Skoči na vsebino

Ležišče iz koruznega ličkanja

lia

Recommended Posts

Ja, no... moj nasvet je čist frišn xDDx in tud čist frišno sproban, ker sem rodila 3 mesece nazaj, tko da je tamala do zdej spala na tem. In kako lepo je spala! Zdej je košek namreč premajhen, ker je toooooooooooooolk zrasla, da smo jo dali v čist njeno, ta pravo posteljo :sleeping: Ko bi le še tm mela tako blazinco :OoO:

Sicer pa mal morš eksperimentirat, pa bo. Je pa to koruzno ležišče dobro tud za tiste, k so na vse alergični.

Aja, pa pol k to uporabljaš - sila ainfoh vzdrževanje: ko slečeš rjuhe, daš mal na sonce preluftat in to je to. Nč ni treba sesat, nč kopfat, nč... sam mal preluftat.

Pa prijeten spanec x:Dx

Popravljeno -> EnglBengl
živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

:palec: Tako ja.

Sem spala že na tem. In bila pokrita s pernico. Bilo pozimi, mrzlo kot šus...jaz pa spala kot drva..

Moja mama je preizkusila tudi spanje na praproti. Pravi, da je bilo fenomenalno.

Oskubila praprot, jo posušila ter stlačila v bombažno vrečo - pač v velikosti jogi vložka.

Nikakor pa na njej - praproti ne smejo spati nosečnice..bog ve kako deluje...toda zgodi se, da ženske potem splavijo..(velja tudi za živali)

In lahko noč x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 1 year later...
:inocent: glede na to, da se je treba pripravit na zimsko spanje....

:vio: me zanima, če kdo od vas spi na koruzi dobesedno x:Dx

xcivx zličkane koruze bo kmalu vsepovsod dost....torej zanima me, če kdo ve kaj o postopku kako pripraviš : izbereš , očistiš in pripraviš za ležišče...

Prosim predvsem tiste iz Bele Krajine ali pa Prekmurja, tam je tradicija obdelave tega materiala dost bolj pestra in pisana.

Šifra: Prijetno spanje brez Dormea x;)x

:eek:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...