Skoči na vsebino

Nepojasnjiv občutek

Phoebe

Recommended Posts

Srce mi bije sto na uro, tresem se, strah me je in v srcu me zbada, potim se..Bilokam pogledam: v kako revijo, na televizijo..vidim grozne napise: strah, pazi se, padec, konec je...poslušam nek pogovor..ujamem grozne besede: jaz bi bla bolj pazljiva itd...kot, da je vse to meni namenjeno..mi nekdo želi nekaj povedati? Je to intuicija, ki me želi na nekaj opomniti? Me čaka kaj slabega? Poslušam pesem,ki me spominja na mojega lubija in me začne zbadati v srcu..kot da ga zgubljam..Je ta občutek z njim povezan? Kako bi ga lahko zgubila..ko pa se mama rada..ni razloga..grehi iz preteklosti so pozabljeni..me čakajo mogoče posledice? Sem nanj prenesla kako bolezen iz preteklosti (saj vete kakšno) za katero še sama ne vem? Kaj če se najde zavidljiva oseba..in želi na podlagi laži uničito najino ljubezen? Kaj me sploh muči? Umira kdo od mojih? Se je kak hudič naselil v meni? ZAKAJ ME TA GROZEN OBČUTEK ŽE DVA DNI NE PUSTI NA MIRU??? Kaj se dogaja z mano? Ko pa sem s fantom..se rešim tega občutka? Je z drugo? Nebi verjela! Kaj pa pol??

Se vam je že to kdaj dogajalo? Vem, da imam zelo razvito intuicijo vendar me je že večkrat prevarala..upam da zdaj tudi...

Tega sama ne morem ustavit..kak se naj tega fakin rešim?! Muči me huje, kot če bi me nekdo fizično zbadal z nožem...grozno se počutim..

Me je že enkrat v šoli tak mučlo...dve tri ure..za tem se (hvala bogu) ni zgodilo nič..Ma ne vem..ni mi jasno...zmedena sem..žalostna..prestrašena!

Od tega groznega občutka sem se odločla vsest za računalnik in napisat nekaj..poiskat pomoč...odkrit razlog..nevem...

eh :sad:

Deli na socialnih omrežjih

Vse take občutke skreiramo zato, da z njimi manipuliramo druge. Ko jih v življenju ne boš več potrebovala, jih boš pač na nek način dala stran. x;)x
Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

<{POST_SNAPBACK}>

...odkrit razlog..nevem...

ne rabis tega zdaj.... ce pa bos (rabila), pa ze 'odkrijes'. xDDx

To je stiska... stanje tesnobe pac, ki tud se manifestira lahko zelo telesno... kot opisujes... zmanjkuje ti zraka, srce ti razbija in podobno.....

najverjetneje ni povezano s cim konkretnim oz. ne napoveduje nicesar

(nekoc sem napisala en text o strahovih in skrbeh, kjer govorim tud o tehle kao slutnjah, pa ga zdaj nikjer ne najdem... ne stekam, bil je na Novicah... no morda se najdem).

astrolosko tud nic cudnega, poleg scipa je se en kup aspektov in prav nic cudno ni, da se mal nenavadno pocutis.

No ce bi se ti tile simptomi se kar ponavljal, pa se morda posvetuj se s kom drugim (strokovnjakom pac)...

Upam, da bos ok. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 4 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Srce mi bije sto na uro, tresem se, strah me je in v srcu me zbada, potim se..Bilokam pogledam: v kako revijo, na televizijo..vidim grozne napise: strah, pazi se, padec, konec je...poslušam nek pogovor..ujamem grozne besede: jaz bi bla bolj pazljiva itd...kot, da je vse to meni namenjeno..mi nekdo želi nekaj povedati? Je to intuicija, ki me želi na nekaj opomniti? Me čaka kaj slabega? Poslušam pesem,ki me spominja na mojega lubija in me začne zbadati v srcu..kot da ga zgubljam..Je ta občutek z njim povezan? Kako bi ga lahko zgubila..ko pa se mama rada..ni razloga..grehi iz preteklosti so pozabljeni..me čakajo mogoče posledice? Sem nanj prenesla kako bolezen iz preteklosti (saj vete kakšno) za katero še sama ne vem? Kaj če se najde zavidljiva oseba..in želi na podlagi laži uničito najino ljubezen? Kaj me sploh muči? Umira kdo od mojih? Se je kak hudič naselil v meni? ZAKAJ ME TA GROZEN OBČUTEK ŽE DVA DNI NE PUSTI NA MIRU??? Kaj se dogaja z mano? Ko pa sem s fantom..se rešim tega občutka? Je z drugo? Nebi verjela! Kaj pa pol??

Se vam je že to kdaj dogajalo? Vem, da imam zelo razvito intuicijo vendar me je že večkrat prevarala..upam da zdaj tudi...

