Prabha 8. julij 2010 Prijavi Deli 8. julij 2010 No pa smo tam. Kaj je pozitivno in kaj negativno.To vedno um razsodi na osnovi prejšnjih dogodkov, ki jih ima vtisnjene v spominu, zavedno ali nezavedno,vseeno, od nekje pač črpa podatke,...Zakaj? Ker išče sigurnost, stalnost,...Um išče vedno neko povezavo med dogodki.Dogodek, ki je izzval strah označi za negativnega.Kako pa um deluje? Recimo tam kjer je nekdo izzval kako negativno tvojo reakcijo, tam, tisti kraj, tisto osebo, tisti tvoj odziv um označi kot negativnega in se tistega od takrat naprej raje izogiba.To povzroči motnje in strah je garantiran, torej negativna energija (um).In obratno določi pozitivno tisto, kar je izzvalo "srečo".Kar določa um, srečo ali nesrečo, to je prehodno stanje, nestalnica in smatrana za popolnoma ista stanja , torej stanja uma.Sreča tista prava je možna je v razsvetlitvi, tista čista prava sreča, ki prihaja od znotraj in um je takrat popolnoma očiščen in ne več sodnik. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 8. julij 2010 Prijavi Deli 8. julij 2010 Žal redko kdo ve, da kar je znotraj to je zunaj. Vsak si sam ustvarja svoj "svet".S svojimi mislimi, čustvi, ustvarjamo reakcije, katere zaznamujejo našo pot.Ko greš res globoko vase spoznaš, da je svet res iluzija in da vse kar se ti zgodi, si sam to šeštrikal.. Iluzija še ne pomeni neodgovornosti, ne mislim na to. zanimivo razčlenjeno. pojem iluzije glede na kontekst smiselno uporabljen, bi rekel...ja, ker neko obliko povzamemo, da smo sploh lahko v relaciji glede na svet. vlogo, takorekoč...je pa res fina razlika med poistovečanjem s to obliko in zavestnim vzdrževanjem le-te. Črna magija so le dve besedi, kateri si je več ljudi dodalo neko vrednost, neko moč,...vendar pameten duhovni človek ve, da je moč samo v tistem ki tej zadevi verjame in se sam koncentrira na to, torej ji da neko vrednost, pomembnost,...Zakaj? Zaradi tega, ker želi biti ali pomemben, ali najti kako bližnjico, ali karkoli drugega,....je vedno stvar negativnega uma, želja po moči, energiji.Isto velja za žrtev, kot za storilca (isto privlači isto).Vse je minljivo, vse je nestalno.....Torej ni razloga se na kaj vezati, ali v kaj verjeti, ker tudi vera v nekaj je lažna in izzove pričakovanja in spet želje,...itd,itd,....Ljudje se vedno vežejo na nekaj od česar bodo imeli korist, kakršnokoli.Je pa zanimivo to ugotoviti od znotraj, brez razglabljanja- zguba časa, energije, brez besed,....samo pogled vase je dovolj.Taka enostavna stvar je res preveč preprosta za človeški um, ki venomer išče nove tehnike, nove načine duhovnosti, ki v bistvu samo zapolnjujejo človeški tako lačen um in s tem človeka zapeljejo daleč na stran pot prave duhovnosti, pravega načina iskavanja samega sebe, pravega stika s samim seboj. Človeški um, ki še ni čist je vedno uperjen proti, ima odpor in ne more določiti pravilno. izgleda, da je človek kot program pač v večji meri takšen, ja.bi pa tu še dodal, da pojem "negativni um" po moje ima svoje mesto in sicer, ko posameznik nekaj dojema oz. oceni (kot si tudi napisala) kot neugodno oz. negativno.se pravi, v smislu, da problem obstaja, ko se človek odloči, neko situacijo dojemati kot problem."črna magija" je temu en prekrasen primerek, jasno, so pa tu še mnogo bolj vsakdanje zadeve...ponavadi, v nam znanem sistemu, reči kot "o ne, bom mel ta mesec dost keša ?", "bom sposobn odplačat ta in ta dolg ?","sosedje sigurn misljo, da sm slb človk, ker...", itd.. Hm, to naj bi bilo načeloma res za običnega človečka...razsvetljeni človečki pa ne morejo glih pritegnit negativnih dogodkov v svoj life, ampak imajo ti dogodki širšo sliko...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Skratka človeček glih ne more biti brez želja...zato pač kao "Buda (razsvetljen človek)" uči da če se že moraš na kaj vezat se veži na neminljive stvari...valjda da bo običen človeček imel od tega korist, človeček kot celota in ne kot ego...