angelit 7. maj 2014 Prijavi Deli 7. maj 2014 včeraj sem osvojila dva hribčka, potem je bila nirvana. to je bolj tisti šport, ko si na vrhu prižgeš čik. tako, da nisem športnica. sem pa bila nekoč tako debela, da so me moji pustili čakat pod Nanosom, ker nisem upala gor:D 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matej84 16. maj 2014 Prijavi Deli 16. maj 2014 Jz sm zdj počas začel nabirat kondicijo. Me pa Velebit vleče, prot koncu Maja, kak tedn divjine, mir,..Tudi jaz imam v planu Velebit proti koncu maja. Kje pa misliš štartati in za koliko dni greš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 25. maj 2014 Prijavi Deli 25. maj 2014 Sabotin s Tijico in M. Tijica je bila vzorna kužka.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.