Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Pozdravljeni, vsi skupaj.

Ponočisem se zbudil. Nobenih sanj, zbudile so me samo dve besedi, ki jih je nekdo položil v moje misli - nekaj v smisli "bodi preklet", ne vem točno ...

Nisem razmišljal o magiji nič prej, ampak je bila izkušnja, ki je ne morem ignorirati ...

Zjutraj čisto v skrbeh ... Vprašam ženo, kako je spala ... Ponoči se je zbudila - sanjala je, da sem umrl (ali izginil? nekaj v asmislu, da me ni/sem preklet? in me je treba priklicat nazaj?).

Sem v skrbeh. Kako lahko preverim take stvari? Poznate koga?

Mogoče lahko to povežem z neki predmetom - ki sva ga dobila v dar. Skrinjica z nekaj predmeti, ki naj bi prinašali srečo ... zdravje .... bogastvo ... Skrinjica doma že nekaj časa. Včeraj pa sva jo odprla ...

Hvala vsem za pomoč ...

Deli na socialnih omrežjih

Ponočisem se zbudil. Nobenih sanj, zbudile so me samo dve besedi, ki jih je nekdo položil v moje misli - nekaj v smisli "bodi preklet", ne vem točno ...

Nisem razmišljal o magiji nič prej, ampak je bila izkušnja, ki je ne morem ignorirati ...

Zjutraj čisto v skrbeh ... Vprašam ženo, kako je spala ... Ponoči se je zbudila - sanjala je, da sem umrl (ali izginil? nekaj v asmislu, da me ni/sem preklet? in me je treba priklicat nazaj?).

Mogoče lahko to povežem z neki predmetom - ki sva ga dobila v dar. Skrinjica z nekaj predmeti, ki naj bi prinašali srečo ... zdravje .... bogastvo ... Skrinjica doma že nekaj časa. Včeraj pa sva jo odprla ...

Hvala vsem za pomoč ...

pomoje bodi predvsem previden, da te ne bo kdo napumpal, kako zelo si preklet in da ti lahko (samo) on pomaga. taki so šele psihiči. zakompleksani bedaki, ki ne znajo drugače do pozornosti in denarja, pa strašijo naokoli in glumijo da so neki posebnega. s cajtom, ko jim pa uspe nekej ljudi res prestrašit, pa pol še res mislijo, da so neke face. U bistvu so le reweži, k sploh ne vejo, kwa počnejo.

je pa fajn da želiš razčistit in očitno tut boš, ko si se že lotil...

nima smisla, da karkoli govorim, ampak samo nekaj v razmislek...

če že verjameš v taka prekletstva, pol verjemi tut to, da se lahko pred njimi zaščitiš sam in da ti nič ne morejo.

tujega nočemo, swojega ne damo x^x - to pa naj ti bo vodilo. se smešno sliši, ampak mislim pa resno. kr pogumno. nihče ti nič ne more, če mu sam tega ne dowoliš. x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Hvala vsem za pomoč ...

Lepo pozdravljen

Ali lahko vprašam, kaj je v skrinjici?

Poglej, prekletstva in uroki obstajajo, to je res, vendar je velika, velika večina izmišljeno ali narobe razumljeno dogajanje (pod sugestijo nekoga, ki "ve"- zgoraj je že janko pisal o tem), še več pa je avtosugestija in moč samoprepričevanja na podlagi zunanjih dejavnikov. Na sanje se ne zanašaj, ker sploh ni nujno, da so tvoje(kolektivna zavest itd...).... Živi življenje naprej, lepo v svojem miru, ne oziraj se na "prekletstvo" skrinjice... Življenje ti samo kaže kaj in kako, pa ne govorim sedaj o nekem prekletsvu, na splošno je tako...Nimaš nikakršnega prekletstva, je pa res, da je tole naredilo malce kaosa v tvojih energijski strukturi - zaskrbljenost. To si si ustvaril sam. S tem nehaj, drugače te lahko začne bolet želodec...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif To je vse...živi lepo naprej...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Hvala vsem za pomoč ...