če drugega ne si bo vsaj mal skuril navezanost, želje...in bo začel izražati pozitivne lastnosti, ki se jih do takrat mogoče sploh ni zavedal...sreča je pa samo ena od njih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif ah, ti si nepopravljiv romantik No pa smo tam. Kaj je pozitivno in kaj negativno.To vedno um razsodi na osnovi prejšnjih dogodkov, ki jih ima vtisnjene v spominu, zavedno ali nezavedno,vseeno, od nekje pač črpa podatke,...Zakaj? Ker išče sigurnost, stalnost,...Um išče vedno neko povezavo med dogodki.Dogodek, ki je izzval strah označi za negativnega.Kako pa um deluje? Recimo tam kjer je nekdo izzval kako negativno tvojo reakcijo, tam, tisti kraj, tisto osebo, tisti tvoj odziv um označi kot negativnega in se tistega od takrat naprej raje izogiba.To povzroči motnje in strah je garantiran, torej negativna energija (um).In obratno določi pozitivno tisto, kar je izzvalo "srečo".Kar določa um, srečo ali nesrečo, to je prehodno stanje, nestalnica in smatrana za popolnoma ista stanja , torej stanja uma.Sreča tista prava je možna je v razsvetlitvi, tista čista prava sreča, ki prihaja od znotraj in um je takrat popolnoma očiščen in ne več sodnik. izgleda, da um deluje predvsem na principu ekonomije -kar gre več ali manj samo od sebe, za kar ni potreben večji napor, je dobro;kar zahteva trud in je po možnosti (sploh zaradi truda) neprijetno, pa slabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Razočarana Snežka 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 (popravljeno) Mala_m Popravljeno 2. avgust 2010 -> Razočarana Snežka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Tralalala...za tiste, ki ne veste...to je mogoče, ni pa etično...tralalala...seveda posledice sledijo...v negativnem smislu valjda...sam potem ne klicat izganjalca hudičov...tralalala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Meni se pa zdi neetično, da se razglaša, da je nekaj mogoče, čeprav ni. Seveda, spet odvisno od tega, kaj se šteje pod urok -- potem je marsikaj mogoče. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Ah, etika...prosim lepo...ko že bebice gledajo risanke o čarovnikih pa filme o Harryju Potterju, pa čitajo zgodbice o Pepelki pa Sneguljčici...ko se igrajo svašta, izgovarjajo hokus pokus in ne vem kakšne kao magične besedice...potem sem pa jaz kao neetičen ko povem to kar že bebice vejo...ma kaman...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Bi pa za ženske pričakoval, da bi imele manj dvomov glede tega...te stvari so tako lepo prikazane v seriji Charmed" (1998) Tudi kako se uroči moškega...je pa ta serija itak bolj namenjena ženski populaciji...čaranje, šarmantni moški, romantika...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Ah, etika...prosim lepo...ko že bebice gledajo risanke o čarovnikih pa filme o Harryju Potterju, pa čitajo zgodbice o Pepelki pa Sneguljčici...ko se igrajo svašta, izgovarjajo hokus pokus in ne vem kakšne kao magične besedice...potem sem pa jaz kao neetičen ko povem to kar že bebice vejo...ma kaman...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Že, a to so pravljice (za otroke), ti pa pišeš o teh zadevah, kot da bi bile resnične. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 3. avgust 2010 Prijavi Deli 3. avgust 2010 Že, a to so pravljice (za otroke), ti pa pišeš o teh zadevah, kot da bi bile resnične. A zdej boš pa rekel da so tud zgodbice o kralju Matjažu, King Arturju, Mojzesu ipd. pravljice...heretiku, takoj za skurit...no ja, to so bolj bajke ker nastopajo Bogovi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Delal so poskuse z jogiji...vpliv misli oz. sugeriranja na šibke ume...človeček pride na banko, da prazen listek, odide z denarjem...z mislimi je vplival na uslužbenko banke...take primere imaš celo dokumentirane... In na podoben način lahko podrediš tudi moškega, če ima šibek um...magija z uroki kakor si predstavljajo ljudje v bistvu nima tolk moči...večjo moč imajo tiste stvari, ki jih lahko človeček z določenimi besedicami prikliče...in tega se recimo veliki tibetanski svečeniki tudi zavedajo...poznajo celo mantre s katerimi lahko prikličejo ne vem kakšne zdraviteljske deve...ampak obstajajo pa tudi mantre s katerimi se lahko prikliče človečku neprijazne deve oz. deve na nižji stopnji razvoja... Na kratko povedano uroki, razni zvarki, različne stvari od določene osebe...tralala...so samo trigger za stvari ki delujejo iz ozadja...al je to resnično al ne...who cares...na nekaterih subtilnih nivojih so stvari, ki na fizičnem nivoju izgledajo kot bajke še preveč žive oz. resnične...