Skoči na vsebino

Črna magija, prekletstvo

teja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>preveč se obremenjujete z mislijo kaj bi drugemu naredili in premalo, kaj morate pri sebi narediti..............samo toliko "magija" tudi deluje, kolikor jo sami sprejemate.....

Jp, Tomaž, se strinjam.... saj tudi sama prihajam do nekih zaključkov, da moram pri sebi "urediti" stvari in vse ostale stvari se bodo uredile same po sebi! :palec:

Res pa je tudi to, da je od nas samih odvisno, v koliki meri se nas bo "magija" dotaknila.... x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>  Zdej se več ne špilam tko kot sem se včasih. Zdej že uroka ene par mescov nisem nardil :D

Hja, to namensko pošiljanje energij in vsega zna bit tko zanimivo .....

:rolleyes:

.... no, jaz se tud ne "dotikam" tega več zadnje čase.... čeprav me je pa včeraj mal zamikalo, ko mi je oseba, s katero preživiva 5x na teden skupaj kar nekaj ur, poskušala nardit štalo - ji ni najbolj ratalo, a mene je sam namen mal razkuril.... & me je kar melo, da bi ji nekaj "sprojecirala"... :bomb: ... ma na koncu je imela srečo, da je nekdo posredoval in me pomiril.... ampak danes kar ni mogla v bližino mene.... :opica: ... ne maram, da kdo izkorišča mojo dobroto... x!x Takrat se v meni prebudi "mala čarovnica" xwitchx ... no, na koncu, ko sem se malo "ohladila", sem jo "blagoslovila" z dobroto, kar pa je njej nardilo mal štale x:px

Pa lep dan še naprej xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Hmm, ne vem kaj naj rečem. Dajte mi povedat: kaj vi res to delate ali sem samo zajebavate tukaj? Ker jaz bi sprobala, pa ne vem, kako. Sej nimam slabega namena, sploh ne. Ampak kako lahko to nardim?

Poleg tega sem polnoletna, 21 ji imam, tako da mislim, da nisem ravno nezrela in vem kaj hočem.

A mi lahko kdo kaj pomaga? Lahko mi pišete na zasebna sporočila, če kdo želi...

hm, kaj pa hočeš znat?Ne jaz se ne zajebavam, za ostale pa ne vem :D

<{POST_SNAPBACK}>Kaj res ne bom nikjer našla človeka, ki bi mi pri tem pomagal. Žal res nimam sreče, da bi koga takega poznala...:(

ja, kaj saj pa lahko vprašaš nas. :)

<{POST_SNAPBACK}>Hja, to namensko pošiljanje energij in vsega zna bit tko zanimivo .....

:rolleyes:

.... no, jaz se tud ne "dotikam" tega več zadnje čase.... čeprav me je pa včeraj mal zamikalo, ko mi je oseba, s katero preživiva 5x na teden skupaj kar nekaj ur, poskušala nardit štalo - ji ni najbolj ratalo, a mene je sam namen mal razkuril.... & me je kar melo, da bi ji nekaj "sprojecirala"...  :bomb: ... ma na koncu je imela srečo, da je nekdo posredoval in me pomiril.... ampak danes kar ni mogla v bližino mene....  :opica: ... ne maram, da kdo izkorišča mojo dobroto...  x!x Takrat se v meni prebudi "mala čarovnica" xwitchx ... no, na koncu, ko sem se malo "ohladila", sem jo "blagoslovila" z dobroto, kar pa je njej nardilo mal štale x:px

Pa lep dan še naprej xsrcx

Ja, jaz pa enga lih mislil hexat, jooj me gnus razpizdil danes. Samo sem se pomiril, za zdaj, mah smo šli vun pa ni lih preveč pameten bil, le prijazen :inocent:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Behemoth666 na kakšen način pa ti to delaš?

Stvar me sicer zanima nisem pa ravno nek fen čaranja... razen za zabavo. Razni leteči kozarčki mi še ne grejo od rok...nož pa kdaj pa kdaj nimam sicer pojma zakaj je vilco pa žlico čist simpl??? Upam da bi bo to kdo znal razložit. Jest si neznam vem sicer da nebi smelo bit nobene razlike, sam očitno pri meni je.

Sicer sem pristaš tega da je treba prvo v glavi počistit zadeve preden se spraviš delat z ognjem in vsemi ostalimi pripomočki...

Kar se tiče manipuliranja z mislimi pa tega ne uporabljam.