Ne skrbi zgodba prej kaže na bujno domišlijo ( mogoče od preveč gledanja filmov x:Dx ) prekletstvo se aktivira, ko odpreš skrinjico, prej pa miruje, torej je prekletstvo ujeto med stene skrinjice x:o)x Zapri ga nazaj pa bo xsurprisex

Ko si skrinjico odpiral si prebudil spomine in razmišljal o predmetih in osebah povezanih z njimi in če verjameš v skrinjice in predmete sreče, potem verjameš tud obratno v predmete nesreče, čist preprosto.

Mogoče lahko vse to povežeš tud z enim predmetom in osebo, ki ga je dala in predvsem v kakem odnosu si z to osebo.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Ne skrbi zgodba prej kaže na bujno domišlijo ( mogoče od preveč gledanja filmov x:Dx ) prekletstvo se aktivira, ko odpreš skrinjico, prej pa miruje, torej je prekletstvo ujeto med stene skrinjice x:o)x Zapri ga nazaj pa bo xsurprisex

Ko si skrinjico odpiral si prebudil spomine in razmišljal o predmetih in osebah povezanih z njimi in če verjameš v skrinjice in predmete sreče, potem verjameš tud obratno v predmete nesreče, čist preprosto.

Mogoče lahko vse to povežeš tud z enim predmetom in osebo, ki ga je dala in predvsem v kakem odnosu si z to osebo.

O skrinjici sem začel razmišljati potem, lahko da je brezpredmetna. V skrinjici so lepe želje in predmeti, ki naj bi prinašali srečo, nanjo sem pomislil le zaradi sovpadanja odprtja in sanj - kar je lahko zgolj naključje. Skrinjica je postranskega pomena ... Skrbi me predvsem živost besed, ki so me zbudile iz spanca brez sanj ... Ne bi me toliko skrbelo, če bi se prebudil sredi sanj ...

Lepo pozdravljen

Ali lahko vprašam, kaj je v skrinjici?

Poglej, prekletstva in uroki obstajajo, to je res, vendar je velika, velika večina izmišljeno ali narobe razumljeno dogajanje (pod sugestijo nekoga, ki "ve"- zgoraj je že janko pisal o tem), še več pa je avtosugestija in moč samoprepričevanja na podlagi zunanjih dejavnikov. Na sanje se ne zanašaj, ker sploh ni nujno, da so tvoje(kolektivna zavest itd...).... Živi življenje naprej, lepo v svojem miru, ne oziraj se na "prekletstvo" skrinjice... Življenje ti samo kaže kaj in kako, pa ne govorim sedaj o nekem prekletsvu, na splošno je tako...Nimaš nikakršnega prekletstva, je pa res, da je tole naredilo malce kaosa v tvojih energijski strukturi - zaskrbljenost. To si si ustvaril sam. S tem nehaj, drugače te lahko začne bolet želodec...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif To je vse...živi lepo naprej...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Lepo bodihttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ROSE1.gif

Matjaž

Hvala ti (in tudi vsem drugim) za pomoč in spodbudne besede.

Iz previdnosti ti bom vsebino skrinjice zaupal na zasebno sporočilo x8Dx

• 1 month later...
  • 2 months later...

Do moje mami je prisla na cesti neka ciganka in je rekla da je nekdo naredu crno magijo na naso druzino kao in jo je potem ona kao odpravila in je rekla da naj cez 14 dni nek listek vrze v reko Seveda je vse opravila zenska zastonj. Povedala je tudi da je nekdo umrl pri nas in vse take zadeve k so ble resnicne. Kaj pa vem a naj verjamem al ne sam lahk pa recem da je oceta in mene matra zdravje od takrat k je ona rekla kdaj naj bi se vse zacelo.. Ma kdo kaksne tehnike recimo da se branis pred negativno energijo oziroma se ocistis?

Hvala!!!

Ja mogoče x:o)x poklič ciganko ki se je magije spomnila v pomoč, sam naslednja pomoč verjetn ne bo zastonj....

Vedno je prvo znak za črno magjo ali se pusti kako stvar da se človeka prestraši ali pa jo nekdo napove in mistično zavije, za vsako hišo lahko nekdo reče, pred časom je v vaši bližini nekdo umrl in dela preglavice, komu ni kdo umrl pred časom če ne sorodnik pa kak prijatelj, znanec, sosed .....

