nosorog 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Bi rekel -oboje. Vsekakor je ljubezen v mojem življenju prisotna, kaj pa to natanko je, pa niti sam ne bi znal nazorno opisati z besedamiin tudi ne bi hotel.Mislim, da se poezija oz. umetnost nasplošno temu v izražanju še najbolj približa. Kaj pa vem... Seveda veš! Poezija in nasploh umetnost je posledica impresije posameznika - torej je ljubezen čustvena odprtost do sveta, trenutka ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Ja newem mene je kr malo strah. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nnina 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Že nekaj časa opažam, da se mi dogajajo ene in iste stvari, ki me vedno enako prizadanejo ter fizično in psihično sesujejo. Razmišljam, da imam nad sabo urok črne magije. Prosim, če mi kdo navede kje se najde hođo ali kakšno drugo osebo, ki se na te stvari spozna. Prosim, nujno je. Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Že nekaj časa opažam, da se mi dogajajo ene in iste stvari, ki me vedno enako prizadanejo ter fizično in psihično sesujejo. Razmišljam, da imam nad sabo urok črne magije. Prosim, če mi kdo navede kje se najde hođo ali kakšno drugo osebo, ki se na te stvari spozna. Prosim, nujno je. Hvala!Obrniti se je potrebno na pravo vero, ne pa na mameluške odpadnike. Mar gre za črnega petelina, mandragolo? Ali pa je morda posredi mačka brez ene same svetle dlake? Vsako noč priletijo inkubi? Potrebno je točno navesti simptome, da se lahko uporabi diagnostični priročnik Bernarda Guia. V splošnem pa se proti demonom zavaruje tako, da se noge od postelje postavi v kozarce polne soli blagoslovljene na Cvetno nedeljo. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Že nekaj časa opažam, da se mi dogajajo ene in iste stvari, ki me vedno enako prizadanejo ter fizično in psihično sesujejo. Razmišljam, da imam nad sabo urok črne magije. Prosim, če mi kdo navede kje se najde hođo ali kakšno drugo osebo, ki se na te stvari spozna. Prosim, nujno je. Hvala! še bl nujno bi blo, da se mal skuliraš, ker to, kar se ti dogaja, ni nujno, da je kšna črna magija, ampak enostawn pojav, k se mu reče žiwljenje. čeprou... ja, sej žiwljenje je magija. čarobno palčko zase maš pa ti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 še bl nujno bi blo, da se mal skuliraš, ker to, kar se ti dogaja, ni nujno, da je kšna črna magija, ampak enostawn pojav, k se mu reče žiwljenje. čeprou... ja, sej žiwljenje je magija. čarobno palčko zase maš pa ti Dodal bi še to: v velki večini primerov je edina črna magija naš lastni um in podzavestni karmični vzorci. Najboljša rešitev pa kaka pristna duhovna praksa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Hm, če nisi previden, ti lahk kdo, ki sam prakticira kake čudne vrste magije, življenje še dodatno zaplete.. v negativno smer..saj pa je blo pr Tedniku al kje, kaj vse se je dogajalo, v imenu 'zaščite' pred črno magijo..? Drgač pa tud katoliška vera ma eksorciste.. (en celo čist simpatično deluje, ki sm ga mela čast spoznat) sam no ja.. hm? (js vse to jemljem en mal z rezervo..) marsikoga stvari vedno enako prizadanejo.. pa ni nujno, da je kaka magija zraven.. Kaj pa kak psiholog ipd? Kakšna pa je kaj tvoja prehrana? dovolj magnezija in cinka in B vitaminov ter drugih vitaminov in mineralov? vse to lahko vpliva tud na psihično stabilnost itd.Lahk maš tud npr preobčutljivost na gluten ali na kako drugo hrano.. mal se opazuj pa piši dnevnik prehrane ipd? Drgač pa če pogooglaš 'hođa' najdeš info na drugih forumih, in tud telefonsko.. (ne vem, če je prava.. sam opazila sem..) sam po moje se je vseen fajn prej mal v roke vzet.. pa probat na kake naravne načine pa to.