Čeprav se sedaj igram s tem kako bi lahko bral misli drugih, včasih so te zadeve zelo praktične. Problem je samo v tem ker pridejo v poštev res samo včasih, drugače pa če ne obvladaš imaš več problemov kot koristi...

(verjetno me bo hitro minilo x8Dx )

Clementine

Kaj bi pa ti sploh rada delala, oz naredila s tem...

Tudi gledanje avre je zelo zanimiva zadeva če nisi preveč odprt... Takrat te zna pa hitr bit strah predvsem ponoči, ko vidiš in čutiš prisotnost vsega mogočega, al pa kr naenkrat vidiš v popolni temi :palec:

Čist tko kako je sploh s specifikacijo kaj nej bi kdo znal???

zdravilec, čarovnik, mag.... al kakor koli že to gre???

Če jest prov zastopim naj bi imel mag zmožnost ukazovanja energijam. (za karkoli že)

Zadeva se pa itak potem gleda glede na učinek, ki je zmeraj obojestranski.

Črna, bela, rdeča, lunina itd.. to so pa samo zelo zožani recepti za učenje in delo.

Behemoth666 glede unih letečih predmetov a si zihr, da nisi tega delal sam sebi podzavestno... men so se že tud kugle od biljarda premikale za brezveze. Pa kolega je naredil luknjo v kozarec v katerega sem mal preveč bulu, ko je obračal s slamico led.

To da tisto noč nism mogel spati zaradi prisotnosti energij, nebi razlagal. Rečmo sam da je bil zrak tok gost ko voda....

Zaenkrat takih ponovitev še ni blo, res pa tudi da nisem več v taki psiho-fizični kondiciji kot takrat, predvsem pa nisem več tolko sproščen.

Za razliko od takrat pa sedaj vsaj vem kako reagirat, ne pa da si čist presran, ko slišiš/čutiš 2-3 različne utripe pa tko naprej...

Behemoth666

vprašal si, kaj bi sploh s tem rada. Glej, malo zapleteno je in čudno, ampak upam, da me boš razumel, pa tudi ostali.

Gre za to, da sva se s fantom pred kratkih razšla po dveh letih resne zveze. Krivo pa je marsikaj. Nekaj brezvezni prepiri, nekaj njegovi osebni problemi in okoliščine. Zdaj se mi ne da podrobnosti razlagat, ampak rada bi na nek način med naju spet priklicala nekaj pozitivne energije, upanja in volje, da še rešiva zvezo. sva sicer zdaj narazen, ampak on je zmeden in ne ve kaj bi. Jaz vidim rešitve, ampak on nekako ... ne vem. Ima pač težave sam s sabo in grenke priokuse, ker sva se zadnje čase preveč kregala in si nekako nisva znala prav povedat, kaj naju moti itd. Pač nekako sva iztirila.

a me kdo razume, kaj bi rada?

Meditiraj - in to ne tako da na nič ne misliš, meditiraj tako, da misliš na tisto kar bi rada. Npr. če hočeš da bi poravnala nesporazume, misli na to kak sta se lih pobotala ;)

Drgač pa pejd v knjižnico, je ena super knjiga Kandelar - slovar vilinskih simbolov in tam maš noter svašta. Če pa maš kako vprašanje pa vprašej borism al pa mene :D

Fajn se mej x:Xx

hej

hja, sej bi lahko meditirala, samo misliš, da bo to poslano njemu v glavo? vem, da se sliši neumno, ampak sej veš kaj mislim...

aja, sem bila včeraj v knjižnici, pa sem si sposodila tri knjige:

- Knjiga svete magije, abra-melina maga (Abraham Ben simeon)

- Knjiga urokov (Nicola de Pulford)

- Knjiga urokov (Marjetka Jeršek)

Je kdo že poskusil kaj iz teh knjig? Ona taprva, Sveta magija, je malo čudna. Piše, da moraš bit star nad 25 in da mora biti ženska nedolžna. Ne vem no...

Behemoth666, mi zaupaš, kako ti čaraš? Kako ti uspe itd.?

Lej, seveda bo šlo njemu v glavo. Sej kako pa misliš da jaz delam, no ok, uspeha neboš takoj dosegla, en teden počakej pa bo. Al pa npr. vsak dan ob isti uri meditirej po pol ure. Bolj dolgo boš meditirala, bolj hitreje se bo vse materializiralo (uresničilo).

