Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

pa vrane letajo okol mene ? prooooosiiiim!!!

vrane so ene najbolj pametnih žvalc na svetu...se pa že kaj hočejo od tebe naučiti... xDDx

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

vrane so ene najbolj pametnih žvalc na svetu...se pa že kaj hočejo od tebe naučiti... xDDx

Pravijo, da se vrane same spoznajo v ogledalu… ljudje se ne vedno

Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi.

Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si

• 5 months later...
Že nekaj časa opažam, da se mi dogajajo ene in iste stvari, ki me vedno enako prizadanejo ter fizično in psihično sesujejo. Razmišljam, da imam nad sabo urok črne magije. Prosim, če mi kdo navede kje se najde hođo ali kakšno drugo osebo, ki se na te stvari spozna. Prosim, nujno je.

Hvala!

hay,meni je zelo pomagala in spremenila življenje zoffy..je zelo močna zanjo mi je povedala kolegica

tudi jaz sem imela iste težave kot še lahko rečem hujše .....pa sem jo poklicala in je ženska uredila v parih dneh vse ..plus da je vse kar mi je napovedala res..jaz sem zelo zadovoljna ..poskusi,

dobiš jo v astrocentru...poskusi

meni je zdaj vse ok..superca lahko rečem

lp

Manj kot je zavesti, več "magije" lahko deluje.

Predpostavljam da misliš na to kako in koliko lahko črna magija vpliva na kakšno osebo. Bela magija ima pa opravka glih s povečanjem zavesti. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

In kaj ti sploh razumeš pod besedo "magija"???

Jaz bi se strinjal s tem kar je napisal unis. To je delo z energijami, podzavestnimi vzorci, misli.....Misel je energija, ali je dobra ali slaba je pa že drugo vprašanje.

Zavedanje??? Najprej moraš dobiti nadzor nad svojimi energijami v sebi, čustvi....In večji kot imaš nadzor, bolj si zavesten. Magija je samo spremljevalec zavesti. Kako jo bo pa kdo uporabil je pa odvisno od človečka. Ni ne dobra, ne slaba. Imena bela, črna smo ji mi dali da se lažje orientiramo dokler ne dosežemo stopnje, da vidimo na drugačen način. Črna magija zavira rast, bela jo pospešuje.

Če imaš pa ti v mislih drugačno definicijo "magije", pa tudi OK. V tem primeru pa lahko rečem samo "Sorry, da sem ti kradel dragocen čas". x:Dx

hecno je to, da ljudje konstantno manipuliramo -vsaka beseda, dejanje, je manipulacija...

že da lahko misel akustično artikuliramo, moramo manipulirati telo, itd..

lep primer je med drugim forum, kjer rado poiskušamo ali sogovorniku nekaj dopovedati,

da nas bo lahko na določen način razumel. -manipulacija.

z ozirom na to je črn zgolj odpor napram manipulaciji, sploh pa poiskusi,

drugim vsaditi strah pred manipulacijo (kar je spet naša lastna manipulacija)

in jih na ta način omrtvičiti.

med drugim so temu primer neplodni, a efektivni poiskusi pripadnikov katoliške cerkve skozi stoletja,

da se posameznik ohrani kot impotentna ovca, katero je strah lastnih misli. že prav, če komu paše.

atributirati magijo kot črno, je en precej grotesken primer...

podobno, kot če bi dejal, da je sladkost črna kislost. dober dan jeziku dojenčkov.

kaj če obožujem črnega Krišno sem tudi črni mag?

Barva nema veze. To je pa itak namasmarana- petje Božjega imena. Z izgovarjanjem teh imen pa itak privlačiš lastnosti ki ga ta imena izražajo. Problem se lahko pojavi samo če se ti pojavijo siddhiji in jih uporabiš v egoističnem smislu.

Om namah bhagavathe Vasudevaya x:Dx

http://www.kuanyin.net/gallery/assets/thumbnails/KAL_BLK.jpg

OM DURGANA KALI

Barva nema veze. To je pa itak namasmarana- petje Božjega imena. Z izgovarjanjem teh imen pa itak privlačiš lastnosti ki ga ta imena izražajo. Problem se lahko pojavi samo če se ti pojavijo siddhiji in jih uporabiš v egoističnem smislu.

Om namah bhagavathe Vasudevaya x:Dx

Imaš point. če bigledali po barvi, bi bil tudi Martim Luter King črni mag. HA HA HA

Vsi ki pa imajo težave z črno magijo jim predlagam, da meditirajo in molijo na črno mahakali uničevalko teme.

