Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

Ojej, sam eni dedci pa tud mislijo, da majo tak magičnega, da bo kr vse probleme rešil x:)x

So tud poročene žene al pa srečne v paru, ki imajo tudi kake probleme.. (in njihovi možje oz. dečki takisto..) Tak da, hm...

Seveda lahko srečne vezi z ljudmi in v partnerstvu rešijo marsikatero stvar, čarobna palica pa to ni.. kolkr vem..

Se strinjam, da je treba verjetno nekatere stvari razrešiti..

Je pa za premislit, če tale tema ni samo mogoče poskus reklamirati kake storitve..? (glede na to, da se Nnina ne oglaša več?) v tem primeru je najbrž res zabavno, kako se je tema razvila x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Ojej, sam eni dedci pa tud mislijo, da majo tak magičnega, da bo kr vse probleme rešil x:)x

kje pa j to napisan...kokr vem se bl ženske "igralne razpoke" uporabljajo v te namene

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Dedci so še tako samovšečni, da niti opazijo ne, kje je to napisano x:Dx .

a ni fajn če j človk zadovoljen sam s sabo, t nobena "magija"ne more do živega x:)x

a ni fajn če j človk zadovoljen sam s sabo, t nobena "magija"ne more do živega x:)x

Aha, to bi bila lahko preventiva pred vsemi vrstami vplivov. Nasvet: bodite polni samega sebe in nič se vas ne bo dotaknilo x:)x . Samo za nnino ni več uporabno.

Aha, to bi bila lahko preventiva pred vsemi vrstami vplivov. Nasvet: bodite polni samega sebe in nič se vas ne bo dotaknilo x:)x . Samo za nnino ni več uporabno.

Kako pa veš ?

Največja vrlina je poštenost, odkritost in osebna notrajna svoboda. Če sebi zaupaš, če imaš rad sam sebe in si do sebe odkrit, t noben zunanji vpliv ne more do živega. Samo v tem mora poiskati vzroke svojega strahu, samo v tem bo našla tudi odgovor za nastanek njene blokade.

Kot prvo danes tapravih črnih magov ni,ker če ne bi blo na svetu še huje kot je.Ti človečki ki se pa nekaj grejo so pa amaterji,med njimi se pa najde tudi kakšen taprav.Odvisno kaj si kdo razlaga pod pojmom črna magija.Ampak večino tega kar ljudje mislijo da je,so v resnici samo negativni vzorci v podzavesti.Urok je pa energijski napad od zunaj,od druge osebe.Energijski napad je lahko tudi sovražna misel od nekoga,ki se pokaže kot puščice ki zadanejo avro.Samo da taka misel ni nič proti uroku.Urok je močnejši,v bistvu je odvisen od psihične moči tistega ki ga je uporabil.Tudi molitvice se lahko uporabi na negativen način.Recimo v Atlantidi tapravi magi niso uporabljal nobenih ritualov,samo misel in zvok.Že samo zvok lahko ubije človeka ali pa ga ozdravi.Ampak ne bi nakladal o tem.Odvisno od tvoje psihične moči pa je v kakšni meri bo urok vplival nate.Seveda se da tudi zaščitit z molitvicami,mantrami,določenimi obredi ipd.Ključno vlogo pa igra tudi karma.In če imaš karmičen dolg te bo urok doletel kljub vsem vrstam zaščite.Z eno razliko, ne bo ti padla skala na glavo,ampak mogoče samo kakšna vejica---malo metafore.Molitvice pač delajo čudeže.Lahko pač zelo ublažijo ali celo izničijo uroke.No, tukaj ima prste vmes gospodar karme,angel varuh in še kdo bi se našel,ampak pustmo detajle.Če pa že zveš za urok je pa od tebe odvisno kako boš reagiral.Če boš udaril nazaj,potem tudi kak smrtni dogodek ni izključen.Če pa odpustiš in zmoliš kakšno molitvico da se zadeve razčisijo za vse vpletene,potem pa jao napadalcu.Dobil bo vse nazaj plus obresti.