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Sicer pa jaz ne trdim da je to kar pričam resnično...samo podajam pogled na to (črno magijo) iz mojega zornega kota...kaj pa kdo verjame je pa čist njegova odločitev in svobodna volja...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yan9085 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 How influentital the Media on Teens Are It has been a hot topic discussed heatedly for the time being that how indeed the media influence our teens. Different peopie come up with different opinions. The following passages are two different comments given by several teenagers ranging from 15 to 20.World of Warcraft power leveling, One, World of Warcraft power leveling Teens are the most influenced and the easiest to be influenced by last chaos gold,the media.last chaos gold The media influence the way they dress, talk and conduct themselves. From the latest trends to the coolest celebrities, they imirate what they see, whether it's Katie Holmes's new haircut or the pink shirt that Christina Aguilera wore. So it follows that more serious actions like carrying arms or doing drugs could be copied as well.aoc power leveling, Young people are impressionable.aoc power leveling Therefore, some request that the media should take responsibility by changing some of the content of their shows especially those for teens. They are huge consumers of media, so networks should show them respect by promoting positive images. They think some shows confuse the lines between entertainment and life.The producers know their audiences are young, so they should realize that teens watching "reality" shows might not be ableaoc power leveling,to tell the difference between fantasy and fiction.aoc power leveling Opposing voices have also come from others. They think that they use the media--magazines, television and movies--to connect to one another and to the world, so naturally,they're influenced by the images the media present. For example, a boy would be lying if he said he didn't want to be like Brad Pitt. Pitt's flawless style, good looks and moneymaking talent seem to define what's "cool".Final Fantasy XI GIL, Nevertheless,Final Fantasy XI GIL those teens hold that the media only provide information, what they as viewers do with that knowledge is up to themselves. They have to learn to make their own choices and accept responsibility for their actions. To blame entertainment figures for certain crimes committed by teens isfunny. aion kinah,It's not the fault of TV.aion kinah Media are an expression of our culture--not the cause. It's time we stop making the media a scapegoat for our nation's problems. It's not the media's job to make sure kids understand what they're watching; that responsibility belongs to parents. Parents and schools should dedicate more time to establishing clear rules of discipline.The influence of parents and teachers--the teens' true role model--carries more weight with teenagers than what they hear on the radio or see at the movies. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 A zdej boš pa rekel da so tud zgodbice o kralju Matjažu, King Arturju, Mojzesu ipd. pravljice...heretiku, takoj za skurit...no ja, to so bolj bajke ker nastopajo Bogovi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gifSeveda so pravljice. Ne pravim pa, da je zdaj to treba zažgati ali onemogočiti dostop do njih. Delal so poskuse z jogiji...vpliv misli oz. sugeriranja na šibke ume...človeček pride na banko, da prazen listek, odide z denarjem...z mislimi je vplival na uslužbenko banke...take primere imaš celo dokumentirane...Derren Brown to obvlada. Na močen um, osredotočen um, pa ti triki ne delujejo, tako kot noben "urok" ne. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Ha ha ha. "Thats so funny i could not stop laughing. ...": Atheist vs. Black Magic 1:0"India's top tantrik tries to kill an atheist on live TV using the *ultimate destruction ceremony*. Millions of superstitious people witnessed this epic failure and the world became just a little bit more rational." http://www.rationalistinternational.net/article/2008/20080310/en_1.html Indian tantrik tries to kill man on television with black magichttp://jonathanturley.org/2008/03/24/indian-tantrik-tries-to-kill-man-on-television-with-black-magic/ Skeptic to famed tantric guru: use your powers to kill me on TV!http://www.secularnewsdaily.com/2010/04/07/skeptic-to-famed-tantric-guru-use-your-powers-to-kill-me-on-tv/ Komentarjihttp://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=HeJVUbpF8Mg 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 10. avgust 2010 Prijavi Deli 10. avgust 2010 Moja mami je pred parimi leti izvedela, da jo je kot otroka preklela ciganka. Pac ziveli so na vasi in takrat je bilo tam kar nekaj ciganov, ki so hodili po hisah fehtat denar. Ponavadi je z njimi opravila od moje mame mama, ampak takrat je bil pa doma samo ata od mami in ona, se mala kepica v vozicku. In je ena ciganka prisla prosit denar in ata jo je nagnal stran od bajte in zraven menda se bentil, da naj gredo delat, ne pa fehtat po kmetih. Ampak ciganka je, se preden je dokoncno odsla, preklela otroka (mojo mami v vozku), da ne bo nikoli srecna. Zdaj ne vem, koliko je dejansko ta kletev vplivala na zivljenje od moje mame, ampak resnicno ni imela in nima srecnega zivljenja, ce gledam na splosno. Nikoli pa se ni odpravila h komu, ki bi vedel kako iznicit to prekletstvo, ker sploh ni vedela za to prekletstvo do pred kratkim... Sicer se je pa menda tudi rodila na zelo nesrecen dan... Mama od moje mami je bila vsa pretresena takrat, ker je tisti dan vse slo narobe, potem je pa se popadke dobila in rodila. "Lepo" popotnico je moja mami ze ob samem rojstvu dobila... polno ene negativne energije :S Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2010 Prijavi Deli 10. avgust 2010 Moja mami je pred parimi leti izvedela, da jo je kot otroka preklela ciganka. Pac ziveli so na vasi in takrat je bilo tam kar nekaj ciganov, ki so hodili po hisah fehtat denar. Ponavadi je z njimi opravila od moje mame mama, ampak takrat je bil pa doma samo ata od mami in ona, se mala kepica v vozicku. In je ena ciganka prisla prosit denar in ata jo je nagnal stran od bajte in zraven menda se bentil, da naj gredo delat, ne pa fehtat po kmetih. Ampak ciganka je, se preden je dokoncno odsla, preklela otroka (mojo mami v vozku), da ne bo nikoli srecna. Zdaj ne vem, koliko je dejansko ta kletev vplivala na zivljenje od moje mame, ampak resnicno ni imela in nima srecnega zivljenja, ce gledam na splosno. Nikoli pa se ni odpravila h komu, ki bi vedel kako iznicit to prekletstvo, ker sploh ni vedela za to prekletstvo do pred kratkim... Sicer se je pa menda tudi rodila na zelo nesrecen dan... Mama od moje mami je bila vsa pretresena takrat, ker je tisti dan vse slo narobe, potem je pa se popadke dobila in rodila. "Lepo" popotnico je moja mami ze ob samem rojstvu dobila... polno ene negativne energije :S čist ugibam:ewo, ti kot otrok slutiš, da twoja mami nima srečnega življenja. verjetno pa bi ji ti želela, da ga ima.tudi tvoj bratec verjetno sluti in čuti isto. on mogoče za to mamino nesrečo obtožuje sebe(na nivoju deše), kar se mogoče odraža na prenajedanju.pa ti? si ti ok.? nimaš kej močno potlačenega? čist ugibam in ne zdej to jemat za gotovo. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. avgust 2010 Prijavi Deli 11. avgust 2010 Moja mami je pred parimi leti izvedela, da jo je kot otroka preklela ciganka. Pac ziveli so na vasi in takrat je bilo tam kar nekaj ciganov, ki so hodili po hisah fehtat denar. Ponavadi je z njimi opravila od moje mame mama, ampak takrat je bil pa doma samo ata od mami in ona, se mala kepica v vozicku. In je ena ciganka prisla prosit denar in ata jo je nagnal stran od bajte in zraven menda se bentil, da naj gredo delat, ne pa fehtat po kmetih. Ampak ciganka je, se preden je dokoncno odsla, preklela otroka (mojo mami v vozku), da