Skoči na vsebino

Napoved za 38. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/38/"][b]Napoved za 38. teden[/b][/url] - [b]18. - 25. september 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:sleeping: x:((x xscratchx

:wacko: :blink:

skratka... :||| nikakor ne zlinka na nasvet... :xx!: xrolleyesx
pa mam cist zabutano glavo zdajle, ne morem vec razmisljat... (niti pisat)...
no v glavnem... (z osrednje strani itak dela, sam ce greste od tu, pa ne):
[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#nasvet"]http://www.lunin.net/Astro-napoved///Druga/#nasvet[/url]
xupx
Tole je pa link na Nasvet, ce slucajno odtod, ko se zlinkate, ne bo delal.

:o|o: :palec:

(*sonce se mi je nekaj pobrkalo pa ne shranilo (sam del), ostalo pa bi moral delat zdajle in bit gor vse x^x :switz:)

**

no zdaj je vse gor (vsaj men je zdaj vse delal oz. vse odprlo)... xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa...thx :palec:

upam, da je tvoj prst danes bolje
napoved pa zanimiva. nikakor ne zmanjka dogajanja. tud ta teden dinamika, akcija. se pa res čuti napetosti. mogoče mi zato paše ilegala. x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:palec: men delajo linki normalno.
Ok.. alergije.. torej ne bom parfuma unga danes..
Pa umetnost.. ja, konc tedna grem Fantoma gledat x^x tistga ta pravega, v Londonu x:)x
ostalo pa.. mhja, bomo ze.. sam konc tedna se bo tezko doma zadrzevat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

linki delajo, ja. jih je zgleda marsa že zrihtala.

selene, sem zdej vidla u glavi en tak utrgan film.....kako folk najprej prebere napoved in pol začne preurejat svet. na takle teden bi se v pritličjih zgradb pojavile table z napisi: ilegalnica....prostor za 1 osebo....al pa ilegalnica....prostor za 2 osebi...kaj v takem slogu. kadar bi bli pa aspekti ful dobri, bi u službi zjutraj rekli: danes je na vrsti druženje, zato smo vam pripravili žurko....izbirate lahko med različnimi zvrstmi glasbe, poskrbljeno je tud za tekoče substance. al pa: dan je odličen za delo. zato danes lahko nardite vse, za kar bi v drugačnih okoliščinah potrebovali ves teden. preostale dni si lahko izmišljate inovativne pristope v poslovanju...... xcivx

marsa, a je tud kakšen utrgan aspekt kje al se meni mal rola že iz navade.... :inocent: xideax

[color="purple"]Čeprav dnevi ne bodo preveč naklonjeni zapravljanju, si vseeno privoščimo nekaj za dušo..
Nekaj lepega, morda kako kozmetiko ali pa kaj drugega, kar nas bo razveselilo oz. spravilo v dobro voljo in morda polepšalo naš videz ali pa samo izboljšalo počutje.[/color]

:sori: jaz grem pa v četrtek v Bosno nakupovat obleke...no saj nakupovala bom v petek...samo upam, da mi vseeno uspe dobiti dobre stvari. Pa še tako sem res pogledala...pa piše, da bo luna takrat v dvojčku...in da naj bi bilo takrat dobro za nakupe :inocent: . No kakorkoli že...upam, da bomo dobile tistko kar rabimo x;)x

Danes zelo slabo spala...zjutraj pa se zbudila za tako neprijetnim občutkov v želodčku...čez čas mi je ratalo tako...čisto malo slabo...in še sedaj ni najbolje xrolleyesx :sori: .

Hvala za napoved x:)x

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[color="darkblue"]Hm, ni primerno pospeševat zadev :o|o: , no saj jaz ne bom pospeševala nič x:)x , se bo kar samo od sebe sprovedlo, jutri vidim, pa potem naj se razplete, tako da bo za vse najboljš xsrcx :palec: .