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 Ne bi vedel, se spoznam samo na oranžno magijo. Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 Hm, če nisi previden, ti lahk kdo, ki sam prakticira kake čudne vrste magije, življenje še dodatno zaplete.. v negativno smer..Janko ma še najbolj prav, tko k seješ žanješ, če si sam napraviš vzorce za žetev, te to spremlja vse dokler jih ne ozavestiš, oziroma ne najdeš vzroka za nastanek....črna magija je samo sprejemanje vzorcev, ki ti jih nekdo vsili in so potem tvoji, če tega nočeš sprejeti, ti jih tudi vsiliti ne more nihče...sama boš morala pogruntat, kaj počneš narobe, da se ti to dogaja, najti vzrok in izginilo bo....ti boš pa za stopničko bolj "pametna" Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 najboljš da se v ene mavrične magije vržete...da tud tisti...ki so farbnblind...ne bodo imeli problemov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 ojej, se je že začelo, unis bo dodal svoja dva centa. Ne rečem in ne govorim, da imam prav, še zdaleč ne, moje izkušnje in moje znanje izražata samo model s katerim poskušam razumeti življenje na tak način, da si ga lahko podredim v svojo željeno smer.Ne govorim o tem, da se vse to kar pišem tudi resnično dogaja, ampak meni pomaga, mogoče bo tudi tebi.Rad bi le iskreno pustil v tem sporočilu luknjo, nek izhod, možnost, da vsakdo ohrani svojo misel nedotaknjeno, prostost in svobodo, o čemer je vedno bistvo izražanja življenja. Poglej, pustimo črno, belo, rumeno in kamijonsko magijo ob strani. Kaj sploh je magija, oz. kako sploh magija vpliva na nas kot izvajalce in na druge kot sprejemnike?Govor je o podzavesti in občutenju notranjih premikov energije.Pod energijo ne mislim neko švensipensi astralno dojemanje dobrih angelov, pomisli na občutek, kako ti je lepo, ko se sprehajaš po plaži, ali pa gledaš sončni zahod.Mogoče rada hodiš v hribe ali pa se prepustiš melodiji v varnosti svojega doma, da te harmonija zvoka popelje v notranjo raziskovanje.Čisto drugačni občutki te prevevajo kot pa če živčno čakaš v vrsti, si prisiljena gledati nore motoriste, ki švigajo mimo tebe ali pa se spoprijeti z bedasto pajčevino v kotih sobe. Naše telo oddaja vibracije in jih tudi sprejema.Naše počutje še najbolj izraža naša mimika telesa.Ko je tvoja prijateljica v stiski, ali pa se preprosto odlično počuti v svoji koži, je nekaj na "njej" kar lahko opaziš. Velikokrat je samo potrebno zavestno svoje telo premakniti v bolj udoben položaj, se nadihati svežega zraka in zamenjati vzorec plitvega dihanja, ki prinese premalo kisika v možgane in nas s časoma uspava v depresivno vlogo doživljanja.Zopet pri doživljanju. Veliko zavestnih stvari se dogaja izven nas.Tem občutkom lahko daš barvo, obliko in jih pridržiš pred sabo.Ustvarila si si filter skozi katerega doživljaš življenje. Način magije je subtilno spreminjanje podzavestnih vzorcev, širjenja energije izven nas in doseganje primernih situacijh v katerih lahko dosežemo svojo rast. Primer.Podaj nekoga, ki je že 40let brezdomec zraven nekoga, ki je izgubil službo pred kratkim.Poln je izzivov, poln je energije in se preprosto ne bo vdal v usodo.Raje bi si pregriznil žile kot pa še en dan posedal na klopci.Kje je razlika?V doživljanju, v sprejemanju in v možnosti premikanja lene riti na tak način, kot jim njihovi notranji občutki povedo, velikokrat pa je potrebno narediti še tisti bolj boleč korak v negotovost, kjer je rast.Sori punca, tko pač je. Oblika meditacije in vsi tisti zvončki, slike, upoštevanje