Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Tu ne mislim mamil, alkohola, cigaret..., pač pa pretirano uporabo (udejstvovanje v) običajnih zadev(ah) kot so na primer hrana (sladkarije-čokolada x!x , kruh,, umetne pijače z mehurčki, sol, mastne mesnine...), nakupovanje (oz. zapravljanje x!x ), odvisnost od seksa (nimfomanija x!x ), računalnik (lunatiki x!x ), lenoba, adrenalinski športi, ponočevanje, televizija, sadizem, mazohizem, stradanje, nažiranje, deloholizem... in še bi lahko naštevala x!x ... v neskončnost... Kakšne so vaše izkušnje na teh področjih Kako se spopadate z "izzivi" oziroma s skušnjavami Jaz se vedno znova spopadam z željo po čokoladi x!x Pojedla bi jo na tone, če bi se dalo x!x ... Velikokrat zmagam jaz, vse prevečkrat pa, žal, ta rjavi v zapeljivem ovitku x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ja men je net skušnjava...jaz bi kr neki srfala pa iskala neke stvari na netu, ki jih sploh ne rabim... no sej sm se mal odvadla... jaz mislim, da je pomombne, če se hočš "odvadt" oz odpovedati nečemu, ker veš da ni ql zate...mislm, da je v tem problem pa itak je vsako pretiravanje na nek način odvisnost, zasvojenost...lohk čist taka čustvena...vsaka zasvojenost ma pa korenine v nas samih (npr. v srčku) včasih sm ful skos u knjižnico hodila...tko sm se umikala... k sm bla mejhna sm ful pretiravala v vsem,,,sam to je tko...hm...bolano, ne? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja men je net skušnjava...jaz bi kr neki srfala pa iskala neke stvari na netu, ki jih sploh ne rabim... no sej sm se mal odvadla... jaz mislim, da je pomombne, če se hočš "odvadt" oz odpovedati nečemu, ker veš da ni ql zate...mislm, da je v tem problem pa itak je vsako pretiravanje na nek način odvisnost, zasvojenost...lohk čist taka čustvena...vsaka zasvojenost ma pa korenine v nas samih (npr. v srčku) včasih sm ful skos u knjižnico hodila...tko sm se umikala... k sm bla mejhna sm ful pretiravala v vsem,,,sam to je tko...hm...bolano, ne? Prej bi rekla, da je to samobrambno Verjetno je to zaradi stresov, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni x!x , vsak pa se spopada z njimi kakor ve in zna. Ženske se često zatečemo k čokoladi, ki v nas sprošča endorfine (pomirjajo x!x ), moški pa si privoščijo kako pivce ( ali pet) za živce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Lunin forum... Večkrat že v službi razmišljam kaj bom pogledal ko pridem domov, kaj bom napisal...ja lahko bi rekel da je že mal zasvojenost Pa internet nasploh...no to ne tolk močno Knjige In to znanstvena fantastika Imam okrog 60 knjig ZF ampak ne kar neki...V glavnem Asimov, Clarke, Herbert, Silverberg...Nekatere sem prebral verjetno že desetkrat Kar pride...skoraj tako kot potreba po cigareti... Enostavno MORAM taktrat to in to knjigo vzeti v roke Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 podobno kot Mana, tud jst sm doskrat na netu, ko u bistvu sploh nimam več nč za delat gor, pa še kr neki srfam, pa brskam,.... sam je pa res d se je zdej mal to ustavl, ker se je treba zravn še kej učit pa lenoba je tud velik problem, ne znam se glih spopadat z njo . ponavad nardim tist kar bi mogla že dooolg nazaj, tik pred zdajci. sladkarije so ble učas tud problem, čokolada, čips, sm mogla zmer met neki pr seb k sm televizijo gledala, no ja razlog da tega ne delam več je po moje to da tud televizije ne gledam več , zdej mam raj raćunalnik, tle je pa preveč dela s tipkanjem, da bi zravn človk še jedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sladkarije so ble učas tud problem, čokolada, čips, sm mogla zmer met neki pr seb k sm televizijo gledala, no ja razlog da tega ne delam več je po moje to da tud televizije ne gledam več , zdej mam raj raćunalnik, tle je pa preveč dela s tipkanjem, da bi zravn človk še jedu Počak mal, tud to se boš navadla, jest pa tipkat... :xx!: Vem to, imam izkušnje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 aja pa zvezdna vrata (sem prebrala alefov post pa sm se še tega spomlna), pa tud drug sci-fi serije so moja obsedenost sam glede tega pa niti pomislna nism da bi se spopadla s tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Počak mal, tud to se boš navadla, jest pa tipkat... :xx!: Vem to, imam izkušnje... dej ne takih govort , trenutno še verjamm da to ni mogoče.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 rad mam skusnjave pa ce se le da pretiravam v stvareh, ki jih imam rad. pomembno se mi zdi le, da zaradi le-te stvari ne izgubis stika s svetom.