MojcaPokraculja 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 merlin je šou spat?prov pol pa lahko noč a si še tle ??? fajn supercasej nisem čist nova...deja vu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 ne sekiri se važn da maš vsaj dve al pa tri noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Moram neki povedat in vprašat. Se vam kdaj dogaja, da v enem dnevu ali pa več dni zaporedoma čutite deja vu? Ker morm priznat, da od včeraj se mi to dogaja in seveda ne prvič. Sam dons je to še bolj intenzivno kot včeraj. Moti me malo. Ker hodim in se mi to dogaja, težje se tudi skoncentriram, ker mi telo drhti, še bolj pa v glavi. Upam, da bo kmalu mimo. Kdo ve, kaj se to dogaja? Se je komu to že zgodil al pa dogaja? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oceans 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 (popravljeno) Ja, tut jaz sem že mela kdaj tako močen DEJA VU, da sem enostavno vedela da je to že bilo... Pa sem nekje zasledila različne razlage zakaj pride do tega: Eni so to razlagali kot ostanek spomina oz spominjanje iz prejšnjih življenj, kjer naj bi se odločil za kaj ali pa tudi ne. Lahklo gre zgolj za spomin iz prejšnjega življenja (če seveda vanj verjameš) . Druga teorija je tudi zanimiva, gre namreč za to, da energija človeka (ali kakorkoli jo imenujete) lahko potuje in se premika hitreje kot fizično telo in potem to naši možgani razlagajo kot dogodek ali stvar, ki si jo že videl oz doživel. Gre zgolj za stotinke sekunde, vendar je to dovolj da memoriramo neko stvar. Uf, ja, ti razlagi sem zasledila nekje. Koliko pa kdo van verjame je pa spet stvar posameznika. Jaz sem nekoliko skeptična do obeh, nisem si še ustvarila popolnoma mnenja kaj bi lahko bil deja vu. Popravljeno 10. september 2007 -> oceans Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 mam feeling, da sem to temo ze brala... in tocn vem, kdo je kaj komentiral... prov fajn, mi ni potrebno za nazaj gledat objav... uglavnem:preden se inkarniramo, svoje bodoče življenje ogledamo kot v nekakšni kino dvorani z velikimi platni. In v tem "filmu" nas naši vodniki opozorijo na nekatere ključne trenutke tega življenja. Na te bi se naj spomnili skozi kak simbol ali kaj podobnega. In to je dejavu. Utrinek iz našega življenja ki smo ga že videli, le da pred inkarnacijo. Torej vedno ko doživite dejavu pomislite in poglejte okoli sebe kaj bi lahko pomenilo. Po mojem mnenju je telepatija nekaj čisto drugega kot dejavu. ta je men nekak najbljizja "razlaga... nekteri pisete, da so to "prebliski utrinki za nazaj kao spomin iz prej"... tud to se enostavno klapa s tole "razlago"... jp, dobr je pri preblisku dejavuja mal pogledat okol sebe, kj bi to lahko pomenilo... ampk, ce clovk v tistem trenutku ni dojemljiv za pomene, pa po moje, sami dejavuji med drugim nakazujejo, da je clovk na "pravi poti"... vsaj/vse dokler si "prihodnost ne navzame masko dogodkovnosti", se zlije in stece v dogodek... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrdljivi_stvor 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 hey!! (vesel božič)jst sploh nism prebrala cele teme ampak bi sam povedala da se m en to skoz dogaja (da dam en primer): zanč sm šla v mesto do čopove in sm si predstavlala da bo ena moja frendicA pršla izza vogala pa vse sm vedla že kko bo oblečena p<a kaj mi bo rekla, in k sm pršla do tja se je to res zgodil -.---?! no pol sva na kvi mal načele to temo in tko sm zdej pristala na tem forumu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Weezard 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 hey!! (vesel božič)jst sploh nism prebrala cele teme ampak bi sam povedala da se m en to skoz dogaja (da dam en primer): zanč sm šla v mesto do čopove in sm si predstavlala da bo ena moja frendicA pršla izza vogala pa vse sm vedla že kko bo oblečena p<a kaj mi bo rekla, in k sm pršla do tja se je to res zgodil -.---?! no pol sva na kvi mal načele to temo in tko sm zdej pristala na tem forumu...dober nick lol Citiraj --==[ x X x ]==-- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
baila 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 Zelo zanimiva tema o tem, kako nastane deja vu. Se vam je kaj takega že zgodilo? Kaj menite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kala* 12. junij 2009 Prijavi Deli 12. junij 2009 Ja, se mi je že večkrat zgodilo, pač čisto sekundni preblisk. Ne vem, meni to ni nič posebnega, tudi nimam kakšne posebne razlage. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 15. junij 2009 Prijavi Deli 15. junij 2009 Nic posebnega, se dogaja, marsikdo najbrž niti ne opazi. Včasih je hecno, ko za nekaj sekund, minut ali pa tudi dalj veš kaj se bo dogajalo in kaj ter kako bodo ljudje reagirali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.