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Kot prvo danes tapravih črnih magov ni..............

Natrosil si nekaj zadev, k so že obdelane v predhodnih prispevkih in jih očitno nisi prebral..škoda, tko da ti ne bom repreciral in si o tem kar si napisal lahko prebereš drugačna mneja in videnja, če malo pobrskaš nazaj...

Ko sem to pisal sem prečekiral samo eno stran,ki sem jo našel na brzino o tej temi,ko sem pa že poslal mail,sem pa naletel tudi na ostale.Bolj sem bil pozoren na to, da ne bi preveč omenjal nekaterih zadev, ki se lahko uporabljajo v dobro ali zlo.Me pa res zanima koliko od teh ki so tam pisal je res imel stike s črnimi magi in res tapravo črno magijo.Nekatere stvari so dobro napisane,nekatere pomankljivo,neki pa čisto mimo.Govorim pa na podlagi tega kar sem videl v filmčkih med meditacijo, ko sem bil črni mag v Atlantidi.Res hude zadeve v filmčkih sem pa imel cenzuriran.In sedaj sledi popravni izpit.Karmo je treba odplačat ovako ili onako.Ampak vidim da se detajlov ne splača govorit,ker še osnove niso jasne.Tako da bom utihnil glede te teme.

Drugače pa sem tvoj komentar vzel na znanje.Upam da drugič ne bom ponovil iste napake.

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Je potrebno, drugače se ti dogaja tisto, kar je Prabha zgoraj napisala. Nalogo moraš zapreti. Če je pa v tvojem programu še nadgradnja te naloge, ali pa kaj druzga, j pač tud to še na vrsti. Zagotovo ti pa tudi psihiater ali kak drug način lahko pomagaju pri odkrivanju vzorca....odvisno od tega, koliko si že sam zapeljal zadevo v napačno smer...pa saj to tko al tko poznaš, tudi tebi se ponavlja in ponavlja, dokler pač ne najdeš odgovora...takrat se ti pa zadeve razčistijo...seveda v določeni nalogi, ki ti ustvarja blokade...

Vzorec sam je prav tako energijska struktura, kot vse ostalo. In če je nemoteč, ne vidim čemu bi razglabljal in se znjim zukvarjal...a zaradi karme?? daj no, tomaž- koliko vpogleda pa imaš na zavednem nivoju- kaj je sploh tvoja naloga. Če se soočaš s tem- tukaj in sedaj- imaš preveč dela, kaj šele, da bi se poglabljal v nekaj, kar te sploh ne moti in v bistvu je le sopotnik tvoje biti na tej poti...verjemi, da je 90% tega s čemer se ljudje ukvarjalo -čista iluzija..iskanje nečesa in zelo hitro zaviješ s prave poti v globoko zmoto...In delaš sifizovo delo...Psihiatri delajo preveč po ključu, po vzorčnih sistemih in ljudje sami nismo povsem vkalupirani v en sam sistem...smo različni..individualnega pristopa pa navadno / v večini primerov/ pri psihiatrih ni, ker enostavno živimo v takem času...Sicer je pa tukaj še nekaj, kar je recimo Brezo navedel, pa večina tukaj gor spregledala- magija sama. Tvoja predstava so ustaljeni vzorci delovanja - vzročno , vendar poleg tega obstaja še kar nekaj zadev, ki dokler jih ne čutiš in "vidiš" zanemariš kot neobstoječe...Ko jih pa enkrat vidiš, potem veš....Samo o tem ljudje bolj malo govore, ker je prisoten strah- pred neznanim... Kar se pa tiče vzorcev -bom še enkrat dejal- mnogo, mnogo jih gre med vsakodnevnimi trenutki, pa ti tako hotel ali ne...in potem je ozaveščanje tistih povsem odveč...Razen če si malce mazohista in koplješ in vrtaš tam, kjer je praznina....Naloge izpolniti - kje- ali v tem življenju...o čem pa govorimo? O združevanju z bogom ali o zaključevanju karmičnih nalog....kdaj je ta trenutek-ali morda veš...jaz ne in me tudi ne zanima- ustaljena- izbrana-prepoznana pot naj bo ta, ki si jo ubral..nekaj zavestno in nekaj v obliki neizbežne izbire....Tukaj je pa že sama tema -naslov - črna magija- bolj tako...To je nekaj podobnega, kot če bi vsi ljudje živeli po srcu in iskreno med seboj in sami s seboj- potem ne bi govorili o slabem, ker tega kao ne bi bilo. Čemu sploh ČRNA magija...ali je vsak urok in prekletstvo zavestnega izvora ? Ni - torej se tudi magija kot skupek tehnik in postopkov vpliva -zavestnega na dogajanje in osebe / po srednjeveški definiciji-pa tudi Crowley je nekaj podobnega navedel// ne more takoj jemati kot nekaj slabega, zlega itd...po mojem mnenju je vse tole izvor delati v dobro smer, saj če malce pogledaš- vsaka spiritualna tehnika- od tantre, joge, taoističnih metod in verskih obredov je magija....nekaj pasivne in nekaj aktivne- namenske...Hotel sem reči v bistvu, da je človek sam- bil mag ali ne- izvor vsakršnega zla-pa včasih tudi nehote in celo nevede...Je pa -prisotno na tem svetu, pa čeprav ne zašlatamo in občutimo ter vidimo vsega, kar se poraja v našem okolju in nas samih....Dobra misel- slaba misel.....naj bo dobra....pa lčetudi karma uči drugače...recimo...

