Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

Hitler je bil plod kolektivne zavesti. In glede na to, da smo vsi eno, lahko sedeš in premisliš, kakšno moč imajo tvoje misli x;)x

ja, saj vem, da se moraš izmikati in menjati tematiko, sicer se bo tvoj sistem verovanja sesul. ampak to ni tako hudo, res ne.

torej, en korak nazaj, premisliti, in potem pisati, ne obratno.

Deli na socialnih omrežjih

Ljudje se že tako ali tako konstantno spreminjamo s tem, da živimo življenje.

Da se še sama opredelim do teme.

Po mojem lahko nekdo ali nekaj vpiva na nas, če to sami dopustimo. Dopustimo pa s tem, da priznavamo obstoj teh zadev in možnost, da nam kdo lahko na tak način škodi.

Moj fotr ne verjame niti podrazno v take stvari..Niti v angele,Boga, kaj šele magijo... Ker je u lajfu od 0 naredu res priznano podjetje, samo s trdim delom..in zato ne verjeme, da ti lahko pomaga kakršna koli druga abstraktna svtar, temveč le sam...uglavnem ne verjame pa ga je vseeno ''zadelo''..

Niti nisem verjela jaz, pravzaprav se mi je zdelo da ima mami magijo za tolažbo, ker preživlja težke trenutke in je seveda lažje verjeti v take stvari da se potem bolje počutiš...In me je bilo prav sram, ko mi je o tem razlagala.. Dokler sam potem ne prideš do tega, da marsikaj obstaja, tudi magija....

Sistem verovanja? Pri meni ne boš našel nič takega :sori: In če ti ne razumeš povezave med kolektivno zavestjo in mislimi, še to ne pomeni, da se jaz izmikam..

poglej, meni gre predvsem za princip.

to, da imaš ti izkušnjo, je eno; kako pa ti izkušnjo interpretiraš/tolmačiš, pa nekaj popolnoma drugega.

dejstvo, da je (tvoja) izkušnja osebna, ni nikakršen argument, in ne dokazuje povezave med resničnostjo/dejanskostjo in tvojo interpretacijo.

Tvoj očka je "skočil" na teto, kot bi verjeten tudi na kakšno drugo,

ki bi mu bila všeč. Samo mamico imeti za "xxx-iksanje", mu je zgleda, postalo dolgočasno. ...

To je odnos tvoje matere & očeta, ki se te ne tiče,

če tudi si bila posredno prizadeta. Se bosta že zmenila sama,

v kolker se bosta. V kolker bo to sploh njun skupen interes.

Drugač si pa v redu punca, ker želiš obema najboljše.

Si prizadevaš v tej smeri. Predvsem pa poskrbi, da bo tebi ok.

Stara dva si bosta naredila, kakor si pač bosta. Ko je *sranje*,

je človek ponavadi sam -). Tvoja mati ima tebe. Lepo, da si ji v oporo.

Moj fotr ne verjame niti podrazno v take stvari..Niti v angele,Boga, kaj šele magijo... Ker je u lajfu od 0 naredu res priznano podjetje, samo s trdim delom..in zato ne verjeme, da ti lahko pomaga kakršna koli druga abstraktna svtar, temveč le sam...uglavnem ne verjame pa ga je vseeno ''zadelo''..

Niti nisem verjela jaz, pravzaprav se mi je zdelo da ima mami magijo za tolažbo, ker preživlja težke trenutke in je seveda lažje verjeti v take stvari da se potem bolje počutiš...In me je bilo prav sram, ko mi je o tem razlagala.. Dokler sam potem ne prideš do tega, da marsikaj obstaja, tudi magija....

(popravljeno)

Vsak, ki je kdaj sanjal, da ga je pičla črna kača, ima nekaj na sebi..

A ja? A če sanjam celo polje kač in to večkrat pa pomeni, da se je ves okultni svet spravil name? x:Dx Sranje, kako sem lahko sploh še živ, zdrav in srečen? :o|o: Pa nič mi ni bilo treba storiti, samo živim naprej z zaupanjem in take otročje pravljice mečem v reciklažo. xsrcx

Kot je Kensei napisal, bolje je hoditi po trdnih tleh, kot pa nekaj centimetrov nad tlemi.

