El Nino 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Kako postati resen človek? Kaka oseba to sploh je, ali je dobro biti resen, seveda po vašem mnenju kaj je to sploh resna oseba ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Jst sm resna. Resno. Čeprov se zezam skos, ampak k je treba, sm pa resna. Tko da, men se ne zdi, da so resni ljudje tisti, k se nikol ne smejijo. Za tiste bi rekla, da so sam zategnjeni. Resen si, če se zavedaš, da življenje ni igra in se trudiš, da bi nekaj ustavaril. Itak je pa resnost spet prisotna na več področjih. Če govorimo pa o resnosti v vezi...uf, to je pa cela debata, ker (mal bom pospološevala, se opravičujem v naprej) je ponavadi tko, da se ženske bolj zavežejo v vezi in vse bolj resno jemljejo. Ponavadi one prve začnejo razmišljat o skupnem bivanju, otrocih, poroki. Pač, drugačni smo in tega ne štekamo. In poznam velik ljudi, ki imajo vezo že več let, pa nikamor ne napredujejo, ker je tip ''neresen''. No, začela sm pa le.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 kr resno si zacela ja pridna Kako pa naj postane nekdo resen clovek? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Resno me je pogledal.Resno se je lotil študija francoščine.Je resen atlet, vsak dan trenira dvakrat.Pošluša resno glasbo in bere resno literaturo.Resen sem, pričakujem, da boš izpolnil svojo nalogo pravočasno.To delo je vredno resne vsote denarja.Vsaka resna kuhinja potrebuje vsaj en tak aparat.Imam nekaj resnih pripomb k projektu.Ostal je resen navkljub veseli družbi.Resno se je zaljubil.On je resen, lahko se zanesete nanj. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 zanimiv post Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 nino,ce si zelis biti resen, ne bo slo.ce te nekaj resnicno zanima, si tudi resno pri stvari.drugace pa...se sprijazni s tem, da si resno neresen in uzivaj ( itak je ta izraz tako sirok - glej zgoraj - da bi moral bolj specificirat, kaj zelis...ti manjka discipline, ti manjka zelja? imas vse to, pa se ti zdi, da se zabavas, kadar se 'ne bi smel' ali samo, da izpades neprofesionalno, ali nekredibilno? vse to je mogoce, se pa ne izkljucuje).torej- o kaksni resnosti govorimo tu? jaz sem na primer blazno resen clovek, pa se stalno smejim in tako dalje...stvar je v perspektivi in predvsem je resnost stvar dogovora v dolocenih kontekstih dat stvarem prave prioritete, pogledat iz prave perspektive v pravem trenutku...itd.ampak to je zrelost, ki ni nujno resnost v smislu 'nezabave' ali 'nesmejanja'. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Biti resen, v biti (vsaj zame) pomeni biti odgovoren najprej do sebe in nato do drugih. Da imaš pravila (interna) katerih ne kršiš, si v tem pogledu zvest samemu sebi.Šola resnosti?odgovornosti? - life + samodisciplinalp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Jah, Nino, za tole moraš biti kar Devica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ...resno razmisli, ce si res zelis biti resen, ker ti povsem resno povem, da je resnicno dolgocasno... peterpan4ever.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah, Nino, za tole moraš biti kar Devica. Hvala Tinka in hvala Macona, js sem nazalost resno neresen, rad bi pac bil tako malo bolj resen ne zategnjen seveda, sam mal bolj resen tk sam kot vidim nisem devica, pa resen tud ne tk, da mrbit lahk sam resno uzivam v neresnosti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ne vem, kaj sploh misliš stem, da hočeš bit resen - pospravljena soba, nobenega zamujanja več in to - če je to problem, se sploh ne trudi, ker boš vedno tak. Tudi jaz bom vedno imela popedenano sobo in vse na svojem mestu, noben me ne prepriča, da je zdravo imeti razmetano sobo. Odloči se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Mene tut resno skrbi moja neresnost.Mate prov- disciplina.kako jo pridobiš?Verjetno,če maš cilj. Kaj pa če ga nimaš in tut volje ne?A to pomen,da si zadrgnjen verjetno,al samo neumen? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 po moje bo ze prisla potreba, ce bo namen pravi.drugace pa ja....uzivat! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene tut resno skrbi moja neresnost.Mate prov- disciplina.kako jo pridobiš?Verjetno,če maš cilj. Kaj pa če ga nimaš in tut volje ne?A to pomen,da si zadrgnjen verjetno,al samo neumen? ne, to pomeni, da si len in se ti ne da zresnit jest sm pa skos resen, se ne smejem, če se drugi ne smejejo zraven, zanalašč štose bolj pozno pokapiram, da čim dlje ostanem resen...rad uničujem zabavno in sproščeno vzdušje s svojo resnostjo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2005 Avtor Prijavi Deli 27. september 2005 haha no to je tazaresen dedec ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 resno ne vem kaj je resno pri meni vcasih clovek ne ve kdaj sem kao resna.vcasih se zezam,pa imam resen izraz,zgleda kot da sem resna,vcasih pa mislim resno ,pa zgledam smesno,da se mi folk smeje,vcasih -ampak zelo zelo redko ,pa znam pokazati vec kot resno stran.temu bi rekla resno,ko enkrat na pet let nekomu pokazem zobe in ga opozorim ,da je to zadnje kar imam povedati,takrat sem smrtno resna.drugace pa je vse bolj hecno resno,ceprav je resnicno.no zabluzila sem zdej malo,ker ne vem kako bi opisala.ljudi ,ki so zadrzani,resni ali kakorkoli ..bi pa najraje mal pozgeckala ,da se nasmejijo malo in ne jemljejo vsega prevec osebno,saj je zivljenje brez nasmeha ,kot svet brez sonca. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Če hočem bit resna (vsaj zgledat tko) pol pravijo, da gledam grdo, če se smejem, pa pravijo, da sem neresna... Kakšen je resen fejs... tak? al tak tak po moje je to tak sam to je že bl brezizrazen... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Ta je resno moten neresnež Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Biti resen...postati resen... nimam pojma... Sem probal pa mi ni ratal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Resno me je pogledal.Resno se je lotil študija francoščine.Je resen atlet, vsak dan trenira dvakrat.Pošluša resno glasbo in bere resno literaturo.Resen sem, pričakujem, da boš izpolnil svojo nalogo pravočasno.To delo je vredno resne vsote denarja.Vsaka resna kuhinja potrebuje vsaj en tak aparat.Imam nekaj resnih pripomb k projektu.Ostal je resen navkljub veseli družbi.Resno se je zaljubil.On je resen, lahko se zanesete nanj. * resen, preudaren, zanesljiv....a recimo tud... ni za hece (ce je pac RESEN x!x)... torej je lohk tud brez smisla za humor... in tako dalje.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Resna nisem dovolj... tudi po mnenju drugih...na žalost... pa skrbi me, da ni še blizu čas, ko se bom zresnila... seveda pa znam bit resna v določenih zadevah - resna ko je to potrebno! Zanseljiva pa itak. Vsaj mislm... preudarna pa niti najmanj Preveč se zafrkavam... kaj bo z mano Resen - dolgočasen... ? Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Resno me je pogledal.1....KI SE NE ŠALI, NE SMEJE Resno se je lotil študija francoščine.3....KI ZAVZETO IN ODGOVORNO IZPOLNJUJE SVOJE NALOGE, DOLŽNOST Pošluša resno glasbo in bere resno literaturo.4.UMETNIŠKO VSEBINSKO BOLJ ZAHTEVEN To delo je vredno resne vsote denarja.2.....KI PRI SVOJEM RAVNANJU UPOŠTEVA SAMO POMEMBNE STVARI Imam nekaj resnih pripomb k projektu.6.KI SE NANAŠA NA ZELO POMEMBNE STVARI Resno se je zaljubil.7....SE DOMNEVA, DA BO IMELO SLABE, HUDE POSLEDICE VIR SSKJ pod točkami od 1-7 LASTNI VIR- resnost enačim s togostjo in rigidnostjo resnost človeka prehitro postara...je delo uma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ..jaz sem smrtno resna le takrat,ko me nekdo razjezi..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 slabo kaže starost je potrebn ni pa zadosten pogoj za ra zumnost tud brez tega se da živet....se mnogo takih modelov sprehaja naokoli svet se pa vrti,če si al pa te ni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.