Jah, no lej, ta magija abramelina je čist sfukana in jo je težko za razumet. Ta nicola de pulford je bolj za otroke. Marjetka jeršek pa...rajš ne komentiram :D

No, sej je na netu zelo veliko.

Jaz ti tako svetujem:

Lej, kupi si 3 rdeče sveče, jagodno ali vanilijevo eterično olje. No, lej, fajn je, da si te 3 sveče postaviš v trikotnik. Prva naj bo obrnjena prot sevru, drugi dve pa proti jugu. No prižgni sveče, kani 2-4 kapljive eter.olja v gorilnik, in se postavi-sedečki- v sredino trikotnika. in potem pa meditirej kot sem ti rekel :D Rdeče sveče, postavitev trikotnika, in kadilo, vse to ojačujejo.

Polno sreče xrainbowx :D x;)x

Aja, kako pa ti to uspe. Jah ne vem. Enostavno nardim in mi uspe. Sprva sem začel trnirat z majhnimi (spreminjla vreme pa take kozlarije) potem pa še s težjimi (človeku spreminjla voljo pa tako) Sam to je bolj črna magija : Kontrolirati človeka in vesolje.

Sam želi si zelo, pa veliko na to misli in uspeh ti je zagotovljen :D

(popravljeno)

Čakaj zdaj, ne razumem čisto. sveče razloredim po prostoru v trokotnik, kam pa dam gorilnik? kakšen gorilnik sploh rabim? enega imamo doma, takega ko spodaj daš svešo, gor pa olje - je to to? potem pa moram pazit, da so sveče dovolj narazen, da se lahko vsedem na sredino? in potem kaj? v gorilniku eno majhno svečko prižgem? je to dovolj? kaj pa moram misliti ob tem, kako se sploh meditira?

pa o nekem kadilu pišeš, kaj je to?

aja, pa še to. kdaj je najboljše to izvajat, zjutraj, čez dan, zvečer...? pa na kakšnem mestu ti to počneš, v hiši, zunaj,....? in če te slučajno kdo zmoti?

Za tiste njige pa sem si kr mislila ja, enako kot ti... :xx!:

Popravljeno -> Clementine

Clementine a se teb kej sanja o simbolih in njihovih pomenih ter, kaj lahko delaš z njimi???

Kar se tiče tega kaj je najbolje za tvojega bivšega pa če je res tok raztresen

(zakaj nisi povedala, možno pa je da pač zato ker ne ve kaj sploh bi počel, pa zato kr neki sanja).

Kar se tiče miselnih meditacij zelo dobro delujejo.

Čas celi rane

Behemoth666 mene to ful zanima kar praviš, kje dobiš knjige, zapiske???

Kar se tiče nekih knig ki sem jih so zdej bral so "uroki" danes neuporabni al pa brezvezni. To al delujejo al ne pa mi pr takih bedarijah še na kraj pameti ne pade da bi sprobaval...

Povrh tega se da 90% teh bedarij rešit vsaj na 3 različne načine. (recimo...zapeljevanje z uroki...jao pa kaj še)

Ne, na žalost nimam pojma o simbolih in njihovih pomenih, ker se s tem še nisem ukvarjala.

Moj bivši res ne ve, kaj bi. Pravi, da je zmeden, da ne vidi prihodnosti... sej je lahko zmeden. Je star skoraj 27let, pa še komaj diplomo zdaj piše, nima službe, nima keša,... Pa še kregala sva se, za brezveze. Jaz sem mu razložila, da se da s pogovorom vse rešit, samo zgleda, da še ni pripravljen. Ne vem, pred par dnevi mi je rekel, da bi me rsd videl. Pa sem rekla, da ne vem, ampak če mi bo še enkrat povedal, da ne ve kaj bi, da ne morem bit z mano itd., da raje ne. Pa je rekel, da ne ve kaj bi mi rekel, pač videl bi me rad. Sicer pa zdaj je itak bolan, jaz pa grem drug teden na dunaj za teden dni, potem pa sva zmenjena, da greva skupaj kolesarit, pa bom vidla. Do takrat pa bom probala meditirat al pa nekaj sčarat... :)

<{POST_SNAPBACK}>Čakaj zdaj, ne razumem čisto. sveče razloredim po prostoru v trokotnik, kam pa dam gorilnik? kakšen gorilnik sploh rabim? enega imamo doma, takega ko spodaj daš svešo, gor pa olje - je to to? potem pa moram pazit, da so sveče dovolj narazen, da se lahko vsedem na sredino? in potem kaj? v gorilniku eno majhno svečko prižgem? je to dovolj? kaj pa moram misliti ob tem, kako se sploh meditira?

pa o nekem kadilu pišeš, kaj je to?

aja, pa še to. kdaj je najboljše to izvajat, zjutraj, čez dan, zvečer...? pa na kakšnem mestu ti to počneš, v hiši, zunaj,....? in če te slučajno kdo zmoti?

