Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 Selene, z medom napackaj (al pa z glino). ja, poznamo to... eni mislijo, da ce, ker si pac priden, naredis v eni uri 100 enot (normalno je recimo 50), da jih bos v osmih 800..... sam ne mors... ti jih lohk enkrat pac 100, ker si zagnan, ker je bolj pomembno al kaj jaz vem, ne mroes pa z enakim tempom skoz in skoz.... poznam take zahtevnezhe zlo dobro....... (*enkrat mi je nekdo narocil, da moram naredit recimo 100 sekvenc, porabila pa naj bi po 15 minut za eno.... no jaz sem porabila po 10 minut in manj za eno, pa se sploh ni izslo in me je ful nadrl ko je prisel, ker ni bilo narejeno, ker je narobe rperacunal.... torej hotel je od mene se vec... jaz pa sem itak od sebe ze dajala 150 procentov. ).... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lia.... ....sem mislila al pa upala, da si imela kakšen poseg kirurški al pa kaj z zobarji...ne pa da je to tako.....uf.....ti pridem pomagat drugič..... kako je že tisti refren: nemoj da ideš mojom ulicom (ne zate....pač pa za tistga cepca) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 mah štala je v tem, da imam jaz s strankami delo, tko da je veliko odvisno tud od njih, ... mah sej ni sam službica danes na udaru... ja tole pa moram z nečem napacat, ... tko bajbaj aja Amis, v drugi službici so šele podvrženi vplivom lune Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ups, Lia , jaz tut mela občutek, da si bila pri zobarju... svašta Selene Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 [quote name='lia' date='19. Sep 2005 ob 12:22'][post="534403"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] no jst pa sam to povem, da naslednjič jst vsekam prva in to tak, da bo tisti kreaturi šel čeljustni lok, da ga bodo z žico zašil in da bo še pol leta po slamici jogurt žrl pa naj vrag pocitra...nastavi mu še drugo lice [/quote] kaj??? imela si tole, imas???? o ti shit.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kaj če bi mi združli moči in postavli tele planetke u kakšne bolj miroljubne pozicije...pa njihove tirnice tudi........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kaj, vsi v isto smer hodit? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 jz bi tud vse skupi mal umirila. k en trenutek je vse super fajn... pol pa sploh ne veš zakaj spet kr eksplodira... enkrat jz enkrat on... čez 5 min pa spet kt da nič ni blo... preveč enih razpoloženj za tkole na hitr menat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 zanimivi časi, ja...kot bi imeli vaje za specialce....enkrat sem, drugič tja, pa vse na špon, mi pa obdržat treznost, pa dobro presojo, pa mir...nabijat kondicijo in ohranjat smisel za humor.....faca tale svet....paradox se je iz filozofske domene preselil v 3d resničnost....sej znanstvena fantastika bo počasi stvar dolgočasnih dnevnih časopisov....v tem svetu postaja tako čist vse možno....bolj kot kdajkoli prej..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 O amis, kaksne mas pa ti zadnje case dobre! aliana, aiwa, mocno dvomim, da bi ti kaj umirjala sicer... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 No, končno mal na bolš. Se mi ne zdi tok bed napoved, kt je bla do zdej. Pridna Marsa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 [quote name='Marsa' date='19. Sep 2005 ob 15:09'][post="534476"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]aiwa, mocno dvomim, da bi ti kaj umirjala sicer... [/quote] jah... no ja... en mičkn... sam mičkn nooo, a lahko? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Torej čakamo sredino tedna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 raztegljiv pojem tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 [color="darkblue"]Ja nekak od torka do sobote se smatra za sredino tedna [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 [quote name='Marsa' date='20. Sep 2005 ob 09:46'][post="535062"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]raztegljiv pojem tole. [/quote] [quote name='Pujsa' date='20. Sep 2005 ob 11:23'][post="535098"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="darkblue"]Ja nekak od torka do sobote se smatra za sredino tedna [/color] [/quote] Neeee, sredina tedna je od srede do petka Še dobro, da bo kmalu konec torka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 o men je pa kar vsec ta tork... ful sem naredilA, na fitnes se vpisala, koncno sem zdrava (brez oteklin, slabosti, glavobolov itd.), pa se roditeljskega smo dal mim, da bo mir za nekaj cajta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Saj meni je ta torek tudi bil kar všeč, ampak glede, na to, da bo v sredini tedna bolje, komaj čakam, da bo jutri ha ha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 jaz pa se še ne morem odločit, al mi je bil všeč al ne... še tisto lepo kar se je zgodilo, ne vem če je lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 [quote name='Selene' date='21. Sep 2005 ob 05:59'][post="535699"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]jaz pa se še ne morem odločit, al mi je bil všeč al ne... še tisto lepo kar se je zgodilo, ne vem če je lepo [/quote] ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Sem prebrala napoved za "ta teden"...in se mi je zdela super (jasno izpustim stvari, ki mi niso všeč)...pa vidim, že dve strani komentarjev ...hm, kaj če bi kar prekopirali napoved iz prejšnjega tedna? Šifra:časnimojgospodar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.