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Kako pa veš ?

Največja vrlina je poštenost, odkritost in osebna notrajna svoboda. Če sebi zaupaš, če imaš rad sam sebe in si do sebe odkrit, t noben zunanji vpliv ne more do živega. Samo v tem mora poiskati vzroke svojega strahu, samo v tem bo našla tudi odgovor za nastanek njene blokade.

Kar je bilo napisano z moje strani, je bilo mišljeno ironično - odgovor tistim, ki za vsak problem najdejo rešitev v dobri poseksanosti dečve. Kar pa se tvojih receptov tiče, se sicer strinjam, da je to osnovna zdrava baza za življenje, se mi pa zdi, da je življenje bolj kompleksno. Po moje rešitve, ki jih predlagajo posamezniki več povejo o njihovem načinu funkcioniranja kot o uporabnosti za tistega, ki ima problem. Bi bilo pa zanimivo dobiti povratne informacije, kaj je komu resnično pomagalo v življenju.

Kar je bilo napisano z moje strani, je bilo mišljeno ironično - odgovor tistim, ki za vsak problem najdejo rešitev v dobri poseksanosti dečve. Kar pa se tvojih receptov tiče, se sicer strinjam, da je to osnovna zdrava baza za življenje, se mi pa zdi, da je življenje bolj kompleksno. Po moje rešitve, ki jih predlagajo posamezniki več povejo o njihovem načinu funkcioniranja kot o uporabnosti za tistega, ki ima problem. Bi bilo pa zanimivo dobiti povratne informacije, kaj je komu resnično pomagalo v življenju.

Kar se mene tiče, sem povsem neposreden- če dekle želi, da ji nekdo pomaga, ji lahko poskusim- sam, ker vem, o čem govorim, če ne bi zmogel, bi jo napotil natanko tja, kjer bi se to zanesljivo uspešno opravilo...toliko o konkretnosti, če pa nekdo ne razbere med tem, kaj kdo napiše- je pač tole le forum in je javna debata....in besedičenjem med svoim razbiranjem mišljenj....in menjavo svojih mišljenj- da ne pozabim....o reklamah pa ne bi- res .....tisto o zdravi bazi /kar je napisal Tomaž / pa vsekakor vsebuje več ali manj vse, kar človek potrebuje....če ne gre za nekoga, ki bi želel biti Bog----Tudi takih je nekaj , kaj češ- vse je sprejemljivo....

