Skoči na vsebino

Zanimive Www Strani S Področja Duhovnosti

Marsa

Recommended Posts

• 1 month later...

Živijo vsem!

Naj objavim še svoj skromen prispevek:

Kabala Ognja Življenja.

Mogoče se bo zdelo pisanje zapleteno, a je v zameno za malce več gradiva objavljeno vse, kar je potrebno za lep kos začetka poti osebnostnega razvoja s pomočjo Kabale.

Vsem LP :2src:

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Priporočam članke Richarda Farmerja, ki so objavljeni na njegovih straneh - predvsem

Embrace Tiger Return to Mountain

The Empty Boat

Meditation; An Art of Living

The Path of Practice

in še kakšnega

http://www.risingdragontaichi.com/Richardcoursepage.html

Bila sen na njefovih predavanjih in delavnicah, ko je še kdaj prišel v Slovenijo - fantastično. Če kdo izve, da bo spet slučajno prišel. naj mi prosim javi.

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Bom dal še jaz en link, ki mi je najboljiši:

http://www.geocities.com/naukivnebovzetihmojstrov/

Na tem linku je obrazloženo najvišje znanje in največje resnice. Govori o vnebovzetih mojstrih, angelih in nadangelih, odredbah ( določene besede in molitve, ki ti pomagaju v življenju ), Nadangel Mihael, Saint Germain in opisan je tudi največji dar za človeštvo:

Vijoličen očiščevalni plamen, za katerega zaprosimo in se z njim očistimo vse negativne energije.

Pojmov je kr nekaj ampak je vse lepo razloženo.

• 4 weeks later...
Ups, matjazz, same velike besede. Bom preveril in če se bom zabaval med branjem vsebine, kot sem se med branjem te najave, stran več kot upraviči svoj obstoj v soju božje milosti. Veš, ob omembi angelov, nadangelov postanem silno kritičen, kajti te besede izhajajo iz Kabale. še posebno kritičen pa postanem, ko jih nekdo meša z vzhodnjaškimi idejami (vnebovzeti mojstri so najbrž ena od teozofskih domislic - tam sem prvič o njih slišal in se kvalitetno nasmejal naivnosti dojemanja - ni lepo, a kaj morem).
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Hja, angeli in nadangeli so paketi zaveste energije v vsakomur od nas. Za koristno uporabo in nadzor nad temi energijami so pač potrebni določeni procesi. Vsakemu angelu in nadangelu je v Kabali pripisano morje lastnosti in tudi način kako te energije aktivirati. Aktiviranje angelov in nadangelov je del procesa samorazvoja in njih presonifikacija je dobrodejna pomoč. A kot sem rekel... procesi so precej natančno določeni in nujno je potrebno izpolniti precej rigorozne pogoje. Vera in nevera ( oz. pripadnost organizirani religiji) ni pomembna. A nikakor se ne da obujati čakre in govoriti o angelih. To je podobno, kot bi v avto tankal navadno vodo in bi se čudil, zakaj ne potegne. še huje je, če tankam narobe gorivo...

Pač Kabalist boste moral v kabali še kaj več dognat. In niste povsod prvi. IN če nisi prebral, je ta del forumu namenjen samo objavam www strani iz področja duhovnosti.

Kaj se tiče vijoličnega plamena sem ga jaz že izkusil. Če taga ne izkusiš ne veš kaj sploh je.

Če ima kdo kaj za rečt naj pove kje drugje na forumu in ne na tem delu foruma

Prijatelj, morebiti nisi čisto natančno prebral napisano ali pa morebiti moje besede drugače razumeš. No, saj imaš pravico do tega. Vijolični plamen - uživaj. V Kabali je vijolična barva upodabljanja in barva sefire Temelj. To je sfera, kjer biva podzavest in aktivni spomini. je tudi sedež jesodsekga ega in njegovih zemeljskih funkcij. Lepo si povedal, kaj te žene. Barva te je "izdala". Kabalisti smo naučeni, da beremo med vrsticami in razbiramo načrte znotraj načrtov. Noben kabaslist ni uspešen pri svojem razvoju, ako ne razvija vseh delov osebnosti. V to pa sodi tudi precej banalni refleksivni razum.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...