Zdravje pa matra veliko ljudi in poglej realno če vaju z očetom res točno od takrat ko se je to kao začelo, sem sigurna da vaju je tud prej kaj matralo, ljudje hitro take stvari povežejo v zgodbice.

Do moje mami je prisla na cesti neka ciganka in je rekla da je nekdo naredu crno magijo na naso druzino kao in jo je potem ona kao odpravila in je rekla da naj cez 14 dni nek listek vrze v reko Seveda je vse opravila zenska zastonj. Povedala je tudi da je nekdo umrl pri nas in vse take zadeve k so ble resnicne. Kaj pa vem a naj verjamem al ne sam lahk pa recem da je oceta in mene matra zdravje od takrat k je ona rekla kdaj naj bi se vse zacelo.. Ma kdo kaksne tehnike recimo da se branis pred negativno energijo oziroma se ocistis?

Hvala!!!

Nimaš se kaj zaščitit, razen seveda, da nehaš verjet v urok. Dokler verjameš, deluje, sicer je brez moči. Ti si faktor odločanja zase, kot je vsakdo zase.
  • Lajkam 2
  • Buuuu 1
Possible—but highly unlikely.

• 1 month later...
(popravljeno)

Pozdravček,

tule sem zasledila kar fino temo no in ja morem reči, da po mojih izkušnjah NEVERJETI v uroke ravno ne zaleže, obstajajo sicer proti uroki, ki so za ljudi "dokaj nenevarni"- vsaka stvar ima posledice-pozitivne ali negative, nihče ne mora reči, da bo vse kot je prej- poleg tega pa je potrebno vedeti kaj je v ozadju.

Sama sem bila deležna uroka in nisem verjela v te stvari ( name uroki ne delujejo xrolleyesx ) potem pa sem po čudnem "naključju" prišla do spoznaja kaj je v ozadju in stvari so se spremenile. xrolleyesx

Tako, da včasih je težko nekomu reči, da naj ne bo dovzeten-sama sem isto mislila- pa se je izkazalo da uroki lahko delujejo na človeka če verjame ali ne.

No da ne bom prepametna lp vsem xwizardx xsmx :icon17: :sorcerer:

Popravljeno -> sonce001

Črna magija ni larifari, sem občutila posredno na svoji koži. Ko je sestra moje mame slednji z magijo prevzela mojega očeta..zaradi denarja seveda... Seveda na začetku ne verjameš v take stvari, ampak sem začela.. Točno se je videlo, kdaj je moja teta (in, mačeha hkrati) počela razne uroke v zvezi s tem- oče je se je že vrnil k nam domov, vse ok, potem pa kar naenkrat, npr sredi gledanja filma po tv ob 11h zvečer vstane in se nenormalno živčno začne sprehajati po dnevni sobi, nahruli vse od a-ž mene brata mami, brez KAKRŠNEGA koli razloga. In se odpelje v ljubljano k njej. Tudi mami je imela ful zdravstvenih težav, močne bolečine, za katere niso na noben način mogli odkriti vzroka..Ni mogla zanosti, tudi niso našli vzroka...Sedaj, brez problemov, pa imata z novim partnerjem punčko.. Kasneje so pri teti v njeni sobi našli na spodni strani police vosek črnih sveč...

Je pa tko- tisti ki je skeptičen, bo 100 pojasnil in obrazložio najdu za vsako stvar...Ampak, ko pa sam to dožviš in se pred tvojimi očmi odvijajo spremembe na ljudeh ki jih poznaš zelo dobro, pa vidiš, da te stvari obstajajo... Ko se je mami zatekla v cerkev so ji, zanimivo, tudi nune znale opisati mnogo primerov z magijo, vsekakor verjamejo vanjo! Je pa v Sloveniji ogromno takih primerov, na žalost...

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Nimaš se kaj zaščitit, razen seveda, da nehaš verjet v urok. Dokler verjameš, deluje, sicer je brez moči. Ti si faktor odločanja zase, kot je vsakdo zase.

