borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Saj vem, če ti bo odgovarjalo, ti kar izvoli.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 sem hotla povedati, da če nekje v določenem bloku stanujem ne pomeni, da se bom zaradi tega spremenila...če mi bo pasalo bom bila na LNF, če ne pač ne...Veš da bom prišla gor...vsekakor...če bova le imela PC doma Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 V roku 10 dni po indijskem koledarju sledi: 08.06. Dan Boginje! Ta dan se usmerijo misli k ženskemu božanskemu načelu. Slavite življenje, bodite radostni in veseli. Ni odveč organizirati kakšno srečanje in opazovati prehod Venere čez Sonce 13.06. Dan zabave!Zelo dober za zabavo, igro, ples in pesem. Pojdite v kino, ali v gledališče, ali pa organizirajte kakšno srečanje. Primerno za donacije umetniške in zabavne narave, pomagajte umetnikom in zabavljačem. 14.06. Dan vzdržnosti!Poskusite se zadržati od bilokaterih negativnih misli in besed. Energijo usmerite le na ustvarjalne zamisli.Zelo primerno za donacije, za mladino in športnike. Lep pozdrav,B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Danes(20.06.) in jutri(21.06.) se po koledarju "Umetnost dajanja za leto 2004" pridružite kakšni NeoDance skupini in obeležite s plesom začetek poletja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 u madonca, točno .........njam, poletje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 V soboto 26. junija, je dan tišine... Tišina in mir je v današnjem času redkost. Če nimate obdobja miru in tišine to storite vsaj na danjašnji dan(sobota!). Če ste ali boste na dopustu, ne govorite ta dan veliko, najdite si mirne kotičke in uživajte v tišini in samoti ter miru. Zelo ugoden dan za donacije za revne otroke....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Danes 21.7. se prične obdobje neobičajnosti, ki naj bi potrajalo do 22.7.2005!!!!! V vsakem obdobju človeka prihaja do obdobij, ko človek počne stvari, ki jih nikoli ne bi naredil. Ne čudite se, če koga srečate, ki bo nekako povsem spremenjen in ekscentričen. Zelo nas bo sedaj privlačilo vse neobičajno in novo. To ni nevarno obdobje, če se ne predamo nizkim strastem in nasilnostim. Raziskujte v pozitivni smeri, kot tudi stare in neobičajne kulture. S pogostimi in nenačrtovanimi potovanji boste umirili notranjo nemirnost. Posvetite čas neobičajnim ljudem, pa tudi prislihnite, ki prihajajo do vas z neobičajnimi načrti in mislimi.(Tukaj je izklučen kakršenkoli verski fanatizem!). Ugoden čas za donacijo denarja za zaščito in zdravje živali. Upam, da se po svetu zaradi tega ne bodo sedaj dogajale negativne, podle, ekstremne situacije, vsaj želel bi močno, da ne bi prihajalo do teh situacij. Torej začenja se enoletno obdobje "neobičajnosti" po indijskem koledarju, kontrolirajte se, dobro izkoristite to obdobje, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Zanimiva beseda...za obdobjeNeobičajno zihr povem naprej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Lahko poveš naprej, sicer boš pa opazila spremembe okoli sebe, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 uau, borism, a to je v zraku ...dober opis mojega počutja, ki so mi take stvari itak blizu...no, mogoče se bo meni ena taka fajna neobičajna služba pokazala...to bi blo nobel ...njam, to leto bo pa meni všeč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Amis, po mojem ti bo res všeč....lep dan in uživaj na dopustu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 borism, hvala ...jutri zjutraj pa na ladjo, dans pa rukzak pripravit Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ..JAZ SEM SI TUDI ZDAJ PRVIČ SPOSODILA V KNJIŽNICI KNJIGO-NUMEROLOGIJA...IN BOM DANES MAO PREŠTUDIRALA.... KO SEM JO MALO PRELISTALA, SEM VIDLA, DA SI PO SVOJI ŽIVLJENSKI ŠTEVILKI, LAHKO POTEM IZRAČUNAŠ, NAPOVED ZA VSAK TEDEN...A TO DOSTI DRŽI ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Živim na številki 2, v stanovanju katerega seštevek je tudi 2. Moja rojstna št. je 8 . Boris a lahko še za mene pogledaš, prosim. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Cosma pozdrav! Dvojka te spremlja, ni kaj, kot te je tudi pred tremi leti, ko si bila v usodnem letu, v dobrem in slabem, letos si pa v letu razbremenitev, dosta potuješ in še boš, lahko najbolj v septembru, še celo bi se lahko kaj selila.......si pa v juliju kar dosti pod vplivom čustev (mogoče bolj občutliva in ranljiva), naj se ti nikamor ne mudi preveč ta mesec, če gledam po številki naslova, imaš po mojem oster občutek za pravičnost, rada se spreminjaš, pa tudi potepaš.....drugo leto boš pa celo leto največ posvetila svojim prijateljem in družinskim članom v dobrem in slabem, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 (popravljeno) Hvala Boris, 3 leta nazaj je bilo kar pestro ja...bi se mi lahko življenje res obrnil na glavo. Septembra potujem na jug Italije.Moja rojstna hiša je št. 8 in tudi številka mojega moža je 8 Čustvena sem pa kar celo leto..... aha občutek za pravičnost....nekako to gojim že od malega, se takoj zavzamem, če kje opazim krivico, pa četudi