem je predvsem odvisno od tvoje cifre oz. od tvojih cifer, sicer je magicna malo, tudi zblojena, morda z vodo kaksni problemi, fajn bi blo kaksne 'duholovce' in podobno nastimat, pa pazit na oz. upostevat Feng shui...

Pa morda razni odstekanci hodijo v hiso, umetniki ipd... x:)x

Sicer pa - dobrodosla! :palec: :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

a 3 je čustvena :OO!: .....ojoj, a se ne morem rešit tega xcivx x:Dx x:o)x ....u bistvu je hišna številka x;)x sicer pa dobro jutro borism, a si včeraj res mislil da te zezam tam pri tistih stopinjah :eek: ...u bistvu se zezam iz svojih položajev, pa opažam, da se folku to pogosto čudno zdi, nimam pojma zakaj....skrajno lepo se mej :flower: :flower: :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, Borism včasih ne razume nas deklic :V:

tudi jaz danes dobre volje  xsrcx

Selene, sedaj še ti :eek: x:Ix , zakaj si tako razlagate, jaz se VAS vsaj poskušam razumeti, kaj sem bil spet neuspešen :sori: :8): , se opravičujem x:Ix x:Ix , 100 ljudi-100 čudi :inocent: , veliko vas je tukaj, pa saj večkrat tudi mene kdo ne razume, žal....lep dan x:)x :palec:

Po mojem je predvsem odvisno od tvoje cifre oz. od tvojih cifer, sicer je magicna malo, tudi zblojena, morda z vodo kaksni problemi, fajn bi blo kaksne 'duholovce' in podobno nastimat, pa pazit na oz. upostevat Feng shui...

Pa morda razni odstekanci hodijo v hiso, umetniki ipd...  x:)x

Sicer pa - dobrodosla! :palec: :)

Zdravo,me veseli,da ste me sprejeli xrolleyesx

Moje ime ima število 9,priimek pa 24,rojstni d.4.5.1968

Veliko sem že prebirala o feng shuji,a se mizdi tako zapleten,doma sem pa ob jezeru,na hribu,ali to kaj vpliva na življenje :flower: xokkx

Dadi xbendx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Ojla!

Ti si + boš pa letos zelo v družinskem krogu, ta mesec ti je pa še celo usojen, sicer pa, na vrhu hriba ni najboljše po feng shuiju, moraš ja imeti neko zavetje za sabo, posadi drevje, pa bo x;)x ...dobrodošla tukaj, Borism x:)x  :palec:

Hojla :palec:

Hvala ,ampak ne razumem čisto kaj si hotel povedati,o usojenosti tega meseca zame x?x Razloži mi,prosim :palec:

Na zgornji strani hiše je okoli gozd,ali je to uredu x!x

Dadi :2src:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Ojla!

Drevesa so v redu, če ne pa malce več poglej v teme in knjige o Feng Shuiju.....nekako te obvarujejo pred direktno negativno energijo, ki se smuka okoli nas, še posebej, če ta priteka direktno na vhod :xx!: .....glede usodnosti, nič takšnega, tolk le, da ne boš mogla kaj dosti vplivati na dobre in manj dobre dogodke, boš povedala ali ugotovila naslednji mesec, ko boš bolj čustvena....lep večer, B. x:)x :palec:

x:Xx x:Xx x:Xx

Hvala,B. :palec: jaz sem še kar čustvena,še preveč,ampak drugi niso.... :xx!:

Lep večer,

Dadi x:Ix

Saj bodo, ker, če si v trojki in sedmici si itak, saj bodo ti drugi tudi prišli na vrsto, bodi prepričana, hja vprašanje, kako bodo izrazili to čustvenost...lp, B. x:)x 

x:o)x jaz sem v sedmici,oseba je pa v enici x:Dx

lp,D.

številka 3...?

3 je kul, komunikativna, ce je hisna cifra, stanovanja ipd., se skoz kaj dogaja, zivahen plejs, lep pretok ponavadi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem imela velikokrat 7 - hisne stevilke, stanovanj ipd.

Tuido trojke smo imeli (fajn)...

Zdaj pa zivim na hisni st. 18 v stanovanju st. 18. (moja cifra je 9 - tako po dzk kot po sestevku cifer datuma rojstva). x^x

Picasso

ja, saj pri nas je res živahno...običajno polno obiskov, tudi nepričakovanih...(razen nekaj težkih primerkov) vsi dobrodošli...če ni tega, pa zvonijo telefoni x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...