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

odgovor tistim, ki za vsak problem najdejo rešitev v dobri poseksanosti dečve.

Sicer ne vem kaj se ti je zgodilo, da vse svoje negativne sile usmerjaš v en in isti izgovor, vendar vedi, da je izgovor samo zate...(samovšečni moški, polni sebe, poseksanost). Veš draga moja, tudi seks včasih sprosti blokade, seveda če je pravi, če je to pika na i vsega lepega pred seksom, če je to med dvema, ki si med sabo zaupata in sta istočasno tudi odkrita in se spoštujeta (ljubita). Sam to je že druga tema in ima z magijo skupno samo to, da se tudi to zapiše v tvojo podzavest prav po enakem tehničnem "muštru", kot tudi vse ostale zadeve, ali pa tako, kot se je tebi zapisal odpor in prezir do moških, kar se odlično prebere med tvojimi vrsticami....

. Navajam vam nekatere znake prisotnosti magičnih urokov:

• Prisotnost pred vhodom v hišo ali stanovanje razlite tekočine, vejic, vžigalic, zemlje, maka, drobnih kovancev, žebljev, kapljic voska in drugih nenavadnih stvari;

• Poslabšanje razpoloženja, razdražljivost, hitra utrujenost, zaspanost, splošna slabost organizma, pogosti glavoboli pri katerih zdravila ne pomagajo, pogosta prehladna obolenja, neutemeljen občutek nelagodja, nesreč, želje po samomoru, močna žalost, občutek strahu in potrtosti, depresija

• Popolnoma nora in slepa ljubezen z močnimi izpadi ljubosumja, izguba občutka lastnega dostojanstva;

• Hitro, neutemeljeno ohlajanje občutkov ter močna jeza s strani partnerja, družinski prepiri;

• Težave v službi, nenadno pretirano uživanje alkoholnih pijač, drog;

• Nezmožnost spoznavanja s partnerjem ali odnosi trajajo ne več od 3 let, nato se poslabšajo. Partner izgubi zanimanje, začne varati in tako prihaja do večkratne zamenjave partnerja ali partner prezgodaj umre;

• Bolezensko stanje pri katerem človek naglo hujša, hira, se prenaglo redi in druge zdravstvene težave, ki jih zdravniki ne morejo odkriti a zdravniške preiskave so v mejah normale;

• Neprekinjena veriga nesreč, prepogoste nenadne smrti v družini, neplodnost, kronično pomanjkanje denarja ter izguba premoženja, prepogoste selitve in zamenjava služb…

Če imate tri ali več znaka od zgoraj naštetega, ste morda pod vplivom črne magije in se je priporočljivo obrniti na strokovnjaka.

Če imate tri ali več znaka od zgoraj naštetega, ste morda pod vplivom črne magije in se je priporočljivo obrniti na strokovnjaka.

To je pa najina malenkost. Naj samo omeniva, da sva pred nedavnim odkrila strohnjenega baziliska pod pragom kmetije, kjer je krava povrgla troglavo tele.

Draga Maška, nikar ne zameri ampak po zgoraj naštetih znakih je vsaj 80% slovencev pod vplivom Črne magije.

LP

Statistični letopis, ki izzide kot priloga inkvizicijskega almanaha vsako leto potrdi visok procent, ampak, kot je dejal sveti Ciril Aleksandrijski, ko je na gorečo grmado zalučal še nekaj bogokletnih pisarij, tudi to bo pepel postalo.

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

Še eno bluzenje s strani zdolgočasenih oseb;

- se prijavi neka nnina, en post in čao, prosi za pomoč in nasvet, jih dobi celo prigišče-

in izgine. Kdo ve, če je sploh prebrala odgovore?

O kakšnem hvala in podobno pa seveda- ne duha ne sluha. :xx!:

Še eno bluzenje s strani zdolgočasenih oseb;

- se prijavi neka nnina, en post in čao, prosi za pomoč in nasvet, jih dobi celo prigišče-

in izgine. Kdo ve, če je sploh prebrala odgovore?

