Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ono.....transformacija pa to, neb šlo zrihtat? Kva to ksantipa? Pih, Mick ma lunco v sco, pa nič ni sam za zgago, da veš Ajoj, bejbe bejbe Hahahaha, a Ksantipa ima asc. v škorpijonu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha, a Ksantipa ima asc. v škorpijonu! Jaz tud v 1.hiši ...torej !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz tud v 1.hiši ...torej !? Kar je dobro, ni slabo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Škorpijoni smo zgage za druge, zase ne! No, no Ksantipa, kaj pa tvoj asc.? Saj nisi ovčka! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 Beeee, beeeee....... Lahko sem tudi hudič! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar je dobro, ni slabo! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škorpijoni smo zgage za druge, zase ne! No, no Ksantipa, kaj pa tvoj asc.? Saj nisi ovčka! Hehehe, ne sam zgage, tud strupeki Aha. Se vid tud po temi, ki jo je odprla Ovčka? Hoooooo Matr sm tečn . No povem pač, da bo vsaj zadnji del današnje napovedi nekak držal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beeee, beeeee....... Lahko sem tudi hudič! Samo pravega pastirja rabiš ali pa vrtnarja! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, ne sam zgage, tud strupeki Aha. Se vid tud po temi, ki jo je odprla Ovčka? Hoooooo Matr sm tečn . No povem pač, da bo vsaj zadnji del današnje napovedi nekak držal. Ah Mick,to pa ni dobro, važn da je vlažn, pa da ne gre v prazn! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo pravega pastirja rabiš ali pa vrtnarja! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, ne sam zgage, tud strupeki Aha. Se vid tud po temi, ki jo je odprla Ovčka? Hoooooo Matr sm tečn . No povem pač, da bo vsaj zadnji del današnje napovedi nekak držal. Radi pikamo in pokamo! Za tečnobo je samo eno dobro zdravilo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo pravega pastirja rabiš ali pa vrtnarja! Vidiš, kako ti dobro veš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš, kako ti dobro veš! Izkušnje, svakinja! No, saj si na dobri poti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nič ne bo fant! Priložnost zamujena, ne vrne se nobena! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izkušnje, svakinja! No, saj si na dobri poti! Oooo, to le pa lepo slišat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Priložnost zamujena, ne vrne se nobena! Tako je !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oooo, to le pa lepo slišat! In brat! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>In brat! Ja, oboje! Pozabila sem omenit, da je jutri na sporedu sex post, lahko samo sline cedite, ko bom jaz kaj sočnega napisala in slinčke nabavite, da ne bo teklo preveč! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, oboje! Pozabila sem omenit, da je jutri na sporedu sex post, lahko samo sline cedite, ko bom jaz kaj sočnega napisala in slinčke nabavite, da ne bo teklo preveč! Jaz sem ga že prekršila! Prepovedi imamo zato, da jih kršimo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem ga že prekršila! Prepovedi imamo zato, da jih kršimo! Tebi itak prepovedujem, da bereš te napovedi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, oboje! Pozabila sem omenit, da je jutri na sporedu sex post, lahko samo sline cedite, ko bom jaz kaj sočnega napisala in slinčke nabavite, da ne bo teklo preveč! nevem kaj je s temi posti vsakic ko se spravim nad post ne zdrzim niti ene ure.... brez da bi navalil na stvar zaradi kere se postimo torej se na mnogo postov Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebi itak prepovedujem, da bereš te napovedi! Jaz jih udejanim, če so mi všeč ali kršim, če mi niso! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jih udejanim, če so mi všeč ali kršim, če mi niso! Ja, škorpija, kaj pa drugega! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, škorpija, kaj pa drugega! Ssssssss Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ssssssss Ajsssss, ja! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.