Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

Ammm to je mišljeno tko da eno uro študiraš o samo eni temi in si jo pol mal zabeležiš da ne pozabiš. potem vzameš drugo temo, tretjo itd kolikor jih pač imaš.

Na koncu narediš črto čez vse, skupne točke razhajanja, problemi....

Nato greš iskat rešitve ki ustrezajo dejanskemu stanju.

V končni fazi bi se temu reklo planirana manipulacija, vseh razen sebe.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>in s tem dejansko vplivam na nekoga, ki ga ni zraven? samo zato, ker tako močno mislim? pa je res to možno? zakaj pa se tega ne poslužuje več ljudi, ko so v stiski?

ker ne zna ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

pa mnogi se tega bojijo veš. samo če omenim kakšni kolegici, mi takoj reče, da o tem noče govorit. ljudje se tega full bojijo, res sem že večkrat slišala.... x:Ox zakaj to? kaj je tako hudega v tem?

mislim, ne vem no, ampak jaz še vedno dvomim, da bi lahko delala čudeže... :ermm: kaj pa če full energije in časa porabim, pa potem ni in ni učinka? kaj naj si potem mislim?

Nihče ne more vplivati na nikogar, če ta ne sprejme tega vpliva......nikar ne "lapajte" brez veze

Mi lahko nekdo pove vsaj en primer, ki ga je sam doživel in da pri tem ni bila vzpostavljena predhodna informacija povezave.......

Te zadeve pač tako laufajo, tudi hipnotizer te ne more hipnotizirati če ne sprejmeš njegove volje.....sam se se kar dosti z hipnozo ukvarjal (tudi naučil in osvojil) in to vem.

Brez tvojega zavednega ali nezavednega soglasja ne gre.........

Clementine, saj sem ti pojasnil, pa še vedno ne verjameš, pa vsak dan na svoji koži preizkušaš. Enostavno ne upaš verjeti, da je to njegovo in da mora sam z tem razčistiti, ti mu lahko hodiš ob strani, a dokler bo prisoten kakršnikoli strah, bo tudi ego opravljal svojo funkcijo, pa če to hočeš ali pa nočeš verjeti.

Če se ne more odpreti je njegov problem in ne tvoj, ti namesto njega ne moreš nič storiti. Edino kar je, da čakaš ali pa greš svojo pot brez njega, to pa je tvoj problem in ne njegov. Samo ker velikokrat nočemo videti preprostih dejstev, nam prav vse prav pride, da najdemo izgovor sami zase, lahko tudi v magiji.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

da ne delaš prav. Ej ma misliš da jaz nisem porabil veliko časa in energije? Sem ja, ampak je na koncu bil uspeh. No lej, zmeša se ti tudi lahko. To pa zato če se igraš s tem. Eni si mislijo da je to hec in jih potem nekaj obsede. Tako lahko. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Nihče ne  more vplivati na nikogar, če  ta  ne sprejme tega vpliva......nikar ne  "lapajte" brez veze.

Ne bit tako siguren. Mi je že marsikaj uspelo brez človekovega dovoljenja xrolleyesx

Pa sej mogoče niti ni potrebno, da se on znebi vseh teh blokad takoj, mogoče bi zaenkrat bilo dovolj, da bi se meni malo bolj približal, ne pa da je vedno bolj oddaljen. Samo to bi rada, da me zagleda v malo drugačeni luči, ne samo v negativni...

<{POST_SNAPBACK}>Ne bit tako siguren. Mi je že marsikaj uspelo brez človekovega dovoljenja  xrolleyesx

bodi bolj konkreten na nekem tvojem primeru, pa ti bom povedal kje si, če si, navezal predhodne stike

clementine

pusti času čas, na forumu ne boš dobila odgovora za tisto kar se ima zgoditi, odgovor je v tebi in njemu...ti namesto njega razmišljaš, in s tem trošiš energijo, ustvarjaš svoje blokade, da se ta ne more pretakati (temu v božanstvu rečejo da se nekdo futra s tvojo energijo). Enostavno živi brez obremenitve in misli nanj, ko bo pošlihtal bosta pa že videla ali je to vajino ali ne. Sedaj je prav vsa tvoja ljubezen samo egova ljubezen, daleč od ttiste božanske, ki naj bi bila, a ker je nesigurrnost in strah pred izgubo tako velik, si tega ne upaš dopustiti...to je vsa resnica.....

Ali pa na najbolj fer način it si narisat simbol zgladitev sporov, pa bližina pa še nekaj in bo vse štimalo. Nebo potrebno nobene magije x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ali pa na najbolj fer način it si narisat simbol zgladitev sporov, pa bližina pa še nekaj in bo vse štimalo. Nebo potrebno nobene magije x:Dx

nisi mi odgovoril...hočem tvoj primer in ne tako na splošno lapanje

kar se pa clementine tiče pa tu simbol ne pomaga. On nosi breme preteklosti, ki ga mora ozavestiti in najti korenine tega. Lahko tudi ona, premalo poznam zadevo, a iz postov in pisanja lahko preberem tako. Simbol, talisman in podobni miselni zapisi imajo svojo vrednost in moč samo, če je že pravilna pot nakazana in je lahko samo pomoč, da se ne hodi naprej preveč po ovinkih, a predhodno je pogoj, da se energije pretakajo, da so blokade v bistvu odstranjene, da ego nima kaj početi. Dokler imaš ti čep v cevi tvojega energetskega pretoka, se tudi odpreti ne moreš za sprejem teh informacij........

<{POST_SNAPBACK}>Pozabljate starost našega Behija... mali simbol deluje le če je namenjen za splošno dobro vseh, ne samo za tvojo korist...

Selene se strinjam, prav vsak simbol nosi sporočilo in prav je, da ga, temu je tudi namen.