Tega sama ne morem ustavit..kak se naj tega fakin rešim?! Muči me huje, kot če bi me nekdo fizično zbadal z nožem...grozno se počutim..

Me je že enkrat v šoli tak mučlo...dve tri ure..za tem se (hvala bogu) ni zgodilo nič..Ma ne vem..ni mi jasno...zmedena sem..žalostna..prestrašena!

Od tega groznega občutka sem se odločla vsest za računalnik in napisat nekaj..poiskat pomoč...odkrit razlog..nevem...

eh  :sad:

Draga Phoebe.

Probleme imaš z sproščenostjo.Za začetek bi ti predlagov da skenslaš kajenje,kavo,(žuranje z alkoholam in drogami).

Svoje stanje lahko pozdraviš na čisto enostaven način z sprostilnimi vajami.

Vsedi na kavč (v sobi si sama-soba je prezračena in nujno te ne sme noben motit napr. telefon and &) in se sprosti,glavo položi na kavč v sedečem položaju,sprosti levo roko,desno roko(roke imej ležeče na nogah ali trebuhu), ramena(morajo biti ohlapna),levo nogo desno nogo.Razmišljaj kar ti pade pač na pamet vendar se trudi biti sproščena v udobnem položaju na kavču(oči moraš imeti odprte)-če v tem položaju zaspiš pomeni da si utrujena, zato te vaje počni ko se boš počutila spočita ozirom zjutraj ene 3 ure potem ko se zbudiš.

Za prvič bi ti predlagov 15 za drugič(drugi dan 25 min) za tretji dan 40 za peti dan 50 in 6 dan 60 min in nato vsak dan po 60 min.

Na ta način se boš začela bolje zavedati samega sebe in telesa in mu boš tudi lažje prisluhnila ker med tem vajam dela tvoja notranja intuicija.V začetka bojo mogoče problemi ampak z treningom le tega pa se boš ufurala.

Vaja je odlična.Poiskusi x;)x

js sm mela probleme s tem neki časa... pa mi je pomagalo soočenje s sabo. rekla si, da je boljše, ko si s fantom, to pomeni, da bi blo najbolš, da se neki časa ne vidita... dokler se ne soočiš s sabo.

začni opazovati ta svarila, začni se pogovarjati z njimi, sooči se z njimi, ne beži tja, kjer jih ni. napolni se z ljubeznijo, poskušaj se razumeti in se umiriti. poveži se z vesoljem, prosi za pomoč.

poslušaj podzavest, bodi sama, VELIKO sama in se sprejmi tako kot si - z vsemi strahovi in slabostmi.

<{POST_SNAPBACK}>js sm mela probleme s tem neki časa... pa mi je pomagalo soočenje s sabo. rekla si, da je boljše, ko si s fantom, to pomeni, da bi blo najbolš, da se neki časa ne vidita... dokler se ne soočiš s sabo.

začni opazovati ta svarila, začni se pogovarjati z njimi, sooči se z njimi, ne beži tja, kjer jih ni. napolni se z ljubeznijo, poskušaj se razumeti in se umiriti. poveži se z vesoljem, prosi za pomoč.

poslušaj podzavest, bodi sama, VELIKO sama in se sprejmi tako kot si - z vsemi strahovi in slabostmi.

Suočenje samega s seboj privede do padca maske in utiritev na svojo pot, in ne pot drugih.

Problem današnjega sveta je v tem da vsak hoče bit lep,uspešen,met velik bab/tipov, met hud avto in to samo zato ker je to in-ne pa zato ker sam tako hoče.To je pumpanje svoje nesamozavesti z neportrebnimi stvarmi zarad katerih rabiš "trip" ko kakšen reče:"ti si pa res đek".To je odvisnost od drugih in fasada ki jo gradiš okoli sebe.Postaneš suženj okolice od njihovih reakcij in sebe ne poznaš ker se neprestano pumpaš.Maš vse in ko si sam nekje veš da to ni to in si izgubljen.Samota ti da vedet kok je ura(ker takrat delajo tvoje misli samo tebi).Zato neprestano rabiš nekoga ki je tvoj "pes" ki je zaradi svojega šibkega značaja tvoj frend in ki dviguje tvojo samozavest.Fajn življenje ni kej.....al bi se raje suočil s samim seboj in stvari delal kot pač padejo, met kolege kot je treba........sicer pa po smrti stvari tako ne moremo peljati s sabo x;)x x:)x x:)x

Vem, da imam zelo razvito intuicijo vendar me je že večkrat prevarala

To dvoje nekako ne gre skupaj. Intuicija je nekaj drugega, kot notranje čutenje. Notranje čutenje te lahko prevara, saj vpliva na človeka skozi refleksivni razum ali skozi občutke, a to dvoje je del egozavesti, ki vedno deluje s končnimi, torej zmotljivimi podatki. Intuicija ne deluje na osnovi podatkov.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...