Se niti malo ne strinjam. Res ni logične zazlage kako da lahko vplivaš na drugega človeka.. Ampak za kaj vse še ni logične razlage, pa še vseeno verjamemo vanje? npr ljubezen,...

Drugače pa odgovor postu nad tvojim:

To se da rešiti z belo magijo, parapsihologi to počnejo.. Pri nas v Sloveniji je to še dokaj v razvoju, jih pa imajo v ZDA npr, vključene tudi v policiji in so njihova pričanja o videnjih pravnomočna. Verjetno ne za brezveze kaj? Sama sem spoznala gospoda Janeza Presnika, več kot odličen je v napovedovanju prihodnosti, odpravljanju urokov, osebni zaščiti.. Vendar ga je denar zelo pokvaril, in se za stranke ne meni kaj preveč- razen kar se tiče denarja. Nekaterim je popolnoma pomagal ozdraviti težave v družini vendar jih potem zavestno priklical nazaj- da bi ponolno dobil denar- ko namreč vidiš, kako lahko nekdo dobesedno čudežno odpravi težave (npr. sinovo odvisnost, zdravje bližnjih,...) si zato pripravljen odšteti ogromno denarja.. Zato vam svetujem veliko previdnosti pri izbiri pomoči...

hecno, da so tako pogosto prav novopečeni člani z eno ali s tremi objavami tisti,

ki mistificirajo tovrstno tematiko in zagovarjajo obstoj takšne in drugačne magije,

katere prekletstva se je oh tako težko rešiti.

in ni dvoma, da, če enega od teh članov kontaktiramo preko osebnega sporočila,

je ta še kako pripravljen razkriti naslov in telefonsko številko mogočnega parapsihologa

ali kakršnegakoli že "znalca", ki nas bo razrešil vseh prekletstev, ki visijo nad nami že od vekomaj.

to vse seveda za zelo ugodno vsoto denarja, ne tako, kot ostali, ki pojma nimajo... lol.

ampak ja, itak, kdor je pripravljen dajati denar za tovrstne "usluge", ga ima tako ali tako preveč, hehe

Se niti malo ne strinjam. Res ni logične zazlage kako da lahko vplivaš na drugega človeka.. Ampak za kaj vse še ni logične razlage, pa še vseeno verjamemo vanje? npr ljubezen,...

Seveda obstaja čisto logična in psihološka razlaga, ki pojasni vse še tako "nepojasnjene" zadeve. Tukaj lahko omenim tudi placebo in nocebo efekta.

A ne bi kdaj naredili znanstveno nadzorovanega eksperimenta in bi koga uročili in potem preverili, kaj se v resnici dogaja? Po moje bi znalo biti zelo zanimivo. x:px

Possible—but highly unlikely.

Ponovna samopromocija -)

http://tinyurl.com/4jfyrhh

http://tinyurl.com/6ldr5ws

Na lunin-em.net-u -) prva promocija ni najbolje uspela -)

http://www.lunin.net/forum/index.php/topic/8785-parapsiholog-leo/

Na facebook-u dne february 20, 2011

pa je trenutno dvanajst facebook "prijateljev". -)

hecno, da so tako pogosto prav novopečeni člani z eno ali s tremi objavami tisti,

ki mistificirajo tovrstno tematiko in zagovarjajo obstoj takšne in drugačne magije,

je ta še kako pripravljen razkriti naslov in telefonsko številko mogočnega parapsihologa

ali kakršnegakoli že "znalca", ki nas bo razrešil vseh prekletstev, ki visijo nad nami že od vekomaj.

to vse seveda za zelo ugodno vsoto denarja, ne tako, kot ostali, ki pojma nimajo... lol.

ampak ja, itak, kdor je pripravljen dajati denar za tovrstne "usluge", ga ima tako ali tako preveč, hehe

Ha ha ha.

"Thats so funny i could not stop laughing. ...":

Atheist vs. Black Magic 1:0

"India's top tantrik tries to kill an atheist on live TV using the *ultimate destruction ceremony*.

