Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bejzmo ... Vanjuska, se vidi - po ikonci. Tko tezko je rect.... jaz o sebi tud slucajno ne mislim, da sem resna, halo? saj jemljem lajf kot nekaksno igro, vecinoma se zabavam...vendar... lohk sem pa zlo 'resna', kot Nat, tedaj kdo misli, da je 'vse narobe', jaz pa sem sam 'resna'.Npr. ko smo sli h kirotu, smo se hecal in vse (normalna 'predpriprava', da se bomo sprostil pa zaupal, kar je kljucnega pomena pri taki obravnavi) no in ko mi je pol zacel pac izvajat tole, kiropraktiko, sem bila pa cist resna, da je se vprasal tip, ces, kaj je zdaj (valjda je mislil da sem cist prestrasena al kaj ), sem rekla, ja nic... zdaj pa tole, tretman pac, ne, kaj cem se rezhat zraven?Pac, se skoncentriram al kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saturn v prvi bajti je "bolj star bolj nor", a ne? Ma ja, vidiš mene ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 aha hec, ko ga glih omenjate, saturna...sele v zadnjem cajtu sem postekala, da je pravzaprav glavni 'krivec' za mojo zadrzanost in resnost ali hladnost in nedostopnost (kadar sem taka) glih saturn - namrec nastopa v EDINEM (x!x ) kvadratu v chartu, sam je pa z ascendentom, torej je kar zoprn kvadrat in ga tud mocno cutim oz. je zelo delujoc, ravno zato, ker ma saturn poleg tega samo se en aspekt (sextil z jupitrom). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj te noben ne sili, da hodi vanjo ali sodeluj v tej temi, če je to preveč za tvoje možgane! ja to pa je čist preveč za moje možgane, da bi bil resn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha hec, ko ga glih omenjate, saturna...sele v zadnjem cajtu sem postekala, ..."vse ob svojem času," pravi Saturn anede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jp (sam vseen bi lohk tale stara koka ze picek prej to 'postekala' - no saj sem, pac kao... sem se skoz zavedala da mam pac tole... a res je tale hladnost in odsekanost moja se kaj druzga kot pluton, ki sem pac sam njemu v glavnem to pripisovala)...No dobr, nimam pa ga (sat) v konj. z asc Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Sorry, Bern, ampak meni so ljudje s Saturnom v na ASC oz. v 1. hiši tako hecni in bi jih najraje spreobrnila. V družbi takih pa res postanem totalno otročja in nezrela. Ker mi ni jasno, kako lahko nekdo s tako resnobo govori karkoli in se ves čas drži smrtno resno, da mi postane kar smešno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Resen človek kot si ga mi predstavlamo nikoli ne bo svoboden.Zakaj?Ker živi po nekih načelih, pravilh in ne po svojem občutku.Sebi postavlja čuvaja ki ga nadzoruje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Resen človek kot si ga mi predstavlamo nikoli ne bo svoboden.Zakaj?Ker živi po nekih načelih, pravilh in ne po svojem občutku.Sebi postavlja čuvaja ki ga nadzoruje.s tem se pa jaz ne strinjam, oziroma delno.najprej je treba razjasniti pojem,kaj sploh ti jemljes pod besedo "resno".nekateri se pocutijo svobodne in varne v "resnosti" ,ker tako cutijo od rojstva.ljudje smo razlicni in tezka je trditev "nikoli " to ali ono.sploh pa ni nujno ,da clovek ,ki je resen,ne deluje po svojem obcutku.ravno tako ravna lahko po svojem obcutku,brez cuvaja,kot takrat ko se heca. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jest si pod izraz nekako predstavlam svojega očima ki je bil še btw Policist....veš oni znajo bit zelo resni.Železna disciplina ki je omejevala mene kot njega samega.Resnega ga je delal njegov ego.Ego je pa samouničevalec.Navzven je kralja, v notranjosti prazen. Verjem mi da je tko veš cigančica V življenju je treba poslušat srce, svoj jaz in ne ljudi okoli nas, ki jih sicer poslušamo se zahvalimo za nasvet kritiko, vendar naredimo po svoje, po svojmu srčku.In resni(resni kot si jih ponavadi predstavlamo) ljudje tega ne počno. Držat se pod kontrolo celo življenje je napor, namesto da bi se enostavno prepustil toku življenja in inproviziral kar se dogaja iz dneva v dan brez planov, omejitev.To je tisto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Držat se pod kontrolo celo življenje je napor, namesto da bi se enostavno prepustil toku življenja in inproviziral kar se dogaja iz dneva v dan brez planov, omejitev.To je tisto Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Gre za vprašanje razmerja med formo in vsebino. Če se zelo podrejamo formi (družbenim normam, moralnim načelom, samodisciplini...) lahko trpi naša vsebina (kreativnost, dušica, vrednote...), seveda velja lahko obratno. V harmoniji eno drugemu daje podporo in smisel. Tudi vsebina se ne more izraziti, če ji ne pomagamo ustvariti ustrezne forme.Če imamo naprimer talent za glasbo, nimamo pa dovolj delovne etike, da bi naredili nujni delež učenja, vadbe in dela do uspeha, se ta talent ne bo mogel izraziti maksimalno v širnem svetu, ampak bomo postali najglasnejši pevec na družinskih praznovanjih. Po mojem je tukaj ključ do razumevanja resnosti in spontanosti. Ali si dovolj predan in vztrajen, da podpreš tisto kar ti je v življenju vredno (talent, družina, ambicija, vera...) in stojiš ob tem, da se lahko maksimalno izrazi in zaživi. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.