Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ojla, jaz sem tudi odprla eno temo o tem, pa mi zdaj žal, ker vidim da je tudi tukaj...

Kakršen koli odgovor bo dobrodošel...

Imam iskušnjo samo vedi, da če ni to z namenom vajine rasti in z namenom vajine naloge, ne laufa.

Najpreje moraš vedeti, da je v tebi trenutno cel kup opravičil sami zase, enako njemu, da je vajina ljubezen trenutno egova ljubezen. Vajina naloga je, da to pri sebi predelata, da se vajinih medsebojnih blokad osvobodita in takrat, ko bosta svobodna, bosta šele vedela ali sta za skupaj ali ne, ali si popolnoma in toliko zaupata, da bi lahko tudi gradila za v naprej, brez , da bi se obremenjevala drug z drugim, skratka, da bi se spoštovala in bila zadovoljna, če je drugi zadobvoljen in obratno. Resnično je težko to razumeti, ker ego vleče v tisto kar si izgubila ali pa izgubljaš in, ker je tvoja misel tako močna tudi ustvari zapis, ki se ne realizira, ker v tem hrepenenju in želji gradiš neko svojo drugačno resnico, kot je tista prava, če do prekinitve med vama nebi prišlo.

Sedaj pa k prvem stavku.

Moj dolgoletni prijatelj (poročen) si je umislil ljubico, ta zveza je prešla v tisto, kjer je našel v ljubici tisto, kar preje ni poznal, kar ga napolnjuje. Dve leti je manipuliral iskal izgovore sam zase, da to ne more narediti ženi, da nima srca zaradi otroka in podobno, dve leti sem mu tumbal v glavo, da mora odvreči ta bremena laži in prilagajanja v imenu ne prizadeti nikogar. Njegova nova prijateljica, ki ga je pripravljena brezpogojno vzeti v svoj dom, je zelo trpela, ker on ni razčistil doma, povrh vsega sta pa bili pred tem še dobri prijateljici z ženo. Vse do neke stopnje, ko je bilo tega "plevela" že preveč in je moj drugi priatelj (zdravilec po božji poti) vskočil v pomoč z namenom, da bi se jima breme nekoliko olajšalo, ker je pač sprejela neko svojo odločitev (kaka dva meseca mu ni več pustila blizu, dokler doma ne pošlihta), čeprav je pri tem zelo trpela, sama mi je zaupala, da je to njen moški za zmeraj, da bi si takega želela vsaka ženska, da ga ljubi in, da jo misel in želja preganja na vsakem koraku, vendar je trmasto vstrajala kljub svojim bolečinam pri tej svoji odločitvi. Ta moj prijatelj (zdravilec) ji je v pomoč napisal talisman. Prav v istem času, ko je bi ltalisman napisan, se je moj prijatelj, brez da bi to vedel, pričel pogovarjati z ženo in ji priznal, da ima drugo. Sam je odvrgel breme laži in manipulacije, kar je nosil z sabo dve leti, njej pa odprl pot do možnosti, da bo enkrat njen, ženi pa potrdil tisto, kar je v sebi že vedela a ni upala verjeti.. Zadeve se sedaj sučejo v pravo smer, najprej v osvoboditev in nato v tisto, kar bo "trezno prav" in ne tisto, kar so sedaj vsak na svojem bregu gradili z egovo pomočjo.

Talisman je zapis, ki ga lahko nezavedno tudi prebere tisti, ki mu je namenjen, seveda, če ga ta tudi sprejme in, če je v dobrobit nečesa, ne v kak drug namen, ki bi ga skovala neka misel maščevanja, prizadetosti ali pa podobno. Skratka, deluje le na čisto in močno misel, samo tako se vzorci lahko prekrijejo.

Premalo poznam tvojo zgodbo, da bi ti alhko kaj konkretnega svetoval, lahko ti na OS dam tel od mojega prijatelja (zdravilca), vendar, če v sebi še nimata razčiščeno tisto, kar sem zgoraj omenil, zadeva ne bo funkcionirala, misel mora biti čista in namenska, brez prisotnosti misli, ki jo ustvari ego.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Nisi me dobro razumela, nimam namena z magijo njega prisiliti, ampak doseči(če je možno), da mogoče odstrani blokade (ali kako naj to imenujem) in začne na situacijo gledati z drugačnega zornega kota, kot gledam na prime jaz, z globljega in bolj pozitivnega... Rad pa me sigurno ima, drugače me več ne bi kontaktiral in ga ne bi skrbelo kako je z mano in podobno... ker jaz sem mu rekla, naj mi odkrito pove, če bi raje vedel, da me več ne sliši itd., pa pravi, da to sploh ni res. Pravi tudi, da je zmeden, ima en kup težav s samim seboj...