Hja, kdor verjame v uroke pa res hodi "po trdnih tleh" ... :inocent:

Kaj pa vem. Ne bi rada sodila. Mogoče pa je ravno zanikanje Boga vodilo v njegovo lažjo dovzetnost na vplive iz okolja (?).Ti sama verjameš v obstoj Boga?

Zanikanje katerega boga misliš tukaj? In zakaj bi to zanikanje vodilo v lažjo dovzetnost na vplive iz okolje? Tudi vera v boga/bogove je zgolj vpliv okolja. Po mojem mnenju je na vplive dovzeten vsakdo.

A zato, ker sem nova, pomeni da nimam pojma? Stara sem tudi 21let, pa verjetno po tvojem mnenju pomeni da nimam pojma? ;)

Lej ko ti bo enkrat nekdo povedal VSE o stvareh ki jih veš samo ti, ker niti nikogar drugega ni bilo v prostoru ko si to počel.. napišeš na list papirja par besed, v sobi kjer ni nikogar in ti potem ena X oseba ki je sploh ne poznaš, po parih letih pove točno kar si napisal čeprov NI ŠANSE DA BI VEDELA DRUGAČE kot z videnjem... ali opiše do potankosti kraj, dejanja ki si jih tam počel, četudi si bil tam samo ti in samo ti veš kaj in kako je tam bilo...no in ko vidiš da ta X oseba dejansko vidi stvari preko videnja, in ti nadalje svetuje glede magije in obrazloži kaj se v tvojem okolju dogaja.. ali npr.v četrtek bo teta storila teta to in to in bo oče odšel k njej, šla bosta tja in tja- in se potem odpelješ takrat na ta x kraj in vidiš da sta res tam-... povedal je tudi, da je za kavčem na levi strani listek z latinsko pisavo, da ga je teta dala tja- in je res bil tam (ni bil pa nikoli pri nas in nemogoče to na blef ugibat), TO RES NE GRE NA BLEF, ljudje majo pač sposobnosti videnj in tega.... sam, obstajajo in vedno bojo obstajal skeptiki, k mu loh poveš barvo in številko gat katere trenutno nosi pa še kero pijačo ima zraven sebe na mizi in barvo copatov-prek računalnika, pa bo najdu eno ''logično'' razlago kako si to ''pogruntu''....hecno;)

glede ''promoviranja'' pa obstajajo 2 vrsti ljudi-

1. taki ki se dejansko želijo promovirati in kasirati tle preko foruma

2. taki, ki resnično želijo pomagati in mogoče svetovati kakšno stvar

Jaz v svojem primeru nisem promovirala, ampak svetovala pri kom NIMAM dobrih izkušenj in na koga se raje ne obračat...

Glede identitete pa- veliko ljudi blefira in se skriva pod lažno identiteto da potem ni potrebno nosit posledic..Tako da se mi zdi, da če pa izdaš del ali celo identiteto nimaš pač ničesar za skrivat kar je pa velik plus...

..sicer naj pa vsak sam verjame kar pač hoče...;)))

A si kdaj gledala Derrena Browna ali podobne, ki lepo prikažejo kako deluje človeški um in kako lahko ga je manipulirati? V take sugestibilne ljudi lahko vsadiš katerokoli misel hočeš in vse bo zgledalo kot nadnaravno, magično.

Popravljeno -> Alan_New
Possible—but highly unlikely.

Da se še sama opredelim do teme.

Po mojem lahko nekdo ali nekaj vpiva na nas, če to sami dopustimo. Dopustimo pa s tem, da priznavamo obstoj teh zadev in možnost, da nam kdo lahko na tak način škodi.

Ker veliko ljudi misli tako...malo več detajlov...

To je načeloma res, ampak obstaja keč, kaj pa mi vemo kaj vse imamo v podzavesti...Koliko od nas je sploh sposobno nadzorovat sanje oz. se jih zavedat...kaj je šele s stvarmi ki so mnogo bolj globje...Če nekdo pač ne verjame v te zadeve je čist v redu, s tem pač zapre vrata določenim zadevcam- dobrim in slabim...če ne verjame v Boga, angele, hudičke je čist cool...ampak mnogi ljudje so v stiski začeli klicat na pomoč neko višjo silo...x:Dx