SREČNO

MINI SLOVARČEK EZOTERIKE---MAGIJA, OKULTIZEM---copy+ paste x:Dx

MAGIJA

"Velika znanost". V soglasju z Deveria in drugimi orientalisti, je magija sveta znanost, ki je neločljiva od vere. Za tako so jo imela vsa starejša in izobražena ljudstva. Egipčani so bili zelo strogo religiozen narod, tako kot so bili in so še sedaj Indijci. Magija je v službi bogov in smo jo dobili od njih, pravi Platon. Ali bi si neko ljudstvo, ki je na osnovi nedvoumnih dokazov v spisih in dokumentih, tisoče let verjelo v magijo pustilo dokazati, da je ves ta dolgi čas živelo v prevari? Ali pa da so generacija za generacijo učenih in pobožnih svečenikov, od katerih so mnogi postali mučeniki, svetniki ali asketi, varale sebe in ljudstvo (ali pa zgolj zadnje) samo v zadovoljstvo, da bi širili verovanje v "čudež"? Lahko bi se reklo, da so obstojali fanatiki, ki so storili vse za verovanje v svoje bogove in malike. K temu pa dodalo:"V takem slučaju bi bili bramanski in egiptovski "rekhget - amens" ali hierofanti nič. Oni niso popularizirali verovanja v oblast človeka nad silami bogov z magičnimi pozivi, kajti ti bogovi so v resnici samo skrite sile narave, poosebljene v učenih svečenikih in so v njih videli samo atribute nekega neznanega principa brez imena. Kakor se je izrazil Proclus, platonist: "Ko so stari svečeniki opazili, da med naravnimi stvarmi vladajo določeni odnosi in skladje, da se preko reči razodevajo skrite sile in da imajo vse reči svojo osnovo v vesolju, so ustvarili sveto znanost o izmenični skladnosti in enakosti ......". Uporabili so za skrite namene tako nebeška kakor tudi zemeljska bitja, pri čemer so oprti na določena soglasja iskali božanska bitja v njihovih notranjih bivališčih. Magija je znanje o načinu, kako vzpostaviti zvezo in vladati višjim nad-svetnim silam, kakor tudi obvladati one iz nižjih področij. Je praktično znanje o skritih skrivnostih narave, ki se razodenejo le redkim. Težko jih je osvojiti, ne da bi se pregrešili proti večnim zakonom. Stari in srednjeveški mistiki so delili magijo v tri razrede: (1) Teurgijo, (2) Goecijo in (3) Naravno Magijo. Teurgija je nauk o čudodelstvu z božjo pomočjo v dobre namene. Kenneth Mackenzie pravi, da je obstajala še preden je postalo področje zanimanja teozofov in metafizikov. Goecia (gr. Goetea) - čarovništvo - črna magija in naravna ali bela magija sta nastali z zdravilstvom in na podlagi natančnega razvijajočega se preučevanja. Opazke, ki jih je dodal nek umrli teozof so omembe vredne! Realistična nagnjenja modernega časa so spravila magijo na slab glas in jo izpostavila posmehu. Vera (v lastni Jaz) je pravi element magije in ta je obstajala že dolgo pred drugimi idejami, ki dvomijo v njen obstoj. Pravijo da se je treba narediti norega, da si sprejet za modrega. Ideje nekega človeka se morajo izroditi v norost, to se pravi, občutljivost njegovih možganov mora narasti precej nad nizko stanje moderne civilizacije, preden lahko postane pravi mag, kajti ukvarjanje s to znanostjo zahteva osamljenost in »izničenje Jaz-a«. Zelo velika izoliranost je gotovo velik dosežek, ki je čudež sam po sebi. Istočasno pa ni magija nič nad-naravnega. Kot je razlagal Jamblichus, se s sveto Theurgijo oznanja zmožnost vzpenjanja do vzvišenih, univerzalnih bitij in k temu, kar vlada nad usodo, to je do boga in graditelja sveta, ne da bi se pri tem uporabilo neko snov ali kaj drugega kot le dolgotrajno opazovanje. Nekateri že pričenjajo priznavati obstoj finejših sil v svetu, o katerih preje niso vedeli ničesar. Toda kakor je pravilno rekel dr. Cartes Blake: "Devetnajsto stoletje ni tisto, ki bi opazovalo porajanje novih, niti izpolnitev starih metod mišljenja", čemur je Mr. Bonwich dodal: "četudi so starodavni narodi le malo vedeli o našem načinu raziskovanja skrivnosti narave, pa mi še manj vemo o njihovem."