naravnih zakonov ni tam zato, ker se lepo vidi.Potreben je zunanji prostor, s katerim si mag ustvari kopijo notranjega.S tem vsak premik v resničnem svetu je podkrepljen v notranjem svetu. Tvoj problem črne magije je, da nekoč in nekje, to ugibam, si se s to magijo tudi srečala..Verjetno nisi bila še na nobeni seansi, močno dvomim v to, verjetno, po moje, je bolj tista možnost odprta, da si prebrala v časopisju ali pa na televiziji zagledala površen prispevek o teh čaranjih in se kar naenkrat spremenila v instant paranoidno osebo.Z vprašanji, ki so sledila nepojasnjenim dogodkov v tvojem življenju, si potegnila najprej ne tako odločno, ampak na koncu jasno črto.Vse to kar se ti dogaja je plod črne magije! Ne, draga moja.Vse to je plod tvoje podzavesti, ki si jo izkoristila zelo odlično, ampak v slabem pomenu zate. Bela in črna, kontrast, jing in jang, vzhod in zahod, ekstremi ene in iste palice, noč in dan, povezanost med sabo, ki nima meja, dokler jih človek sam ne označi za dobro in slabo, lepo in grdo. punca, dobi si enega fajn mastnega tiča pa z očmi v ekstazi opazuj nebesni svod.O moj bog, O moj bog, in vsi tisti še prosim, nadaljuj, o tam, so magične besede, ki bodo preplavile celotno tvoje telo s čisto drugo energijo in tvoje razmišljanje kot akupunkturne igle preusmerile v drugo, boljšo pot.Razen, da v tem primeru uporabiš bolj domačo tipo kranjsko klobaso-iglo. lep pozdrav.Unis Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 ojej, se je že začelo, unis bo dodal svoja dva centa.Dva centa! Tole je bila finančna injekcija za Goldman-Sachs, če ne še za General Motors. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 Ne rečem in ne govorim, da imam pravto si pa dobr povedu Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 7. avgust 2009 Prijavi Deli 7. avgust 2009 to si pa dobr povedu ja sam ma kar prav, le da preko svojega videnja razloži zadeve...najbolj v tistem, ko je napisal, da je to sam njena fikcija, ker je nekje dobila tako informacijo, da je tud magija mogoča. Moja sodelavka je imela knjigo o zdravju, prav za vse, kar sem prebral, sem tudi jaz znake imel....isto je tudi pri njej....V bistvu je to projecirala v podzavest, ki se ji na vzven kaže kot strah in ti strahovi ji sedaj delajo blokade. Pravilno je ocenil, ko je napisal, da mora spremeniti način razmišljanja, se sprostiti v tistem, kar jo sprošča in enostavno odmisliti magijo, ker magija je samo njen vzorec.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 ja sam ma kar prav, le da preko svojega videnja razloži zadeve...najbolj v tistem, ko je napisal, da je to sam njena fikcija, ker je nekje dobila tako informacijo, da je tud magija mogoča. Moja sodelavka je imela knjigo o zdravju, prav za vse, kar sem prebral, sem tudi jaz znake imel....isto je tudi pri njej....V bistvu je to projecirala v podzavest, ki se ji na vzven kaže kot strah in ti strahovi ji sedaj delajo blokade. Pravilno je ocenil, ko je napisal, da mora spremeniti način razmišljanja, se sprostiti v tistem, kar jo sprošča in enostavno odmisliti magijo, ker magija je samo njen vzorec.... lej tomaž, ti napišem tko, kot da bi ti po neki pijani žurki v petek zvečer, k mava oba še pivi v rokah, objeta kot stara znanca, prišepnil točno te besede.Teži mi, in res mi teži, da ljudje po konci čez dan halucinirajo.Jebenti, pizda še ko hodijo do trgovine premlevajo v glavi ene in iste zadeve.Pa da bi se vsaj praktično osredotočili na eno in samo eno posamezno dejavnost.Ko ješ kosilo, ješ kosilo.Okušaš hrano, razmišljaš o njenih sestavinah, kar koli pizda samo da ti žlica ne zleze avtomatsko v usta