Črna magija deluje podobno kot sevanje, prepuščanje, pretakanje aure oz. biopolja...bolj ko je človek zavesten, več ko ima pošlihtanih podzavestnih programčkov manj na njega vplivajo slabe stvari, miselnost in čustva drugih živih bitij...in tako se tudi določene energijske manipulacije lahko dobesedno odbijejo od njega...tak človek ima pač višjo vibro svoje aure in dobesedno odbija oz. ne prepušča slabih stvari, ki imajo nižjo vibracijo...če pa ima tak človek bilo kje v podzavesti kakšen strah, dvom ali kakšen drug vzorec je pa lahko malo bolj dovzeten za to...Dovzeten je pa toliko kot ima močne podzavestne saboterje...x:)x

S črno magijo je podobno kot če človek hodi par ur po nakupovalnih centrih...ponavadi je tak človek bolj utrujen in izmučen kot če bi cel dan fizično garal...Zakaj x?x Zato ker ga ljudje stvari in druge stvari energetsko izčrpajo...Če pa kupi še kakšno stvar, ki jo ni imel namena in jo sploh ne rabi, ampak je bila kao akcija...temu se pa že reče sugestija in prodajni psihologi imajo te stvari full preštudirane...Z magijo je podobno kot s prodajnimi psihološkimi triki, če človek pač ne verjame v to pač ne bi smel kupovati kar ne rabi...To je lahko tudi neke vrste test, da človek začne ugotavljati zakaj troši denar za stvari, ki jih ne rabi...in vzroki so ponavadi globoko v podzavesti...

Skratka človek da lahko namero in naredi energetski ščit, da ne bo dovzeten za te zadevce...ščiti in zaščite so ponavadi dvorezne...človeka lahko zaprejo tudi pred dotokom nove sveže energije...boljši so določeni prepustni ščiti, ki zadržijo določene zadevce, ostale pa ne...je pa to bolj kratkoročna rešitev...najbolje je delati na ozaveščanju vzrokov zakaj je nekdo dovzeten za te vplive in višati vibracijo aure...Da mož prevara ženo kao zaradi črne magije je lahko delno res...ampak ta magija je bila samo trigger oz. sprožilec za podzavestne vzroke...ponavadi taki ljudje niso zadovoljni z odnosom, imajo določene želje, pričakovanja ipd...s tem pač privabljajo določene življenske dogodke v svoj life...xg:Dx

Aura je ponavadi pisane svetleče barve...če se gre pa za črno magijo je pa aura lahko z odtenki sive, črne, kot da bi bila neka sluz take barve...Lahko se dobesedno prečekira iz kje je prišel kakšen žarek---katere osebe, drugega bitja, višji vir...Eksorcist ali tisti ki se ukvarja z uklanjanjem črne magije včasih iz etičnih razlogov ne bo povedal kdo je bil pošiljatelj...če bi namreč žrtev vrnila udarec bi bilo namreč samo še huje za vse vpletene strani...če pa je oseba sposobna oprostiti, narediti določen proces potem je pa stvar drugačna...takrat pa samo JAO tistemu, ki se je šel black magic...Okultni zakon namreč pravi- napad na človeka je napad na kozmos oz. na Boga...in bolj ko je zavesten človek kateri to dela ali pa napadeni hujše so lahko posledice...Vedski spisi prav zato pravijo da so največje žalitve tiste, ki se nanašajo na Boga, božje služabnike oz. sodelavce---menihi, duhovniki, nune, dobrosrčni ljudje, ipd...mišljeno je tiste taprave sodelavce, ki tudi živijo tako kot govorijo in mislijo...xokkx

• Lajkam 4
  • Buuuu 1

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

S črno magijo je podobno kot če človek hodi par ur po nakupovalnih centrih...ponavadi je tak človek bolj utrujen in izmučen kot če bi cel dan fizično garal...Zakaj x?x Zato ker ga ljudje stvari in druge stvari energetsko izčrpajo...Če pa kupi še kakšno stvar, ki jo ni imel namena in jo sploh ne rabi, ampak je bila kao akcija...temu se pa že reče sugestija in prodajni psihologi imajo te stvari full preštudirane...Z magijo je podobno kot s prodajnimi psihološkimi triki, če človek pač ne verjame v to pač ne bi smel kupovati kar ne rabi...

Magija, urok ipd. je točno ta psihološki trik - izraba nezavednih vzorcev. Da je več kot to oz. da lahko deluje tudi na tiste, ki imajo to pošlihtano in v tiste, ki v magijo ne verjamejo, je zgolj samoprevara.