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej ne takih govort , trenutno še verjamm da to ni mogoče.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Večkrat že v službi razmišljam kaj bom pogledal ko pridem domov, kaj bom napisal... Nisi edini. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>rad mam skusnjave pa ce se le da pretiravam v stvareh, ki jih imam rad. pomembno se mi zdi le, da zaradi le-te stvari ne izgubis stika s svetom.. Jaz sem sploh nagnjena k pretiravanju.... ampak tlele se v nicemer ne najdem.....net, a to je normalno, lunin, se bolj, , knjige (se premal), veselje, smeh, zabava, ples (se premal, res pa je, da vcas ne znam nehat)..... govorjenje.... dramatiziranje, no, splosno pretiravanje. Drugac pa ne jem nicesar od tistga (cukr in vse tole), res pa je da kadim. Niti ne velik.torej, v tem tud ne pretiravam.aja, v majonezi pa res pretiravam, ves lajf ze shizim in to mora bit doma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Sem se spomnil nekaj... Arašidi Slani Doma ali kje na obisku...vseeno Če jih vidim ne neham prej dokler posoda ni prazna Doma še tisti drobiž ki ostane na dnu popucam... Zmeraj me potem nasledji dan zajebava želodec ampak ko so pa tako... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 meni so tudi arasidi in cokoladni keksi pa obvezno zjutraj ko se zbudim pregledam posto in preberem kaj je novega na forumu, pogledam dnevno napoved, potem pa pocasi zajtrk.. zdaj, ko sem pa pa tak skoz visim na netu, ceprav bi se morala ucit.. ja, pa sladkarije, kr moram nekaj pojest, sem se ze tolkokrat hotla odvadit, pa kr nekak ne gre.. mogoce po danasnjem postu, heheh uzivajte v tem danasnjem dnevu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Jaz tud... araside. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Emily...da bi te A si morala to temo odpret... Se kar nabira... Sir, kakršenkoli...nikol dost... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 saj drugac je tole (konkretno s hrano) odprto ze in sicer je to tema nase prehranjevalne pregrehe, odprta by Moi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj drugac je tole (konkretno s hrano) odprto ze in sicer je to tema nase prehranjevalne pregrehe, odprta by Moi. ... tole? Naše prehranjevalne pregrehe Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 seveda, natancno to sem mislila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tu ne mislim mamil, alkohola, cigaret..., pač pa pretirano uporabo (udejstvovanje v) običajnih zadev(ah) kot so na primer hrana (sladkarije-čokolada x!x , kruh,, umetne pijače z mehurčki, sol, mastne mesnine...), nakupovanje (oz. zapravljanje x!x ), odvisnost od seksa (nimfomanija x!x ), računalnik (lunatiki x!x ), lenoba, adrenalinski športi, ponočevanje, televizija, sadizem, mazohizem, stradanje, nažiranje, deloholizem... in še bi lahko naštevala x!x ... v neskončnost... od foruma ...Odvisnost od foruma Ali smo odvisni od drugih? Zakaj Forum? od računalnika ...Odvisnost splošno oz. več možnostiOdvisnost Soodvisnost ZASVOJENOST S SEKSOM Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 aja tko clo.... ... ..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... tole? Naše prehranjevalne pregrehe V tej temi ne gre samo za prehrano, ampak za pretiravanje tudi na drugih področjih - seks, odvisnost od partnerja, nakupovalna mrzlica, pretiravanje pri delu, pretiravanje pri hujšanju, slabe in škodljive navade - skratka, gre zato, kako se spopadati s "skušnjavami" in "izzivi" na različnih področjih delovanja, ne samo na prehranjevalnem x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> V tej temi ne gre samo za prehrano, ampak za pretiravanje tudi na drugih področjih - seks, odvisnost od partnerja, nakupovalna mrzlica, pretiravanje pri delu, pretiravanje pri hujšanju, slabe in škodljive navade - skratka, gre zato, kako se spopadati s "skušnjavami" in "izzivi" na različnih področjih delovanja, ne samo na prehranjevalnem x!x RAZVADE Moja najljubša razvada ... ne bi smel - pa kljub temu o deloholizmu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Računalniške revije... Če je kakšen CD ali DVD zraven moram kupit... Razen Jokerja...iger ne maram Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Totalno pretiravate z odpiranjem novih tem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.