Skoči na vsebino

POVEČANI LEVKOCITI

Alexx

Recommended Posts

Sebastjan,

predlagam, da tvoj prijatelj zahteva bolj obširno preiskavo. MOj partner se je tudi ok počutil, in vse je bilo ok - razen tu pa tam prehlada in povšanih levkocitov, pa so mu odkrili levkemijo. Upam, da tole ni tak primer.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>@Vrba, če nisi uspela prevest:

Stric - doktor je pogruntal, da edino hrana v naravnem stanju (nič toplotno ali kako drugače obdelana) ne povzroča t.i. digestivne (prebavne) levkocitoze - v krvi se poveča število levkocitov in njihova aktivnost. Tem bolj, kolikor je bila hrana obdelana. Zanimivo, preveč predelana hrana, sploh obdelano meso je povzročilo največji porast levkocitov, primerljivo zastrupitvi.

Alergija naj bi bila primer, kako slaba prebava/presnova vpliva na kronična stanja. Alergija je nesposobnost telesa, da predela snovi-alergene, rezultat pa je reakcija imunskega sistema. Lahko je akutna reakcija (npr. alergija na čebelji pik) ali kronična reakcija (npr. alergija na hrano). Alergije oz. preobčutljivost na hrano se pojavi ob uživanju procesirane hrane, saj ne vsebuje lastnih encimov, ki pomagajo hrano prebaviti - "digestive leukocytosis".

Bolj lesen prevod, ampak bolje kot nič x:Dx

Kakšno neumnost sem napisal, joj. Saj ni moj stric...groza xredx

@Carmina, seveda čimprej temeljita zdravniška kontrola, samo njegov zdravnik mu je sam tablete predpisal...Jaz bi zahteval preglede al pa drugega zdravnika x!x

Pa mene in @Alexx-a si malo zamenjala med sabo.

• 3 months later...

Rahlo povišani levkociti so v nosečnosti normalen pojav - tja do cca. 12 x 10 na 9 /liter.

To sem od Pušenjaka izvedela (ginekolog porodničar, zelooo dober).

Če je povišanje v teh mejah - ni panike! :palec: x;)x

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

• 1 year later...

seveda, povecani levkociti kazejo na neko vnetje..... se kej tacga dostkrat kar tko mal 'seli'....

in seveda, stres je lahko krivec....

ampak na kaj ti to kaze spet? x:)x

je treba (se) mal spucat tkole cesa.... x;)x

dbest za hemoglobin!! xokx

jp, jaz tud vsake tolk naredim eno tako 'kuro' z apikomplexom (ki med drugim tud vsebuje maticni mlecek).

No sej to tud krepi imunski sistem.

izogibaj se pretirani uporabi mlecnih izdelkov in tud skrobnatih, vec sveze zelenjave, sadja.

anredi eno kuro z limonami - zjutraj na tesce si stisni eno limono, dej not scepec soli, ce ti je rpetumach, zmesaj z vodo cca 1:1 in to pij vsaj kak teden. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp. tudi imnual je zlo OK. xyesx

sam ga ne smes furat vec k 3 tedne al kolk (sicer pa to itak tam pise ziher)....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

samo mogoče bi pa zdaj vseeno lahko ... :)

ni treba.

zakaj bi vse naenkrat!

tako ali tako je imunal boljsi preventivno.... (ali pac cimprej, vsekakor boljse, preden se bolezenska tezava ze razvije)...

tako da menim, da je maticni mlecek (to je gele royal!!! kraljevski izdelk za matico!!! carico!!! - to ni kr tko... dejmo eno pest tega, pa kar se mal unga.. to niso jabolka pa klobase!!!!!! to milijardo cebel tam arbajta xDDx)..

menim da itak damo premal sanse, prehitevamo - podobno kto z raznimi shujsevalnimi - prec letimo na vago gledat in smo razocarani nad prepocasnimi rezultati. in na vrat na nos zamenjamo kuro, metodo. :o|o:

ce so ti odsvetovali, furaj pac to, kar je kul - v vseh smislih, pogledih, svetovano z vseh strani... tako nikakor ne more bit nc narobe. xokx

Picasso

res juhu!

dam roko v ogenj! xokx xyesx (to itak :bomb: x;)x x:Dx)

na tlele si lohk vec preberes (pa se zlinkas se na maticni mlecek spesl, ce ga ni ze kr zraven - sm se medu nad posvetila in ga cenim zelo! recimo enako kot glino, sol in olivca) :medal: xyesx)_

Med in medovi izdelki

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...