• Lajkam 2
  • Buuuu 1

Hvala lepa, ignoranca ni blaženost. Ignoranca je imeti glavo v pesku in si izmišljevati zgodbice, da so za lastne neuspehe, slabo počutje in podobno krivi uroki, slabi položaji določenih planetov itd. Povej mi raje, če je že toliko zla, ki hodi po svetu in če sklepam po tvoji trditvi o kačah, da "imam nekaj na sebi", zakaj sem še vedno v redu? A ne bi moral bit zjeban?

Ignoranca je nevednost. Izraz se uporablja tudi za zatiskanje oči pred dejstvi.

Obstajajo tudi zgodbice o bogovih na Olimpu, o Kralju Matjažu, ki spi v votlini, o zlatih jabolkih in tako dalje. Če si že spravil debato na tako nizek nivo -- a verjameš tudi v Dedka mraza?

V kaj pa "verniki, kot sem jaz" verujemo? Daj mi to pojasni.

Menim, da vera ali nevera v boga/bogove ne vpliva na dovzetnost za vplive iz okolja. Dovzetni smo vsi v različnih merah. To je odvisno bolj od tega, koliko se zavedamo vplivov in koliko jim dovolimo vplivati.

Kar se urokov tiče, se ponavljam: delujejo na tiste, ki vanje verjamejo oz. ki dovolijo psihološki vpliv. Kaj je zame urok? Psihološka manipulacija, kot je bila in je uporabljena v vsakdanjem življenju: reklame, razna politična propaganda, uporaba simbolov ipd. Kdor se je zaveda, mu ne more škoditi in nanj vplivati. Nikakor ne verjamem v uroke tipa, da mi npr. kdo na drugi strani sveta pošlji negativne misli ali zle namere in potem tako ali drugače nastradam zaradi tega (vplivanje na daljavo). Ali pa to, da če sanjam kače, imam "nekaj na sebi". Verjamem pa, da če so sanje mučne, nočne more, gotovo sporočajo, da je nekaj narobe in da je dobro zadevo razrešiti. Ampak pomisliti na urok zaradi takih sanj je zame najmanj otročje in neodgovorno.

A zato, ker sem nova, pomeni da nimam pojma? Stara sem tudi 21let, pa verjetno po tvojem mnenju pomeni da nimam pojma? ;)

Lej ko ti bo enkrat nekdo povedal VSE o stvareh ki jih veš samo ti, ker niti nikogar drugega ni bilo v prostoru ko si to počel.. napišeš na list papirja par besed, v sobi kjer ni nikogar in ti potem ena X oseba ki je sploh ne poznaš, po parih letih pove točno kar si napisal čeprov NI ŠANSE DA BI VEDELA DRUGAČE kot z videnjem... ali opiše do potankosti kraj, dejanja ki si jih tam počel, četudi si bil tam samo ti in samo ti veš kaj in kako je tam bilo...no in ko vidiš da ta X oseba dejansko vidi stvari preko videnja, in ti nadalje svetuje glede magije in obrazloži kaj se v tvojem okolju dogaja.. ali npr.v četrtek bo teta storila teta to in to in bo oče odšel k njej, šla bosta tja in tja- in se potem odpelješ takrat na ta x kraj in vidiš da sta res tam-... povedal je tudi, da je za kavčem na levi strani listek z latinsko pisavo, da ga je teta dala tja- in je res bil tam (ni bil pa nikoli pri nas in nemogoče to na blef ugibat), TO RES NE GRE NA BLEF, ljudje majo pač sposobnosti videnj in tega.... sam, obstajajo in vedno bojo obstajal skeptiki, k mu loh poveš barvo in številko gat katere trenutno nosi pa še kero pijačo ima zraven sebe na mizi in barvo copatov-prek računalnika, pa bo najdu eno ''logično'' razlago kako si to ''pogruntu''....hecno;)

glede ''promoviranja'' pa obstajajo 2 vrsti ljudi-

1. taki ki se dejansko želijo promovirati in kasirati tle preko foruma

2. taki, ki resnično želijo pomagati in mogoče svetovati kakšno stvar

Jaz v svojem primeru nisem promovirala, ampak svetovala pri kom NIMAM dobrih izkušenj in na koga se raje ne obračat...

Glede identitete pa- veliko ljudi blefira in se skriva pod lažno identiteto da potem ni potrebno nosit posledic..Tako da se mi zdi, da če pa izdaš del ali celo identiteto nimaš pač ničesar za skrivat kar je pa velik plus...

