xyz 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 (ja saj, jaz pa kao nekaj se delam da delam *red* )((ne ampak res mi ne bi bli preveč všeč takšni experimenti, pa da bi potem pravili: ja na LN pa izvajajo neke magične experimente, tadeseti bi pa že povedal, da prekletstva kličemo in da lohk komu kakšno piščančjo kost pa prašičjo kri kam nastavmo )) no, saj to bi bila v bistvu efektivna reklama... hvala bogu ne živimo več v srednjem veku, kjer bi te zaradi tega sežigali na grmadi.v bistvu popolnoma vseeno, če se eksperiment izpelje ali ne... ker tisti, ki hoče verjeti, bo verjel, četudi bi eksperiment pokazal, da gre za blodnje(kar itak bi :-D).da imajo misli "moč"... no ja, ja... in ta moč je ta, da morajo brezo in ostali "znalci" vsak dan živeti v svojem čarobnem svetu, polnemu "duhcov",raznoraznih jogijev, ki letajo mimo njega na astralnih metlah in se morajo ubadati s črnobelimi "silami" (lol). konec koncev ista brodlja, kot pri kristjanih, ki trepetajo pred hudičem in hodijo k spovedi... samo pač drugačna konstelacija. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 no, saj to bi bila v bistvu efektivna reklama... a se ti zdi? men ni preveč všeč. hvala bogu ne živimo več v srednjem veku, kjer bi te zaradi tega sežigali na grmadi.ampak saj me - pač samo simbolično. Še dobr da sem zmaj. v bistvu popolnoma vseeno, če se eksperiment izpelje ali ne... ker tisti, ki hoče verjeti, bo verjel, četudi bi eksperiment pokazal, da gre za blodnje(kar itak bi :-D).da imajo misli "moč"... no ja, ja... in ta moč je ta, da morajo brezo in ostali "znalci" vsak dan živeti v svojem čarobnem svetu, polnemu "duhcov",raznoraznih jogijev, ki letajo mimo njega na astralnih metlah in se morajo ubadati s črnobelimi "silami" (lol). konec koncev ista brodlja, kot pri kristjanih, ki trepetajo pred hudičem in hodijo k spovedi... samo pač drugačna konstelacija.Morda imaš prav, vendar je drugače, če se nečemu prav posvetiš kot če se pa kar nekaj samo dogaja v tri krasne. Hmm, osebno se nagibam k mnenju, da take sile nate ne morejo vplivat, če se sam ne odpreš zanje, samo po drugi strani pa, kot ste že rekli, včasih človek začne *verjeti* v marsikaj - včas ne gre za zgolj 'verjetje'; če nekaj izkusimo, je doživetje, tega pa nam ne more nihče vzeti, lahko nam pa seveda ne verjame, preprosto že zato, ker si s svojim dotedanjim vedenjem v sanjah ne more predstavljati vsega kar je mogoče. Sem pa tudi že sama s svojimi očmi videla (in tudi doživela) marsikaj, v kar oz. čemur pred tem (ali če bi mi povedal nekdo drug) ne bi verjela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Pravi magi ne rabijo nobenih piščančjih kosti, prašičje krvi, slike, itd...Dovolj je že namera, misel in po možnosti še kakšne besedice...No ja, rabijo samo v primeru če imajo kakšno mačko ali psa s sabo ali pa doma... Sem pa danes gledal klasiko Boter (film) - Wikipedija, prosta enciklopedija...zanimivo kako je kao nek režiser takoj spremenil svoje mnenje ko je dobil glavo svojega več sto tisoč dolarjev vrednega konja v svoji postelji, valjda je bila zraven tudi kri...Al pa ko so Corleonejevi dobil zaščitni jopič v katerega je bila zavita riba- kao siciljansko sporočilo, da tisti tipček sedaj plava med ribami...to bi nekateri sigurno prepoznali že kot črno magijo... xg:Dx Mogoče pa ne bi bilo slabo, če bi začela malo oglaševat--- LNF eksorcisti vam izženejo devilčke iz hiše, energestsko očistijo stanovanje...tralala...valjda bi pokasirala malo provizije, kakšnih 20-30% kao za administrativne in ostale stroške...glede na to kakšne so cene ti lahko gold pove več...in če bi biznis laufal, bi se čez eno leto že lahko vozila s kakšnim Peugeot 308... 