Millions of superstitious people witnessed this epic failure and the world became just a little bit

more rational."

http://www.rationalistinternational.net/article/2008/20080310/en_1.html

Indian tantrik tries to kill man on television with black magic

http://jonathanturley.org/2008/03/24/indian-tantrik-tries-to-kill-man-on-television-with-black-magic/

Skeptic to famed tantric guru: use your powers to kill me on TV!

http://www.secularnewsdaily.com/2010/04/07/skeptic-to-famed-tantric-guru-use-your-powers-to-kill-me-on-tv/

Komentarji

http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=HeJVUbpF8Mg

Častnik, ki je parapsiholog

http://www.parapsihologija.si/pdf/castnik_ki_je_parapsiholog.pdf

Domnevam, da se je preimenoval, spremenil ex ime in priimek v zdajšnjega. -)

Mislima smo skidali NATO avione

http://www.parapsihologija.si/pdf/mislima_smo_skidali_NATO_avione.pdf

Vau, huda "magija". Avioni so padali iz neba na zemljo. -)

Mimogrede, za telepatijo sem 100%, da deluje na odprte, bolj sugestibilne

osebe. Sem leta nazaj naredil nekaj poskusov na poskusnih osebah.

Maserka, ki me je masirala, je mislila, da ima "blodnje", ko je v prostoru

za masažo gledala v "sončni vzhod". ... -) Med masažo sem sliko vzhajajočega

sonca mentalno prenesel v prostor, maserko posredno induciral v trans, le - ta

je bila zelo odprta, sugestibilna oseba. Drugače, to ne bi šlo, kar tako, če

sploh. -) 100% NE "nakladam". ... -) Maserki sem kasneje vse skupaj povedal,

ko sva šla na sok. Se malo pogovorit [bila je prijateljica skupne prijateljice].

Pa še nekaj malega "poskusov" sem izvedel na sugestibilno bolj

odprtih osebah, z njihovim privoljenjem.

Danes se s tem ne "ukvarjam" več.

Začel sem s hipnozo/ samohipnozo leta nazaj. ...

Predvsem s samohipnozo. Zanimala me je predvsem ta. -)

Ko smo že pri ex "JNA".

Žena pok. Slo generala ex JNA je v 90. bila žrtev "magije"/ objekt manipulacije.

V stanovanju se je našlo skrito lutko/ prebodeno,

nameščeno Hg/ živo srebro [hydrargyrum]

http://sl.wikipedia.org/wiki/%C5%BDivo_srebro

Ki je počasi izhlapevalo v prostor. Mislim, da v spalnico [že pozabil].

Koliko pa je "nameščena zadeva" sploh "delovala" vem pa ne. Pojma nimam.

Je pa ženska takrat bila v precej slabem zdravstvenem stanju. Tako duševno,

kot telesno. ... "Vudu operaterka" je domnevno umrla kasneje za rakom,

JNA general, ki ni prestopil na stran slovenske TO v procesu osamosvajanja,

je skozi nekaj let po osamosvojitvi umrl. Z ženo sta se v 90. ločevala.

Žena je s pomočjo določenih oseb takrat uspela urediti navedene "neprijetnosti".

Le - ta je ostala v stanovanju, mož se je pa odselil. Kako je danes z njo, vedel

ne bi.

Za rusko vojsko je znano, da se "ukvarja" s "parapsihološkimi" področji,

za ex JNA pa vedel ne bi, kako je takrat bilo s tem. Niti me to nikoli ni

zanimalo.

Mi je pa bila takrat "študijska" literatura med drugim tudi:

Hipnoza - teorija i praksa

Autor: Kojić, Tihomir

Naslov: Hipnoza - teorija i praksa

Izdavač: Nolit, Beograd

Godina izdanja: 1984.

Dimenzije: 11,00 x 18,00 cm.

Opseg: 226 stranica.

http://www.knjizaraknjiga.com/drustvene-nauke/psihologija/hipnoza-teorija-i-praksa.html

http://www.antikvarijat-studio.hr/shop/product_info.php?products_id=93936

Avtorja Tihomirja Kojića, takrat primarija neuropsihiatrije bolnice Dr. Laza K.

