Marsa 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 * Imamo nekje tudi temo (*sem cist drugje, ne morem preklopit majnda na te teme zdaj, sploh se ne morem spomniti) o zascitah in podobnem... Ja, Kabalist, dejansko - tole deluje - saj, imamo to, a razbito po desetih temah (ker se skoz nove odpirajo :||). *** Smajcica, sem ravno pomislila, pismu, to je pa kar ornk izkusnja, ko pravis, 'zaupati pravim ljudem...' Pravi ljudje smo ze pravi, vendar te moram opozoriti (glede na tvoje pomisleke), da forum berejo lahko vsi...Kar je torej 'Smajcica' napisala, vsi lohk vidijo, ce pogledas stevilo prebranih tem, bos stekala (*vseeno pa se ne ustrasit in treba je uporabit vcas tud mal logike - ce je 150 komentarjev in stotine prebranih (ne da se mi zdajle racunat uporabne naloge ), je mozno, da so brali samo komentatorji - vsakic ko so pac chekirali nove odgovore ali pac ko so postnili svoj novi post). Torej, ko nekaj javno napises, je objavljeno in vsi lahko to berejo. Upam pa (najbrz) si mislila, da si pac v tem okolju tolk sproscena, da si to pac napisala. To je cist OK, saj ni nic slabega, je pa nacin, da ubesedis, kar se v tebi dogaja, glede na to, kar se je dogajalo - in to je lahko, sodim, samo terapevtsko oz. zdravilno. zato - bravo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Marsa Upam pa (najbrz) si mislila, da si pac v tem okolju tolk sproscena, da si to pac napisala. Res se v tem forumu počutim sproščeno.Čeprav malokdaj kaj pokumentiram.Sem med vsemi člani našla zaupanje.Mislim,da je popolnoma prav ,da se tukaj odpre srce in pove kaj nas teži.Če tukaj ne bom,le kje bi lahko še kaj takega napisala ali povedala.Z leti ,ki gredo mimo ,mi je ta izkušnja prinesla veliko izkušenj.S katerimi sem lahko tekom življenja pomagala ljudem ,ki so bili nemočni.In kolikor je bila izkušnja zelo težka ,toliko sem hvaležna življenju ,da mi jo je podaril.Preko nje sem rešila sebi in drugim veliko težav.In verjemi ,da sem v svoji notranjosti ponosna.Zato ! Če je kdo ,ki želi zgolj pogovor in dober človeški nasvet za težave ,ki ga pestijo.Se lahko z menoj preko sporočila o vsem pomeni.Z veseljem bom priskočila na pomoč ,kolikor bo v mojih močeh. urok je res nadležna zadeva.A če imaš vero v svojo notranjost.V moč svojega duha ga lahko premagaš.In kot je zapisal Kabalist.Ni več neprespanih noči.enostavno se počutiš osvobojenega vsega zla.Je pa res,da za to doseč moraš sam bit očiščen slabe vesti.Samo s čisto vestjo lahko uspeš.Zato pa obstajajo dnevi v tednu ,kot je petek,ko je prav ,da se postimo in ,da obžalujemo svoje "grehe".tudi človek je kot kristal sreče.Katerega je potrebno očistit negativnih silnic.Ki so del naših težav.Na začetku je težko.Ko pa se navadiš postane tako prijetna razvada,da brez tega ne zmoreš več in življenje ti je iz dneva v dan lepše in lažje prenašaš vse skrbi. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.........repričanje, danes teh sil ni več, ker jim ne verjamem in nič mi ne morejo, čeprav informacija obstaja, prav tako močna kot je bila in se razvija prav v enaki meri kot se je, samo vpliva pa nima več, ker jaz tega ne sprejmem več, ker ne rabim, ker sem to šolo že naredil...............Telepatija obstaja, od nas pa je odvisno, ali bomo to sprejeli, v to zavedno ali nezavedno verjeli in vzpostavili pogoje, da ta informacija prodre v nas.......tudi informacija, ki jo je v "univerzum" zapisal urok..... Ojla tomazslo! Prov res je fajn brat tvoje komentarje....tako so...kako naj rečem....brezkompromisni, pa da se ne bo narobe