ne bo nikoli srecna. Zdaj ne vem, koliko je dejansko ta kletev vplivala na zivljenje od moje mame, ampak resnicno ni imela in nima srecnega zivljenja, ce gledam na splosno. Nikoli pa se ni odpravila h komu, ki bi vedel kako iznicit to prekletstvo, ker sploh ni vedela za to prekletstvo do pred kratkim... Sicer se je pa menda tudi rodila na zelo nesrecen dan... Mama od moje mami je bila vsa pretresena takrat, ker je tisti dan vse slo narobe, potem je pa se popadke dobila in rodila. "Lepo" popotnico je moja mami ze ob samem rojstvu dobila... polno ene negativne energije :S In kako je to zvedla... Mislim da tisto kao prekletstvo od ciganke ni imel tolk veliko moč...predpostavljam da se je mat bolj sekirala zarad tega...tralala...in s tem prenesla te negativne vzorce na otroka..In po čem sklepaš da se je rodila na nesrečen dan... Za prekletstva sploh ni treba da človeček ve pa jih lahko vseeno izniči...ma ajde človeček sam glih ne, ampak višje sile ki jih človeček lahko prikliče na pomoč... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 11. avgust 2010 Prijavi Deli 11. avgust 2010 Za to prekletstvo je izvedela v sluzbi ali kje ze . Menda je pogovor nekak v tej smeri se zacel razvijat, in ker je bil ravno takrat tam eden, ki se je ukvarjal s tem, ji je rekel, da jo je kot otroka nekdo preklel. Ona ni tega vzela zares takoj, ampak jo je pa zacel zanimat in je malo povprasala doma in so ji doma povedali, da se je res nekaj zgodilo, ko je bila se dete (pac iz globin spomina privlekli na plan, ker so itak na to pozabili, ker je bilo prevec ostalih skrbi, da bi se sploh kdo sekiral zarad tega). Pac, da jo je ciganka preklela... Nesrecen dan je bil za mamo od mame (torej za mojo babico), ona je bila prav nesrecna na dan poroda, ker je bilo ravno tisti dan polno enih problemov na kmetiji... In ja logicno, da se je to zgodilo preden je mamo preklela ciganka... Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. avgust 2010 Prijavi Deli 11. avgust 2010 Zdaj ne vem, koliko je dejansko ta kletev vplivala na zivljenje od moje mame ...Čisto nič. Vzroki "nesrečnega" življenja so drugje in jih je mali ocean, a zagotovo ne v urokih. Razen če kdo toliko ne verjame vanje, da jih sam uresničuje. 3 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. avgust 2010 Prijavi Deli 11. avgust 2010 Uroki, "magija", ... neverujočemu v "čira čare" NE škodujejo. Ker NE obstajajo.Za neverujočega so balast v glavi, praznoverje. ... -) Za nekoga, ki v to verjame, subjektivna "irealnost" njegovega "podstrešja". ... -) Je pa res, da so nekateri bolj sugestibilne narave. Se jih b.p. lahko prepričav marsikaj. ... Prepričevanje odlično obvladajo mojstri reklame, ideološki promotorji, dobripublic relation strokovnjaki/ praktiki, ... Propaganda, manipulacija, ... so odkarobstaja človek. ... -) "100x" ponovljena laž, polresnica, prirejena resnica postane "resnica" b.p.Lažnivcev, manipulatorjev kolikor se hoče. Iz dneva v dan več jih je. ... -) Enako je s sugestijami ["uroki", "prekletstvi", ...]. Na manj sugestibilnega NEbodo imeli kakšnega večjega učinka. Na nekoga, ki je bolj sugestibilen pa lahko.Pri njemu se bodo lažje "ugnezdili" v njegovi podzavesti. ... Ker obstaja verjetjevanje v posamezniku. ... 3 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. avgust 2010 Prijavi Deli 11. avgust 2010 Za to prekletstvo je izvedela v sluzbi ali kje ze http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon27.gif . Menda je pogovor nekak v tej smeri se zacel razvijat, in ker je bil ravno takrat tam eden, ki se je ukvarjal s tem, ji je rekel, da jo je kot otroka nekdo preklel. Ona ni tega vzela zares takoj, ampak jo je pa zacel zanimat in je malo povprasala doma in so ji doma povedali, da se je res nekaj zgodilo, ko je bila se dete (pac iz globin spomina privlekli na plan, ker so itak na to pozabili, ker je bilo prevec ostalih skrbi, da bi se sploh kdo sekiral zarad tega). Pac, da jo je ciganka preklela... Nesrecen dan je bil za mamo od mame (torej za mojo babico), ona je bila prav nesrecna na dan poroda, ker je bilo ravno tisti dan polno enih problemov na kmetiji... In ja logicno, da se je to zgodilo preden je mamo preklela ciganka... Ne mogu ja mimo crne magije...