O kakšnem hvala in podobno pa seveda- ne duha ne sluha. :xx!:

Kar se mene tiče, sem povsem neposreden- če dekle želi, da ji nekdo pomaga, ji lahko poskusim- sam, ker vem, o čem govorim, če ne bi zmogel, bi jo napotil natanko tja, kjer bi se to zanesljivo uspešno opravilo...toliko o konkretnosti, če pa nekdo ne razbere med tem, kaj kdo napiše- je pač tole le forum in je javna debata....in besedičenjem med svoim razbiranjem mišljenj....in menjavo svojih mišljenj- da ne pozabim....o reklamah pa ne bi- res .....tisto o zdravi bazi /kar je napisal Tomaž / pa vsekakor vsebuje več ali manj vse, kar človek potrebuje....če ne gre za nekoga, ki bi želel biti Bog----Tudi takih je nekaj , kaj češ- vse je sprejemljivo....

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Sicer ne vem kaj se ti je zgodilo, da vse svoje negativne sile usmerjaš v en in isti izgovor, vendar vedi, da je izgovor samo zate...(samovšečni moški, polni sebe, poseksanost). Veš draga moja, tudi seks včasih sprosti blokade, seveda če je pravi, če je to pika na i vsega lepega pred seksom, če je to med dvema, ki si med sabo zaupata in sta istočasno tudi odkrita in se spoštujeta (ljubita). Sam to je že druga tema in ima z magijo skupno samo to, da se tudi to zapiše v tvojo podzavest prav po enakem tehničnem "muštru", kot tudi vse ostale zadeve, ali pa tako, kot se je tebi zapisal odpor in prezir do moških, kar se odlično prebere med tvojimi vrsticami....

Moj pogled na vse zapisano: človek bi sodil po komentarjih, da je poimenovanje problemov s črno magijo vzbudilo bolj ko ne zajebantsko ponujanje "nasvetov". Lahko da je bil post v neki skrajni opciji zafrkancija, provokacija ali celo poskus reklamiranja, lahko pa da je izhajal iz dejanske in tudi hude osebne stiske. Tega nihče ne more vedeti. Forumovci ponavadi takšne poste bolj izkoristijo(mo) za lastna premlevanja ali iztočnico za podajanje neke osebne filozofije kot pa gre za dejansko zanimanje za dotično osebo. S tega vidika ne vidim nič posebnega v tem, da se marsikdo ne oglasi in možno je tudi, da marsikdo za "nasvete" ni hvaležen, posebej če so zanj ali zanjo neuporabni. Sama sem si predstavljala, da je v ozadju tega posta neka huda stiska, katere ozadja nihče ne pozna in v tem primeru ne vem, kaj naj bi človek počel z instant recepti. Mi je žal, ampak jaz ljudem, ki poznajo odgovor na vse, še preden razumejo ozadje (oz. kar je še huje, si domišljajo, da ga poznajo), ne verjamem.

Moj pogled na vse zapisano: človek bi sodil po komentarjih, da je poimenovanje problemov s črno magijo vzbudilo bolj ko ne zajebantsko ponujanje "nasvetov". Lahko da je bil post v neki skrajni opciji zafrkancija, provokacija ali celo poskus reklamiranja, lahko pa da je izhajal iz dejanske in tudi hude osebne stiske. Tega nihče ne more vedeti. Forumovci ponavadi takšne poste bolj izkoristijo(mo) za lastna premlevanja ali iztočnico za podajanje neke osebne filozofije kot pa gre za dejansko zanimanje za dotično osebo. S tega vidika ne vidim nič posebnega v tem, da se marsikdo ne oglasi in možno je tudi, da marsikdo za "nasvete" ni hvaležen, posebej če so zanj ali zanjo neuporabni. Sama sem si predstavljala, da je v ozadju tega posta neka huda stiska, katere ozadja nihče ne pozna in v tem primeru ne vem, kaj naj bi človek počel z instant recepti. Mi je žal, ampak jaz ljudem, ki poznajo odgovor na vse, še preden razumejo ozadje (oz. kar je še huje, si domišljajo, da ga poznajo), ne verjamem.

