Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 [quote name='Amis' date='15. Sep 2005 ob 09:25'][post="531236"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] sam zdej ne vem al to pomeni, da boš srečna ker rada sodeluješ u frizerskem čveku, al ker si boš želela da tega ne bi blo.... [/quote] ves kaj, jaz mam tako taktiko. ce se mi ne da poslusat in se debati ni moc izognit, pol pac govorim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 dobra taktika ...bom preskusla ob priliki....upam, da mi bo šlo....k mam včasih ful za povedat...sam običajno le takrat, ko se men ljubi, drgač sem pa komot čist tiho..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Mene vesolje ta teden ne mara Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 hm, ne smes tko govort... vesolje te mara, sam vesolje te hoce, obogateno s temi nemarnimi izkusnjami. cak sam mal... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=590&view=findpost&p=531"][b]Sanje o Bogu[/b][/url] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Hvala Marsa Se bom potrudila optimistični it naprej... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 No tole je Michellin post, ki ga citiram iz [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4996&view=findpost&p=531713"]druge teme[/url]: [quote name='Michelle' date='15. Sep 2005 ob 18:56'][post="531713"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Na dnevniku je bilo zdaj, da je na kmetijo v Senozecah en vdrl in ujel 2 ovci ( ostale so mu usle ) in jih posilil. Baje sta bili cist krvavi z vampom do tal ( je kmet razlagal). So policijo poklicali, ki jasno ne more nic Fora je pa v tem, da cela vas ve kdo je ta "ljubitelj zivali". Aja pa mladicka je posilil. Ogabno in tudi pri nas. Sej ne vem, zakaj me tak cudi to. Sam take stvari me vedno znova sokirajo.[/quote] Tole pa je en del napovedi: [color="navy"]"... dogajale se bodo številne norosti, več bo objestnosti, kriminala (tudi zelo drznega, morda izvemo za kakšno kriminalno dejanje v zelo nenavadnih okoliščinah ipd.), bodimo zelo strpni in razumevajoči do otrok in občutljivejših posameznikov, popazimo pa tudi na domače živali (in se izogibajmo prezaupljivemu stiku s tujimi oz. neznanimi). ... ... ... Sicer pa bomo v tem tednu najbrž spremljali številne nenavadne novice, morda bo pompozno razkrita kakšna nečednost oz. bo izbruhnil kak škandal. ...[/color] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 luna op. saturn je dons pritiskala potencirano (imam ze itak saturn op. saturn), sem se pa vseeno fajn imela z otroki in smo bili ob vsem kar ucinkoviti in tko. dasa mi je posnela nekaj muzke (vecinoma rap, ki ga tud sama rada poslusam) in kadar delajo vaje, jim dam to muzko zraven in tamali deljo 100 na uro, so dobre volje in jaz tud , ko je tko prijeten filing v razredu... tale novica o posiljevalcu... mah, nimam besed... res se ujame z napovedjo, kakor tud izid tistega ogabnega cajntga direkt... sem sam posklila vanj, ko ga je kolegica privlekla v sluzbo in mi je blo zadost polna luna bo najbrz tud sponska, saj se ujame se s kvadratom s plutonom, jutrisnja konj. lune z uranom bo pa tud mal na mojo sceno dodatno pritisnila (uran je v konj. z nat. kironom in nat. jupitom, pa v op. z nat. soncem in plutonom... )... ce k vsemu pristejemo se izjemno povecano soncevo aktivnost v tem tednu, bo do enakonocja res pestro... * danes sem izvedela, da je znankin moz (42 let!!!) kar dol padel in umrl ... sportnik, tekel, zdravo zivel... sta bila poleti na pocitnicah v grciji in je rekla, da sta imela resnicne medene tedne, da se tako lepo se nista imela... zalostno in sokantno, a vsaj ta lepi spomin bo imela... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 o fak, kot lani Tomaz Cerkovnik, nekako podobno... kak dober mesec prej... ja, blazota, in to se ni vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 [quote name='Marsa' date='15. Sep 2005 ob 20:46'][post="531806"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] ja, blazota, in to se ni vse... [/quote] in to še ni vse.... ...ja, kaj pa še..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 vikend je se pred nami, shtalski, polnolunski. to se bodo volkodlaki pojavil, no! * ko je delal Mitja kampanjo (pa par sem jih tud jaz napisala tehle), za nenavadno osebnost, je bila ena, da se jih nekaj med nami ob polni luni spremeni v volkodlake (pa ceprav smo vsi videti kot cisto normalni ljudje). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Prav nič zbrana nisem bila ta teden. Možgani so mi izginili nekam v luft, da o ustem izražanju sploh ne govorim - na nuli no. Bila zelo občutljiva, jokasta - včeraj sploh, to noč imela slikovite sanje, zblužena cela, tavajoča, brala ljubezenska pisma. Nekaj sem sicer tudi pospravljala in prestavljala - to je moja navada v sobi, a le iz nemira in motene koncentracije. Dobri in slabi občutki se mešajo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 jaz pa mela take sanje dons trapaste.... sam tko insertov se spominjam.... jaz tud se odstekano pocutim. :=) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 [color="purple"]Pluton pa bo poskrbel za vojaške akcije ali pestro dogajanje na teh področjih, pa tudi za dinamiko v pogovorih (vključno s kreganjem in napadalnostjo). [/color] a si čem jst napoved natisnit, pa si jo k računalniku doma in v službi obesit (največkrat grem mim teh mašinc)... sem pa včeraj nekaj zase naredila, no sej že cel teden tko nekaj postooma zase nardim, razvajam dušo že od torka (razen danes) - ampak včeraj sem se prvič udeležila tko nekega predavanja in bila presenečena sama nad seboj. tud nisem tam v ozadju čepela in samo poslušala ampak sem sodelovala v pogovoru. ponosnanase Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 [quote name='Marsa' date='16. Sep 2005 ob 09:54'][post="532001"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jaz pa mela take sanje dons trapaste.... [/quote]jaz tud... vse normalno, ena druzba in tko, vmes med nami pa kar en [i]kralj [/i] *brat se je vrnil iz luxemburga ... mi kar ni blo fajn, ko je te dni sam se cjazil z avtom tja in nazaj *tamala gre dons zurat (saj itak vedno rine kam ravno, kadar je najvecja stala na nebu) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 [quote name='Selene' date='16. Sep 2005 ob 15:43'][post="532208"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="purple"]... tud nisem tam v ozadju čepela in samo poslušala ampak sem sodelovala v pogovoru. ponosnanase[/color][/quote] [quote name='Mateja' date='16. Sep 2005 ob 16:11'][post="532216"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jaz tud... vse normalno, ena druzba in tko, vmes med nami pa kar en [i]kralj [/i][/quote] Hudo! Nekaj dobrega ziher, mega!!! nad dobr.. kralj! fajn za brata (tolk so sirene dons sponale) Jaz sem tud hotla it (se) zhurat, pa se mi ne da bluzit okol pa placa iskat... (pa se mraz je, mi ni prevec do tega, da bi bla v naravi se kaj dons ) ... ko sem prej komaj dam prisla s celodnevnega izleta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ni ga še konc, dost ga pa tud ni več ostalo....vikenda....blo fajn...pa vse se je izteklo u nulo dobro. če nič ne predvidevam in planiram prav pretirano, se itak samo zloži. ....zvečer pa še frendico pobarvam....pa babji čvek....vmes pa zabušavanje, k je edino ustrezno za takole vreme.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.