Skoči na vsebino

Astrološke in sorodne www strani

Marsa

Recommended Posts

Hmm, ne bih se bas slozila za srbo-hrvatski jezik.

Ili je hrvatski ili jer srpski jezik.

Kakve to veze ima sa linkovima ? Ja govorim i hrvatski i srpski, a sad ucim i slovenski - sto vise jezika znas, vise vrijedis xDDx Bitno je da ljudi razumiju informacije koje prenosim. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Kakve to veze ima sa linkovima ? Ja govorim i hrvatski i srpski, a sad ucim i slovenski - sto vise jezika znas, vise vrijedis xDDx Bitno je da ljudi razumiju informacije koje prenosim.  xDDx

Stardragon,

istina je da što više jezika znaš, to više vrijediš, ali ne možeš miješati jezike, ne može biti eglesko-njemački, pa tako ni srbo-hrvatski.

A sa linkovima stvarno nema nikakve veze. Bitno je samo da uočiš razliku, jer ako ne znaš kako se tvoj jezik zove, onda ti badava znanje 10 jezika.

Stardragon,

istina je da što više jezika znaš, to više vrijediš, ali ne možeš miješati jezike, ne može biti eglesko-njemački, pa tako ni srbo-hrvatski.

Draga Antiscia...ja mogu sve sto hocu, vjeruj mi. xDDx xDDx xDDx I ponosna sam sto sam jedna prekrasna mjesavina hrvata i srpkinje, pa sam vec u ranom djetinjstvu naucila hrvatsko - srpski i srpsko - hrvatski, za mene je to naprosto tako. Nadam se da me sad neces streljati zbog toga ? xDDx xDDx xDDx

Ko sem predaval v Beogradu, sem prisotnim vnaprej povedal, da kakšna beseda morda ne bo čisto prava, pa naj mi ne zamerijo. Lahko pa uredimo prevajanje, če je treba...

Vsi so bili za to, da gremo brez prevajanja, in na koncu je bilo vse v redu, še nekaj pozitivnih mnenj sem dobil. Pa moja srbščina ni bila kaj dosti čista.

Na koncu je bolj pomembno, KAJ poveš, kot pa ali rečeš TOČNO ali TAČNO.

In konec koncev smo že v Vodnarjevi dobi, ko cel svet postaja ena mala vas in bo vedno bolj brez veze, kateri jezik je čist in kateri ne. Za marsikoga "ŽAL", ampak tako je.

(Poglejmo samo računalništvo: mi znaku @ rečemo AFNA iz nemščine, Hrvati pa MANKI iz angleščine,; noben jezik si ni zmislil kaj svojega. "Računalniščina" prodira vse bolj in bolj.)

Torej se mi zdi preganjati tu okoli "srbščine" in "srbo-hrvaščine" in "hrvaščine" popolnoma brez veze. In tu se mi izjave Antiscie zdijo čisti anahronizem. Je pa res to trenutno moda, ker se napetosti spet pojavljajo.

Ko bom februarja in marca predaval v Zagrebu (že dogovorjeno), bom izvedel isto finto: če hočete LEPO hrvaščino, me bodo pač prevajali in predavanje bo 50 % manj vredno. OKEJ? (Glede na to, da sem 13 let živel na meji (v Metliki) in da mi gre hrvaščina (nekdanja) odlično, po mojem to ni treba, če pa hočete...)

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Kakve to veze ima sa linkovima ? Ja govorim i hrvatski i srpski, a sad ucim i slovenski - sto vise jezika znas, vise vrijedis xDDx Bitno je da ljudi razumiju informacije koje prenosim.  xDDx

Natancno tako. Ko je bila Juga, smo se v soli ucili SRBOHRVASCINO. ja, potem je ekavsko, ijekavsko in ko si na hrvaskem in reces kola, radnja, je shtala, ampak RAZUMEJO pa vsi. Torej? :palec:

<{POST_SNAPBACK}>...

Na koncu je bolj pomembno, KAJ poveš, kot pa ali rečeš TOČNO ali TAČNO.

In konec koncev smo že v Vodnarjevi dobi, ko cel svet postaja ena mala vas in bo vedno bolj brez veze, kateri jezik je čist in kateri ne. Za marsikoga "ŽAL", ampak tako je.