..sicer naj pa vsak sam verjame kar pač hoče...;)))

Vedno je šansa da ve tudi kako drugače vprašanje pa je če si ti te šanse preverila ( kaj pa če je ta tvoja x oseba poznala tvojo teto in njene fore ) ali si takoj verjela temu kar si hotela verjeti. Kaj točno sem pred parimi leti napisala na list papirja se tud jaz sama zase ne spomnim in dvomim da se tudi ti sama spomniš točnih besed, tko da to so neke čudne fore.

To kar v tekstu poudarjaš ( velike črke ) hočeš nekaj dokazati na silo, da bi ljudje res verjeli in da ni druge možnosti.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Lej ko ti bo enkrat nekdo povedal VSE o stvareh ki jih veš samo ti, ker niti nikogar drugega ni bilo v prostoru ko si to počel.. napišeš na list papirja par besed, v sobi kjer ni nikogar in ti potem ena X oseba ki je sploh ne poznaš, po parih letih pove točno kar si napisal čeprov NI ŠANSE DA BI VEDELA DRUGAČE kot z videnjem.................................

Leta ne igrajo bistvene vloge...bolj pomembno je kako človek uporablja psihične moči, če jih ima...tukaj pride bolj do izraza etika, odgovornost in seveda znanje...brez veze je druge prepričevat kaj je res in kaj ne...ljudje smo na različnih stopnjah zavesti...eni vidimo tako, drugi drugače...vsi imamo prav s točke kjer se trenutno nahajamo...na koncu pa itak vsi vidimo resnico taka kot je...x:Dx

"Moj medij" ima samo 19. let, povedal in malo demonstriral take stvari da glava boli...presega celo stvari, ki se jih učijo v šolah za bioterapevte, kar pa še ne pomeni da je kakšen psihik tudi lahko prišel do istih al pa podobnih zaključkov..celo dobila neke iniciacije (psihičke moči) od Bogeca direkt zdaj se pa uči malo o etiki in odgovornosti ter poti srca...samo znanje in psihična moč je lahko pogubno za človečka in okolico, s srcem se pa lahko temu izogne in v bistvu postane koristno in za dobrobit..."moja white sekica" pa ima samo 15.let in se šele uči kako se odrašča tukaj na Zemljici, po močima in sposobnostima se pa lahko večina bioterapevtov trenutno pri nas skrije pred njo...obstaja pa problemček pri obeh, nimata še trdnega značaja...to je pa pri magiji bistvenega pomena...Ne da človečka-maga ena stvar tako razpizdi da dobesedno lahko ubije drugega z močjo misli in zvoka...xg:Dx

Eden od načinov kako zvedeti za določene dogodke je poleg videnja tudi nasveti oz. pogovor preko vodnikov ali določenih bitij. Ta bitja imajo pač različna imena, odvisno od vere in kulture...psihik lahko prebere informacije iz aure al pa akaša zapisov...lahko gre dobesedno v človeka po timelineu---časovna premica--- nazaj in podoživi ter opazuje dogodke kot jih je doživela tista oseba.........skratka obstaja več načinov zato ker smo ljudje različni. Nekaterim je bolj domača ena stvar, nekaterim druga, nekaterim čisto tretja...ljudje smo sestavljeni iz različnih žarkov in podžarkov zato se tudi razvijamo bolj v skladu z značilnostmi in sposobnosti ki spadajo pod različne žarke...:D

Primer kako se preveri ali črna magija obstaja ali ne...

Vsaj eden od dveh ali treh oseb mora biti jasnovidec- videti energije al pa kaj podobnega in valjda eden pač sploh ne sme verjeti v te zadevce. Vzame se dve testni osebi, tretji je pa lahko gledalec...prva oseba naredi drugi kao malo črne magije...potem se pa samo opazuje ali se žarki od energij odbijajo ali vsrkavajo v auro...in če se energija od dvomljivca odbije potem Alanova trditev drži...če pa se energija vsrka potem pa imajo prav njegovi nasprotniki...Imeti prav v tem primeru pomeni kdo je bližje univerzalni resnici...