Lazarević u Padinski Skeli.

Knjiga sama je zahtevna za

razumevanje s samimi strokovno medicinskimi izrazi. Sem rabil kar nekaj

časa, da sem jo takrat osvojil v celoti, se "prebil" skozi medicinsko

terminologijo. Vse ostalo je nato kasneje bilo zelo enostavno za razumeti,

kot za izvajanje "eksperimentov" na samemu sebi. ... -)

Črna magija ni larifari, sem občutila posredno na svoji koži. Ko je sestra moje mame slednji z magijo prevzela mojega očeta..zaradi denarja seveda... Seveda na začetku ne verjameš v take stvari, ampak sem začela..

Sprijazni se oče je varal in druga ga je prevzela, še tok bolj je afera ker je šlo za bližnjo sorodnico tvoje mame, a varanje je varanje, tud če gre za tujo osebo je precej podobno. Zakon na očitno ne preveč trdnih temeljih, pa je kot kaže šel k vragu.

Točno se je videlo, kdaj je moja teta (in, mačeha hkrati) počela razne uroke v zvezi s tem- oče je se je že vrnil k nam domov, vse ok, potem pa kar naenkrat, npr sredi gledanja filma po tv ob 11h zvečer vstane in se nenormalno živčno začne sprehajati po dnevni sobi, nahruli vse od a-ž mene brata mami, brez KAKRŠNEGA koli razloga. In se odpelje v ljubljano k njej.

Kak urok daj nehaj, vleklo ga je k ljubici ni ne prvi ne zadnji. Tipično za varalice blefiranje, postane tečen, vse nahruli in potem gre. Napad je najboljša obramba. Je imela kolegica takega, je odprl poln hladilnik, našel nekaj česar trenutno ni bilo na zalogi se razpizdil, kao da ni nič pametnega za jest doma in šel ven ( k ljubici seveda )

Tudi mami je imela ful zdravstvenih težav, močne bolečine, za katere niso na noben način mogli odkriti vzroka..Ni mogla zanosti, tudi niso našli vzroka...Sedaj, brez problemov, pa imata z novim partnerjem punčko.. Kasneje so pri teti v njeni sobi našli na spodni strani police vosek črnih sveč...

Če odnos ni štimal, to vpliva tud na psiho, kar vpliva tud na zdravje, tak da če je zdaj v boljši vezi, toliko bolje zanjo :)

Sprijazni se oče je varal in druga ga je prevzela, še tok bolj je afera ker je šlo za bližnjo sorodnico tvoje mame, a varanje je varanje, tud če gre za tujo osebo je precej podobno. Zakon na očitno ne preveč trdnih temeljih, pa je kot kaže šel k vragu.

Kak urok daj nehaj, vleklo ga je k ljubici ni ne prvi ne zadnji. Tipično za varalice blefiranje, postane tečen, vse nahruli in potem gre. Napad je najboljša obramba. Je imela kolegica takega, je odprl poln hladilnik, našel nekaj česar trenutno ni bilo na zalogi se razpizdil, kao da ni nič pametnega za jest doma in šel ven ( k ljubici seveda )

Če odnos ni štimal, to vpliva tud na psiho, kar vpliva tud na zdravje, tak da če je zdaj v boljši vezi, toliko bolje zanjo :)

Težko je soditi in obsojati, dokler kaj podobnega ne doživiš sam. Ko je hudo, začneš verjeti v marsikaj.

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

ok res sem nova in ja imam komaj 3 objave samo ne bom ti dajala nobenih podatkov za denar ali kaj podobnega :vragec: je pa res da imam izkušje in da taka ali drugačna magija res obstaja in jo je težko zanemariti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif

lahko pa samo rečem kot je rekel brezo kdor se s tem igre sigurno dobi nazaj 100% ali še kaj več x8Dx

in ja obstajajo tudi taki, ki pripeljejo človeka do varanja :vragec:

ja sam tle ni bilo govora o žlehtnobi, žlehtnoba je še kako otipljiva in prisotna reč v našem vsakdanjiku.

V tej debati je šlo za uroke in črno magijo....

