Behemoth 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ja sam res. Pa kake slabe info ti mi dajemo? Mi ti daje pozitivne, sam ti jih vidiš negativne. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 No podobna tema je na odseku Zdravje in osebna rast --> zdravitelj ali črni mag Tam je skoraj enako vprašanje kot tukaj in sm tud nekaj opisal kaj se tiče črne magije in podobnih stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mene pa zanima kako ugotovim, ce je nad mano kaksn urok al bilo kaj(kaj podobnega)? na prvi videz se zdi da nic, ampak obcasno se res zamislim.. vem da zdajle vse nekako visi v zraku, ampak ne bi zelel bolj komentirati.. zanima me ali lahko to izvem samo osebno od kasnega "zdravilca", poleg tega je tudi ogromno mazacev, goljufov.. kako se resiti tega?hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ziv! jaz osebno ti svetujem, da to resis sam... v koncni fazi bos itak moral.Tko da se preklopis na +, ovijes z belim ovojckom ali pac kaksno drugo *tehniko*.Molitev, meditacija, priklicanje zascite svetlih energij... taksno... Srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jah, saj pa ja opaziš, al ti gre vse narobe, al si kar naenkrat zaljubljen v nekoga drugega..kar nenanadne sprmebe. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja,jaz tudi mislim, da se sam lotiš tega. Pozitivnost in prepričanje, da to tebi ne more do živega in da je tvoja vera v dobro močnejša. nihče tio ne more škodit, če tega ne dovoliš . Jaz ne bi šla k nobenemu-kaj veš kakšno navlako nosi on za sabo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,jaz tudi mislim, da se sam lotiš tega. Pozitivnost in prepričanje, da to tebi ne more do živega in da je tvoja vera v dobro močnejša. nihče tio ne more škodit, če tega ne dovoliš . Jaz ne bi šla k nobenemu-kaj veš kakšno navlako nosi on za sabo xokx xokx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 baje, da pomaga edino molitev Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Kaj se tiče črne magije in prekletstva. Ko prekličeš urok ali karkoli že je se potem vsa negativna energija vrne nazaj iz nedolžne osebe k tistemu, ki jo je poslal. Torej v čem je smisel črne magije, če si tisti ki jo izvajajo na koncu sami sebi škodijo. Če nič ne pomaga, pa res pomaga molitev k Bogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>baje, da pomaga edino molitev pa res nekateri verjamete v magijo..ja dokler boste v to verjeli, bo tudi na vas delovala.... ne bom ponavljal tistega, kar sem že pisal pred tem v takih ali podobnih temah, a resnica je samo ena, če take informacije ne sprejemaš, če v to ne verjameš, ti prav nihče nič ne more...če pa v to verjameš, se ti bo pa vseskozi limalo, ker si samo ti tak vzorec ustvaril/la...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa res nekateri verjamete v magijo..ja dokler boste v to verjeli, bo tudi na vas delovala.... ne bom ponavljal tistega, kar sem že pisal pred tem v takih ali podobnih temah, a resnica je samo ena, če take informacije ne sprejemaš, če v to ne verjameš, ti prav nihče nič ne more...če pa v to verjameš, se ti bo pa vseskozi limalo, ker si samo ti tak vzorec ustvaril/la...... po mojem pa ni cist tko! Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Prekletstva delujejo, ko v njih verjameš. Namesto strahu pred prekletstvom je nujno najti vzroke za dogodke, ki niso ravno vzor radosti. Prouči vzroke, naredi plan za pozitivno delovanje in to izvedi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Pozdravljeni! No, ne vem, če je tale tema tukaj dovoljena, namreč sem čisto novopečeni član, tak da če ni primerna za tole temo, pol se opravičujem!No, moje vprašanje pa je, kaj mislite o prekletstvih ali so možna ali ne?Namreč pred kratkim sem bil pri eni od vedeževalk in mi je rekla, da sem preklet oz. da sem to prekletstvo nasledil in da nikoli v življenju ne bom srečen in da bom ostal sam!Vendar mi je pa tudi omenila, da se to prekletstvo da odstranit, vendar pa stane!No tale vsota ki mi jo je povedala pa se mi zdi velika oz. prevelika, glede na to da sploh ne vem če naj v to verjamem!Pravzaprav mi je zdaj že žal, da sem sploh šel, ker se zdaj počutim še slabše kot sem se prej in se bojim, da je vse kar je povedala res in bo res tako kot je povedala!Zato Vas prosim, da tole malo pokomentirate, ker bi res bil hvaležen večih mnenj!Kot vidim je med vami tudi nekaj strokovnjakov glede teh področij in mogoče bi mi kdo lahko svetoval kako bi odpravil tole prekletstvo oz. spoh preveril če zares obstaja! Lep pozdrav in hvala v naprej, Shark! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Živjo! Hvala za linke, sem jih že pregledal prej in res sem našel veliko koristnega, ampak odločit se pa še vseeno nisem mogel!No saj, če boste temo odstranili, bom razumel! Hvala in LP, Shark! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 hvala Tina, bom zdruzila. Zivjo Shark! sam ce v tolkih temah, ki si jih prechekiral, nisi nasel nic koristnega, se bojim, da morda pac ne bos nasel nic koristnega tu, kajti o tem smo ze ogromno govorili in dvomim, da bi forumovci drasticno spremenili mnenje o taki zadevi v nekaj mesecih ali kaksnem letu. Po mojem se ti sam ni dal brat, po tem, ko si morda preletel par komentarjev v vsaki temi celo morda (ceprav to mocno dvomim), pa se videl, da je od zadnjih komentarjev minil ohoho cajta...pa se ti je morda zazdel, da ni vec aktualno. no, take teme vedno so ble in bodo aktualne.in do konca ne bomo prisli. nekdo ti bo rekel, da to deluje, nekaj nas bo pa reklo, da to deluje samo, ce se sam odpres za to in se, da pozitivna energija je vedno mocnejsa. zato Bog - ki ga lohk imenujemo kakor cmo.in pol bodo eni nazaj rekli, da aja, kaj pa pol otroci ali pa tisti ki nimajo blage veze zraven, in se bo nova debata morda razvila, morda se bomo vmes mal skregal in tko... Torej, ne vidim razloga da bi odstranila tvoje pisanje, ga bom pa seveda, kot ponavadi, najbrz zdruzila z eno od obstojecih tem.ce pa ne bom, sem pa ali pozabila al pa kaj druzga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni! Namreč pred kratkim sem bil pri eni od vedeževalk in mi je rekla, da sem preklet oz. da sem to prekletstvo nasledil in da nikoli v življenju ne bom srečen in da bom ostal sam!Vendar mi je pa tudi omenila, da se to prekletstvo da odstranit, vendar pa stane! Lep pozdrav in hvala v naprej, Shark! Kaj sploh hods k tem kes pobiralcem??? isces tam vzodbudo, pa na konc dobis razocaranje? Vse je na teb in vse kr se tebe tice je odvisno od tebe x!x Uglavnem ne verjet oslarijam, ki ti jih pripomni nekdo, kteremu se gre za njegovo korist (placaj pa povem) in s tem ne dela v dobro drugemu! :xx!: Citiram mantis: NE NASEDAJ! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> nekdo ti bo rekel, da to deluje, nekaj nas bo pa reklo, da to deluje samo, ce se sam odpres za to in se, da pozitivna energija je vedno mocnejsa. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se opravicujem, ker tukaj komentiram, ampak si ne morem kaj, SHARK NE NASEDAJ! Prekletstvo verjetno obstaja. So ljudje, ki se s tem ukvarjajo, tudi v katoliski cerkvi so uradni izganjalci, v Sloveniji obstajajo trije. Je dovolj baje, ce ze mašo plačaš v namen izogibe trpljenja (ali neskoncnih neuspehov, kar je kao glavni pokazatelj prekletstva). Mene je lani ustavla ena ciganska mama na ulici, mi povedala, da sem prekleta in da mi bo babica umrla v roku 2 mesecev. Drzala me je za roko, zadela je vse moje zivljenje, kot da bi me poznala ze od nekdaj, zijala sem kot tele v nova vrata, odkod ji ti podatki, potem pa je hotela imet 500 tisoc sit za odpravo prekletstva in po tej 'odpravi' bi naj zaziverla recno zivljenje, bilas izjemno izjemno bogata in spoznala cudovitega moskega, s katerim boma srecna do konca svojih dni. Seveda:) Zadnjic je po radiu ena slogarca pravila, da te zenske, ki imajo dolocene sposobnosti šloganja brez pripomockov, lovijo take naivne ljudi kar po ulici in jih prestrasijo s prekletostvom, potem pa ponudijo TRAJNO RESITEV in celo bogastvo v zameno za velik denar za to njihovo uslugo... A da te je kar na ulici ustavila?No saj malo ste me potolažili in mislim da tud pri meni gre le za to da bi radi od mene izvabili denar in zares upam da je vse le izmišljeno, ker je menda tud eni sodelavkini prijateljici povedala da je prekleta in da lahko to odpravi, sam da je tedaj še imela nižjo tarifo!No itaq bom še malo počakal in bom videl kaj bo prinesel čas, medtem pa pazil da ne bom začel verjet v vse to, ker pol bo še hujše! Hvala in LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 a prekletstvo???itaQzhe 2 X ..BUHUHU... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Sam res, to je navaden bulshit to ko nekaj drugi ti pravijo, ker prekletstva ne moreš naslediti :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam res, to je navaden bulshit to ko nekaj drugi ti pravijo, ker prekletstva ne moreš naslediti :xx!: seveda de lahkorecimo dolgove to chisto prekletstvo ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj sploh hods k tem kes pobiralcem??? isces tam vzodbudo, pa na konc dobis razocaranje? Vse je na teb in vse kr se tebe tice je odvisno od tebe x!x Uglavnem ne verjet oslarijam, ki ti jih pripomni nekdo, kteremu se gre za njegovo korist (placaj pa povem) in s tem ne dela v dobro drugemu! :xx!: Citiram mantis: NE NASEDAJ! Ja saj zdaj mi je že žal, da sem šel, ker se zdaj počutim še bolj grozno kot sem se prej!Ampak kaj češ, res sem bil obupan in sem htel vedet zakaj se mi to dogaja in ali se mi bo tud v naprej, ja tako je pač, ko smo ljudje obupani, pol delamo vse mogoče in velikokrat na napačen način!No saj najverjetneje je vse le izvabljanje denarja, tak da se bom poizkusil čim manj sekirat in naj čas pokaže svoje! Hvala za nasvete, res ste mi pomagali z dobrimi misli in upam da jih bom uspel obdržat! LP, Shark! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam res, to je navaden bulshit to ko nekaj drugi ti pravijo, ker prekletstva ne moreš naslediti :xx!: Aha se pravi da po tvojem to ne gre?No saj, kot so nas učili bi naj bil otrok čist in šele kasneje lahko pridobiš slabo stran in potemtakem tega res ne moreš nasledit!No vsaj upam da je tako! LP, Shark! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala Tina, bom zdruzila. Zivjo Shark! sam ce v tolkih temah, ki si jih prechekiral, nisi nasel nic koristnega, se bojim, da morda pac ne bos nasel nic koristnega tu, kajti o tem smo ze ogromno govorili in dvomim, da bi forumovci drasticno spremenili mnenje o taki zadevi v nekaj mesecih ali kaksnem letu. Po mojem se ti sam ni dal brat, po tem, ko si morda preletel par komentarjev v vsaki temi celo morda (ceprav to mocno dvomim), pa se videl, da je od zadnjih komentarjev minil ohoho cajta...pa se ti je morda zazdel, da ni vec aktualno. no, take teme vedno so ble in bodo aktualne.in do konca ne bomo prisli. nekdo ti bo rekel, da to deluje, nekaj nas bo pa reklo, da to deluje samo, ce se sam odpres za to in se, da pozitivna energija je vedno mocnejsa. zato Bog - ki ga lohk imenujemo kakor cmo.in pol bodo eni nazaj rekli, da aja, kaj pa pol otroci ali pa tisti ki nimajo blage veze zraven, in se bo nova debata morda razvila, morda se bomo vmes mal skregal in tko... Torej, ne vidim razloga da bi odstranila tvoje pisanje, ga bom pa seveda, kot ponavadi, najbrz zdruzila z eno od obstojecih tem.ce pa ne bom, sem pa ali pozabila al pa kaj druzga. Živjo Tina! Ja saj vem da nebi smel odpirat nove teme, tak da se opravičujem!No tiste linke sem zares prebral in to zares pozorno in ne le nekaj komentarjev in nisem rekel da nisem našel nič koristnega, ker če bi to rekel pol bi se zlaga, namreč veliko koristnih nasvetov in mnenj sem našel, ampak vseeno sem odprl temo, pa saj ne vem zakaj, mogoče sem htel mal tolažbe, da svetujete direktno za moj primer, jap najverjetneje sem htel nekaj takega, no če sem zahteval preveč, pol se še enkrat opravičujem!drugače pa moram omenit da ste me zares potolažili in na nek način prepričali, da je vse le guljufija in mi najverjetneje prihranili 1000E, tak da res hvala za to! Thanks, Shark! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Shark 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}> seveda de lahkorecimo dolgove to chisto prekletstvo ..OM.. Ja saj dolgovi so na nek način prekletstvo:), no ampak vseeno mislim da niso tako kot pa če te nekdo prekleje da boš za vedno ostal sam, tak da jaz rajš nasledim dolgove kot pa kaj takega da bi bil večno sam!Jap meni ljubezen in čustva pomenijo veliko več kot denar in materialno stanje! LP, Shark! Popravljeno 13. avgust 2005 -> Shark Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.