slišal: pozitivni.Sicer še dans ne vem, če se nisem iz neke moje želje mal preveč z nečem zakvačkala (sam pomisleki), sicer so mi pa magija in uroki za zdaj v bistvu čist španska vas. Verjetn mora bit pa noro, če se ti kaj takega dogaja (poznam zelo kruto zgodbo neke družine, ki so se jim dogajale grozne stvari- sicer so po dolgih letih in večkratnega preseljevanja se rešil tega-ampak kaj pravzaprav je bil razlog tega ne vedo) .... in verjamem da vsakršna pomoč (sicer res dobronamerna, že tak tvoj komentar) res prov pride... pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Delovanje urokovEna od uspešnih obramb je, da enostavno ne verjameš v delovanje urokov. Odlična obramba je tudi vizualizacija obrambnega polja, za katerega moraš trdno verjeti, da je neprebojen za negativne uroke. POlje naj ne bo usmerjeno proti nikomer, zgolj namen naj ti bo jasen - obramba. Takšno polje je nekakšen "požarni zid". Veliko pomeni tudi pozitivno delo. Sam imam izkušnjo poskusa črnega delovanja name. A sem lepo mirno spal, a napadalec jo je precej klavrno odnesel. V svojem polju sem bi varen in še pomislim ne, da bi me karkoli ali kdorkoli ogrožal.Kdor ne verjame v uroke, se jih tudi ne boji . Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Magični uroki in spiritizem: Nekateri ljudje pozivajo moč duhov, da bi poskusili ozdraviti bolezni. Drugi uročajo svoje sovražnike, da bi ti zboleli ali bi jih to celo ubilo. Sila, ki stoji za vsemi temi praktikami, je Satan. Zato kristjani ne bi smeli imeti nič skupnega z nobeno izmed njih. (5. Mojzesova 18:9–13) Najbolje nas bo pred uroki, ki jih drugi morda prikličejo nad nas, zaščitilo to, da ostanemo blizu Jehovu. (Pregovori 18:10) Sicer pa naj bi tudi Kristus ozdravljal bolne. Kako si pa to razlagaš? In kaj pomeni ostati blizu Jehovi? Postati jehovec? Iz tvojih tekstov pa sploh ne razumem, ali ste jehovci krščanska ali judovska ločina. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa naj bi tudi Kristus ozdravljal bolne. Kako si pa to razlagaš? Mogoče je pa ozdravljal zdrave? uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noraz 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Lahko verjameš o urokih,naši južnaki se ukvarjajo s to temo uroki.Naj huj so jajca in kri.bil sem v Makedoniji in sem občutil urok in ga še čutim.Naredijo ti pa na use družino,počutja,finance.Zato iščem gospoda iz pirana ki se stem ukvarja da mi pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noraz 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če spada vprašanje tukaj. Kaj menite o urokih? O črni magiji, prekletstvih na eno osebo, na družino, na cele generacije? perberi na objavi (noraz) in če te še kej zanima glede urokov na področju ivše jugoslavije se oglasi. Popravljeno 12. februar 2005 -> noraz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 (popravljeno) tu vam dajem najboljši članek o urokih, prekletstvih, kako se najboljše zaščitimo..itd.. od avtorja Marjana Ogorevca... http://www.maat-center.com/clanki/uroki.php Popravljeno 12. februar 2005 -> vasudeva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Dober članek! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 DIANA:) pozdrav! me kar malo zanima glede česa to. jaz sem bral njegovo knjigo in so tu pa tam stvari, ki ti glih ne sedejo. ampak sem kar pozabil kakšne zadeve so to točno ble. če ti je za karkoli pokomentirat coll. rade volje se pridružim v debato... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 ne zeli si prakse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Whisp 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Če obstaja svetla plat obstaja tudi temna plat. Eno ne more obstajati brez drugega. Citiraj But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke onlyThat one word, as if its soul in that one word he did outpourNothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."Then the bird said "Nevermore. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bostja 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če obstaja svetla plat obstaja tudi temna plat. Eno ne more obstajati brez drugega.... And to each generation was born a creature of light and a creature of darkness...(Samson, Carnivale) Crux sancta sit mihi lux Non draco sit mihi dux Vade retro satana Nunquam suade mihi vana Sunt mala quae libas Ipse venena bibas (Sv. Benedikt) ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Pa se zopet sučemo okoli tistega, kar nočemo verjeti...zakaj Nekaj postov nazaj sem napisal, da smo samo mi tisti, ki dovoljujemo, da nekdo tudi informativno (Ogorevc bi rekel energetsko) vpliva na nas. V prostoru vesolja so nam na razpolago prav vse informacije, a te informacije so mrtve, podobno kakor, če nekaj shranimo na hard disk računalnika in tam čaka, da bomo to uporabili, dokler pa ne uporabimo nima prav nobene teže in pomena. Tudi vse informacije, ki jih shranijo na hard disk univerzuma bilo kateri uroki ali kdorkoli od nas, tam samo počivajo in so prav vsem nam na razpolago. Takoj ko nastane v nas pogoj, da pretvorimo to informacijo v časovno materialno obliko, smo jo tudi vpisali v našo podzavest. A kako ta pogoj nastane? Mi sami smo z našo mislijo vzpostavili tako kemično stanje, da je sprememba naše napetosti galvanskega člena tudi te poti odprla. Te reakcije so pa vedno takrat, ko je v nas nek strah, ko smo tudi čustveno prizadeti, ali pa karkoli drugega, ki aktivira v nas močne misli in zato ustvarimo vzorec, ki se potem primerja z vzorcem iz univerzalnega nezavednega. Skratka da poenostavim, če mi ne vemo, da nekdo vpliva na nas, če ne sprejemamo te informacije, nam tudi naškoditi prav nihče ne more. Torej je zagotovo resnica, da nihče na nas ne more vplivati, če sami ne ustvarimo pogoja, da lahko vpliva. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Skratka da poenostavim, če mi ne vemo, da nekdo vpliva na nas, če ne sprejemamo te informacije, nam tudi naškoditi prav nihče ne more. Torej je zagotovo resnica, da nihče na nas ne more vplivati, če sami ne ustvarimo pogoja, da lahko vpliva. Nekako tako razmišljam tudi samaLP Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Nekako nevem kaj naj napšem... Zame je energija/magija.... vse eno in isto. Bela, črna, zlata, vijolčna... je pa samo odsev našega dela in mišljenja. Če stvar dobro premisliš z vsemi posledicami za VSE vpletene osebe (ki jih je ponavadi kar nekaj , v najboljšem primeru samo 3) potem je ok, drugače pa se hitro kaj zalomi. Čaramo lahko vsi in to tudi delamo vsak dan. Samo v to večina ne-verjame. Slabe energije imajo vsi, ki škodujejo drugim. Nalezeš pa se jih lahko samo če jim verjameš. Če z takimi ljudmi nimaš stika ti ne-morejo nič. Razne čarovnije z obredi, simboli itd delujejo, v skladu z močjo človeka in obreda/simbola ter namenom le tega. Problem teh zadevc je: 1. vprašanje če je recept pravi...2. večina takoimenovanih čarovnikov nesprejema posledic in ne pregleda vseh možnih varijant3. psiha in misli so lahko vedno močnješe (vera) zato večina teh zadev ne deluje. Za delovanje teh principov