(Poglejmo samo računalništvo: mi znaku @ rečemo AFNA iz nemščine, Hrvati pa MANKI iz angleščine,; noben jezik si ni zmislil kaj svojega. "Računalniščina" prodira vse bolj in bolj.)

Torej se mi zdi preganjati tu okoli "srbščine" in "srbo-hrvaščine" in "hrvaščine" popolnoma brez veze. In tu se mi izjave Antiscie zdijo čisti anahronizem. Je pa res to trenutno moda, ker se napetosti spet pojavljajo.

...

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
stardragon, bern, marsa :palec: ... takele prenapete so danes že res mal out... ko skoraj že povsod govorimo isti jezik... nekakšno kompjuterščino (huh, bi me slovenisti zdele direkt na grmado - čeprav - nekateri, bolj v toku s sceno, imajo pri pouku celo ure, namenjene temu 'jeziku' - vsaj nekaj, kar tamali vrhunsko obvladajo)... ločevati v času, ko se povezujemo xrolleyesx :o|o: :xx!:

Wow, Mucmac, thanx, bomo res moral spet mal se lotit tegale, sem mal pozabila niti se sploh ne kaj dost ukvarjala, super da si nasla tole in semle dala. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astrološki portal v srbskem jeziku, vključno s forumom, chatom etc., najdete na www.astrolook.com, profesionalne astrologinje Ane Rakić, ki je pred davnimi leti delala za revijo "Tajne".

• 1 month later...

Poplnoma reformirana Astronomija=Astrologija.

http://neodruid.tk

Gre se za ASTRONOMSKE pozicije komet, zvezd, kentavrjev, cubewano, plutino in zemaljskih lun, pa še velik tega. Ascendent je na iztoku in se spreminja z precesijo. Gre se za reformacijo astrologije, pol pa pride neoegipčanska revolucija in trend, gadgets, jewelery, ... :)

Novi zodijak in novi ascendenti in vse nove planete kot Orcus in Sedna.

Vsi objekti so spremljani direktno z NASA pO5trežnika in takoj dobili karakteristike. Takor imamo Quaoar, Ixion, Phous, Sedna, Orcus v 12 astroloških hiš. Sistem hiš je Night & Day House System (Pats. Pend, TM).

Ascendenti precesioni in galax so © Klaudio Zic

Planeti so natančno kjer so in hiše so kjer so, torej ni napak in 50 sistem hiš.

Neptun bo v 6ti če je pod horizontom, ne v 7mi. Vidi še horoskop Slovenije

kot ilustracijo (Mars natančno na horizontu) 00:00.

• 2 months later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pravi zodijak 28 in ta pravi ascendenti 16 na iztoku.

Zodijak namreč ima 28 ali 29 astronomskih pozicij.

Astronomi se od sedaj ne režijo več na astrologe, saj tudi astronomi večinoma ne vejo kaj je zodijak. Samo trije se tega zavedajo, pa ne delajo z zodijakom. IAU ima astrologijo v programu, tako da bom vplival.

Prepress preview http://ra.95mb.com/28

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

Ta pravi Zodijak

From: ra@sdf.lonestar.org (http://neodruid.tk)

Newsgroups: alt.astrology.moderated,alt.astrology.pro,alt.astrology.marketplace,alt.astrolog

y.asian

Subject: True Zodiac Project

NNTP-Posting-Host: 194.152.206.138

Message-ID: <16ca34cc.0506270438.40e89af4@posting.google.com>

From: "iau28" <iau28@yahoo.co.uk>

Date: Mon Jun 27, 2005 2:31 pm

Subject: Your True Ascendant + Proper Zodiac iau28

Modern astrology required the proper positions of the planets. Sites

like astro.com are in fact working with the wrong positions.

Thus we have made a reformation. The U.S.A. will discover thir true

ascendant is Ophiucus and there's much surprise in stock for all.

The project has moved to it's prepress phase hereČ

http://www.lulu.com/zodiac http://ra.95mb.com

Thanks for the attention and enjoy your true natal positions!

Klaudio Zic

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...