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Lej jih. Prec biznis. .... nekoč sem delala z eno na liniji, ki... mah sej nom vsega pisala, v glavnem, med drugim je v bistvu ful folku "vidla" da majo urok, in so potem morali klicariti po 5x vsaj (in ful dolge klice), kao da jih bo 'oduročila'. Vem, takih je ful, sam pazi to! Ona je vmes jedla sendvič, šla na wc in takšno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Lej jih. Prec biznis. .... nekoč sem delala z eno na liniji, ki... mah sej nom vsega pisala, v glavnem, med drugim je v bistvu ful folku "vidla" da majo urok, in so potem morali klicariti po 5x vsaj (in ful dolge klice), kao da jih bo 'oduročila'. Vem, takih je ful, sam pazi to! Ona je vmes jedla sendvič, šla na wc in takšno! Zanimivo..., vsak ima svoj način dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 jap, , ona je bla tud edina, k je nardila 120 minut v eni uri. Jih je kar po par hkrati štepala pa oduročevala...(pač odprti telefoni, da je not pritekalo) No men se je zagabilo in je to bla zadnja linija na kateri sem delala (na eni je blo pa super, smo bli "sami fajn" ) aja saj res: celo meni je prodajala da imam nekakšen urok (črna soseda pa take fore ), sam sem rekla da ne kupim oz. da ni nč tacga, no potem je nehala, k je vidla da nisem iz tapravga testa zanjo Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Lej jih. Prec biznis. .... nekoč sem delala z eno na liniji, ki... mah sej nom vsega pisala, v glavnem, med drugim je v bistvu ful folku "vidla" da majo urok, in so potem morali klicariti po 5x vsaj (in ful dolge klice), kao da jih bo 'oduročila'. Vem, takih je ful, sam pazi to! Ona je vmes jedla sendvič, šla na wc in takšno! A te niso v bivši jugi naučil "sve u roku službe"...A nisi še mal nazaj pričala o nekih donacijah ipd...zdaj ko pa denar dobesedno leži na pladnju pa ništa... Ma fora je v tem ko sem malo pregledoval kakšne cene imajo kao za energetsko čiščenje prostorov ipd...v treh dneh bi zaslužil toliko kot imam sedaj plače...ko sem pa z malo pomoči od neke vještice šel čekirat oz. primerjat moje kao čiščenje stanovanja z ponudbo, ki sem jo zasledil, sem se pa res zamislil...energetsko res očistijo prostor, ampak to je bolj površinsko, jaz sem pa šel prav v globino + še par ostalih zadevic, ki jih še jaz osebno nisem vedel, da sem jih naredil oz. so jih naredili kao moji nefizični sodelavci... Povedano drugače površinsko čiščenje je kao da se nek prostor očisti tistih energij, ki jih je proizvedla recimo družina v kateri so se kregali...globinsko pa pomeni da se očisti prostor tudi energij vseh slabih dogodkov za več sto ali tisoče let nazaj...in tam kjer so bile mučilnice, zapori al pa kaj podobnega je treba pač mal močnejše zadevce take kot so pri globinskemu čiščenju... Aja prostor sem kao še z eno kolegico očistil neki njeni znanki...in to gratis...v bistvu sem imel njeno stanovanje in stolpnico v kateri se je nahajala za poskusnega zajčka...sem pa moral ubacit še varovalke ker so bili notri tudi ostali ljudje...raje ne bom govoril kakšne vse energije so šle ven...skratka dobesedno eksorcizem...tralala... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce001 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Imam občutek, da je tebi res malo bolj jasno. Nekateri, ki radi pametujejo,se bojo razpisali na vse strani in upali, da jih bo nekdo pohvalil.Tudi župniki držijo svoje pridige včasih tudi uro dolge in mlatijo prazno slamo. Na koncu pa sploh ne vejo, kaj so govorili. naj bo jasno nekaj nisem se pridružla da bi nekomu vsiljevala svoje "prav" temveč zato ker tudi "najbolši" potrebujejo šolanje in tudi zato ne da bi se me hvalilo zame je dovol da imam svoj mir http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif če pa lahko kak komentar dodam ali pa kaj pripomorem pri kaki "raziskavi" pa sem vedno na voljo - čeprav gre vse v mojo minus energijo in ja no spet malo bol pametna x:Dx brez zamere,kar se pa preizkusa tiče pa se moram strinjati z vodilnimi tu je preveč energije ki se spreminja iz ene v drugo in včasih imam občutek... x:Dx ne bi bila rada napadalana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 A te niso v bivši jugi naučil "sve u roku službe"...A nisi še mal nazaj pričala o nekih donacijah ipd...zdaj ko pa denar dobesedno leži na pladnju pa ništa...Donacija je donacija, biznis je pa biznis. In rekla sem tud, da nisem za prodajanje megle v bistvu.Gre/šlo je pa (tud al pa predvsem) za to, da v bistvu če imaš že nekje vse zastonj, je mimo tolči po mizi in terjati še več.Lohk pa kdorkol karkol da, če želi.Z uroki pa magijami pa LN ne bo delal biznisa. Jebiga, svoboda je odgovornost. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Donacija je donacija, biznis je pa biznis. In rekla sem tud, da nisem za prodajanje megle v bistvu.Gre/šlo je pa (tud al pa predvsem) za to, da v bistvu če imaš že nekje vse zastonj, je mimo tolči po mizi in terjati še več.Lohk pa kdorkol karkol da, če želi.Z uroki pa magijami pa LN ne bo delal biznisa. Jebiga, svoboda je odgovornost. Me malo spominjaš na mafijce...it.s nothing personal but business is business BANG BANG... Od tolčenja po mizi lahko boli roka, če človek ni navajen...Kaj pa biznis z angelčki, tarotom, planetki...tukaj se tudi obrača kar lep kupček dinarčkov...Mogoče pa rabimo spet kakšnega Tito juniorja in mal diktature, potem bo pa sigurno veljalo "svoboda, kaj je že to"... Zdaj pa res dosti šale, bom pustil prostor še za malo bolj resne komentarje... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Evo, eno čist praktično vprašanje ..a pol ste vi, čarovniki taki in drugačni sposobni tko na daljavo enga prečekirat, kakšni duhci ga obletavajo in kaj mu delajo? zanč je nekdo mojemu dragemu razložil, da ma mogoče probleme z zdravjem in jobom in lajfom zato, ker ma temne duhce nalepljene nase .. v naslednjem trenutku mu je neko varovalno kocko za 150€ prodajal sva mela pol mal debate doma, tud o tem, da če vzamemo, da vse res, kolk zaščitna kocka pomaga in kolk si lahk bolj sam pomagaš pa tko ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Me malo spominjaš na mafijce...hehe, črnogorska posla. Ja sej se mi ne da met *teh debat* (pač je vmes uletelo), pa tud o magiji debat ne več.Kar nekaj nategovat zdaj...Kar se mene tiče, smo se "že vse zmenil". Ene stvari so neulovljive v besede, pa tako dobijo drugačne pomene, tako se že v osnovi v bistvu težko (spo)razumemo, potem so še energije, vibracije, slikice in vse živo (ex spomini oz. na pretekle lajfe itd.), pa potem to ubesediti, še imeti debato z vsemi ostalimi, ki imajo pa svoje percepcije vsega (skozi svoje vzorce) itd. ...nekaterih stvari se ne da čist *ujeti* in tudi ne kar vsakomur "razložiti" (in je tud čist prav da je tako ). Pa še to: če ne bi nikdar videl sončnega zahoda ali česarkoli poljubnega, ne bi vedel, da obstaja, če bi ti ga nekdo opisoval z besedami, bi ti zraven opisoval še občutke morda in podobno, se pravi že skozi svoje oči: kar nebo nekaj tam žari - ne bi verjel.Potem pa bi VIDEL, pa bi. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moon light 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 To je odnos tvoje matere & očeta, ki se te ne tiče, če tudi si bila posredno prizadeta. Se bosta že zmenila sama,v kolker se bosta. V kolker bo to sploh njun skupen interes. Amm a se ti sploh sanja, koliko ljudi potem to s sabo potegne..? Mislim, da se me še preveč tiče tale njun odnos- med dvema ognjema, eden proti drugemu, vsak ima po svoje prav, tudi mami je mela svoje fore.. Te kar zaznamuje veš, zelo posredno ubistvu. Ker se take stvari ne pozabijo.. No sej sem velikrat napisala, mislim da bo tole kar zadnjič..Glede magije imam svoje mnenje...Sam, mislim da glede na to da greš z ženino sestro, in imaš potem z njo 2 otroka (sem že premišljevala, kako bi ju sploh poimevola- polbrato-bratranca?)..ni ne zaljubljenost, trenutek šibkosti, kaj šele ljubezen, ali kakršna koli zdrava pamet... ker tud ta teta je daleč od tega da bi bila privlačna/lepa/prijazna in bi si lahko katerokoli drugo žensko izbral, njega pa je tako zelo neverjetno močno k njej vleklo.. pol pa rečte temu karkoli hočte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moon light 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Kaj pa vem. Ne bi rada sodila. Mogoče pa je ravno zanikanje Boga vodilo v njegovo lažjo dovzetnost na vplive iz okolja (?).Ti sama verjameš v obstoj Boga? Ja, ful zanimivo razmišljaš! Ja, verjamem. Najprej sem bolj v angelčke, ker Bog mi je bil bolj tako no ( vpliv mnenja javnosti, primeri pedofilije, siljenje hoditi k maši ko si majhen in ti je popolnoma brezveze,...) Potem pa sem sama razvila en tak svoj ''odnos'' do njega.. Mu niti ne rečem Bog ampak si ga bolj predstavljam kot eno zelo pozitivno energijo, da je.. Ne bradatega starčka, hehe Verjamem pa absolutno, sploh angelčki so mi že ful pomagal.. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Evo, eno čist praktično vprašanje ..a pol ste vi, čarovniki taki in drugačni sposobni tko na daljavo enga prečekirat, kakšni duhci ga obletavajo in kaj mu delajo? zanč je nekdo mojemu dragemu razložil, da ma mogoče probleme z zdravjem in jobom in lajfom zato, ker ma temne duhce nalepljene nase .. v naslednjem trenutku mu je neko varovalno kocko za 150€ prodajal sva mela pol mal debate doma, tud o tem, da če vzamemo, da vse res, kolk zaščitna kocka pomaga in kolk si lahk bolj sam pomagaš pa tko ... Še dobro da sem v službi, doma sigurno ne bi cel dan visel za compom...vsak malo boljši bioterapevt naj bi bil sposoben malo prečekirat človeka tudi na daljavo...ali ima kakšne elementale, duše umrlih al pa kaj drugega pripopan na auri ali v telesu...je pa za to potrebno že malo več znanja in prakse...načeloma se pa te zadevce dajo narediti tudi na daljavo...xyesxxwitchx V tem primeru bi jaz tistega vprašal naj mi več pove o duhcih...kje se nahajajo, kako jih lahko vidi, dal bi mu kakšen simpl test (naj opiše auro rože) če je kao jasnoviden...kako kao deluje taka kocka, ipd...taki prodajalci si zmišljujejo marsikaj da prodajo določen izdelek... Mene so pred leti vabil da bi prodajal neke vzmetnice kao proti sevanju...tista fora ko ti v trgovini izmerijo biotencial in če imaš slabega, ti začnejo nekaj nakladat o sevanju iz tal...tralala...ponudijo meritve na domu z nekim aparatkom, slučajno pa imajo s sabo še katalog vzmetnic od ne vem kolikšne cene navzgor...kao zaščita proti ovakvim in onakvim sevanjem...