Michelle 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 5rca zmenjeno. Sam prej se najavita, ker ko jaz delam muffne, jih moji pojejo...takoj v bistvu ( ce le niso uni nizkokalorični). Drugace pa seveda. Edin drsala ne vem, kje bos tu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam eno rahlo čokoladno pecivo mi gre full dobr, angel brownies, sm na Oprah enkrat zvedla za recept Bi nam zaupala recept? Hvala! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Včeri sm spekla muffinse s sadjem (une brez pecilnega in sode) po Michelinem predlogu. Za zajtrk v službi za sodelavke in še mojga dragija. So bli ful dobri, vsaj hvalili so jih. Tko da Michelle, res ful dobr recept, še posebi zato, k ni sode pa pecilnega v njem. Ne maram okusa po pecilnem al pa po sodi bikarboni. :xx!: Dons morm v nabavo papirnatih modelčkov za muffine - ne da se mi jih več praskat iz plehnatega modela Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfaa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 (popravljeno) Na telje temi je dosti dobrig receptov, mene pa zanima, če ima kdo kakšen recept za slane muffine? Namreč, na netu je teh čokoladnih/oreščkastih/sadnih/... receptov za muffine dovolj, težje pa je najti tiste nesladke, če pa se že najde kakšen je pa ali neprevedljiv ali pa vsebuje kakšno sestavino, ki spada na moj seznam neužitnih sestavin, ki pokvarijo vse skupaj (npr. skuta )Torej, če se kje skriva kakšen recept... se lepo priporočam... Popravljeno 26. oktober 2005 -> Alfaa Citiraj C'est la vie. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Pa sej sm dala tam en recept za nizkokaloricne iz mojgatrenerja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 5rca zmenjeno. Sam prej se najavita, ker ko jaz delam muffne, jih moji pojejo...takoj v bistvu ( ce le niso uni nizkokalorični). Drugace pa seveda. Edin drsala ne vem, kje bos tu bolje pozno kot nikoli ane hihi se bomo zmenli na MSN hehe laaacen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Takole: pri nas doma so muffini na top10 posladek te jeseni, ker so naleteli na strašno odobravanje in se pripravljamo na nakup še drugih oblik modelčkov in sploh. In da ne bo samo teorija in hvaljenje, lepim dve sliki muffinčkov po LF receptih; Prvi so še od začetka meseca (objavljeni v temi 'kaj bomo dons...') in sopo Michellinem receptu, tisti z ovsnimi kosmiči, jogurtom in japkami Drugi so pa Freini čokoladni mufkoti, katere je bilo treba pod mus speči dve(!) rundi. Tudi odlični! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Takole: pri nas doma so muffini na top10 posladek te jeseni, ker so naleteli na strašno odobravanje in se pripravljamo na nakup še drugih oblik modelčkov in sploh. In da ne bo samo teorija in hvaljenje, lepim dve sliki muffinčkov po LF receptih; Prvi so še od začetka meseca (objavljeni v temi 'kaj bomo dons...') in sopo Michellinem receptu, tisti z ovsnimi kosmiči, jogurtom in japkami Drugi so pa Freini čokoladni mufkoti, katere je bilo treba pod mus speči dve(!) rundi. Tudi odlični! V kateri gostilni pa kuhaš, da pridem enkrat na večerjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 V ekskluzivnemu klubu zaprtega tipa za srečne izbrance z veličastnim izborom vin (mufki spadajo v bife za zajtrk) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 hvala ti Rubička....kakšen carski razgled Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Hvala Lia Če ze imamo rubriko, se je treba včasih tudi vizuelno malo pobahat, da zadostimo egu, pa matranju tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 (mufki spadajo v bife za zajtrk)Seveda, saj bi tudi prespal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