Za tiste njige pa sem si kr mislila ja, enako kot ti... :xx!:

joooj, mah to je kao bad karma, to pa je enako ko sem sprva jaz začel s tem. Vprašanja in še enkrat vprašanja :D No lej, gorilnik lahko daš kamorkoli, ni specifičnega mesta ;) Gorilnik je lahko kakšen ti želiš. Niso pommbni detajli x;)x Ja to je to. Ja, pazi, da se nebop skurila, lahko je velik trikotnik, lahko pa majhen. Kot tebi paše. Ja, lahko že prej v gorilniku svečko prižgeš. Lej, ne meditirat. Predstavljaj si kako sta vidva s tvojim tipom skupaj, in se full štekata. Uporabi svojo domišljijo. Sam predstavljaj si čim bolj resnično, pomembni detajli. Kakšne lase ima, oči nos, občutki, pomembna sta sam vi2. Nič drgo, sam vi2. Štekaš?

Fajn se mej x;)x

Gandalf. Lej, to maš na netu svašta, sam angleško moraš znat. Pa če si v kakem velikem mestu, knjige sploh niso problem x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Gandalf. Lej, to maš na netu svašta, sam angleško moraš znat. Pa če si v kakem velikem mestu, knjige sploh niso problem x;)x

Pa kake knjige? Če to kar imam jaz, je vse samo sranje... Neki uroki brezvezni, za katere sploh ne piše, če res učinkujejo... v eni knjigi, ki kao bolj resna, pa so taki pogoji, da brezveze. star morš bit najmanj 25, pa če si ženska, morš bit nedolžna. Kaka oslarija, poleg tega je full židovsko usmerjeno. Za žide bolj. Če ne verjameš v boga, potem nima smisla po mojem...

<{POST_SNAPBACK}>Behemoth666

vprašal si, kaj bi sploh s tem rada. Glej, malo zapleteno je in čudno, ampak upam, da me boš razumel, pa tudi ostali.

Gre za to, da sva se s fantom pred kratkih razšla po dveh letih resne zveze. Krivo pa je marsikaj. Nekaj brezvezni prepiri, nekaj njegovi osebni problemi in okoliščine. Zdaj se mi ne da podrobnosti razlagat, ampak rada bi na nek način med naju spet priklicala nekaj pozitivne energije, upanja in volje, da še rešiva zvezo. sva sicer zdaj narazen, ampak on je zmeden in ne ve kaj bi. Jaz vidim rešitve, ampak on nekako ... ne vem. Ima pač težave sam s sabo in grenke priokuse, ker sva se zadnje čase preveč kregala in si nekako nisva znala prav povedat, kaj naju moti itd. Pač nekako sva iztirila.

a me kdo razume, kaj bi rada?

Nariš si kakšen vilinski simbol.... Če vama je namenjeno, bo uspelo... good luck

Scio mi nihil scire

(popravljeno)
Tukaj ste ljudje res prijazni ,lepo mi svetujete in vse, hvala vsem, ampak .... jaz pojma nimam kaj so to vilinski simboli :( pravzaprav ravno gandalfa preko zasebnih postov gnjavim ,naj mi malo razloži, kaj so to simboli. sem čisto nova tukaj in zaenkrat samo še sprašujem.... in sem res zelooo radovedna, ker sem pripravljena za to, kar si želim, narediti VSE. Pa brez skrbi, nisem ena zmešana, zatrapana najstnica. Sem odrasla mlada ženska, ki ve kaj hoče in ima velik problem, ker je izgubila nekaj kar ji pomeni največ na svetu. Popravljeno -> Clementine

Clementine mal ustavi konje :2src: :2src:

Prej sem ti že rekel da je prva pot psihologija. Napiš en spis!

Primer bi bil recimo: kaj si prej delala, ko si bla sama, kako si dojemala svet. Kako je blo ko sta začela, na sredini, na koncu. IN KAJ MISLIŠ DA BI BILO ČE BI SEDAJ NADALJEVALA SAMA...

