smajcica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Zanima me....kakšen pomen ima OGLEDALO,ko ga dobiš za darilo...?? Naprimer za obletnico rojstnega dne(50)... Nekdo je dobil za darilo od svoje žene stensko ogledalo.Zelo lepo z zlatimi obrobami in z napisom " naj vlada ljubezen med nama še naprej kakor je do sedaj". Od tega dne je minilo 5 let.Od kar ima to ogledalo na steni ,kjer se lahko v vsakem momentu pogledaš in zazreš vanj,je njujin zakon nesrečen.In se v njem duši vedno bolj.Neka stara ženička mu je svetovala naj nemudoma ogledalo odstrani in pokrije s črno cunjo,ker ta mu je prinesel nesrečo v zakon. Zanima me vaše mnenje o tem darilu.In ,če je resnica v tej ženički,kaj naj stori.Saj v končni fazi je to darilo žene in bo to ogledalo zelo težko odstraniti. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ne spoznam se, sam jaz ga ne bi dala (za darilo).sem ga pa ze dobila za darilo. Pa nic posebnega ne opazham. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Morda se je ogledalo navzelo kakih slabih energij. Starih stvari baje ni prevec dobro imeti v stanovanju. odvisno kdo ga je imel prej. lp, Ursa Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me....kakšen pomen ima OGLEDALO,ko ga dobiš za darilo...?? Zanima me vaše mnenje o tem darilu.In ,če je resnica v tej ženički,kaj naj stori.Saj v končni fazi je to darilo žene in bo to ogledalo zelo težko odstraniti. nije težko kad se mora v življenju se zgodi mnogo nesreč....naj povab nekaj nečakov na obisk en špegl gor al dol če bo pa kaj nucal pa itak vreji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 smajcica,jaz mislim ,da zna ogledalo vplivati,ampak z negativno energijo ponavadi seva v spalnici,to pac vsako ogledalo,se posebej ,ce je nasproti postelji.jaz ga sama imam zraven postelje,zato ga veckrat zvecer obracam narobe,obrnem ga proti steni.to je kar se tice negativnega sevanja.sama risem z barvami za steklo na ogledalca in jih vcesih kakemu gostu,ki pride k meni domov tudi podarim,nikoli nisem cutila kake posebne energijein niti tisti,ki ga je dobil,ravno nasprotno,ponavadi je vsak srecen za darilce.vsaka stvar pa lahko prevzame energijo tistega ,ki jo je podaril in tako je lahko tudi s tem ogledalom katerega ti omenjash.ne gre se samo zaradi ogledala kot ogledala,ampak energijo ,katero to ogledalo nosi,katero je prevzelo od darovalca.sicer pa je morda v tem moskem nekaj drugega vzbudilo razmisljanje o tem ,da je njegov zakon nesrecen,ogledalo je morda le nekaksen opomin,odsev tega kar sam skriva v podzavesti....morda.sama sem tudi razbila nesteto ogledal,ker imamo doma steklarstvo,ampak nesrece nimam,kot pravijo vrazeverni. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Marsa , Cigancica , Smajcica , Lia , Kukica , Diana ... pa se gdo; glede ogledala:aja.... dobrdan ..... se rece najprej, ne! Ogledalo odraza neke vrste DUSO. Napravi poizkus: ko gres po cesti in so parkirani avtomobili, poglej se v zunanja ogledala! Zacudena bos, kajti v vsakem ogledalu se bos drugace videla: enkrat bos lustna, enkrat grda.... no, odvisno od lastnika avtomobila. Prides k prijateljici, ima veliko stensko ogledalo, enkrat se vidis debelo, enkrat suho, tako da ne razumes nic vec.... jasno, pred teboj so bile se druge zenske in so pustile kopijo svoje duse v tem ogledalu. Mogoce malo kompliciram, ampak meni je vse jasno, sem se tolikokrat videla drugacno, da sem zacela razmisljati in sem to ugotovila cisto sama in mi se zdi, da drzi. 1. Ce razbijes ogledalo = 7 let nesrece;2. Nikoli ne smes podariti OGLEDALA, tako si podarila svojo DUSO. Vse tiste moje prijateljice, ki so mi podarile ogledalo, ne prijateljujemo vec, cudno, ze cez kaksen mesec se prijateljsto konca, mogoce tudi ni bilo najboljse. 3. Pazi, da ga ne izgubis!4. Ogledalce, ogledalce na steni povej, katera najlepsa v dezeli je tej.... pravljica - resnica. Vsaka se bo videla drugacno, v istem ogledalu! Pozdrav - Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 vidish zanimivo...jst sem podarila kake tri ogledalca vse skupi,ki sem jih sama rocno porisala,so bila bolj taka zanimiva majhna,barvasta ogledalca,ki skor niti ne morjo sluzhit kot ogledalo,ampak bolj okrasek pred dishecho palchko ali svechko....ful so mi bila lushkana.tistim ,ki sem jih podarila jih imam res rada in moram rech ,da sem jim res na nek nachin podarila del moje dushe,svojo vlozheno energijo v ustvarjanje,risanje po tistih ogledalcih.nikakor pa ne morem rechi,da so se odnosi s temi ljudmi poslabshali,smo she vedno cool in se imamo radi pa tudi s sedmimi leti nesrece se ne bi strinjala,ker so moji starshi steklarji in sem skoz visela v delavnici in cele dneve razbijala ogledala na koshchke ,da sem jih pol limala po delchkih na glino al kej druzga,pa nimam nobene nesrece-kamoli 7 let! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>vidish zanimivo...jst sem podarila kake tri ogledalca vse skupi,ki sem jih sama rocno porisala,so bila bolj taka zanimiva majhna,barvasta ogledalca,ki skor niti ne morjo sluzhit kot ogledalo,ampak bolj okrasek pred dishecho palchko ali svechko....ful so mi bila lushkana.tistim ,ki sem jih podarila jih imam res rada in moram rech ,da sem jim res na nek nachin podarila del moje dushe,svojo vlozheno energijo v ustvarjanje,risanje po tistih ogledalcih.nikakor pa ne morem rechi,da so se odnosi s temi ljudmi poslabshali,smo she vedno cool in se imamo radi pa tudi s sedmimi leti nesrece se ne bi strinjala,ker so moji starshi steklarji in sem skoz visela v delavnici in cele dneve razbijala ogledala na koshchke ,da sem jih pol limala po delchkih na glino al kej druzga,pa nimam nobene nesrece-kamoli 7 let! Aaaaaah, na vids, pa ti morm udguvor: Razbit spegu = 7 let nesrece, torej mas ti 700 let nesrece, za use tvoje nasledne reinkarnacije!Razbit kroznik/skodela/skleda.... = 7 LET SRECE, torej, upras se, kolk kroznkou si razbila, no kolk, mugoce mas zarad tega zdej 800 let srece .... ne? Jasn, ti si poslikala spegu, si skrila svojo dusco, si naredla fajn. Ampak, ti puvem, ce je prjatlstvo s tisto osebo, k si ji pudaru spegu, res mocno, prijatlstvo ne raspade. Ce pa prjatstvo ni t'prau, pa tvoja dusa noce vec za prjatla tega cluveka met, zato je pol konc, ne? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 skled nic razbila,vsaj da bi jaz vedla ne.... sem pa stekla dost,ogledal,pa ene par keramichnih shalchk pa mogoch kak srchek po nesrech Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> skled nic razbila,vsaj da bi jaz vedla ne.... sem pa stekla dost,ogledal,pa ene par keramichnih shalchk pa mogoch kak srchek po nesrech Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 hm... jst wem da se učasih bojim pogledat v ogledau... pač newem ker pričakujm da bo iz njga skoču stvor... kaj jst wem enostavno si ne upam... :Sdrgač pa... ogledala nikol ne smeš met v sobi v kateri spiš obrnjenega proti pojsteli... kukr wem majo ogledala negativno enerijo, ki jo oddajajo nekaj metrov pred sabo...drugače so pa so pa v newem ktermu plemenu indijanci wrjeli da w ogledalu k so ga prnesl sabo popotniki vidš hudiča... in ja tut to z dušo sm že slišala... da še se pogldaš v ogledalo ti bo počasi izsrkaval dušo al kuko že... no tko nekak...pa še to jst wrjamm v to negativno energijo k jo oddajajo, ne wrjamm pa w ta leta nesreča pa to k eni pravjo... za 1x ga pa še nism razbila ne nč tko da tut ne morm wedt... Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Zgodi se samo tisto, v kar verjamem. Razbiti kozarec, razbit porcelan, črna mačka, sosedova fračka, ...Kakor si določim sam. Če si določim, da mi pozicija pljunka na ogledalu nekaj pove in to spremljam, potem mi bo to tudi povedalo. Če verjamem, da poklonjeno ogledalo pomeni to in to, potem se dogajanja gibljejo v smer prepričanja. Najmanj, kar lahko naredim, da ne sprašujem, si ustvarim lastno mnenje, mislim samo pozitivno itd. Včasih kaj preberem, kakšno priporočilo, vendar zaenkrat tudi tisto, kar v splošnem velja za fengshui, raje jemljem z rezervo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Meni tut ni fajn met ogledala v sobi, sem ga že tut razbila, pa sem se ful sekirala ker bom mela 7 let nesreče Ne vem, sem prepričana da če si nekaj vzameš k srcu in o tem neprestnano razmišljaš se ti bo to zgodilo. Zdaj, pa še samo nekaj na eno drugo temo, ki se nekako tiče tudi te. Kolegici je ena prerokovalko dobesedno rekla, da se ji bo nekaj hudega zgodilo v naslednjih mesecih in da bo verjetno umrla. Ženska se valda sekira mesece in hvala bogu se nič ni zgodilo. Tak da se mi zdi to vse skup prav nesramno, ker take besede lahko vplivajo na nekoga ful zato se mi zdi, da bi morala sploh ta ženska malo razmislit no. Pa tut take stvari s 7 let nesreče-kdo še ni razbil ogledala? Jaz sem jih že tut en kup, pa če maš nož narobe obrnjen, pa mačka,pa en kup stvari.....A bomo do konca meli nesrečo al bi samo prepustili stvari, pa če juti letalo name pade ok, samo da se ne sekiram že x časa da se bo to zgodilo, pa da bom do konca življenja nesrečna ker sem rezbila par ogledal, ker mi je pot prekrižalo par mačk,....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.