prekle padajo. Nisem ravno **priljubljena** zaradi tega včasih. Saj mi večina ljudi, da prav, ampak se nobenemu ne da. Pa tudi jaz ne skačem več vse povprek....Recimo....ko smo se v službi menili za dopuste in smo vsi dobili 1 teden brez izjeme, drugače pač ni šlo. Pa se šefinja spomni in vzame eni mladi pripravnici njen teden, češ da ona bolj potrebuje. Pripravnica je seveda rekla, ja u redu. Potem je pa jokala....smrk, smrk.....dopust mi je vzela.... Jasno sem šla ravno jaz, (od celega kolektiva) do šefinje in sem ji povedala da je deklica res žalostna in da se joka zaradi tega in naj še enkrat razmisli, če je to res ok....No, ni ravno potrebno razlagati, da ji nisem bila kaj prida ljuba, razen, ko je kaj potrebovala od mene. Potujem kar veliko....potepam se pa tudi kar Popravljeno 22. julij 2004 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 jaz sem si pa kar malo oddahnila, ker je šla čustvena kataklizma mimo ...vsaj upam...ker kar je preveč je pa preveč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Cosma, kako je na osmici stanovati, vem sam, ker že celo življenje živim na teh cifrah, pol življenja do sedaj na eni ulici s to cifro, drugo polovico pa tudi na osmici, ampak v drugi ulici, saj ni slabo, se kar fajn počutim . Tole, da je celo leto v čustvih se ti mogoče zdi, ker si mesečno v trojki ( čustva) in tudi današnji dan je v trojki (spet čustva). Potovanje pa je v mesecu petice, kar je povsem razumljivo, mogoče se pazi le povečanih stroškov v decembru, pametno troši, če že moraš, fajn se imej kjerkoli že boš, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Danes se začne po indijskem koledarju obdobje, ki traja do konca septembra naslednjega leta(do 28.09.05)....to obdobje je namenjeno točnemu prenašanju znanja. To je pravi trenutek za poiskati duhovneg učitelja, ali pa najti pravo duhovno pot, ki jo sledimo še dlje časa. Opazili boste, da bodo mnogi v tem letu prevzeli vlogo učitelja in vodiča. Izkoriste ta ugoden čas! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 V torek 31.08.2004 je pa dan celibata! Bodite pazljivi, ker vas bo privlačila temnejša stran, torej bomo na preizkušnjah. Zbudile so bodo nenadoma nižje strasti. Priporoča se dan brez mesa, alkohola, tobaka in drog. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ker smo že omenjali število "11" pri numerologiji po 11.3.2004 po terorističnem napadu v Madridu letos in še prej 11.09.2001.....sedaj berem še nekaj detajlov o tej "slabi" številki - 11, pa ne morem skoraj verjeti koliko pokazateljev je še bilo prisotnih pri teh dveh tragedijah. Če želite lahko prebere naprej: New York 11.09.2001 - dan napada torej 11!- na angleškem ima ta dan 9 črk in 2 številki, kar pomeni v seštevku 11!- to e bilo na 254 dan v tem letu, kar v seštevku spet pride 11!- tole je zanimivo, da je prvi avion, ki je udaril v nebotičnik imel številko 11!- pilot Mohamed Atta ima v svojem imenu 11 črk!- v tem zrakoplovu je bilo 92 potnikov: 9+2=11!- spet en pokazatelj, ker mesto napada tega dne ima enajst črk: New York City- severni stolp nebotičnika se je žal zrušil ob 10:28, seštevajte in poglejte koliko dobite, 11!- avion, ki je strmoglavil na pentagon je imel 65 potnikov=6+5=11!- pa tudi ta objekt ima v svojem imenu 11 črk. V Madridu je bil črn dan 11.03.2004 - če seštevate datum dobite 11!- umrlo je 191 oseb....1+9+1=11!- po nekaterih izračunih je bil to 911 dan od prvega napada v N.Y., če sešteje dobite spet 11! Tu je torej nekaj zanimivosti v povezavi s to enajstico, lp, B. x:)x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Pa še numerologija. Števila so arhetipi, ki ustrezajo planetom.Tako dobimo:1=Sonce2=Mesec3=Jupiter4=Severni vozel (Uran, Pluton)5=Merkur6=Venera7=Južni vozel (Neptun)8=Saturn9=Mars Po Cheiru vsaki črki pripada neko število in s tem planet:1=A,I, J, Y, Q2=B, K, R3=C, Ć, Č, L, S, Š4=D, M, T5=E, H, N6=U, V, W7=Z, Ž, O8=P, F Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 no da pogledam tole mal 1625 ????? jebemu kje je pa G? pih pa taka numerologija k imena ne morem napisat... svojga.. heh to že ne deluje zame .: ) ajd prvo ime pa je 5 Merkur tud kul, El Nino, pa 53 hudič Nja tud ni.... najse grejo solit, a so tisto vse 9ke? k vidim da manjkajo dajmo probat recimo da manjkajoče so 9 1625 53 9196 9225314 8 25 21 običn ime, 14 21, 5 in 3, zanimivo da se ujma z mojo priljubljeno pitagorejsko al kera je že... tud 8, 8 pa 25 pa je vzdevek... 6 hm ni slabo, se ujema z mojim 9ki ... hehjej... torej kak vse skp je spet 5, merkur, venera pa saturn da rečem tak.. dokaj moji planeti sam mars mi kronično manka.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Torej, če navržem vse možne cifre skupi.... prevladujejo neparne.. ime=3priimek=3... če ju seštejem=6 .... (se pravi 2x jupiter +1x venera...hehe, not bad ) rojstni datum=1 ... je sonček xrosex št.hiše=36=9 ...je mars dzk-cifre: 499 .... seštevek torej 22 oz 4 (hmmm...severni vozel ....tud cool... mal za ravnotežje ostalim.. Not bad vse skup ,.... sam zdej nej pa to še deluje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.