Sicer pa coolsko, da se bo komunikacija umirila, da bodo še drugi mal bolj forsirali harmonijo x:o)x x;)x , k jaz sem itak blazno muzikalna in brez harmonije se ne grem.

Fajn, da se bomo spet bolj družli x:px :palec: , to vedno paše.

Na prvi pogled lušna napoved, večkrat pa ne bom poškilila, da ne spremenim mnenja x:Dx x:o)x x;)x .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Amis' date='19. Sep 2005 ob 08:18'][post="534206"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]linki delajo, ja. jih je zgleda marsa že zrihtala.

selene, sem zdej vidla u glavi en tak utrgan film.....kako folk najprej prebere napoved in pol začne preurejat svet. na takle teden bi se v pritličjih zgradb pojavile table z napisi: ilegalnica....prostor za 1 osebo....al pa ilegalnica....prostor za 2 osebi...kaj v takem slogu. kadar bi bli pa aspekti ful dobri, bi u službi zjutraj rekli: danes je na vrsti druženje, zato smo vam pripravili žurko....izbirate lahko med različnimi zvrstmi glasbe, poskrbljeno je tud za tekoče substance. al pa: dan je odličen za delo. zato danes lahko nardite vse, za kar bi v drugačnih okoliščinah potrebovali ves teden. preostale dni si lahko izmišljate inovativne pristope v poslovanju...... xcivx

marsa, a je tud kakšen utrgan aspekt kje al se meni mal rola že iz navade.... :inocent:  xideax[/quote]
se ne morem odločit al rabim ilegalnico za eno osebo ali za dve...
a vidiš kako jaz dobre ideje sprožam... danes že celo jutri sirene tulijo tule pri nas - v eni uri jo slišim že tretjič...

komi čakam, da se komunikacija mal umiri... pa tale polna luna me je čist zdelala... prava tečnobca sem bla. in dons celo noč nism spala.... vsake pol ure sem se zbudila in na uro gledala... pa ful vode sem spila.

mi je prov všeč da se bo, sicer počasi, ampak mal umiril vse skupej.
spet se mi je na bolš poslabšal

o thanx punce x:Xx, ze ful komentarjev...
cist sem zgazhena, bruhala ponoc... slabo spala, precej sanjala, no vsaj potim se ne pa roka me ful manj boli, sam se na dotik pa na spesl premike, zatecena skor ni vec, je pa se mal lisasta pa taka, sam je tolk boljs da ni sans da bi pomenil da je kaj narobe. :)

kar pejt sonck, saj to ni ne vem kaksno zapravljanje, tistih par cot, ce jih rabis, saj ravno nekaj tacga sem mislila... :)

Aiwa, se bo, mal skulirala komunikacija, v bistvu bi se morala v tem tednu, se merkur in sonce premakneta v tehtnico, sam so drugi aspekti se, pa bo se kar mal shtal.

Picasso

sam da vem da gre na bolš!!!

jz dons tud nč nism spala. NČ!!! vsake pol ure sem se zbidla in čist budna na uro gledat... pa na vc hodt, pa pit... NON STOP!!! divja noč. sam nism pa nč zaspana al pa zmatrana zdej. sem čist ok.

x;)x Tenx Marsa x;)x

zdej se že ubadam s tem ker ne vemo še če je že zimska roba...in seveda nočemo it tja zastonj. Baje da so iz Maribora redni prevozi tja...samo v MB sem že preklicala avtobusno postajo do agencij raznoraznih...pa nič...Tako, da upam da nam uspe kaj več izvedet x;)x :vio:

Sicer pa moj želodec že bolje...nič več ne boli x:Xx xsrcx

Lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

a ti tud aiwa, sva v enem obdobju ze tud imeli tkole (jasno v bistvu, ker mava obe sco/ribi, sam teb bi moral bit bolj gudy, ker ti dela trigon no ti je najbrz, men pa konjunkcije, kar je bolj rushilno oz. motece, trigon pa je kul, smooth)...