Morda pa tvoj pogled seže natnko do tam, kjer je doseg tvoje zavesti in tudi intant recepti za nekatere morda niso ravno "instant" recepti. Kar si pa ti sama prestavljaš- si pač- spet v okviru tvoje lastne zmožnosti...kot sem že napisal- ko boš kaj potipala, doživela in videla, se bo tvoje stališče morda spremenilo...In tudi ne sodi kaj kdo pozna in ne razpozna ali pa ve itd...ker spet določaš svoje videnje, ki naj bi bilo splošno...pa ni ,veš- ni povsem tako...ljudje smo različni ..in to kar precej....dopusti možnost, da kdo le vidi več kot nekdo drug-vsi pač ne delujemo izključno z umom....Uživaj v svojem življenju in pusti še druge da živijo..in so drugačni, kot pa je tvoj lastni načrt, oziroma tvoja podoba normalnosti....Kako so že dejali,-živi in pusti živeti, pa še- če ne moreš koristiti- ne škoduj...pa še ena bi šla- ne pljuvaj po vseh, ki ne ustrezajo tvojemu kalupu.

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

Ste se pa razpisali... Priznam, da še pred tednom dni nisem razmišljala o črni magiji in podobnih zadevah. Pravzaprav sem vedno bila mnenja, da so horoskopi, astrologija, magije ipd. zadeve lari fari stvari. O svoji težavi bi se rada z nekom pogovorila. Rada bi nasvet o tem oz. mnenje. Naj povem, da sem medtem kontakt osebe za katero sem povpraševala že našla in se naročila. Bom poskusila... Mogoče je to rešitev ali pa tudi ne;).

Ste se pa razpisali... Priznam, da še pred tednom dni nisem razmišljala o črni magiji in podobnih zadevah. Pravzaprav sem vedno bila mnenja, da so horoskopi, astrologija, magije ipd. zadeve lari fari stvari. O svoji težavi bi se rada z nekom pogovorila. Rada bi nasvet o tem oz. mnenje. Naj povem, da sem medtem kontakt osebe za katero sem povpraševala že našla in se naročila. Bom poskusila... Mogoče je to rešitev ali pa tudi ne;).

Črno magijo se najbrž da razložit na velik načinov, v najširšem pomenu ta beseda označuje vplivanje na nekoga na ravneh, kjer se ta človek -žrtev črnomagijskega postopka, tega ne zaveda in nima obrambe. Ene vrste manipulacija torej. Tega je najbrž res kar veliko - ne gre samo za coprniško klasiko z raznimi uroki in podtikanjem mošnjičkov s čudno vsebino pod prag, ki se jim ubraniš z orlovo praprotjo, brinovim kadilom in pentagramom, ampak tudi zadeve na bolj subtilnih nivojih. Nisem sicer pristašica teorij zarote, ampak včasih si ne morem kaj, da ne bi pomislila, da je cela družba pod vplivom črne magije - saj se obnašamo kot obsedenci, ki smo čist izgubili svoj notranji kompas in povezavo z Zemljo in bitji narave. No, pa pustmo to zdej, vprašanje je, kaj narest, če sumiš, da kdo izvaja črno magijo na tebi. Zaščita in odstranitev uroka je najbrž lahko koristna reč, je pa to en manjši del cele zgodbe in niti ne najpomembnejši. Še najmanj je važno, kdo to dela in s kakšnimi motivi, čeprav ljudi pogosto daje firbec v zvezi s tem, ampak to je nevarno, ker se na ta način povezujejo s črno magijskimi postopki, kakršnikoli so že, in na nek način sodelujejo pri tem - firbcu se torej čist odpovej!!! Fizikalni zakoni delujejo tud na tem področju, ko nehaš biti prejemnica teh energij, se bodo odbile od tebe in se vrnile proti tistemu, ki jih je poslal - to je zdaj njegov problem, ki se tebe sploh ne tiče, lahko jih pa tudi usmeriš v Zemljo, ki jih bo očistila in nevtralizirala. Zdaj pa greva k bolj bistvenim vprašanjem: Zakaj si ranljiva? Kje - s katerimi deli tvojega bitja - in kako si se povezala s tem? Katere so tvoje šibke točke - kje kot bitje nisi cela, česa nimaš ozaveščenega pri sebi? Kaj dogajanje, ki ga pripisuješ črni magiji, pove o tebi sami in tvojem življenju? Delo na sebi je dolgoročno edina rešitev, ker tudi če si poiščeš kakega hodžo, šamana, ali kake druge vrste izganjalca, boš brez dela na sebi tega ostala tam, kjer si bila - in enako ranljiva, pa mogoče po tej izkušnji zraven še prestrašena in odvisna od izganjalcev. Strah je eden od največjih "haklcev" za črno magijo, notranji mir, ki ga pridobiš z delom na sebi, pa te naredi praktično imuno na vsakršno črno magijo, od potrošniško-kriznega pranja možganov do coprniške klasike.