Zadeva zna biti daljša kot si misliš, pomaga pa pri skoraj vsakem problemu. Boljše je sicer če si sposoben vse to izvesti v mislih, ker na koncu izpade, kot da bi sestavljal razsuti mozaik.

Sicer pa ponavadi ko vidiš celoto hitro tudi vidiš vse možne poti ter katere poti vodijo do cilja!

Meditacija ti je dokaj podobna zadeva, dodaš samo na koncu vizualiziranje in meditacijo...

Simboliziranje pa je recimo za na koncu ali pa če hočeš nekaj nahitro in nasilo izsilit na začetku. Ali pa recimo, da nimaš časa izvest vseh teh zadev oz. se ti neda.

Behemoth666 Objavljeno Danes ob 18:22

Gandalf. Lej, to maš na netu svašta, sam angleško moraš znat. Pa če si v kakem velikem mestu, knjige sploh niso problem 

Težje kot na vasi, ker jih ni vsaj pametnih ne! Povrhu tega moraš it v skladišče knjigo iskat ker Uporabnih knjig od vojne naprej niso smeli uporabljat. zato so vse v skladišču ali pa v antikvarjatu.Ostala jajca od kakega V. Barreta pa nebi komentiral, ker je že pri Grafologiji strelal kapitalce pri totalnih osnovah. Ostali avtorji ki ti nabijejo 50 kombinacij vsega mogočega pa nemorejo biti kej boljši.

Nažalost nimam časa skakat po vaških knjižnicah in iskat tam knjige od naših babic.

Kar se pa tiče interneta je pa gor res svašta. Uglavnem pa nič pametnega. Res pa da tega ne iščem po netu. Bi te pa prosil če mi pošlješ kak link ali pa *.doc fajl

<{POST_SNAPBACK}>Clementine mal ustavi konje :2src: :2src:

Prej sem ti že rekel da je prva pot psihologija. Napiš en spis!

Primer bi bil recimo: kaj si prej delala, ko si bla sama, kako si dojemala svet. Kako je blo ko sta začela, na sredini, na koncu. IN KAJ MISLIŠ DA BI BILO ČE BI SEDAJ NADALJEVALA SAMA...

Zadeva zna biti daljša kot si misliš, pomaga pa pri skoraj vsakem problemu. Boljše je sicer če si sposoben vse to izvesti v mislih, ker na koncu izpade, kot da bi sestavljal razsuti mozaik.

Sicer pa ponavadi ko vidiš celoto hitro tudi vidiš vse možne poti ter katere poti vodijo do cilja!

Meditacija ti je dokaj podobna zadeva, dodaš samo na koncu vizualiziranje in meditacijo...

Simboliziranje pa je recimo za na koncu ali pa če hočeš nekaj nahitro in nasilo izsilit na začetku. Ali pa recimo, da nimaš časa izvest vseh teh zadev oz. se ti neda.

Glede psihologija in spisa..... lahko napišem spis oz. lahko si v glavi predstavljam vse kar je bilo kar je itd.

pred njim ni bilo nič kaj posebej lepega(ena bedna zveza, garanje v srednji šoli, matura, odraščanje...). svet sem dojemala popolnoma drugače kot zdaj ko sem spet čisto drugačna. res, zelo sem se spremenila od takrat. čisto druga sem, delam druge stvari, razmišljam popolnoma drugače....

najlepše stvari do sedaj sem doživela ravno ob njemu in zato mi je tako prekleto hudo in sem obupana. in še huje mi je govoriti o tem. ker dokler sem ga imela ob sebi, je bilo ok, zdaj pa mi sploh ni za živet. vsaka stvar, ki jo naredim, naredim bolj kot ne na silo. kot da sem nehala živet, samo vegetiram še in čakam... in ne znam iz tega ven, vedno globlje sem.

Na sredini zveze se je že poznalo, da je slepa zaljubljenost mimo in sva se kdaj tudi skregala, imela pa sva se tudi zelo zelo rada. ampak dejstvo je, da sem jaz precej občutljiva in da so me določene zadeve preveč prizadele. no, in na koncu.... kaj pa vem. čutilo se je, da nekaj ne štima. predvsem jaz sem bila čisto drugačna kot sem sedaj. pač nisem znala ceniti kar sem imela ob sebi, ker si nisem znala predstavljati kako bi bilo, če to izgubim. sploh mi ni jasno, kako sem lahko bila tako neumna. kot da to nisem jaz.... zdaj točno vem, kaj sem imela in kaj želim. vendar se prekleto bojim, da prepozno. sem čisto izgubljena....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...