lilija 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 To temo sem načela z namenom, da spoznam načine kako ljudje pridejo do delovnega mesta, do službe. Sama sem poskušala že vse možne načine, a brez vidnega uspeha. Mogoče mi res manjkajo VEZE IN POZNANSTVA. Čeprav imam sedmo stopnjo izobrazme, ne najdem zaposlitve. :xx!: Prošnje pošilam na vse razpise v dnevnih časopisih za 7. in 5. stopnjo izobrazbe. Na nekatere dobim odgovor, na vse pa ne. Pošiljala sem tudi ponudbe po firmah, a odgovorilo mi je le par večjih podjetij, da trenutno ne potrebujejo in nimajo v načrtu, da bi potrebovali, bodo pa prošnjo vnesli v bazo podatkov in v primeru potrebe tudi tja pogledali. Res, včasih sem že kar obupana, ampak tudi to nič ne pomaga. Lep pozdrav, Lilija. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 samo to ti lahko rečem, da nisi edina Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ...kako do sluzbe???Prestavis se v situacijo, ko druge izbire nimas... prihranke blokiraj za par mesecev, ce zivis pr starsih se odseli... naj bo tvoja existenca odvisna od tega ali najdes sluzbo... ce si bos tko intenzivno zelela najti sluzbo kot si zelis dihat se bo sluzba ziher najdla... ko nimas nic za zgubit mas vse za dobit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jaz sem pa 2 leti delala preko študenta, zdej me bodo pa zaposlil. (na drugo-boljše delovno mesto) Men se zmeri vse poklapa!Veliko sreče pri iskanju vsem Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 jaz trenutno delam preko študenta, iščem pa še eno službo za zraven. Sem šla za eno firmo že na dva razgovora, pa se še vedno niso odločili . Kaj zaboga imajo toliko za premišljevati.????? Ampak bomo že, upanje umre zadnje.Veliko sreče vsem iskalcem službe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Za pomoč ... pomoč pri iskanju službe "izvirna" prošnja za službo (?) Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Tina, kuko si ti vse to zapomniš... kje je kaj in kdaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Veze in poznanstva so pomembne, niso pa garancija da službo dobiš. Maš pa več šans. Zaenkrat delam še preko študenta in vsa dobra (dobro plačana in zanimiva) dela sem dobila preko poznanstev ampak ne preko familije. Običajno preko ljudi ki sem jih spoznala tako mimogrede (ko sem delala, al pa na žurkah,...).Nakaj začni, karkoli, tudi če ti ni všeč al pa ni v tvojem področju, da spoznaš različne ljudi, ki te lahko potegnejo s sabo tja kamor želiš. Nekaj jih poznam ki so na takšen način prišli do boljše službe (jest še delam na tem, pa mi gre zadnje čase bolj slabo ). Hja, sam moraš pa kaj pokazati - ne bit pasivna! Imej odpte oči včasih se ti kakšna službica vala pred nosom pa jo prestopiš da se ne spotakneš! Povzetek: in Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tina, kuko si ti vse to zapomniš... kje je kaj in kdaj... Če kadar kaj brskam in iščem, mi dostikrat teme ostanejo v spominu Pa iskalnik ej tudi fina zadeva Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.