Simpl testek, a ne...seveda če je človek jasnovidec al pa pozna koga takega...če ne je pa treba izvesti kakšen drug testek...bom počasi mal začepio, previše pričam...xokkx

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Magija, urok ipd. je točno ta psihološki trik - izraba nezavednih vzorcev. Da je več kot to oz. da lahko deluje tudi na tiste, ki imajo to pošlihtano in v tiste, ki v magijo ne verjamejo, je zgolj samoprevara.

v bistvu je to religija v vseh mogočih oblikah... in deluje tako izvrstno prav zato, ker direktno nagovarja človekove osnovne potrebe.

beseda magija nakazuje bolj na znanost in eksperimente, kot kaj drugega, čeprav se je izraz skozi čas resda precej pokvečil,

deloma se je tu zahvaliti nadobudni fanatičnosti častilcev svetega pisma.

tipičen magus današnjih časev je znanstvenik/izumitelj, oz. t.i. "ustvarjalec".

prelomna točka, kjer se magija prevesi v religijo obstaja le zaradi potrebe po neke vrste dokončni rešitvi...

v smislu -"evo, našel sem nekaj izvrstnega in to je odgovor na vsa vprašanja". in to je konec koncev smrt vsakega znanstvenika.

*ahja... link sem pa skorajda pozabil: http://en.wikipedia.org/wiki/Magi

Na osebo narediti kao malo črne magije in ugotavljati, če je ta oseba dovzetna, se mi zdi skrajno bolno.

Pojdi sam za poizkusnega zajca, sam pazi, da te kaj takega ne zajebe za celo življenje. Vem, da imaš nekaj napiflanega znanja, malo prakse,hoditi po ostrini noža , pa te tam niso učili.

Ko te učijo ljudje, s katerimi vidno manipulira ego, je marsikaj vprašljivo.!

Pa ne mi rečt, da me ti celo bolje poznaš kot jaz samega sebe...Če že trdiš da sem napiflan potem mi vsaj povej iz katere literature sem kao pobral...meni se namreč sploh ne sanja od kje nekatere stvari enostavno kar vem...predvidevam pa da ima prste vmes spomin iz prejšnjih lifeov zlasti ko sem bil crni mag...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif

Če se dobi senzibilno osebo z določenimi sposobnostmi je dosti 5. min črne magije za okusit oz. info...kdo je pa govoril o celem lifeu...en teden bi po moje bilo kar dosti tudi pri največjih dvomljivcih...Naredi se lahko tudi programing koliko časa naj vpliv traja, ubaci polno varovalk za svaki slučaj...Pod pojmom info namreč mislim da poskusna oseba samo okusi in se energija ne vsidra v njega, v bistvu gre skozi njega on pa začuti isto kot če je to v njem...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

Se mi zdi pa zanimiva tvoja reakcija...pa ne mi rečt da se bojiš kao konkurence...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Je moj medij dobil neko iniciacijo od Bogeca direkt...naredila je samodestruktivni program in čez par ur bi bila mrtva, vzrok bi bil pa kao odpoved notranjih organov zlasti srca...Tam sem moral pa res uporabiti vse znanje kar sem ga imel. Nobenih zaščit, talismanov, ipd...samo vodenje čez proces in energijska podpora...in valjda obljubiti je morala določene stvari da je Bogec skenslal tisto kar je sprožila...mi je dalo pa to in še tisto kar se je potem zgodilo malo za misliti...zakaj sem pač reagiral tako kot sem, od kje meni določeno znanje...Al je iz prejšnjih lifeov al me pa beli duhci mal poučujejo med spanjem...po moje kar oboje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

By the way nekatera energija od Boga ni ne bela in ne črna ampak nevtralna, ljudje pa z namero določamo kako jo bomo uporabili...in kot sem že zgoraj omenil tudi molitvice, mantre, ipd. se lahko uporabi za črno magijo...Zato bi jaz osebno, če bi že delal tak poizkus delal pod vodstvom belih sil, z varovalkami, samo kot info...in tisti zgoraj bi že dal tak dokaz da bi bil za vse sprejemljiv, brez škodljivih posledic...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif

Gold, z Brezotom se zmenta, da mu email-aš sliko

pa naj eksperimentalno izvede psiho napad nate,

naj izvaja eksperimentalne psiho napade nate.

Oz. naj te na daljavo psihosomatsko diagnosticira, ...

Naj Brezo potem napiše report,

napišeš ga tudi ti [objektivnega]. In objavita reporte

tule na lunin.net. Dajem samo predlog in nič drugega.

