Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 Kaj je Mick, kaj te muči? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ma......blš, da ne povem! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 Hja, pol pa nič, ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 Le kaj je danes, da moški spol tako komentira to temo? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No pa poglejmo, čeprav je že večino dneva mimo imamo tu še vedno noč, ki ima svojo moč! Pojdite v kino in vtaknite svoje vtikače v vtičnice, samo pazite, da ne bo na koncu dvorana gledala vas namesto filma! Zatem si privoščite tortico v lokalu, kjer imajo zadosti dolge prte in ne premočno razsvetljavo, za konec pa si poplavite kopalnico! Fantje, suša je hudič, potem pa jajca pretehtajo zgornjo glavo, kar ni nikoli dobro, mora oboje biti v ravnovesju! Zdaj si pa naredila celega hudiča! Kdo bo pa brisal? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le kaj je danes, da moški spol tako komentira to temo? ...in obratno...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo bo pa brisal? Jaz bi zdej eno .......nabrisal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj si pa naredila celega hudiča! Kdo bo pa brisal? Heh, najbolje da tvoj mož! Aja, pa ne pozabi mu omenit, da se mora nujno postavit na glavo, ker baje pomaga pri bolečem vratu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...in obratno...! Srčece, jaz sem tukaj "doma"! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Srčece, jaz sem tukaj "doma"! Sosed...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, najbolje da tvoj mož! Aja, pa ne pozabi mu omenit, da se mora nujno postavit na glavo, ker baje pomaga pri bolečem vratu! Želiš, da si ga ispahne? Mora biti še za kakšno rabo, kaj bom pa z njim v bolnici? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi zdej eno .......nabrisal.... Daj mi, daj mi, daj,.......... Kdo ti pa brani! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Želiš, da si ga ispahne? Mora biti še za kakšno rabo, kaj bom pa z njim v bolnici? , za užitek je treba potrpeti! Hm, prideš bolnico, mu prirediš striptiz in uživaš ob tem, ko vidiš, da se ne more premakniti, ampak samo milo prosi, da se ga za božjo voljo že usmili! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj mi, daj mi, daj,.......... Kdo ti pa brani! Mala, ne žeži, k te bom .......za ušeska Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> , za užitek je treba potrpeti! Hm, prideš bolnico, mu prirediš striptiz in uživaš ob tem, ko vidiš, da se ne more premakniti, ampak samo milo prosi, da se ga za božjo voljo že usmili! Žlehtnoba! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Žlehtnoba! Komu ti to? A meni, ki sem najbolj nedolžno bitje pod soncem! Seveda, potem se škorpijoni name spravijo, jasno, na koga pa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mala, ne žeži, k te bom .......za ušeska Dolga je pot prek morja in srečaš lahko se z vetrovi, ki preusmerijo te drugam in potem si sam in ne veš ne kod ne kam, sredi temnega oceana. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Komu ti to? A meni, ki sem najbolj nedolžno bitje pod soncem! Ma tam eni, ki sedi pred mojim oknom in se guga na vejici! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma tam eni, ki sedi pred mojim oknom in se guga na vejici! Se mi je zdelo, da samo nekaj škripa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dolga je pot prek morja in srečaš lahko se z vetrovi, ki preusmerijo te drugam in potem si sam in ne veš ne kod ne kam, sredi temnega oceana. ....glej jo, poetko Ma ja, bi skor blo blš se avtoceste poslužit, ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi je zdelo, da samo nekaj škripa! To so polkna! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....glej jo, poetko Ma ja, bi skor blo blš se avtoceste poslužit, ne.... 100% Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 Ah škorpijoni, za samo zgago ste! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>100% Ono.....transformacija pa to, neb šlo zrihtat? Kva to ksantipa? Pih, Mick ma lunco v sco, pa nič ni sam za zgago, da veš Ajoj, bejbe bejbe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.