Silvija 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 OK, tole si sam zapišem, da ne bom pozabila kako sem improvizirala, če slučajno uspe... Suhe sestavine:2,5 skodelici polnozrnate moke1 skodelica kokosa1 žlica rjavega sladkorja1 pecilni prašek2 žlici kakava v prahu Mokre sestavine:1 skodelica okare (namesto jajc)2 skodelici sojinega mleka na 180*, 30 minut. prva polovica se peče, v drugo polovico sem pa zrezala še eno banano... mam samo en pladenj, tko da bo v dveh porcijah..nimam pojma, če bo uspelo, ker je samo polnozrnata moka, nič jajc, skor nič sladkorja... Zaradi novega posta sem našla to temo. Aliana, kaj pa je okara in kje se dobi? Sicer moram poguglat, ampak mogoče še kakšen nasvet. Jz pa danes na biciklu odkrila, da imamo v okolici mlin in čimprej grem po frišno pirino moko. Mafini so res dobra sladica, jo lahko hitr nardiš. Sicer pa priporočam tole stran, je samo za mafine specializirana: Klik Hvala za link Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2012 Prijavi Deli 27. maj 2012 Na, jaz imam pa preveč časa, ker folk gleda TV in čist slučajno kliknila tlele okara je ostanek soje, ko delaš sojino mleko .. sem se nekaj igrala v tistih časih, 100 let nazaj na kratko - skuhaš sojo, zmiksaš z vodo, precediš in dobiš sojino mleko, kar pa ostane, je pa zmleta soja .. okara .. to potem lahko daš v pečico in posušiš in uporabljaš za vse živo, kot dodtek pecivu, lahko ga tudi v pekaču preliješ z medom, marmelado, .. in popečeš in imaš tako fajn sladico .. no, evo, pa sem se spomnila česa že dolgo nisem delala .. 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 28. maj 2012 Prijavi Deli 28. maj 2012 Hvala za odgovor Aliana . Pa samo še, da veš, da imaš neko normalno, ne gensko spremenjene soje. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oldskulride 30. maj 2012 Prijavi Deli 30. maj 2012 Hvala za link Ni problema. Sej zato je forum, da se kaj priporoči Citiraj Zapiski za EF Ljubljana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.