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Hm, mal pa je to za mislit...v takem primeru je dobro vedet na kakšen način je približno tist človeček kao prišel do tega podatka- prebral zapis v auri, z nihalom, karte, slišal od duhcov oz. vodnikov...tralala...Pomembno pa je tudi kakšna vprašanja se postavlja...Če se recimo vpraša "A je oseba x pod vplivom črne magije" in je odgovor da....to še ne pomeni da je to krivec za vse težave...po mojem bi nato sledilko kao vprašanje v kolikšni meri je kao urok vplival na življenje x osebe ipd...šele potem se lahko kao dela zaključke...Sicer pa še zmeraj dvomim, da bi tist kar je ciganka rekla imel tako moč...če je pa na skrivaj naredila še kakšen obred bi pa to povečal delovanje...skratka vse je v detajlih... Če je pa vse narobe v enem dnevu pa še ne pomeni da je bil kao slab dan...No ja, vse je odvisno od karakterja človečka...Budisti bi kao rekli "j..i ga slaba karma, biče bolje..." http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. avgust 2010 Prijavi Deli 15. avgust 2010 Zakaj pa potem komentiraš nekaj,kar za tebe ne obstaja?Potem se ta tema tebe ne tiče,če je to za tebe iluzija.Ne odgovorjam v tantrinem imenu, vendar mi je ta trditev zanimiva, zato jo komentiram. Sam komentiram take otročje zadeve ravno zato, ker se mi zdijo praznoverje in mi je zanimivo opazovati ljudi in njihove načine, kako si konstruirajo razne zgodbice, da bi si olajšali bivanje. Če ti gre vse narobe,je nekje tudi razlog.Ni ti potrebno verjeti v to in ono,poglej samo rezultat.Seveda je nekje razlog, vedno je. Ampak zakaj naj bi bil ravno urok razlog? Magija,ali moč misli.Na splošno je skoraj isto.Brez skoraj. Magija je zgolj moč misli oz. natančneje povedano nemoč misli oz. zavedanja. 1 3 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 15. avgust 2010 Prijavi Deli 15. avgust 2010 Vse je del življenja.Opazovatiin se učiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Čisto preprost primer; Srečaš neko osebo,ki ti v obraz zabrusi,da si idiot in nesposoben človek.Povej mi,če te je to kaj prizadelo.Si v istem dnevu še kaj pomislil na to osebo,pa naslednji dan? In ko si jo čez mesec dni opazil na ulici,si se spomnil,kako te je užalil? Ali so imele besede moč?,Moč,da se spomniš vedno,ko to osebo vidiš? Bolj se poistovetiš z besedami, ki ti jih nekdo zabrusi močnejši vpliv imajo nate in večjo moč imajo nate. Užali te zato, ker se pustiš užaliti in pustiš besedam da ti pridejo do živega. Primer - se imaš za nesposomnega- nimaš, kje je potem problem ? problem je samo, če se imaš za nesposobnega in nekaj nerazčiščenega pri sebi v vezi s tem, zato ti beseda pride do živega. Ko s tem razčistiš se te taka " vrsta žalitve " ne dotakne več. Zato je dobro opazovati kaj te užali in zakaj. 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. avgust 2010 Prijavi Deli 16. avgust 2010 Vse je del življenja.Opazovatiin se učiti.... in prepozna(va)ti pravljice v tem procesu. 2 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 pa kakšne imate to, sej v vsaki temi flancate o kurčevih urokih in magijah,.. ženske ste pa sploh občutljive na te teme in kar verjamete in hodite h astrologim pralnim strojem vaše glave,.. astrologi so en kurac, nekoč sem plačal znanim astrologom da mi povejo kaj je narobe in so samo igrali njihovo izpiljeno besedno igro in nič od tega se ni zgodilo..kurac jih gleda.. kar se tiče pa ciganskih bitches pa upam da se jim vrne vse slabo ciganske spletkarke, naj mi kdo razjasni od kod ciganski kao neki zdravilki taka moč nad neko osebo,. a od kave in šloganja,. prebral sem milijon duhovnih knjig in nosil eno in tisoč rudraksh in mantre in vse to je eno veliko sranje, ko si bolan ti to ne pomaga, predvsem psihično te lahko uničijo . tu pa nekateri kar sanjate da je svet lep in bog nas gleda ,energije so v zraku, nič od tega ni,.. jest sem delal samo dobro, nazaj sem dobil samo slabo,.. kje je zdaj ta pregovor in kje so bumerangi dobrote. nič od tega ni, samo kreteni in manipulatorji in kvazi