še dobro da takrat nisem imel avta, malo se je pa tudi vest oglašala. Takrat sem že imel toliko pojma, da sem vedel da ni vse tako kot pravijo. In prirejat resnico nicht gut... Če je kocka programirana podobno kot so amuleti in talismani potem lahko ščiti kar učinkovito določen čas...če pa ni potem pa vprašanje kako je izdelana, ali ima kakšne simbole ipd. Drugače pa take kupljene stvari že psihološko vplivajo na zdravje. Do sedaj se je namreč izkazalo da večina teh predmetov, ki jih prodajajo sploh ni tako učinkovitih kot napihujejo v reklamah, oglasih...oziroma se da vse to in še več doseči tudi brez fizičnih pripomočkov... Ne vidim pa smisla zakaj kupovati neko kocko, ki ima kao varovalni učinek, če so črni duhci že pripopani gor...A potem jih tudi odžene al kaj... Kaj pa ko pride človek ven kao iz tistega območja oz radijusa delovanja kocke...A lahko potem spet skasira duhce nazaj... To so dobra vprašanja za takega prodajalca...in valjda treba je opazovati njegovo telesno mimiko, intonacijo glasu...in če se sledi tem znakom in se jih prav raztolmači potem se takoj ve ali je res kaj na tem ali le blefira... Drugače pa lahko z nihalom preveriš...simpl tudi za začetnike...če je pa že imel kao črne duhce, jih je pa moral z nečim pritegniti, to so pa podzavestni vzorčki in to je tudi v večini primerov glavni vzrok...na to je treba ciljat...ko se odstranijo vzorčki, programčki potem se črni duhci nimajo kam več za pripopat...povedano po domače... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moon light 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Vedno je šansa da ve tudi kako drugače vprašanje pa je če si ti te šanse preverila ( kaj pa če je ta tvoja x oseba poznala tvojo teto in njene fore ) ali si takoj verjela temu kar si hotela verjeti. Kaj točno sem pred parimi leti napisala na list papirja se tud jaz sama zase ne spomnim in dvomim da se tudi ti sama spomniš točnih besed, tko da to so neke čudne fore. To kar v tekstu poudarjaš ( velike črke ) hočeš nekaj dokazati na silo, da bi ljudje res verjeli in da ni druge možnosti. Sem se spomnila približno- pač bilo mi je pomembno kar sem pisala.. Mi je pa on povedal kaj je pisalo in sem odšla iskat na podstrešje škatlo z zvezki in stvarmi od takrat... in sem se lahko samo nasmehnila..in pa čudila, kako zavraga je to mogel vedeti?..in nazadnje- verjela da ima to sposobnost.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Hehe, ja, ravno čez vikend vrgla stran en tak nadvložek za posteljo (ker so zadnjih 5 let v moji sobi mački spali na njem in je bil tako kosmat, da ni šans, da ga še kdaj spucam - ovca + magneti not) .. smo obujali pol spomine s starši, da je bla fora, da so me ful kolena bolela par let zapored .. in so se enkrat teli bioenergetiki najavili, da pridejo mal prečekirat položaje postelje in to .. pa da sta v bistvu oči&mami imela najbolj narobe posteljo postavljeno, sam kao fensi na novo zrihtano spalnico z vodno posteljo pa so vedeli, da njima ne bodo nič prodali, pol so šli pa na to, da