amis, sem videla zdajle tisto, ful dobr si si spomnila! x8Dx :palec:

Pujsa kako? a nisi bojda cist brez posluha al kako ze? x:px

Aliana, aha... ja no ce mas, pac... uzivaj! :palec:
Ja, onega parfuma pa rajs ne pol... ;)

Picasso

[quote name='Marsa' date='19. Sep 2005 ob 12:14']Pujsa kako? a nisi bojda cist brez posluha al kako ze? x:px[/quote]

x:Dx x:px x:Dx

[color="darkblue"]V bistvu je tako, da se mi zdi, da so meni harmonični odnosi eno izmed top 5 zadev v življenju, pa je moteče x:Dx , če aspekti drugim prišepetavajo,da jih je treba motit x;)x . Sicer pa, nisem jst več kr tko, dobila eno fuuuuuuul fajn knjigco, sem za vikend mal po orbiti potovala, tko da vem, da je Merkur lahko marsičesa kriv, pa Saturn, pa Pluton tudi x:o)x . No saj ne da bi zobvladala, samo se mi zdi, da sem končno dobila v roke gradivo, ki ima zame primerne linke. :2src: .

Ne vem kaj ga lomiš, ti ki si pri koritu x:Dx , da pišeš take čudne vplive, ki nagajajo tvojemu zdravju xrolleyesx . Ampak je fajn pozitivno vsekakor, takle tvoj pogled, da je dons že full bolš, da ni šans, da bi blo kej daljšega x:)x :palec: .[/color]

ja, jaz se navadno kar tko naprogramiram, pa mi kar uspeva. xupx xupx xupx

(mam en pluton tko fajn x;)x xDDx - zdaj ko obvladas - je vladar horoskopa in v super trigoncku z venero v biku, kar pomeni 'doma', ki pa je v 6. hisi - mdr. tud 'hishi zdravja' in to je fajn ponavad, met venero al pa jupiter tam).

Picasso

[quote name='Marsa' date='19. Sep 2005 ob 12:24'][post="534369"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

(mam en pluton tko fajn x;)x xDDx - zdaj ko obvladas - je vladar horoskopa in v super trigoncku z venero v biku, kar pomeni 'doma', ki pa je v 6. hisi - mdr. tud 'hishi zdravja' in to je fajn ponavad, met venero al pa jupiter tam).[/quote]

[color="darkblue"]Ne pretiravaj xrolleyesx x:Dx x:Dx x;)x sem še pr osnovah bolj, tile aspekti so še svetlobna leta stran x:Ix , ampak zdej sem nekak dojela osnove, kako stojijo, pa kako se povezuje, zdaj pa treba osnove se naučit x:)x , pol pa trigoni, pa sekstili. No to nekak vem, da sta ugodna aspekta, kvadrat pa opozicija pa neugodna. A je to že vsaj za kak krogec z minusom x:Dx x;)x x:px ?[/color]

pa saj to mas na LN ze pri mali sholi...
ja, tako nekako, sam da ni fajn postavljati 'neugodno'...
kvadrati so sploh lohk cist ugodni (ker pushajo), prav tako opozicije, sploh v partnerskih odnosih...
in tako dalje.
sextil nima pod razno moci trigona, ta pa ne konjunkcije in opozicije, ki sta pac najmocnejsa aspekta, jasno.
Osnove so pa Lev pa to... najprej je TO treba met osvojeno... ce ne je sam 150 milijonov podatkov, ki ne pomenijo nic in prevec. ker je sam zmeda... kaj se iznichi in tako dalje... kaj ima manjso tezho itd., ce pa ti tam sistematicno gledas, pa se lotis tko, jemljes skor z isto tezho.

