Stardragon 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Pih, kul, Stardragon! Vsec ti je budizem, Marsa ? Meni tudi, ampak se bolj sam naklonjena Tantri, pa i tantricnem budizmu - Tantra. com- Tantra- Shiva Shakti Mandalam Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 Ma ne tolk to, kot da imas tak seznam vsega tega in da si podala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ma ne tolk to, kot da imas tak seznam vsega tega in da si podala. Pred nekaj leti sem malo vec surfala in iskala zanimive strani. Evo nekaj v slovenscini o magiji Knjiga Nocne Magije - Phillip D. Williams Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 klele mate neki de nau sam newage gor: http://www.theosophy.com/ 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Zanimiv link ,Ahutk..tvoje področje, nekak...ola, nared ti kj v slovenščini, pa bo še bolj domače Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Samanizam Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 - Centri Gurdjieff - Ouspensky Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 - Spirit Art.Org Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ne vem ali je kdo ze preporucio ove strani, ampak meni so vsec - carovnice.org Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Živijo vsem!Naj objavim še svoj skromen prispevek:Kabala Ognja Življenja.Mogoče se bo zdelo pisanje zapleteno, a je v zameno za malce več gradiva objavljeno vse, kar je potrebno za lep kos začetka poti osebnostnega razvoja s pomočjo Kabale.Vsem LP Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Novi forum, namenjen predvsem carovnistvu, magiji in ezoteriji Witch.net http://www.phpbbplanet.com/forum/index.php?mforum=oshun Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Priporočam članke Richarda Farmerja, ki so objavljeni na njegovih straneh - predvsem Embrace Tiger Return to MountainThe Empty BoatMeditation; An Art of LivingThe Path of Practice in še kakšnega http://www.risingdragontaichi.com/Richardcoursepage.html Bila sen na njefovih predavanjih in delavnicah, ko je še kdaj prišel v Slovenijo - fantastično. Če kdo izve, da bo spet slučajno prišel. naj mi prosim javi. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 O, Daisy, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja, sej, res...! kwa dugaja spljoh!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Omeed 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Oglejste si tole, pa obvezno vklopit zvočnike: http://www.theinterviewwithgod.com/ Citiraj What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 http://neodruid.tk je reformiral moderno astrologijo za leto 2600 in dela na reformaciji stare egipčanske astrologije. več hijeroglifov obetamo! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 New BreathWhat's up on planet EarthOne Heart Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Nekaj novega imamo http://www.lulu.com/ra pa http://ra.95mb.comGre se za tehnologijo spreminjanja O5ebne bodočnosti. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Bom dal še jaz en link, ki mi je najboljiši: http://www.geocities.com/naukivnebovzetihmojstrov/ Na tem linku je obrazloženo najvišje znanje in največje resnice. Govori o vnebovzetih mojstrih, angelih in nadangelih, odredbah ( določene besede in molitve, ki ti pomagaju v življenju ), Nadangel Mihael, Saint Germain in opisan je tudi največji dar za človeštvo: Vijoličen očiščevalni plamen, za katerega zaprosimo in se z njim očistimo vse negativne energije. Pojmov je kr nekaj ampak je vse lepo razloženo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Ups, matjazz, same velike besede. Bom preveril in če se bom zabaval med branjem vsebine, kot sem se med branjem te najave, stran več kot upraviči svoj obstoj v soju božje milosti. Veš, ob omembi angelov, nadangelov postanem silno kritičen, kajti te besede izhajajo iz Kabale. še posebno kritičen pa postanem, ko jih nekdo meša z vzhodnjaškimi idejami (vnebovzeti mojstri so najbrž ena od teozofskih domislic - tam sem prvič o njih slišal in se kvalitetno nasmejal naivnosti dojemanja - ni lepo, a kaj morem). Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Hja, angeli in nadangeli so paketi zaveste energije v vsakomur od nas. Za koristno uporabo in nadzor nad temi energijami so pač potrebni določeni procesi. Vsakemu angelu in nadangelu je v Kabali pripisano morje lastnosti in tudi način kako te energije aktivirati. Aktiviranje angelov in nadangelov je del procesa samorazvoja in njih presonifikacija je dobrodejna pomoč. A kot sem rekel... procesi so precej natančno določeni in nujno je potrebno izpolniti precej rigorozne pogoje. Vera in nevera ( oz. pripadnost organizirani religiji) ni pomembna. A nikakor se ne da obujati čakre in govoriti o angelih. To je podobno, kot bi v avto tankal navadno vodo in bi se čudil, zakaj ne potegne. še huje je, če tankam narobe gorivo... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Pač Kabalist boste moral v kabali še kaj več dognat. In niste povsod prvi. IN če nisi prebral, je ta del forumu namenjen samo objavam www strani iz področja duhovnosti. Kaj se tiče vijoličnega plamena sem ga jaz že izkusil. Če taga ne izkusiš ne veš kaj sploh je. Če ima kdo kaj za rečt naj pove kje drugje na forumu in ne na tem delu foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Prijatelj, morebiti nisi čisto natančno prebral napisano ali pa morebiti moje besede drugače razumeš. No, saj imaš pravico do tega. Vijolični plamen - uživaj. V Kabali je vijolična barva upodabljanja in barva sefire Temelj. To je sfera, kjer biva podzavest in aktivni spomini. je tudi sedež jesodsekga ega in njegovih zemeljskih funkcij. Lepo si povedal, kaj te žene. Barva te je "izdala". Kabalisti smo naučeni, da beremo med vrsticami in razbiramo načrte znotraj načrtov. Noben kabaslist ni uspešen pri svojem razvoju, ako ne razvija vseh delov osebnosti. V to pa sodi tudi precej banalni refleksivni razum. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Hja, obstaja več vrst branja "med vrsticami". In kaj razbereš pri meni? Zakaj bi kaj razbiral? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.