jebači,jebačice dobijo sadove življenja od najboljših punc do vsega drugega, tisti pravi umetniki pa gnijemo v samoti in se ne izpostavljamo ker tudi nimamo potrebe po tem,. kje je bog pravičnež ali sai baba nategator. na jok mi gre ker je ta svet tolk pokvarjen , misliš da je nekdo pošten , misliš da je nekdo poseben človek, ampak je še eden izmed milijon spranih izmečkov ki sfuka life nekomu samo za šalo svoj ego in dober dan. upam da se takemu folku kdaj vrne v življenju naj mi nekdo razloži definicijo PROSIM.rad poslušam in rad se učim ampak vedno pa najebem slabo, pa sem še tolk dober in odkrit me butne po glavi, tolk me že boli da se ne grem več zato pademo v samoto ,v veliko klavnico zakoljenih čustev kje so dobri ljudje in kje so dobre punce. se hočeš ustalit dobit resno punco pa so same bleferke in kvazi svetovljanke z pikanogavičko stylish in amsterdamskimi kolesi.pa kaj je s to družbo narobe.jest priznam sem stara šola vzgoje amšpak se ne grem več te igre ker ne zdržim več,ker se mi bo strgal ,psihično sem sesut do amena ker mi bo srce razgnal pa te nobeden ne jemlje resno, no zdej pa lahko napadete in ste pametnejši od menerad bi spoznal normalne kulturne ljudi z normalnim tonom in govora o vsemmogočem in hkrati da so prijazni in odkritosrčni in pravičnisem na robu obupa resno 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 Kar je za nekoga "normalno" je za drugega čist adijo pamet...normalnost je zelo subjektiven pojem...če pa hočeš spoznat nekoga, ki je kao po standardih družbe pa izvoli, ampak čez čas spet ne boš zadovoljen s tem...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Če si pa prebral milijon duhovnih knjigic pa svaka ti čast...ampak gram izkušnje je več vreden kot tisoč bukvic...bral si slabe knjige...v dobrih bi dobil odgovore na točno to kar sprašuješ...na kratko povedano človeček ne more samo sprejemat če nič ne daje...pri delu z energijami to pomeni napetost- živčnost- psihiatrija...tralala...uporaba energije na nepravilen način kar se pri mantrah lahko zgodi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif In posploševat nekaj o mantrah in tistemu kar gre zraven nima smisla, ker si izkusil samo nek majhen delček te moči...moč mantre je premosorazmerna z zavestjo in razvojem človečka...bolj ko deluje iz srca večjo moč pokaže...odvisno tudi kakšno mantro uporabljaš,ampak pustmo detajle...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Delal samo dobro...ne me hecat...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif mogoče v tem življenju ja...kaj pa tistih sto al pa tisoč nazaj...karmični zakoni so 100% pravični in vsak dobi to kar mu pripada...Če samo pogledaš kaj si napisal zgoraj, kakšne besede si uporabil...prav kličeš hudičke...Pa ajde neka ti bude, ker je glih polna luna in se vsakemu človečku sem pa tja mal zmeša...še zmeraj boljše tisoč kletvic kot pa iti ven in streljat na ljudi...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Kakšna definicija...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Na strani 5. sem celo ubacio MINI SLOVARČEK...ajde je samo par besedic, ampak tistih taglavnih ki spadajo v to temo...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif 1 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 brezo ti verjamem ,nisem v teh vodah, no pa mi svetuj ,kak nasvet,vem da sem pisal malo preveč grdo, ampak svet je grd oziroma ljudje so grdi (zlobni) zato se obnašam grdo. ne resno sem odprt za vsako vaše mnenje ,verjamem da nek zdravilec ne more rešit osebnih travm posameznika. ampak odkrito povedano jih sprobavam rešit pa mi ne uspe in zato rabim pomoč. tudi verjamem in vem da so izjeme ki pač vedo stvari ampak jest ne verjamem skoraj nikomur ker sem bil oguljfan od takih ljudi ampak ne zaradi keša tolko ,keš nimza pomena ampak zaradi izmišljenih zgodbiv 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 24. avgust 2010 Prijavi Deli 24. avgust 2010 (popravljeno) hvala vsem za komentarje,če imate vi lunin net uporabniki kak meeting bi se ga udeležil Popravljeno 24. avgust 2010 -> davidoff12 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.