kot v primerjalcih... jasno je 100x bolj pomembno, da imata ujemajoci luni, kot pa da tvorita ugoden aspekt njuna vladarja 4. hise.
no ko pa se tam temu posvecas, beres najprej to, potem pa se ono... in VSE jemljes v obravnavo, nameces si v glavo...
kaj pa zdaj?
mora bit tud mal 'locevanja', a ves... xyesx

Picasso

[color="darkblue"]No sej tole je glih meni pri vsej zadevi najbolj blo tečno, ko je tok vsega, pa vse se tako povezuje. In ko berem vaše komentarje mi je kot da bi brala Kitajščino. No zdaj sem našla nekaj, kar berem počasi, jasno, pa mi je logično, pa jasno da sem mogla mal rilc vtaknit tut tja, ko še nimam pojma x:Ix , sam tko mal poškilila, neobvezno, že še pridem do tja.

Mi je pa kristalno jasno, da bo lep čas potrajal, da bom sploh razumela tekste vas strokovnjakov xbookx , ki ste že leta v tem xwizardx .

Saj je v bistvu čar vsega skupaj, da vse tko nekak full štima, če vas prebira, pa da ni vse tko kristalno jasno, če si vzameš 5 minut časa, da v bistvu se greš lahko možgansko telovadbo fajn, ko se v to poglabljaš, pa spoznavaš sebe in še koga čisto drugače in ti je marsikaj drugače jasno, drugače razumeš in lahko drugače reagiraš. Skratka, same koristi. Po mojem me je glih to, da ni tok simpl skoz jezil, da sem bla mal jezna na vse skup, pa po malem brskala po tej temi, pa puščala, ker se nisem nič znajdla x;)x , no zdaj nekak našla štartno pozicijo x:px .[/color]

sej u bistvu ni tok hudo. sam lih menstro fasala pa tale polna luna in sem vsa občutljiva in pol še mau tečna. sicer se zavedam... pa je tko mal bolš... sam mi ne uide kšna mula... da se kr mal zmulim... pa komunikacija mau daje... sej bo bolš... hihihihi

ja, komunikacija :o|o: odpiram tamle uno temo o medu, pa sestavljam 10 minut en stavek, pa se mi vse strasno cudno slisi x:o)x

drugace sem pa nekaj ugotovila.. zdaj ko moram vsako jutro 5 minut v zivo brat, ful ugotavljam kako ene dneve gre cist lahko in super, druge dneve se mi pa noro zatika in kar neki pacam.. Moram sam se ugotovit katera luna je kdaj. si bom zacela mal zapisovat, tko za stos... Danes na primer je slo super, ceprav se mi pa med pogovorom in pissanjem ful zatika...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

če se po začetku teden pozna :inocent: upam, da sem samo pod okriljem lune...ker tole je preveč... ena zoprna bula se mi za ušesom dela, me že pol čeljusti boli, vsak pezde me nadira, skoraj čaram pa ni nič vredno vse skupaj... sita sem takšnega tempa pa občutka, da nikoli ni nič dovolj... grrrrrrrr, sem morala tole ven dat, se opravičujem, ampak res halo - kje na kakšnem spisku sem pa jaz?
nič, grem delat v drugo službico...

:O: no jst pa sam to povem, da naslednjič jst vsekam prva in to tak, da bo tisti kreaturi šel čeljustni lok, da ga bodo z žico zašil in da bo še pol leta po slamici jogurt žrl :vragec:

pa naj vrag pocitra...nastavi mu še drugo lice :vio:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

selene, držim pesti, da bodo vsaj u tadrugi službi bolj skulirani.... x:Xx :palec:

marsa, a ti pa kar tako?....ma kaj je to zadnje čase. mene nekaj podobnega držalo dan ali dva prej....edin bruhanje je blo nadomeščeno samo s slabostjo....neke čudne fore na tem svetu.....

za vse nas..... xrainbowx xwitchx xrainbowx xwitchx xrainbowx xwitchx xcrossfingx

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...