petra1977 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Pozdravljeni, sem nova na forumu, zato se opravičujem , če sem vprašanje postavila na napačni forum. Prosim pa vas za eno mnenje.10. oktobra je prvi krajec. Je 15. še ugoden dan za nove začetke (poroke) ali ne, glede na to, da je 17.polna luna???Pa brez vedeževanja prosim... Hvala, Petra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petra1977 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Potem bom pa rekla DA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregor777 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 jaz tudi mislim da ja, no morda 8.okotber se boljsi datum.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petra1977 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Hvala, fullmi pomenijo vaša mnenja. Sem pravaa trapica, a ne?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 15.oktober sploh ni dober datum. Sploh poroko ti pa toplo odsvetujem. Mars je retrograden..razen, če se boste pretepali... Počakaj na april 2006! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ja res, v času retrogradnega marsa (od 1.okobra do 10 .decembra 2005), se poroka zelo odsvetuje.Najboljši čas za poroko je, ko luna raste,a ne ob prvem krajcu in ne preblizu polne lune.Idealno je nekaj dno po mlaju ali takoj po prvem krajcu.Zelo dobro je, če je Luna v sekstilu ali trigonu s soncem, super je tudi, če je v dobrem aspektu z Venero ali jupitrom, ne sme pa aplicirati kvadrata ali opozicije z Marsom. Najbolj idealno je, če je Venera v konjunkciji z Jupitrom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petra1977 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 Potem pa naj se raje poročiva naslednje leto?? April 2006? Če menite da je tako bolje za začetke, potem se mi splača počakati.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 od 1.oktobra do 10.decembra nikakor ne, za obdobje, ki ga omenjaš pa je dobro pogledati v efermide, kakšni spekti se obetajo, da ni kaj retrogradno itd. Na tvojem mestu bi se obrnila na astrologa , mu dala podatke od vaju obeh in naj ti izračuna najugodnejše termine... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem pa naj se raje poročiva naslednje leto?? April 2006? Če menite da je tako bolje za začetke, potem se mi splača počakati.Hvala! Petra, na vsak način poglej vajini karti, svetujem pregled cele karte, zaradi enega planeta, pa čeprav je retro, poroke ne bi premikala, je pa le jupiter v vagi, to je zodiakalno znamenje partnerstva, zato tudi ne bi blo tako slabo. Sicer pa sama veš, s kom se ženiš, bolje kot sto astrologov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.