Buba1 2. avgust 2012 Prijavi Deli 2. avgust 2012 Lep pozdrav vsem skupaj Upam da je tema še aktualna Sama kombučo oz. kombušo pijem že nekaj časa in sem izredno zadovolja, sedaj pa sem za to navdušila še taščo. Zanima pa me, če kdo ve da bi kombuča nelagodno vplivala na jemanje raličnih zdravil (predvsem za kri in pritisk), glede na to da naj bi kombuča pomagala pri odpravi takšnih zdravstvenih težav. Če ima kdo kakršno koli informacijo na to temo bi bila zelo dobrodošla. Better safe than sorry Hvala za info LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. september 2014 Prijavi Deli 8. september 2014 Pri kolegici sem probal kombušin čaj in men je ful všeč /ženi ni/, tak okus, rezek, kt mošt. Mi je dala zdej gobo, tko da bom preizkusu, če je to to. Precej let nazaj ste kr pisal o kombuši. Tisti /Alef.../ k ste jo pil, a jo še pijete, a je bla to blj modna muha in če ja, kakšen je vaš rezime? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 9. september 2014 Prijavi Deli 9. september 2014 dosadno vprašanje in še bl dosadan odziv! Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. september 2014 Prijavi Deli 9. september 2014 Pri kolegici sem probal kombušin čaj in men je ful všeč /ženi ni/, tak okus, rezek, kt mošt. Mi je dala zdej gobo, tko da bom preizkusu, če je to to. Precej let nazaj ste kr pisal o kombuši. Tisti /Alef.../ k ste jo pil, a jo še pijete, a je bla to blj modna muha in če ja, kakšen je vaš rezime? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gifviš, men je bil pa okus prerezek - ko da se je neki pri kisanju pokvarilo. Delam in jem pa kefir zdej že par mesecev in mi je svež, komaj dan star bistveno okusnejši, kot starejši - ki mi po okusu tudi spominja na nekaj plesnivo pokvarjenega. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 9. september 2014 Prijavi Deli 9. september 2014 kombuša vsebuje encime za predelavo v želodcu in črevesju, če jo piješ ne potrebuješ nobenih probiotikov in ostalih encimov... dokazano po štiridesetem letu starosti, naravno telo peša in zmanjšuje se kvaliteta presnavljanja, z vztrajnim dodajanjem upočasniš staranje in pešanje presnavljanja... nekateri tožijo, da jim ne odgovarja pitje kombuše, ker je pretežko za želodec- je pa vprašanje, če ni smiselno samo zmanjšat vsakodnevno dozoglede na dokazano blagodejne učinke na počutje , ker če lahko s pitjem kombuše upočasniš in prestaviš zdravstvene težave, ki izhajajo iz slabe presnove, so plusi- boljši izkoristek užite hrane, manj žolčnih in ledvičnih težav, če bolje delujejo notranji organi, manj težav z različnimi vnetnimi spremembami in kroničnimi težavami, tukaj bi še posebej izpostavila revmatične etc to je moje osebno mnenje, posvetujte se s svojim zdravnikom ali lekarnarjemhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 2 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 9. september 2014 Prijavi Deli 9. september 2014 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 9. september 2014 Prijavi Deli 9. september 2014 viš, men je bil pa okus prerezek - ko da se je neki pri kisanju pokvarilo. Delam in jem pa kefir zdej že par mesecev in mi je svež, komaj dan star bistveno okusnejši, kot starejši - ki mi po okusu tudi spominja na nekaj plesnivo pokvarjenega. Ja, sej je to res en tak v bistvu pokvarjen čaj, kaj pa drugega - živila se pokvarijo, ko se v njih naselijo bakterije al pa glive in jih začnejo spreminjat oz. razkrajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.