in v mislih si nekje daleč stran.In da niti ne omenim, da ravno ta misel, ki sproži vrtinec pizdarij te spomni ob poti na neko tretjo, četrto, sedemnajsto stvar, tako da na koncu ko poješ kosilo si že pri tjulnih, al pa na luni.Dobesedno.In da še to ne bi bilo dovolj grozno, še vsakemu posebej rečem, da naj reče svoje ime naglas in naj isto ponovi z zaprtimi usti, naj ponovi te besede še v mislih.Ok super.Katarina, tomaž, jernej, anja, ampak ti veš, da ta glas v glavi.. NISI TI!.Kolikokrat si si že rekla da nekaj moraš storiti in ravno ta glas, ki ti je rekel, da to MORAŠ STORITI, ti na drugi strani prišepne, da raje dvigni noge in se popraskaj po jajcih, ker jutri...je baje nov dan...In janko bi lahko tukaj super dodal, da takle smo si naredl in takle zdej mamo, mako106 lahko, če hoče, obrne besede in se vpraša po njegovo kafkovsko in morbidno resnično, ...kakšen glas, če glasu ni? in mlin natolcevanja gre naprej.A je naša človeška vrsta res tako zajebano bolana, da mora vsakemu lenemu artritisu v obliki vzorcev, enih in istih ponavljanj "nAPAk" ustvariti iz njega identiteto zlobnega hudiča, slabe karme, grde energije, zvozlanega vzorca, ki si ga seveda ne pripisuješ sam sebi, ampak ga razumeš kot SLAB aspekt tvojega dela življenja, ki ga moraš razrešiti.Kako?Najprej, da shizofrenično ločiš svoje sranje od riti.No kaj pa naprej?Tukaj imaš mantre, meditacije, buljenje v točko v zidu, razumevanja procesov mišljenja, ki niso nič drugega kot sprejeti model tisočletne ali pa enoletne tradicije, ki poskuša na vsak način ljudem dopovedati, da si sami krojijo svoj pogled na svet in niso grdi in niso leni in niso nesimpatični in naj se že enkrat za božjo voljo začnejo ljubiti.Da, ljubiti.Poglej se v ogledalo pizda in imej se rad.Ojej, maš prevelik nos, čudno brado, zobje niso praktični?Jebenti, LEPA SI.LEP SI. Vsakič ko greš mimo mene s sklonjeno glavo te vidim na daleč, da se ne sprejemaš.Sprejmi se jebenti.Ne mi delat v glavi nekih mentalnih vragolij, ker točno veš, da se samemu sebi izmikaš IN TRPLJENJE ŠE VEDNO OSTAJA.Kaj sedaj.Psiholoh?Zoloft, cypralex, zyprexo in še kakšno drugo magično tableto?Ne...Ok, me je malo zaneslo, ampak tisti, ki je dal to skozi, na žalost vidi zadevo tako kot je.In da, stojim za svojimi besedami, čeprav prej napišem disclaimer, da je vse to plod mojih lastnih halucinaij.Da, svoja opažanja, svoje trpljenje si upam predstavljati v obliki barve, oblike, jo znam premikati po telesu in jo znam tudi fuknt vn iz telesa in jo zamenjat z drugo, lepšo, meni bolj ugodno zadevico.Ali to resnično pomaga?Ali je to RESNIČNA RESNIČNOST?Ne pizzda, pač je samo model s katerim si pomagam uloviti svoje komarjevo nadležne misli in probleme, da jih sprovociram do te mere, da preprosto iz njih naredim situacije, ne problemov.Sedaj pa je na meni, da se s to oddaljeno, bolj čisto glavo, lotim razreševati tega čudežno zakompleksanega življenja.Jebenti samo dihat moraš pa kej vase v obliki hrane dat.THAT'S IT....ampak ne...tukaj je črna magija, tukaj je alkohol, tukaj je čokolada in meni naljubši puding.Da, PUDING! Nauk te zgodbe?Pički moraš dobesedno govorit od energij pa astrološke fore, da se jo pretenta in jo pol čez kako uro v rit nasadi.ja? JA! zdej pa mirno in nej vam penis z ljubeznijo kaže pot v mehke predele veselega življenja. Ostalo je pa itak paša tempo. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Že nekaj časa opažam, da se mi dogajajo ene in iste stvari, ki me vedno enako prizadanejo ter fizično in psihično sesujejo. Razmišljam, da imam nad sabo urok črne magije. Prosim, če mi kdo navede kje se najde hođo ali kakšno drugo osebo, ki se na te stvari spozna. Prosim, nujno je. Hvala! Lepo pozdravljena Nina Temu , kar se tebi dogaja lahko daš mnogo imen. Če je to magija, -ok, tudi v redu. Ena od definicij magije, bi lahko bila tudi tole. Kakor koli obrneš, glede na odgovore, ki si jih dobila, so verjetno več ali manj, vsi možni...vendar niso ...zakaj?? Ker vsak stvari - predvsem ezoterične opredeljuje drugače, eni jih pa sploh ne..torej...odgovor je v tebi, čeprav je posredno prisotna tudi druga oseba...katera? malce povprašaj svoje srce, ne um .... lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Že nekaj časa opažam, da se mi dogajajo ene in iste stvari, ki me vedno enako prizadanejo ter fizično in psihično sesujejo. Razmišljam, da imam nad sabo urok črne magije. Prosim, če mi kdo navede kje se najde hođo ali kakšno drugo osebo, ki se na te stvari spozna. Prosim, nujno je. Hvala! Nina,pozdravljena!Svetujem,da namesto opažanja zunanjih dogodkov,katerikoli že so,....opažaš notranja,svoja dogajanja,...zanimiva je tvoja reakcija,da je to črna magija.Nisi sigurna,da je,pa trdiš,...četudi bi bila, je čisto vseeno,nate deluje samo če dovoliš,verjameš v to.Verjami, da so vse to pasti uma, samo - to nič drugega. Nimaš se česar bati,....Bolje pa je biti pozorna in se zavedati tvoje notranjosti,opazuj dihanje,kako se spremeni ko o tem razmišljaš,opazuj fizične reakcije,emocije,samo opazuj,samo to,nič ne sklepaj, nič ne razmišljaj potem o tem,bodi samo prisotna.Kakorkoli se počutiš,čisto vseeno je,verjami da je samo um,...ostani tiha,mirna,samo to.....in opazila boš da kakor je prišlo,tako bo tudi ŠLO. Drugače ne more bit kot tako,kajti to je naša prava narava. Z VPLETANJEM in REŠEVANJEM se boš samo še bolj POGLOBILA v to in to zadevo ojačala in ji dala pomena,ravno zaradi tega pa te obremenjuje tole. Torej kaj boš s tem je samo v tvojih rokah!Ti prilagam,še Satsang Mooji-ja,ker tako lepo razloži kar ti govorim.Upam,da razumeš angleško,pa....srečno xsrcx Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 lej tomaž, ti napišem tko, kot da bi ti po neki pijani žurki v petek zvečer, k mava oba še pivi v rokah, objeta kot stara znanca, prišepnil točno te besede.Tko k Prabha prav, vse je v tebi....to kar pišeš je res, vendar je to posledica in ne vzrok. Najti je potrebno vzrok in zadeva se lahko odpravi, pa če je potrebno, tudi z pomočjo psihiatra, mogoče hipnoze, meditacije ali kaj podobnega. Vzorec je treba ozavestiti in na ta način priti do rešitve. Ker se ti vzorec valja v podzavesti ego naredi svoje, odpirajo se ti drugačni IP-ji, kot bi se morali in na osnovi teh napačnih povezav poizkušaš priti po težji poti do vzroka. Če bi Nina vedela, da magije ni, nebi o tem na tak način razmišljala, bi pa najdla kako drugo opravičilo za to, kar se ji dogaja, vendar ona opravičila zase ne potrebuje, UGOTOVITI MORA ZAKAJ SE JI DOGAJA....šele takrat bo tudi rešena in vse muke k jih prestaja bodo izginile, postalo bo nepomembno in spraševala se bo, zakaj se je sploh sekirala okol tega. Danes ji pa prav zaradi zgoraj opisanega to predstavlja velik problem, zid, preko katerega ne more in ki se ji mota pod nogami na vsakem koraku. Praviš, da je potrebno pisati po lastnih izkušnjah....ja pišem po lastnih izkušnjah, tri leta sem se "mstral" zaradi nekega podobnega problema, nisem vedel kako naj grem naprej, razmišljal tudi o koncu, tri leta sem se smilil sam sebi, tri leta iskal odgovor, ki je danes zame povsem nepomemben in nima nobene teže več. Tko pač te zadeve lavfajo, čeprav so včasih zelo boleče, v življenju padamo samo zato, da se ob pobiranju učimo in rastemo..