Zakaj si ranljiva?

Zato ker zaradi svojih strahov to dovoliš. Nihče ti ničesar ne more, če se sam ne odpreš do teh informacij, oziroma, da dovoliš, da nekdo vpliva nate. Pa saj ni to samo pri "magiji", oziroma čist tko, kaj pa je sploh magija. Če poslušaš jamranje kolegice, si naložiš te vzorce vase, če dobiš kake druge isto, vse to je magija, torej je od tebe odvisno, ali se boš ukvarjala s tistim, kar tebe nadgrajuje, ali s tistim, kar ni tvoje. Kakor hitro pa nek vzorec zapišeš v podzavest, je del tvoje naloge in podobne informacije se bodo med sabo primerjale in ti grenile tvoje zavedno stanje. Veš, če se psa ne bojiš, te zagotovo ne bo ugriznil, tud porajtal te nau, če se ga pa bojiš, bo pa skakal v tebe, pa naj bo ta strah zavedni ali nezavedni, vendar če zavedno projeciraš, da se psa ne bojiš, uspeh ne bo izostal.

Tako je tudi z uroki, zagotovo te morajo najprej animirati, da sploh te informacije sprejmeš, obstajajo določene tehnike in simboli, ki se jih nekateri poslužujejo v teh manipulacijah, vendar če ti enostavno odmisliš uroke in jih zate ni, tudi vpliva nimajo. Ogovore na to, zakaj se ti nekaj dogaja ne smeš iskati v urokih in podobnih zadevah, enostavno morapš to odmisliti. Taka iskanja so samo izgovor tebi, da ne pogledaš tja, kamor si ne upoš, nočeš ali pa ti ego ne pusti in zato iščeš zunanje krivce. To ti pišem iz lastnih izkušenj in zato vem, da je to edina resnica. Tudi sam sem tri leta hodil po tej poti, iskal izgovore povsod tam, kjer sem mislil, da bi lahko bili, samo pri sebi pa tega nisem iskal, ker je bilo boleče, ker nisem hotel verjeti, da jaz narobe delam, ker sem se bal nekaj izgubiti, kar v resnici nikoli zares nisem imel, čeprav sem bil prepričan, da imam in mi je bilo to "sveto moje". Našel sem svojo notranjo osebno svobodo, ker sem našel vzrok v sebi in danes vem, kaj se v meni dogaja in zakaj in tudi kje naj iščem rešitve ob manjših in večjih padcih, ki se nam prav vsem dogajajo.

Padamo zato, da se ob pobiranju kaj naučimo, pri tem rastemo v svojem jazu, se kalimo, padamo pa na istem primeru toliko časa, dokler ne najdemo vzroka padca, od tam dalje pa ni več padca, ker ta problem enostavno postane nepomemben in ga za nas več ni.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...