Marsa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=37"][b]Napoved za 37. teden[/b][/url] - [b]12. - 18. september 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. (*zaenkrat se sam s foruma da prit na napoved oz. s tega linka - ker je spremenjen url, zato prej ni delovalo in z osrednje strani se vedno ne dela). Nasveta pa se ni. ga se pisem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 [color="purple"]Bližje bo konec tedna, težje bomo delovali zbrano in trezno, vse manj nas bodo zanimale 'resne zadeve', vse bolj odsotni bomo in sanjavi, občutljivi in tudi nemirni in brez obstanka.[/color] jst že na torek takšna, kaj bo konec tedna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 kaj čem ... ampak kaj sem našla [color="purple"]Še posebej napeto bo na področju prometa in zvez, spet pa bo tudi večja nevarnost eksplozij in požarov in prav tako onesnaževanja, morda bo prihajalo do blokad ali celo mrkov, vsekakor lahko na številnih področjih pričakujemo blokade in težave in nenavadne dogodke.[/color] pa tale novička [url="http://www.siol.net/novice/default.asp?site_id=1&page_id=31&article_id=13105091314553567"]http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...105091314553567[/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 hja, thanx, skoda ker mi je ni ratal prej dat gor... :||| zdaj je lohk tko, kao, da sem ze vidla... saj ves kako je... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ej niti pomislila nisem na to... mam občutek, da bo do tega še veliko več... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 vem da ne - ti... jaz pa prec, ker sem jo dala sele v torek gor, pa se pol, ko sem jo ze napisala (ta del pac, lunino, sonce in merkur), ni delal.... tko da je se zato ful kasnej (pa itak sem ze meckala) ... no ja, saj je brez veze... saj ni vazno... v bistvu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ja, ja ... zbranost in podobne zadeve http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 ma saj zdaj ze dela tud z osrednje strani nekaj cajta.... je mitja vmes popravil, ze iz sluzbe. nasvet pa se vedno packam... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 ma ne morem verjet no!!! Kolk me zafrkava da to ni res! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Saj napoved je in še prav lično izgleda....uf..tole bo pa eden težjih tednov, kaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ne sam da bluuzim že v torek, še cvičkam na torek... ojoj meni, kaj me še čaka... tkole je to, nočem zapadit v en zoprn film, pa gledam tv pa en kozarček drug kozarček in glej ga zlomka sploh ne spremljam več dogajanja... dva deci halo (aja dva dni nič jedla sam kofetkala) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 no, glih kakšen dolgčas nas ne bo dajal....zaenkrat potrjeno tud iz prakse....mene daje silna delovnost.....pa čeprav se mi u službi glih ne da, vseeno zelo veliko nardim...al se nardi...kot bi se samo....zanimiv paradoks.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 ja, popivanje in sploh zastrupljanje vseh sort - ne vem ce sem napisala... Obcutljivost na zdravila in kaksne podobne substance tud... In vsesplosna obcutljivost, tud jok. sam tud smeha dost in norosti. Ce drugega ne, bo ful hitro minil tale teden. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 [color="purple"]Česti bodo morda tudi birokratski opravki, več časa bomo porabili na uradih in tudi imeli več stika z uradnimi osebami.[/color] Tole jemali včeraj , drugi počas al pa 2/3 al pa kaj pa jaz vem, še sledi . [color="purple"]Sicer pa bomo v tem tednu najbrž spremljali številne nenavadne novice, morda bo pompozno razkrita kakšna nečednost oz. bo izbruhnil kak škandal[/color] Tole blo včeraj v sklopu 1. točke . [color="purple"]potegnilo nas bo ven, zveze bodo prenasičene in bo prihajalo do izpadov, dogajanje bo pestro in hitro, veliko bo tako tudi nepremišljenega delovanja in vsesplošne zmede in evforije, po drugi strani pa bomo polni nenavadnih in izvirnih idej, prebujena bo naša domišljija in bodo tako ti dnevi zelo primerni tudi za umetniško ustvarjanje in podobne dejavnosti. [/color] Super, bom spet zunaj dosti, pa kako svinjsko neumnost spet ušpičila [color="purple"]Zdaj je čas za študij in drugo umsko delo, pisanje, organiziranje in urejanje. Zelo hitro mislimo, povezujemo in sklepamo, v neskončnost razmišljamo in razčlenjujemo tako svoje dnevne dogodke kot tudi notranje, čustveno dogajanje.[/color] Pogrešam že knjigice, očitno bom našla čas zanje spet, jih rabim, pa pospravljam kramo v sebi ja, čisto fajn tole . No očitno sem ta zoprne zadeve več ali manj dala skoz, zdaj čakajo sam še ta simpatične Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 A je nov design? Fajnsko. Prvi del napovedi izgleda, kot prepis Tv dnevnika, same nečednosti, škandali, malverzacije- a la Vzajemna, kjer bomo vsi popušili svoje male dinarčke, da si jih bo par doživotno postavilo spomenik. Pa še najleps od vsega je, da ne bo nikomur nič za našo državo. Večja svinja-večji hlev! Me ima spet feng shui metanje..... si grem kar rokave zavihat, jutri pa itaq na sonček in morski zrakec. Pa tudi ostali del napovedi drži, Marsa Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 ja feng shui... to je ze dom&gospodinjstvo, pa mam se v glavi vcas, pa pol pozabim spesl poudarit. ja jaz tud opravke, dons pa sploh, bila ze na stotih koncih, pa dvakrat ze zunaj.... pa nekaj finega sem zrihtala, pa se nekomu sem uslugo naredila, pa se mi kul zdi ('tasca' je zgubila mobitel, pa sem jo peljala na ene par koncev, pa se ene svoje opravke vmes opravila). drugac mam pa filing, kot da se (mi) bo nekaj dobrega zgodilo... al pa 'pomembnega'. bomo vidl. zaenkrat ni sile v teh smereh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 pa saj je zdaj itak gor vse. No, ne cist vse, ker mi je dol padlo popravljat in dodajat ponovno, ko nisem vidla nic da bi blo shranjeno. Pa je zdaj tko nekak na 3/4, sam se mi ne da se dodatno s tem ukvarjat. kar sem napisala, pac sem. tko da, vse je kul in vse je gor, sicer pa hvala za spodbudo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jst pa včeraj bila pri frizerju, ok, vem, da ni bila luna ta prava, ampak jst sem bila prave volje... in frizura je izpadla , sem se pa Amis nate spomnila medtem ko smo se režali vsi, da smo morali pavzo od striženja vzet smo na koncu prišli do tiste faze, ko potem sam en drugega pogledaš, pa v smeh butneš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ooo superca, selene..... ....smeh....njami. pa še s frizuro si zadovoljna.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 jaz se bom tud na amis spomnila, ko bom naslednjic cvekala pri frizotu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja sej v kakšnih situacijah se na koga spomnem, ki ga niti v živo ne poznam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 [quote name='Marsa' date='15. Sep 2005 ob 07:34'][post="531172"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jaz se bom tud na amis spomnila, ko bom naslednjic cvekala pri frizotu. [/quote] sam zdej ne vem al to pomeni, da boš srečna ker rada sodeluješ u frizerskem čveku, al ker si boš želela da tega ne bi blo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 [quote name='Selene' date='15. Sep 2005 ob 07:58'][post="531180"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ja sej v kakšnih situacijah se na koga spomnem, ki ga niti v živo ne poznam [/quote] če ma to slučajno kakšno zvezo z mano, pol sploh ni dvoma...to te še čaka... ...folk baje preživi srečanje z mano you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.