jaaaa, pri hčerki glih čez kolena gre sevanje ... in nadvložek za ful dnarja takrat .. ampak za hčerko pač, valda da so dal dnar ok, kul thanx za razlago se precej strinjam .. tud jaz spraševala, da na kolk m deluje ta kocka pa je bilo menda rečeno, da kar za vsak prostor, kjer se velik zadržuješ po eno moj drago je itak precej Alan_New kar se telih stvari tiče, tko da me je presenetilo že to, da je sploh tolk resno vzel, da razmišlja mal .. sva pol razmišljala, da zihr bolj na globoko in na daljši čas deluje, če se sam tolk senzibiliziraš, da znaš tele stvari spucat, če so, ker kocke/kristalči so sam neki zunanji pripomočki .. po moje predvsem za placebo efekt bolj ali manj, da ma oseba občutek, da jo nekaj varuje in se že zarad tega bolj pozitivno naravna in voila! pol problemov izgine ... podzavestni vzorčki, ja, predvsem to .. sam je dost zaj* pri skor 40ih začet delat na tem in se prepričat, da je lajf pozitiven in kul in da bed stvari, ki se ti dogajajo al pa jih tko vidiš niso nujno take, kot jih vidiš, če jih še s kake druge perspektive pogledaš .. če te je do zdaj skor vse prepričevalo v nasprotno meh .. working on it Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moon light 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Okultni zakon namreč pravi- napad na človeka je napad na kozmos oz. na Boga...in bolj ko je zavesten človek kateri to dela ali pa napadeni hujše so lahko posledice... Ej ful se drugač s tabo strinjam..v vsem.. Samo bi pa še neki dodala..vrne se ti itak nazaj, tako da te še bolj prizadane..po navadi je to tebi ali pa tvojim otrokom, ki jim pa itak želiš najboljše.. In iz mojih izkušenj glede tega lahko povem, da se je zgodilo prav to- otroka tete imata nenehno zdravstvene težave- eden od njiju je imel oz ima alergijo na vse živo kar se spomneš.. ko je bil podojen, je takoj ratal čisto rdeč in do krvi se je spraskal vedno. Un tadrugi ma tud ful težave, more vsak tedn na klistiranje hodit.. Ampak, nekateri tukaj bi to seveda pojasnili z naklučjem... Ampak se ti pa zasmiljo otroci, ker so nedolžni, pa pol oni kasirajo grehe staršev.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 E Alianči kristalčkov jaz ne bi metal v isti koš kot raznorazna zaščitna sredstva...vsak kristal ima pač svojo vibracijo oz. frekvenco delovanja in pač učinkuje na tist organ oz. del telesa ki je blizu tej vibraciji...vsak organ ima namreč svojo vibro...organi pa so povezani z meridiani, meridiani s čakrami, te pa z auro...skratka kristalček vpliva tudi na določen del aure in jo lahko do določene mere uravnovesi...govorim o takih kristalčkih kot so omenjeni tudi tukaj na LNF... Kar se pa tiče ostalih predmetov so pa lahko tudi učinkoviti, če so narejeni pravilno in iz pravega materiala...to danes je pa bolj industrijska proizvodnja, sumljivi izdelki...se pa recimo na sto takih izdelkov najde tudi en res dober...take stvari so znali delat v Atlantidi in tudi pozneje v starodavnem Egiptu potem se je pa znaje o tem izgubljalo, sedaj se pa počasi vračamo in spoznavamo iste zakonitosti kot so jih že takrat...skratka to je kao za prvo pomoč...potem pa sledi ozaveščanje vzorcev...tralala... Dam primer tistih kozarcev, ki imajo nek simbol spodaj, kao da poživijo vodo...pustiš vodo ne vem koliko časa, recimo pol ure in popiješ...jaz bi 3x izgovoril neko mantro v minutki ali dve in bi učinek bil isti ali celo večji.........namesto da bi nosil kristalčke na sebi cel dan, bi izgovarjal mantro al pa kakšno sveto besedico 5-10. min, lahko tudi med hojo...tralala... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce001 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Evo, eno čist praktično vprašanje ..a pol ste vi, čarovniki taki in drugačni sposobni tko na daljavo enga prečekirat, kakšni duhci ga obletavajo in kaj mu delajo? zanč je nekdo mojemu dragemu razložil, da ma mogoče probleme z zdravjem in jobom in lajfom zato, ker ma temne duhce nalepljene nase .. v naslednjem trenutku mu je neko varovalno kocko za 150€ prodajal sva mela pol mal debate doma, tud o tem, da če vzamemo, da vse res, kolk zaščitna kocka pomaga in kolk si lahk bolj sam pomagaš pa tko ... naj ti raložim- vsaj poskušam -ne bi glih rekla duhci, zame so bol sile,ki se pretekajo po svetu in kar bi jaz svetovala je zaščita proti negativnemu kar je pa za vsakrga posameznika odvisno kaj potrebuje- vedno je potrebno vedeti vzrok- kaj je v ozadju- a so to "duhci" - no ja kocke ne vem če bi pomagale, ker ja no nismo v nadaljevanki- une tri sestre charmend- k majo kristale pol pa ..... tu pride bol v poštev zaprtje "aure" za "negativne stvari" kar je pa težko- sploh če je človek nejeverni tomaž dostikrat pride do tega kar je blo že napisano da človek tudi ko vidi ne verjame in ja s tem poskuša živeti, no ja sej imajo nekateri prav včasih je težko živeti v svetu, kjer to ne obstaja če sam verjameš v to no in ja bolje je da si pomagaš sam kot pa da kupiš nekaj kar je t.i. muc v vreči xsmx xsmx kar se pa dela tič no ja ta je malo bol težka sej gre tudi na daljavo samo ne z "duhci" kot sem omenila jaz bi raje rekla sile kot pa duhovi- se smešno sliši dela se na človeku nič-vsaj jaz ne temveč okrog njega- no vsaj jaz tako delam, človek mora ostat nedotaknjen sej kot je normalno se bo zopet nekdo spotaknu in ja nič ne prodajam-normalno delam zaston tko da nisem pa ravno pravi naslov za 100% ralago lažje je to pokazati kot pa raložiti aja pa da še za biznis dodam tu se ne bi splačal-predrago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Ej ful se drugač s tabo strinjam..v vsem.. Samo bi pa še neki dodala..vrne se ti itak nazaj, tako da te še bolj prizadane..po navadi je to tebi ali pa tvojim otrokom, ki jim pa itak želiš najboljše.. In iz mojih izkušenj glede tega lahko povem, da se je zgodilo prav to- otroka tete imata nenehno zdravstvene težave- eden od njiju je imel oz ima alergijo na vse živo kar se spomneš.. ko je bil podojen, je takoj ratal čisto rdeč in do krvi se je spraskal vedno. Un tadrugi ma tud ful težave, more vsak tedn na klistiranje hodit.. Ampak, nekateri tukaj bi to seveda pojasnili z naklučjem... Ampak se ti pa zasmiljo otroci, ker so nedolžni, pa pol oni kasirajo grehe staršev.. Če človeček zavestno dela pizd***** z namenom nekomu škodovat dobi poleg tiste porcije, ki jo je poslal še obresti...To z otroki je pa družinska karma...na kratko povedano otroci so skasirali podzavestne vzorčke oz. programčke, določene travme...od mame, očeta in še malo nazaj po rodovni liniji... In včasih morajo bioterapevti najprej začeti pri starših...in lahko se zgodi da potem pri otroku ni treba nič čarat, ker se karmične vezi do takrat že razrešijo... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 nekoč sem delala z eno na liniji, ki... mah sej nom vsega pisala, v glavnem, med drugim je v bistvu ful folku "vidla" da majo urok, in so potem morali klicariti po 5x vsaj (in ful dolge klice), kao da jih bo 'oduročila'. Vem, takih je ful, sam pazi to! Ona je vmes jedla sendvič, šla na wc in takšno! jap, , ona je bla tud edina, k je nardila 120 minut v eni uri. x:DxJih je kar po par hkrati štepala pa oduročevala...(pač odprti telefoni, da je not pritekalo)No men se je zagabilo in je to bla zadnja linija na kateri sem delala (na eni je blo pa super, smo bli "sami fajn" )aja saj res: celo meni je prodajala da imam nekakšen urok (črna soseda pa take fore ), sam sem rekla da ne kupim oz. da ni nč tacga, no potem je nehala, k je vidla da nisem iz tapravga testa zanjo Zakaj se ti je zagabilo? Tista pač tako dela. Enim je dovolj, da pokličejo na tako linijo, eni pokličejo na vročo linijo, eni potrebujejo ljudi kot sta Brezo in gold, ki še malo z rokami mahata okoli in nakladata ezoterične floskule, da zgledata kao učena in polna znanja, ti delaš astrološke karte in domišljijo vnašaš v neke namišljene povezave med določenimi planeti in določenimi ozvezdji itd. itd. Vsak dela na svoj način in "pomaga" ljudem. Evo, eno čist praktično vprašanje ..a pol ste vi, čarovniki taki in drugačni sposobni tko na daljavo enga prečekirat, kakšni duhci ga obletavajo in kaj mu delajo? :inocent:zanč je nekdo mojemu dragemu razložil, da ma mogoče probleme z zdravjem in jobom in lajfom zato, ker ma temne duhce nalepljene nase .. v naslednjem trenutku mu je neko varovalno kocko za 150€ prodajal sva mela pol mal debate doma, tud o tem, da če vzamemo, da vse res, kolk zaščitna kocka pomaga in kolk si lahk bolj sam pomagaš pa tko ...Aliana, če imaš preveč denarja, ti lahko prodam en poseben kamen iz našega gozda, iz bistrega potoka, ki odpravi vsak urok, prečisti energijo prostora, … ma da ti niti ne pravim, kaj vse zmore. S popustom je 500 EUR. Če pa imaš doma kakšno dokazilo o iniciacijah v katerokoli sekto ali duhovno skupino ali v metodo dela, dobiš še 10% popust. 5 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Sem se spomnila približno- pač bilo mi je pomembno kar sem pisala.. Mi je pa on povedal kaj je pisalo in sem odšla iskat na podstrešje škatlo z zvezki in stvarmi od takrat... in sem se lahko samo nasmehnila..in pa čudila, kako zavraga je to mogel vedeti?..in nazadnje- verjela da ima to sposobnost.. Vidiš zgodba se že spreminja, prvotno si napisala da ni šanse da bi kdo vedel kako drugače kot z videnjem, ker ko si pisala na list papirja ni bilo nikogar v prostoru. Je pa bilo napisano ves čas dostopno med tvojimi zvezki in stvarmi. Lej ko ti bo enkrat nekdo povedal VSE o stvareh ki jih veš samo ti, ker niti nikogar drugega ni bilo v prostoru ko si to počel.. napišeš na list papirja par besed, v sobi kjer ni nikogar in ti potem ena X oseba ki je sploh ne poznaš, po parih letih pove točno kar si napisal čeprov NI ŠANSE DA BI VEDELA DRUGAČE kot z videnjem... 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. februar 2011 Prijavi Deli 23. februar 2011 Malo izobraževanja o magiji: http://www.youtube.com/watch?v=GigYWy2UmOY Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2011 Prijavi Deli 23. februar 2011 Zakaj se ti je zagabilo? Tista pač tako dela. ja, saj. Zakaj se nam sploh karkol zagabi? Saj folk pač počne svašta. Imamo pač različna etična merila in ali sprejmeš pravila oz. igro, če se greš, al pa ne in izstopiš. (*delala. preteklik. ni več živa) Malo izobraževanja o magiji: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.