pa tako ali tako rabiš čustva... zato slovencem ne ratujejo ravno najbolje, ker pač nismo tolko čustveni... Brezpogojna Ljubezen in Odpuščanje sta najmočnejši čustvi, velika večina nas sicer sploh nima pojma kaj to pomeni, še manj pa kaj to je. (način življenja, delovanje...) Kako staro mamco al pa koga drugega še kdaj pa kdaj začutiš na 3m vendar je to dandanes že skoraj čudež. (pa še to na kakih pogrebih ali porokah...) No pa da se vrnem nazaj... človek je sam sebi najhujši sovražnik... drugi ti zelo težko škodijo, če jim sam ne pripraviš terena. Večino nočnih dogodivščin sem si pripravil kar sam, ker zadev nisem predelal čez dan. Smajčica (če te je tako strah ne objavljaj datuma rojstva ) Dejstvo je da vsi ki so imeli težko otroštvo energije dosti bolj obvladajo in občutijo, kot ostali. Problem večine je, da tega, ko odrastejo ne priznavajo več ali pa sploh nočejo več slišati o tem, dokler se jim spet kaj ne zgodi. (Ponavadi si to kar sami naredimo, drugi nam tako ali tako ne morejo nič!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Za delovanje teh principov pa tako ali tako rabiš čustva... zato slovencem ne ratujejo ravno najbolje, ker pač nismo tolko čustveni... Smajčica (če te je tako strah ne objavljaj datuma rojstva ) te zadeve samo zato delujejo, ker jih mi sami hočemo imeti ali pa potrebujemo, ker je naša misel tem informacijam odprla pot...... Smaljčica, nikoli te ne sme biti strah odkritosti, če se nečesa bojiš, boš ta vzorec tudi sprejela, vedno je tako, zase vem, da ima pol sveta mojo tel. cifro (že desetletje isto), pa se mi še enkrat ni naredilo, da bi jo kdo zlorabil, ker tega vzorca zlorabe ne nosim v sebi.....torej tudi podatki niso problem, bolj je problem tistih, ki si podatke ne upajo dati, ker že nosijo nek strah v sebi zaradi možnosti zlorabe podatkov, o možnosti zlorabe premišljujejo, si ustvarijo vzorec in prav s tem omogočijo, da se ta njihov vzorec primerja z vsemi ostalimi in se zato tudi pokrije - pritegne.... Tisti, ki bi rabil tvoje podatke jih bo dobil (cel kup možnosti današnje tehnike in informatike), če si jih ti objavila ali ne. A tisti bo to naredil zaradi neke močne koristi in ne zato, da bi ti energetsko škodil, ker tega ne bo naredil preko energetskih poti ampak s pomočjo današnje tehnike. Torej, če si odkrita in se zato okoli tega ne obremenjuješ, ker takih misli ne rabiš in jih nimaš, ti prav nihče ne bo nič naškodil, ker mu nisi odprla pot do te povezave. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Zanima me vse v zvezi s temi magijami, kdo se z nimi ukvarja, zakaj, kako itd.? Zanima me tudi, če ve kdo za koga iz slovenije, ki se na to res dobro spozna in ima izkušnje? Če kdo od vas kaj ve, naj mi prosim napiše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Pozdravljena se ena taka temačrna magija Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ojla, jaz sem tudi odprla eno temo o tem, pa mi zdaj žal, ker vidim da je tudi tukaj... skratka, jaz bom na kratko opisala svojo težavo in željo. sicer mi bo marsikdo ugovarjal itd., ampak verjemite, da imam smiselne razloge, da si to želim, kar bom opisala in da ne gre za izsiljevanje česarkoli. Torej, pred mesecem dni sva s fantom končala zvezo, ki je bila zelotrdna in je trajala 2 leti. Vzrok so bili prezvezni prepiri in napake, ki sva jih delala.... njemu je podomače povedano dopizdilo in je rekel, da ne more več. Jaz sem musicer skušala razložiti, da to ni smiselni razlog in da se da vse popraviti s pogovorom, ampak ker je trmast, pesimističen(slabe