Ker vidim, da sta "zagnana" in učljiva. Radovedna pa tudi.

Praksa "astralne cevi" bi v te namene povsem zadoščala.

Oz. izbor "prakse" po želji. -)

(popravljeno)

Ne da človečka-maga ena stvar tako razpizdi da dobesedno lahko ubije drugega z močjo misli in zvoka...xg:Dx

Ja, in svijec zavijo čokolado.

Primer kako se preveri ali črna magija obstaja ali ne...

Vsaj eden od dveh ali treh oseb mora biti jasnovidec- videti energije al pa kaj podobnega in valjda eden pač sploh ne sme verjeti v te zadevce. Vzame se dve testni osebi, tretji je pa lahko gledalec...prva oseba naredi drugi kao malo črne magije...potem se pa samo opazuje ali se žarki od energij odbijajo ali vsrkavajo v auro...in če se energija od dvomljivca odbije potem Alanova trditev drži...če pa se energija vsrka potem pa imajo prav njegovi nasprotniki...Imeti prav v tem primeru pomeni kdo je bližje univerzalni resnici...

Simpl testek, a ne...seveda če je človek jasnovidec al pa pozna koga takega...če ne je pa treba izvesti kakšen drug testek...bom počasi mal začepio, previše pričam...xokkx

Ha ha, res verodostojen in preverljiv eksperiment predlagaš. xDDx

Slabo poznaš angleški jezik. Beseda ignorance nima veze z našo besedo ignoranca, ampak pomeni nevednost x;)x

Pa saj ravno o nevednosti pišem. In še napisal sem ti, da je ignoranca nevednost. xrolleyesx Mogoče si uročen in slabo razmišljaš? x:Dx

Zgodba, ki sem jo omenil, ni pravljica, ampak stvar, ki se je zgodila. Mi je pa jasno, da ne tega moreš razumet :sori: V kaj konkretno ti verjameš, veš ti. Dejstvo pa je, da ko neko stvar veš, ni razloga, da bi karkoli verjel. Ne rabiš verjet, ker preprosto veš. Ti konkretno si pa taki fini kanalček, ki nosiš s sabo eno tako hobotnico, preko katere ti šibajo podatke, da te ne boli, ker ne veš. Ampak nič hudega. Saj bo :palec:

Daj, ne mi s takimi fanatičnimi forami, da "veš". Jih poznam, ker sem šel tudi sam skozi iste zablode. Pa mi povej, kako veš, da je zgodbica o neki kraljici, ki je ustvarila puščavo, resnična? Si imel videnje? So ti vnebovzeti mojstri šepetali v uho? Si bil sam tam? Si že tako razvit, da kar "veš"? Imaš konkretne dokaze? Raeljanci npr. tudi "vedo", da smo vsi potomci izvenzemljanov in za to, kot vsi verniki in fanatiki, ne potrebujejo predložiti dokazov. Če jih že morajo, si izmislite kakšne prazne floskule kot "premalo si še razvid, da bi vedel, ampak nekega dne boš že vedel." Sem se naposlušal takih nebuloz …

A zdaj me hočeš prepričati, da imam neko hobotnico v sebi? In da mi nekdo nekaj dela, a se ne zavedam? x:Dx Glej, na tvojem mestu bi bil raje tiho in takih gluposti ne bi pisal. Delaš se pametnega, diagnoscisticiral si Pornyja, zdaj hočeš še mene, a pojma nimaš, kdo sem, kaj počnem v življenju, v kaj verjamem (če sploh v kaj), kakšna je moja življenjska pot itd. (in predpostavljam, da prav tako ne poznaš Pornyja). In niti jaz ne poznam tvoje. Ampak samo zato, ker neka količina ljudi verjame v nadnaravno, uroke, astrologijo ipd. še ne pomeni, da je vse to res. Pač, če tako lažje živite, v redu; ampak ne bom si pustil polnit glave s tem, da je vse to res. Sploh če si ob tem še tako priliznjeno osladno pokroviteljski.

Mišljen je bil zgolj eksperiment. Nič drugega. -)

Sem že predlagal znanstveno nadzorovan eksperiment, pa si očitno ne upajo. x:Dx

A se bojite, da vam ne bi uspelo nikogar uročiti? Kakšne izgovore boste našli? x:o)x

Popravljeno -> Alan_New

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...