MAGIJA - ČRNA

Čarovništvo, zloraba skritih sil.

MAGIJA - CEREMONIALNA

Magija, ki je usklajena s kabalističnimi rituali, ki so jih izvajali rožni križarji in drugi mistiki s pozivanjem duhovnih sil, ki so višje od človeka, in z ukazovanjem tistim elementarnim bitjem, ki so po svoji zvrsti nižja od gornjih.

MAGIJA - BELA

Dobrodelna magija imenovana tudi božanska magija, ker se izogiba vsaki sebičnosti, kakor tudi vsakemu stremljenju po moči, vsakemu skopuštvu ter želji po posesti. Stremi edino za tem, da dela dobro za svet na splošno, še posebno pa za bližnje. Najmanjši poskus uporabiti to ne-normalno moč za lastno korist, spreminja te sile v čarovništvo in črno magijo.

OKULTIZEM (okultna znanost)

Znanost o skrivnostih narave v fizičnem in psihičnem, intelektualnem in spiritualnem smislu. Imenujejo ga tudi hermetična ali ezoterična znanost. Na zahodu bi govorili o "Kabali", na vzhodu pa o mistiki, magiji in joga filozofiji. V Indiji se ta zadnja oznaka za Chele (učence) nanaša na sedmo stopnjo spoznanj (Darshana) ali filozofsko šolo. Profani (neposvečenemu, nepoučenemu) svet pozna le šest darshan. Te znanosti so bile neposvečenim prikrite skozi vse čase iz zelo dobrega razloga. Če bi jih v sebičnosti živeči razredi poznali, bi jih porabili za lastne interese. S tem bi se božanska modrost spremenila v črno magijo, ne glede na to, da je neizobraženi ne bi razumeli. Pogosto se jo obravnava kot obtožbo Ezoterične filozofije in Kabale, da je njena literatura polna barbarskih in nerazumljivih izrazov, ki ostajajo navadnemu razumu nedojemljivi. Toda, ali nebi mogli isto reči tudi za "eksaktne" znanosti, medicino, psihologijo, kemijo, itd? Ali ne skrivajo uradni predstavniki znanosti svoje ugotovitve in odkritja v prikritem in večji del barbarsko grško-latinskem izražanju. Upravičeno je Kenneth Mackenzie pripomnil: »Skriti v besedah preprosta dejstva, je umetnost nosilcev znanosti sedanjega časa, ki so v prepričljivem nasprotju z znanstveniki sedemnajstega stoletja. Ti so lopate imenovali lopate in ne "poljedelsko orodje". Zato pride do tega, da bi bile stvari v njihovi preprostosti razumljivejše, če bi o njih govorili v običajnem jeziku. Medtem pa so okultna dejstva tako abstraktnega pomena, da za njih v večini slučajev v evropskih jezikih ni besed. Končno je za okultni žargon dvojna potreba: a) da se ta dejstva opiše nekomu, ki je seznanjen z okultnim načinom izražanja; B) da se jih obvaruje pred profano množico.

OKULTIST

Nekdo, ki se ukvarja z okultizmom, adept v okultnih znanostih; izraz se zelo pogosto uporablja zgolj za študenta okultizma.

OKULTNI SVET

Tako ime je dal A. P. Sinnet prvi knjigi o teozofiji, kjer je obravnaval njeno zgodovino in njene nauke. Sinnet je bil takrat urednik vodilnega indijskega časopisa "Pioneer" v Allahabadu. xDDx

• 2 months later...
morš bit v črno oblečen :8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ko nekomu vsakdanje težave in problemi niso dovolj, si pač za popestritev izmisli urok. Ali drugače povedano: ko nekdo ne more ali noče rešiti težav, so mu seveda uroki priročni izgovori -- enako kot je z astrologijo in podobnimi zadevami.
Possible—but highly unlikely.

guilty x:o)x morda me reši to, da mam pisane nogavičke in spodnje perilo :inocent:

ups, mene tut to ne;

a rjava španga šteje? :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a sam ena? nekam malo je.. morda maš kaj sešito z belim cvirnom?

na žalost :vio: ker sponko-grabljice mam pa (spet) črno xcivx

spet ne, na žalost. Ampak si ga lah sposodim pr sodelavki in mal "pocvirnam" x:px

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...