Skoči na vsebino

Resni Ljudje

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>bejzmo  :O:  x:Dx ...

x:Dx x:px :palec:

Vanjuska, se vidi - po ikonci. x;)x x:Dx

Tko tezko je rect.... jaz o sebi tud slucajno ne mislim, da sem resna, halo? saj jemljem lajf kot nekaksno igro, vecinoma se zabavam...

vendar... lohk sem pa zlo 'resna', kot Nat, tedaj kdo misli, da je 'vse narobe', jaz pa sem sam 'resna'.

Npr. ko smo sli h kirotu, smo se hecal in vse (normalna 'predpriprava', da se bomo sprostil pa zaupal, kar je kljucnega pomena pri taki obravnavi) no in ko mi je pol zacel pac izvajat tole, kiropraktiko, sem bila pa cist resna, da je se vprasal tip, ces, kaj je zdaj (valjda je mislil da sem cist prestrasena al kaj xDDx), sem rekla, ja nic... zdaj pa tole, tretman pac, ne, kaj cem se rezhat zraven?

Pac, se skoncentriram al kaj... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aha hec, ko ga glih omenjate, saturna...

sele v zadnjem cajtu sem postekala, da je pravzaprav glavni 'krivec' za mojo zadrzanost in resnost ali hladnost in nedostopnost (kadar sem taka) glih saturn - namrec nastopa v EDINEM (x!x x:o)x) kvadratu v chartu, sam je pa z ascendentom, torej je kar zoprn kvadrat in ga tud mocno cutim oz. je zelo delujoc, ravno zato, ker ma saturn poleg tega samo se en aspekt (sextil z jupitrom).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx Jp (sam vseen bi lohk tale stara koka ze picek prej to 'postekala' - no saj sem, pac kao... sem se skoz zavedala da mam pac tole... a res je tale hladnost in odsekanost moja se kaj druzga kot pluton, ki sem pac sam njemu v glavnem to pripisovala)...

No dobr, nimam pa ga (sat) v konj. z asc :switz:

x;)x x:px

Picasso

Guest mačona
Sorry, Bern, ampak meni so ljudje s Saturnom v na ASC oz. v 1. hiši tako hecni in bi jih najraje spreobrnila. V družbi takih pa res postanem totalno otročja in nezrela. x:Dx Ker mi ni jasno, kako lahko nekdo s tako resnobo govori karkoli in se ves čas drži smrtno resno, da mi postane kar smešno. x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Resen človek kot si ga mi predstavlamo nikoli ne bo svoboden.Zakaj?Ker živi po nekih načelih, pravilh in ne po svojem občutku.Sebi postavlja čuvaja ki ga nadzoruje.

s tem se pa jaz ne strinjam, oziroma delno.

najprej je treba razjasniti pojem,kaj sploh ti jemljes pod besedo "resno".

nekateri se pocutijo svobodne in varne v "resnosti" ,ker tako cutijo od rojstva.

ljudje smo razlicni in tezka je trditev "nikoli " to ali ono.sploh pa ni nujno ,da clovek ,ki je resen,ne deluje po svojem obcutku.ravno tako ravna lahko po svojem obcutku,brez cuvaja,kot takrat ko se heca.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jest si pod izraz nekako predstavlam svojega očima ki je bil še btw Policist....veš oni znajo bit zelo resni.Železna disciplina ki je omejevala mene kot njega samega.Resnega ga je delal njegov ego.Ego je pa samouničevalec.Navzven je kralja, v notranjosti prazen.

Verjem mi da je tko veš cigančica xsrcx

V življenju je treba poslušat srce, svoj jaz in ne ljudi okoli nas, ki jih sicer poslušamo se zahvalimo za nasvet kritiko, vendar naredimo po svoje, po svojmu srčku.In resni(resni kot si jih ponavadi predstavlamo) ljudje tega ne počno.

Držat se pod kontrolo celo življenje je napor, namesto da bi se enostavno prepustil toku življenja in inproviziral kar se dogaja iz dneva v dan brez planov, omejitev.To je tisto x;)x

<{POST_SNAPBACK}>...

Držat se pod kontrolo celo življenje je napor, namesto da bi se enostavno prepustil toku življenja in inproviziral kar se dogaja iz dneva v dan brez planov, omejitev.To je tisto x;)x

xokx

Picasso

Gre za vprašanje razmerja med formo in vsebino.

Če se zelo podrejamo formi (družbenim normam, moralnim načelom, samodisciplini...) lahko trpi naša vsebina (kreativnost, dušica, vrednote...), seveda velja lahko obratno. V harmoniji eno drugemu daje podporo in smisel.

Tudi vsebina se ne more izraziti, če ji ne pomagamo ustvariti ustrezne forme.

Če imamo naprimer talent za glasbo, nimamo pa dovolj delovne etike, da bi naredili nujni delež učenja, vadbe in dela do uspeha, se ta talent ne bo mogel izraziti maksimalno v širnem svetu, ampak bomo postali najglasnejši pevec na družinskih praznovanjih.

Po mojem je tukaj ključ do razumevanja resnosti in spontanosti. Ali si dovolj predan in vztrajen, da podpreš tisto kar ti je v življenju vredno (talent, družina, ambicija, vera...) in stojiš ob tem, da se lahko maksimalno izrazi in zaživi.

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...