izkušnje iz prejšnje resne zveze), pa malo pod vplivom kar so mu kolegi svetovali in strahu pred prihodnostjo... no, pa še jaz sem bila bolna pred kratkim(depresija) in je trpel... skratka vse to je uničilo zvezo in jaz sem prepričana, da ni bilo vredno. Sem mu skušala razložiti, pa zgleda, da ne znam, da bi razumel. Ziher bi razumel, če bi mu kdo drug, ampak nima takih ljudi okoli sebe, pa še pogovarja se nerad o globljih zadevah(je bolj zaprt, ker je tako vzgojen - ni sam kriv, tudi bolj čustveno hladen je in sramežljiv glede tega, ker so pač vsi v familiji taki). No, in kaj hočem od vas, dragi forumci? Rada bi kakšne nasvet kako rešiti situacijo, da bi se najine poti spet združile. Menda je energija uma vsemogočna in da zmoremo karkoli? To sem prebrala v knjigi "Magija uma", ki jo je napisala Betty Shine, pa tudi povsod ljudje, ki se na to kao spoznajo pravijo enako. Da je magija v bistvu moč naših misli. Ampak dejstvo je, da smo ljudje glede tega zelo revni in da meni to ne uspeva. Ker bolj ko pozitivno mislim na najino zvezo, bolj ni rezultatov. Zgleda, da nisem zmožna ali pa ne znam...??? Kakršen koli odgovor bo dobrodošel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 hvala, tam (črna magija) sem sedaj opisala svoje zadeve in upam, da se bo kdo odzval in mi skušal pomagati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 pardon, opisala sem v rubriki Črna magija/prekletstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 clementine, ce te prav razumem, zelis nekako izsiliti situacijo, kar pa ni priporocljivo - to mi pravi zdrava pamet in tu ni nic magicnega vem nekaj o umu, in to je to, da definitivno ni pametno uveljavljati svoje volje na silo. lahko sporocas svoje zelje v vesolje in prosis za dolocene stvari, vendar z dobrimi nameni in v najvisje skupno dobro. morda ti je lahko to, da ni rezultatov v razmislek. morda je tako najboljse za vse vpletene. ce je stvar dobrodelna za oba vpletena najboljsa, se bo sama po sebi razvijala v to smer.sploh pa bodi izjemno pazljiva glede svojih zelja - kot pravijo:pazi, kaj si zelis, ker se ti lahko uresnici. to vkljucuje tudi (lahko neprijetne) posledice izsiljevanja ali vsiljevanja svojih zelja. ce tvoj fant ne zeli biti s tabo, spostuj to, poskusi se pogovorit z njim - ce se pa ne da,pa ne mores prisiliti nekoga, da te ima rad. ocitno je on -trenutno -tako odlocen, iz kakrsnegakoli razloga ze. daj stvarem cas in predvsem ne postani obsedena s svojimi zeljami, ker te le-telahko zasuznijo, in bos na koncu sama nesrecna. veliko uspeha in dobre volje ti zelim v nadaljnem razvoju srcnih dogodkov Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 (popravljeno) Nisi me dobro razumela, nimam namena z magijo njega prisiliti, ampak doseči(če je možno), da mogoče odstrani blokade (ali kako naj to imenujem) in začne na situacijo gledati z drugačnega zornega kota, kot gledam na prime jaz, z globljega in bolj pozitivnega... Rad pa me sigurno ima, drugače me več ne bi kontaktiral in ga ne bi skrbelo kako je z mano in podobno... ker jaz sem mu rekla, naj mi odkrito pove, če bi raje vedel, da me več ne sliši itd., pa pravi, da to sploh ni res. Pravi tudi, da je zmeden, ima en kup težav s samim seboj... Kako to misliš, da naj pazim kar si želim, ker se lahko uresniči? Sej pa to kar si jaz želim, ni nič slabega, kar bi mi lahko škodilo... Ali? Sej pa ne želim, da se mu kaj zgodi ali da je na silo z mano... ne. Popravljeno 20. april 2005 -> Clementine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.