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Tko k Prabha prav, vse je v tebi....to kar pišeš je res, vendar je to posledica in ne vzrok. Najti je potrebno vzrok in zadeva se lahko odpravi, pa če je potrebno, tudi z pomočjo psihiatra, mogoče hipnoze, meditacije ali kaj podobnega. Vzorec je treba ozavestiti in na ta način priti do rešitve. Ker se ti vzorec valja v podzavesti ego naredi svoje, odpirajo se ti drugačni IP-ji, kot bi se morali in na osnovi teh napačnih povezav poizkušaš priti po težji poti do vzroka. Če bi Nina vedela, da magije ni, nebi o tem na tak način razmišljala, bi pa najdla kako drugo opravičilo za to, kar se ji dogaja, vendar ona opravičila zase ne potrebuje, UGOTOVITI MORA ZAKAJ SE JI DOGAJA....šele takrat bo tudi rešena in vse muke k jih prestaja bodo izginile, postalo bo nepomembno in spraševala se bo, zakaj se je sploh sekirala okol tega. Danes ji pa prav zaradi zgoraj opisanega to predstavlja velik problem, zid, preko katerega ne more in ki se ji mota pod nogami na vsakem koraku. Praviš, da je potrebno pisati po lastnih izkušnjah....ja pišem po lastnih izkušnjah, tri leta sem se "mstral" zaradi nekega podobnega problema, nisem vedel kako naj grem naprej, razmišljal tudi o koncu, tri leta sem se smilil sam sebi, tri leta iskal odgovor, ki je danes zame povsem nepomemben in nima nobene teže več. Tko pač te zadeve lavfajo, čeprav so včasih zelo boleče, v življenju padamo samo zato, da se ob pobiranju učimo in rastemo..... sej ne bi rad pokvaru žurke, ampak pozabu si ji powedat, da ko ji bodo te težawe izginile... glej ga zlomka... spet se bo kej najdl... za prmejduš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Tko k Prabha prav, vse je v tebi....to kar pišeš je res, vendar je to posledica in ne vzrok. Najti je potrebno vzrok in zadeva se lahko odpravi, pa če je potrebno, tudi z pomočjo psihiatra, mogoče hipnoze, meditacije ali kaj podobnega. Vzorec je treba ozavestiti in na ta način priti do rešitve. Ker se ti vzorec valja v podzavesti ego naredi svoje, odpirajo se ti drugačni IP-ji, kot bi se morali in na osnovi teh napačnih povezav poizkušaš priti po težji poti do vzroka. Glej,...priti do vzroka ni tako enotavno, in če kdo hoče priti do tega je to samo UM, saj edino on hoče nekaj "vedeti","razumeti", videti,...itd.itd,....Ko pa UM pride do vzroka,ga spet obrne po svoje,spet ustvari novo zgodbo,novo trpljenje,...točno tako kot pravi Janko-Samsara torej, krog,ki se vrti. Kar govorim ni posledica,ampak zdaj in tu,le tako se lahko ustavi um,misli, čustvovanja,....no ta bodo vedno bila,ampak če jih gledaš samo kot nevtralni opazovelec,prej ali slej izgubijo moč. Biti zdaj in tu je bistvo,saj Nina ne doživlja to čez celi dan,vsaj ne non stop,torej je zmožna biti odmaknjena od tega,kajti če je zdaj in tu,bo zdaj verjetno doživljala kaj drugega kot to.No,če pa bi že hotela reševati tako,da najde vzrok tele bolečine, bi potrebovala čisti um,da bi zares prišla do vzroka.Z nečistim umom ne more nikakor videti resnice točno take kot je,kajti um jo lahko vsaki ovinek prelisiči,skrivi,zamegli,...skratka pripeljal jo bo mogoče do neke ideje, ki pa sigurno ne bo pravi vzrok.Čisto vseeno je kakšen je vzrok,brezsmiselno se je ukvarjat še s tem,še ena nadloga več je tu torej.Bistven je mir, tišina, potrpljenje in s časom se prikaže svetla točka,vendar le tako naprej,počasi,ampak ziher. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Tko k Prabha prav, vse je v tebi....to kar pišeš je res, vendar je to posledica in ne vzrok. Najti je potrebno vzrok in zadeva se lahko odpravi, pa če je potrebno, tudi z pomočjo psihiatra, mogoče hipnoze, meditacije ali kaj podobnega. Vzorec je treba ozavestiti in na ta način priti do rešitve. Ker se ti vzorec valja v podzavesti ego naredi svoje, odpirajo se ti drugačni IP-ji, kot bi se morali in na osnovi teh napačnih povezav poizkušaš priti po težji poti do vzroka. Če bi Nina vedela, da magije ni, nebi o tem na tak način razmišljala, bi pa najdla kako drugo opravičilo za to, kar se ji dogaja, vendar ona opravičila zase ne potrebuje, UGOTOVITI MORA ZAKAJ SE JI DOGAJA....šele takrat bo tudi rešena in vse muke k jih prestaja bodo izginile, postalo bo nepomembno in spraševala se bo, zakaj se je sploh sekirala okol tega. Danes ji pa prav zaradi zgoraj opisanega to predstavlja velik problem, zid, preko katerega ne more in ki se ji mota pod nogami na vsakem koraku. Praviš, da je potrebno pisati po lastnih izkušnjah....ja pišem po lastnih izkušnjah, tri leta sem se "mstral" zaradi nekega podobnega problema, nisem vedel kako naj grem naprej, razmišljal tudi o koncu, tri leta sem se smilil sam sebi, tri leta iskal odgovor, ki je danes zame povsem nepomemben in nima nobene teže več. Tko pač te zadeve lavfajo, čeprav so včasih zelo boleče, v življenju padamo samo zato, da se ob pobiranju učimo in rastemo..... Ni potrebe tomaž, ker gre za povsem enostavno stvar- dokaj....in tudi sam proces ne potrebuje ozaveščanja, čeprav je tako, da že pri razreševanju določene stvari priplajo na površje- vse je rešljivo- pa zelo daleč od psihiatrov in medikamentov, ki tega ne bodo rešila....kako vem?? pogruntaj... lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Čisto vseeno je kakšen je vzrok,brezsmiselno se je ukvarjat še s tem,še ena nadloga več je tu torej.Tole se mi zdi dobra poanta. Mojstri, ki so že prišli ven iz iluzije, bi rekel, da osnovni vzrok vseh težav je ujetost v iluzijo, nevednost. Tud sam sem se večkrat spraševal, če ma sploh smisel se preveč ukvarjat s posameznim problemom... a ni boljš enostavno it po poti, ki me bo postavila izza vseh problemov, spoznanje iluzornosti vseh problemov? In tole se mi zdi kr dobr začetek take poti:Bistven je mir, tišina, potrpljenje in s časom se prikaže svetla točka,vendar le tako naprej,počasi,ampak ziher. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Tale Mooji je kul. Še en njegov video: "The nature of the illusions is that when they're seen clearly, they loose their power." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 Ni potrebe tomaž, ker gre za povsem enostavno stvar- dokaj....in tudi sam proces ne potrebuje ozaveščanja, čeprav je tako, da že pri razreševanju določene stvari priplajo na površje- vse je rešljivo- pa zelo daleč od psihiatrov in medikamentov, ki tega ne bodo rešila....kako vem?? pogruntaj... lepo bodi MatjažJe potrebno, drugače se ti dogaja tisto, kar je Prabha zgoraj napisala. Nalogo moraš zapreti. Če je pa v tvojem programu še nadgradnja te naloge, ali pa kaj druzga, j pač tud to še na vrsti. Zagotovo ti pa tudi psihiater ali kak drug način lahko pomagaju pri odkrivanju vzorca....odvisno od tega, koliko si že sam zapeljal zadevo v napačno smer...pa saj to tko al tko poznaš, tudi tebi se ponavlja in ponavlja, dokler pač ne najdeš odgovora...takrat se ti pa zadeve razčistijo...seveda v določeni nalogi, ki ti ustvarja blokade... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. avgust 2009 Prijavi Deli 9. avgust 2009 http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=577http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=5064http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=8517 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.