A tu je bilo govora o namenskem simbolu ali tako imenovanem talismanu.

Sam vedno napišem tisto za kar imam tudi ozadje, prav z talismani smo veliko delali v preteklosti, imam cel kup primerov ki mi dokazujejo kaj je da in kaj ne, nenazadnje smo tudi z pomočjo vode brez talismana in vode z talismanom analizirali oblike kristalov. Poznam primere, kjer je bilo uspešno in kjer ni in tudi zakaj ni bilo.

Drugače se pa strinjam z tabo, nekateri simboli imajo izredno močan zapis misli, saj so se zapisovali skozi daljša obdobja....

Druga resnica pa je, koliko je kdo sposoben to informacijo sprejeti in če jo ni, zakaj ne........

Nisem brala cele teme, priznam, jo bom prav z užitkom prebrala, ampak da pojasnim - Behi je omenjal simbol za zgladitev sporov - to naj bi bil po moje Vilinski simbol, ne talisman... čeprav lahko je tudi talisman... grem sedaj za nazaj brat in mogoče se še javim ;)

<{POST_SNAPBACK}>nisi mi odgovoril...hočem tvoj primer in ne tako na splošno lapanje.

Ljubezenski urok :D

Btw, selene, kaj je narobe z mojo starostjo?

Ja, jaz ne vem da bi simboli bili samo za splošno dobro vseh. Ampak za tvoje dobro in da nikomur ne škoduješ ;)

nič ni narobe s tvojos tarostjo - če ti povem moje mnenje si za svoja leta izredno bister in veš veliko :palec:ampak manjka pa ti izkušenj in mogoče se ne zaveš vseh posledic delovanja z magijo... tu je dobro, da koga tudi glede tega poslušaš ;)

ja sej splošno dobro - ker če bi z njimi komu škodil, ne delujejo... sej misliva enako, samo jaz sem se mogoče malce narobe izrazila... ali pa tudi ne x:Dx

Aha, ja to pa tudi drži :D Ja ne poznam vseh posledic, samo se zavedam kako močne so lahko posledice. Lej, magija me zelo preseneča in me z vsakim uspeh bolj preseneti. Ker bolj sem starejši in bolj se učim in ukvarjam z magijo, bolj mi bo vse ratoval, in vse šlo na izi, sam je frka, da: večja je moč, večje so posledice in fečja je odgovornost. Tko da si moč bildam drugače in pazim pri urokih, včasih sem za vsako figo uporabljal uroke, sam zdej pa sem tko len ratal da se mi enostavno ne ljubi :D Rajši si simbol narišem in mi lepo vse steče, brez da bo komu škodilo ;)

LP xsrcbumx

Behemoth666

lepo da ti ratuje, zate seveda, pač znaš malo programček zalaufat, vendar še vedno trdim, da v bistvu nakladaš, ker tudi enega sasmega konkretnega primera ne omeniš, vse je tako na splošno, kot bi prepisoval iz knjige. Se strinjam da si verjetno malo mlad, tudi da si zelo brihten, vendar se pa ne strinjam, da ne nasprotuješ trditvam drugih na primeru lastnih izkušenj, ampak na izkušnjah iz knjig.........

samo konkreten primer bi nas lahko v to prepričal, jaz vedno nekatere moje trditve postavljam iz mojih lastnih izkušenj, čeprav ne trdim, da so pravilne in, da v bistvu ni samo "moja resnica", vendar samo konkretne lastne izkušnje tudi kaj doprinesejo v takih forumih.......

tomazslo verjami da ima Behemoth666 prav!!

Mene bi bol zanimalo iz katere knjige recimo to prepisuje, x8Dx kar se tiče pa simbolov imaš itak 3 varijante.

Nepravilni

1- Simbol in svoje misli - malenkost bolj ojača, usmeri tvoje misli kot brez (odvisno sicer od posameznika)

2- simbol in pravilna caramonija - vse prej našteto še malo bolj ojača

Tukaj ni nujno da dosežeš uspeh. Je pa kr verjetno, čeprav je skoraj več verjetnosti, da nebo delovalo zaradi motenj, blokad, zaščit, nepravilnega kontakta...

Pravilno

dodaš še par malenkosti.

Deluje perfektno kar se tiče pa primera ti pa nemorem povedati, razen če te zanimajo moji spomini pa osebne stvari. x:Dx

Kar se tiče uspešnosti pri Behemoth666 ima pa definitivno veliko opraviti z njegovo mladostjo :2src: .

Verjetno bo tudi obrdžal več moči (hitrost, razširjenost in kvaliteta misli), kot mi, ki smo s tem začeli kasneje ali pa prenehali med puberteto.

Po drugi strani pa ima tudi možnost, da ga to pokoplje oz., da bo pri 24 rabil 10x več časa za karkoli kot sedaj.

<{POST_SNAPBACK}>tomazslo verjami da ima Behemoth666 prav!!

Mene bi bol zanimalo iz katere knjige recimo to prepisuje, x8Dx  kar se tiče pa simbolov imaš itak 3 varijante.

Nepravilni

1- Simbol in svoje misli - malenkost bolj ojača, usmeri tvoje misli kot brez (odvisno sicer od posameznika)

2- simbol in pravilna caramonija - vse prej našteto še malo bolj ojača

Tukaj ni nujno da dosežeš uspeh. Je pa kr verjetno, čeprav je skoraj več verjetnosti, da nebo delovalo zaradi motenj, blokad, zaščit, nepravilnega kontakta...

Pravilno

dodaš še par malenkosti.

Deluje perfektno kar se tiče pa primera ti pa nemorem povedati, razen če te zanimajo moji spomini pa osebne stvari.  x:Dx

In kaj so te malenkosti, ki jih dodaš, da je pravilno?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...