Kako to misliš, da naj pazim kar si želim, ker se lahko uresniči? Sej pa to kar si jaz želim, ni nič slabega, kar bi mi lahko škodilo... Ali? Sej pa ne želim, da se mu kaj zgodi ali da je na silo z mano... ne.

zgleda, da sem te narobel razumela, ker opisujes zeljo po tem, da bi se vajini poti spet zdruzili, cperav sta sla narazen. pa o vsemogocnosti moci uma in kako to tebi ne uspeva itd - sem dobila obcutek, da bi rada nekaj forsirala.

se opravicujem, ampak te nisem razumela.

srecno!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ne priporocam ti niti crne niti bele magije.

Nobena od teh ne vodi v koncno sreco.

Poguba te caka na poti.

Priporocam ti pa nocno magijo.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

Nocna magija ne temlji na nobenih skrajnostih, ampak na ravnovesju yin yang energij. ubistvu je tko na nek nacin uporabna ob keri koli "vescini" : od Reikija do astrologije in kristalov ipd.

In ja, je razlika med belo/crno in ne, ni to kr neko isto sranje.

No, najbolsi nacin je, da si zmislis svojo, ampak za to pa rabs tud mal vec izkusn al pa se prej - za to tud nerabs foruma.

L.

Veela!

Zelo preprosto je, kot so ti ze nekateri povedali!

V osnovi imas Belo (dobro) in Crno ("slabo"). Imas se Rdeco in se kako podvrst, kar pa ni pomembno sedaj.

Bistvene razlike med belo in crno ni (razen seveda namena) in je priblizno tako, kot ce bi primerjala dva karateista, le da eden uporablja vescino za duhovno in telesno rast, drugi pa za to, da pretepa ljudi!

Veliko ljudi ne jemlje resno magije in pravijo, da je vse samo bav, bav, kot na primer Jamaica magic, ipd...... Pa je kar lepo dokazano, da deluje, le da je znanost mrzla na tem podrocju in zato skepticna...

<{POST_SNAPBACK}>Veela!

Zelo preprosto je, kot so ti ze nekateri povedali!

V osnovi imas Belo (dobro) in Crno ("slabo"). Imas se Rdeco in se kako podvrst, kar pa ni pomembno sedaj.

Bistvene razlike med belo in crno ni (razen seveda namena) in je priblizno tako, kot ce bi primerjala dva karateista, le da eden uporablja vescino za duhovno in telesno rast, drugi pa za to, da pretepa ljudi!

Veliko ljudi ne jemlje resno magije in pravijo, da je vse samo bav, bav, kot na primer Jamaica magic, ipd...... Pa je kar lepo dokazano, da deluje, le da je znanost mrzla na tem podrocju in zato skepticna...

Duh!

Jaz verjamem v magijo... zato pa sem rekla, da se vrne dvojno nazaj.. cisto resno sem misla, ce kdo proizvaja crno magijo, res da skodi drugim, ampak se bolj sebi!

Veela, se iskreno opravicujem! Hotel sem citirat tejo. Njej sem tudi odgovarjal, pa sem po pomoti naslovil nate, ker je bil tvoj post zadnji... x:Dx In pravzaprav zacnem komentar s strinjanjem s tabo! x;)x :palec:

Jaz ne visdim nobene ovire, da ne bi poskusila magije. Mislim, nekateri niti ne verjamejo v to, ker je kao nekaj nadnaravnega. ampak če ti že samo več volje in upanja da, je nekaj vredno. Če pa so konkretni učinki, pa še boljše. In tisto o vrnitvi vsega, kar pošlješ nekomu... itak je življenje eno samo trpljenje, zato se sploh ne sikiram. Sem doživela hudo depresijo, dvakrat in mi je že res vseeno.

Je pa problem, da nikjer ni ene pametne knjige, ko bi bili točni recepti not...

Hjaha... magija ze, sam ce pa ti mislis neke crne magije pa bele magije, prav po knjigi delat... khm, kk nj recem.. raj ne. :D

L.

Hey... magija je.... hmmm.... priporočam vam, da se ne igrate z igračkami, katerim niste dorasli... Magija zna bit ena prav zanimiva zadevca :onfire: , vendar se človek lahko krepko opeče, če ni ornk pri sebi, če nima res dobrega "mentorja" in svetovalca; če pa je še namen slab, pa je itaq panika. Lahko se zgodi, da se ti 3x povrne slabo, če so čudni nameni, dobro se sicer tud povrne - vendar le majhen delček, pa še to počasi... xpolzx ... Pišem iz lastnih izkušenj... imam kar oboje - prehitro sem dobila info, da mi lahk marsikaj rata in sem pač poskusila - pa ker je bilo to v smislu manipulacije xwitchx , sem jih krepko "dobila" nazaj.... :C: .... bilo pa je tud "delovano" name, samo je imel tist človek mal večjo smolo, ker sem imela ornk "zaščito" že narjeno.... & ne bi rada govorila o tem, kaj se mu je dogajalo... :V: .... skratka, ne se igrat... je fajn ja, ko "rata", a posledice pol.... uf.... :eek:

Pozdravček:)

Ja hvala enako Maya* sem imel podobne izkušnje. To pa so te bleseve internet stranice, ko ti vsega boga natrosijo, tud tisto ko ne rabiš znat in sam tistega ko nujno rabiš znat ne. Ja meni pa se je začelo dogajat tako, da se mi je en človek full zameru. No in ker je bil tak šik in mislil da je nevemkaj, sem se odločil da malo to njegovo lepoto malo prikrajšam, in seveda, njegovi lasje so šli po gobe :eek: In najhujše je bilo to da ni vplivali name, ampka vse okoli mene. Ej stvarno, najprej se mi je tko brezveze radio oglašal, kar sredi noči. Potem mobi, sam tko zvonil, pol pa ni pisalo da kaki klic. Pa predmeti, kar vame bi radi silili. Malo bi falilo in bi me v glavo, bojnk, in idem v mrtvašnico.

Ne se špilat x:Dx :palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ja hvala enako Maya* sem imel podobne izkušnje.

Ne se špilat x:Dx  :palec:

Hey... jp.... meni je 1x čisto "slučajno" nekaj "ratalo", pa se mi je zdelo ok... a veš... potem pa me je kar vleklo po dodatne informacije, povezane s tem... sicer me je mučilo vprašanje etike, a takrat, ko ti je pač nekaj novo, ne razmišljaš globalno, ampak hočeš pač sprobat, če rata... in jaz se spravim... in čist prvič še ni bilo neke panike- mal sem "skopirala" osebo, na katero sem delovala... Imela sem srečo, da me je moj prijatelj "alternativec" sčistil, a rekel mi je, da je to zadnjič.... ampak, saj veš, kako je s tem... kar vleče... mene je & posledice niso bile ravno najboljše. Zdaj trenutno pustim te zadeve čist pri miru, kar pa ne pomeni, da me ne zanimajo več :vragec: ... je pa me en fant poskušal "osvojit" na čuden način, pa se je njega prej "dotaknilo" kot mene... in ni mu bilo ok... :V:

Imej se lepo x:)x

ja znam, ej sej meni je tudi uspel en love urok, samo sem uspel pobgnit brez posledic. Zdej se več ne špilam tko kot sem se včasih. Zdej že uroka ene par mescov nisem nardil :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Hmm, ne vem kaj naj rečem. Dajte mi povedat: kaj vi res to delate ali sem samo zajebavate tukaj? Ker jaz bi sprobala, pa ne vem, kako. Sej nimam slabega namena, sploh ne. Ampak kako lahko to nardim?

Poleg tega sem polnoletna, 21 ji imam, tako da mislim, da nisem ravno nezrela in vem kaj hočem.

A mi lahko kdo kaj pomaga? Lahko mi pišete na zasebna sporočila, če kdo želi...

<{POST_SNAPBACK}>Hey... magija je.... hmmm.... priporočam vam, da se ne igrate z igračkami, katerim niste dorasli...  Magija zna bit ena prav zanimiva zadevca  :onfire: , vendar se človek lahko krepko opeče, če ni ornk pri sebi, če nima res dobrega "mentorja" in svetovalca; če pa je še namen slab, pa je itaq panika. Lahko se zgodi, da se ti 3x povrne slabo, če so čudni nameni, dobro se sicer tud povrne - vendar le majhen delček, pa še to počasi...  xpolzx ... Pišem iz lastnih izkušenj... imam kar oboje - prehitro sem dobila info, da mi lahk marsikaj rata in sem pač poskusila - pa ker je bilo to v smislu manipulacije xwitchx , sem jih krepko "dobila" nazaj.... :C:  .... bilo pa je tud "delovano" name, samo je imel tist človek mal večjo smolo, ker sem imela ornk "zaščito" že narjeno.... & ne bi rada govorila o tem, kaj se mu je dogajalo... :V: .... skratka, ne se igrat... je fajn ja, ko "rata", a posledice pol.... uf.... :eek:

Pozdravček:)

Zakaj ne bi rada govorila, kaj se mu je dogajalo? Samo približno povej... pa si sigurna, da je bilo to zaradi magije, da ni bilo naključje? Jaz sicer sploh nimam namena, da koga oškodovala ali onesrečila z magijo... imam en čisto drugačen namen, ki ga je težko razumet.

preveč se obremenjujete z mislijo kaj bi drugemu naredili in premalo, kaj morate pri sebi narediti..............samo toliko "magija" tudi deluje, kolikor jo sami sprejemate.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...