api 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 mafni...mufini, muffini, mufkoti , mafkoti al kar so že nardila sem čokoladne pa še topli so šli . rorčka pa sploh ne rabiš, če maš prave papirčke zanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 od česa je odvisna temperatura pečenja? vidim, da je kar velik razpon (180° do 225°C)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 probam še z magično besedo : prosim za odgovor. nekateri recepti nimajo omenjene temperature, moje izkušnje s peko pa so.. jih ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 od česa je odvisna temperatura pečenja? vidim, da je kar velik razpon (180° do 225°C)...T razpada C vitamina je 225°C, torej jo uporabljaj vedno, ko je to mogoče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 faca sstane ampak mene bolj vznemirja vprašanje, a bodo muffini izpadli ravno prav dvignjeni in rahli, če jih bom pekla na npr. 50°c preveč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 js zdejle pecem mufine... no ja 2 muffina, nisem imel svojega lastnega modela tko da sem mogu enga narest drgac pa sem se drzal michellinega recepta da vidim kak bo ratal kaj ven bom porocal cez 13 minut ... Uhhh do dobri njama hehe kt pise v receptu, pr muffinih ne mores zgresit Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 MUFFNI S KOKOSOM IN VISNJAMI Banana in cokolada MUFKOTI S ČOKOLADOtele tri recepte sprobala, vsi ful ful dobri ! ! ! in res dopuščajo ful možnosti improvizaciji, npr. namesto olja maslo, namesto kisle smetane jogurt... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Zdej pa en res the best recept za muffine.. sprobano trikrat v tednu sam zdej pa kar se mene tiče dost... ko to je obsedenost.. torej, če pa kdo hoče fajne spečt.. naj bere dalje na svojo odgovornost. MUFFINI 2 mlečni čokoladi (po 100 g) (vzemi Milko)300 ml jogurta (pribl. 2 kom.) ali kislo mleko280 g moke125 masla (sobna temp.)100 g sladkorja1 jajce 2 žlički pecilnega1 vanili1/2 žličke sode bikarbone1 žlica kakava 1. posoda (moka, pecilni, soda, narezana čokolada, kakao=2. posoda (jajce, maslo, sladkor, vanili, jogurt) Oboje zmešaj in napolni modelčke do 2/3Peci 20-30 min. pri 180°C Glazura: Gorenjka čokoladni preliv Ko so maffini ohlajeni jih z vrha namoči v čokoladni preliv. Pa povejte pol če ni ql. A ja, originale recept je da stopiš 1 belo čokolado (100 g) in jo pokapaš po pečenih muffinih, sam nam je ni ratal stopit, se je kr v grudo nrdila... spljoh pa so tko boljši.. z mlečnim čokoladnim prelivom.. če si čokoholik.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ma, đes ti bolan? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Muffini sekajjo in te spodsekajo!!!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 tele tri recepte sprobala, vsi ful ful dobri ! ! ! in res dopuščajo ful možnosti improvizaciji, npr. namesto olja maslo, namesto kisle smetane jogurt... Kaj pa T Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Zdej pa en res the best recept za muffine.. sprobano trikrat v tednu sam zdej pa kar se mene tiče dost... ko to je obsedenost.. torej, če pa kdo hoče fajne spečt.. naj bere dalje na svojo odgovornost. MUFFINI 2 mlečni čokoladi (po 100 g) (vzemi Milko)300 ml jogurta (pribl. 2 kom.) ali kislo mleko280 g moke125 masla (sobna temp.)100 g sladkorja1 jajce 2 žlički pecilnega1 vanili1/2 žličke sode bikarbone1 žlica kakava 1. posoda (moka, pecilni, soda, narezana čokolada, kakao=2. posoda (jajce, maslo, sladkor, vanili, jogurt) Oboje zmešaj in napolni modelčke do 2/3Peci 20-30 min. pri 180°C Glazura: Gorenjka čokoladni preliv Ko so maffini ohlajeni jih z vrha namoči v čokoladni preliv.Pa povejte pol če ni ql. A ja, originale recept je da stopiš 1 belo čokolado (100 g) in jo pokapaš po pečenih muffinih, sam nam je ni ratal stopit, se je kr v grudo nrdila... spljoh pa so tko boljši.. z mlečnim čokoladnim prelivom.. če si čokoholik.. lejo staro, pa ki hodiš bejba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ojla... micky hehe, todika... hodim po celu... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.