Telepatska hudobija pa ne šteje, niti pred zakonom :)

Magija brez uporabe misli in vizualizacije nima nikoli pravega efekta.

Tudi misel je na nek način upravljanje z energijami. Energija je nevtralna, lahko jo uporabiš za pozitivno misel, ali pa negativno.

Pri uporabi človeške dobrote ali pa žlehnobe, gre za isti proces. Lahko si to razlagaš, kot navadno žlehnobo, ali pa z črno magijo. Če si s tem nekoga prizadel, si uporabil tudi misel in njen namen.

Težko je soditi in obsojati, dokler kaj podobnega ne doživiš sam. Ko je hudo, začneš verjeti v marsikaj.

Ni nobenega sojenja in obsojanja v mojem pisanju, ampak samo bolj realen pogled na vse skupaj.

Obsojanje je prej, ko se vsa krivda vrže na eno osebo, tisto ki kao uroke pošilja in zapeljuje, prevzema ( v zgornjem primeru ) zapeljani, prevzeti, pa ni nič odgovoren, samo nedolžno jagnje, nevidna sila uroka ga je vedla v dejanje varanja. bla bla :)

Lepo živiš v oblačkih. Probaj papcat malo mesa, da se prizemljiš in boš kmalu spoznala, da živiš v fizičnem svetu popolne svobodne volje..

Meso za prizemljitev zanimivo, tak razlog pa prvič slišim. Saj po svobodni volji tud izbiram kaj bom jedla in kaj ne :)

Pa lahko si mislite, da je to moj bla bla, psiha etc., niste jaz in ne morete vedet.

kakšen izvrsten argument, bravo ! in hitler je vedel, da so židje izvor vsega zlega, ker je bil on on :P

A zato, ker sem nova, pomeni da nimam pojma? Stara sem tudi 21let, pa verjetno po tvojem mnenju pomeni da nimam pojma? ;)

Lej ko ti bo enkrat nekdo povedal VSE o stvareh ki jih veš samo ti, ker niti nikogar drugega ni bilo v prostoru ko si to počel.. napišeš na list papirja par besed, v sobi kjer ni nikogar in ti potem ena X oseba ki je sploh ne poznaš, po parih letih pove točno kar si napisal čeprov NI ŠANSE DA BI VEDELA DRUGAČE kot z videnjem... ali opiše do potankosti kraj, dejanja ki si jih tam počel, četudi si bil tam samo ti in samo ti veš kaj in kako je tam bilo...no in ko vidiš da ta X oseba dejansko vidi stvari preko videnja, in ti nadalje svetuje glede magije in obrazloži kaj se v tvojem okolju dogaja.. ali npr.v četrtek bo teta storila teta to in to in bo oče odšel k njej, šla bosta tja in tja- in se potem odpelješ takrat na ta x kraj in vidiš da sta res tam-... povedal je tudi, da je za kavčem na levi strani listek z latinsko pisavo, da ga je teta dala tja- in je res bil tam (ni bil pa nikoli pri nas in nemogoče to na blef ugibat), TO RES NE GRE NA BLEF, ljudje majo pač sposobnosti videnj in tega.... sam, obstajajo in vedno bojo obstajal skeptiki, k mu loh poveš barvo in številko gat katere trenutno nosi pa še kero pijačo ima zraven sebe na mizi in barvo copatov-prek računalnika, pa bo najdu eno ''logično'' razlago kako si to ''pogruntu''....hecno;)

glede ''promoviranja'' pa obstajajo 2 vrsti ljudi-

1. taki ki se dejansko želijo promovirati in kasirati tle preko foruma

2. taki, ki resnično želijo pomagati in mogoče svetovati kakšno stvar

Jaz v svojem primeru nisem promovirala, ampak svetovala pri kom NIMAM dobrih izkušenj in na koga se raje ne obračat...

Glede identitete pa- veliko ljudi blefira in se skriva pod lažno identiteto da potem ni potrebno nosit posledic..Tako da se mi zdi, da če pa izdaš del ali celo identiteto nimaš pač ničesar za skrivat kar je pa velik plus...

..sicer naj pa vsak sam verjame kar pač hoče...;)))

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...