carmina 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Sebastjan,predlagam, da tvoj prijatelj zahteva bolj obširno preiskavo. MOj partner se je tudi ok počutil, in vse je bilo ok - razen tu pa tam prehlada in povšanih levkocitov, pa so mu odkrili levkemijo. Upam, da tole ni tak primer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Uhhh , zelim vse kul tvojemu partnerju!! tebi pa - dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>@Vrba, če nisi uspela prevest: Stric - doktor je pogruntal, da edino hrana v naravnem stanju (nič toplotno ali kako drugače obdelana) ne povzroča t.i. digestivne (prebavne) levkocitoze - v krvi se poveča število levkocitov in njihova aktivnost. Tem bolj, kolikor je bila hrana obdelana. Zanimivo, preveč predelana hrana, sploh obdelano meso je povzročilo največji porast levkocitov, primerljivo zastrupitvi.Alergija naj bi bila primer, kako slaba prebava/presnova vpliva na kronična stanja. Alergija je nesposobnost telesa, da predela snovi-alergene, rezultat pa je reakcija imunskega sistema. Lahko je akutna reakcija (npr. alergija na čebelji pik) ali kronična reakcija (npr. alergija na hrano). Alergije oz. preobčutljivost na hrano se pojavi ob uživanju procesirane hrane, saj ne vsebuje lastnih encimov, ki pomagajo hrano prebaviti - "digestive leukocytosis". Bolj lesen prevod, ampak bolje kot nič Kakšno neumnost sem napisal, joj. Saj ni moj stric...groza @Carmina, seveda čimprej temeljita zdravniška kontrola, samo njegov zdravnik mu je sam tablete predpisal...Jaz bi zahteval preglede al pa drugega zdravnika x!x Pa mene in @Alexx-a si malo zamenjala med sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Prosim za nasvet! Imam povecane levkocite. Kaj je lahko vzrok? Lahko skodi moji nosecnosti? Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ce bi biu jst nosec, bi se tut na zdravnika obrnu res no. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Za prvo silo lahko povprasas tudi tukaj Pušenjak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Povbečani levkociti ponavadi pomenijo, da v telesu poteka vnetni proces in potem sledi terapija z antibiotiki. Pri tebi je seveda drugače, ker si noseča, zato takoj k zdravniku na nadaljne preizkave. Vso srečo želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Rahlo povišani levkociti so v nosečnosti normalen pojav - tja do cca. 12 x 10 na 9 /liter. To sem od Pušenjaka izvedela (ginekolog porodničar, zelooo dober). Če je povišanje v teh mejah - ni panike! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 se mi je kr zdel, pa raj nism napisu! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 seveda, povecani levkociti kazejo na neko vnetje..... se kej tacga dostkrat kar tko mal 'seli'....in seveda, stres je lahko krivec.... ampak na kaj ti to kaze spet? je treba (se) mal spucat tkole cesa.... dbest za hemoglobin!! jp, jaz tud vsake tolk naredim eno tako 'kuro' z apikomplexom (ki med drugim tud vsebuje maticni mlecek).No sej to tud krepi imunski sistem. izogibaj se pretirani uporabi mlecnih izdelkov in tud skrobnatih, vec sveze zelenjave, sadja.anredi eno kuro z limonami - zjutraj na tesce si stisni eno limono, dej not scepec soli, ce ti je rpetumach, zmesaj z vodo cca 1:1 in to pij vsaj kak teden. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 pa pitje imunala oz kak pripravek iz ameriškega slamnika...sice bi bilo bol idealna tinktura konjske grive...sam dvomim, da to sploh ker ma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 jp. tudi imnual je zlo OK. sam ga ne smes furat vec k 3 tedne al kolk (sicer pa to itak tam pise ziher).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 ej bom fotra vprašala..on je na tem področju car Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 samo mogoče bi pa zdaj vseeno lahko ... ni treba.zakaj bi vse naenkrat! tako ali tako je imunal boljsi preventivno.... (ali pac cimprej, vsekakor boljse, preden se bolezenska tezava ze razvije)...tako da menim, da je maticni mlecek (to je gele royal!!! kraljevski izdelk za matico!!! carico!!! - to ni kr tko... dejmo eno pest tega, pa kar se mal unga.. to niso jabolka pa klobase!!!!!! to milijardo cebel tam arbajta ).. menim da itak damo premal sanse, prehitevamo - podobno kto z raznimi shujsevalnimi - prec letimo na vago gledat in smo razocarani nad prepocasnimi rezultati. in na vrat na nos zamenjamo kuro, metodo. ce so ti odsvetovali, furaj pac to, kar je kul - v vseh smislih, pogledih, svetovano z vseh strani... tako nikakor ne more bit nc narobe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 res juhu!dam roko v ogenj! (to itak ) na tlele si lohk vec preberes (pa se zlinkas se na maticni mlecek spesl, ce ga ni ze kr zraven - sm se medu nad posvetila in ga cenim zelo! recimo enako kot glino, sol in olivca) )_Med in medovi izdelki Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.