Fishy lover 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jok brate, odpade! Imam enega čisto dovolj! Kdor veliko govori, malo naredi! Zato manj besed in več dejanj! Ksantipa si želi še gimnastike, zato kar veselo na delo! Nevem, kdo tukaj več govori! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolje bi bilo, če nebi! :xx!: Ali je bilo tako :xx!: ? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nevem, kdo tukaj več govori! Ti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali je bilo tako :xx!: ? Ja, tako :xx!: , je bilo! Jaz bi raje koga drugega v kiklci! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tako :xx!: , je bilo! Jaz bi raje koga drugega v kiklci! Katerega? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katerega? Visokega, črnega škorpijona! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Visokega, črnega škorpijona! Tvojega trenutnega? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fishy lover 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti! Kar mojo ribo vprašaj, kdo govori in kdo kaj naredi! Meni se zdi kar potešena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar mojo ribo vprašaj, kdo govori in kdo kaj naredi! Meni se zdi kar potešena! Glede na to, da ima energijo za pisanje, bolj slabo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvojega trenutnega? Nevem o čem govoriš, saj je samo fukač! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nevem o čem govoriš, saj je samo fukač! Pa ni tak? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ni tak? Tak je, tak! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tak je, tak! Sem vedela! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem vedela! Good for you! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Grem do konca izpolnit tvojo napoved! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 Jaz tudi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 no, potem je to treba obvezno vsakodnevno prakticirat, da nas kdaj ne ujame nerazsodnost...ali pa jemati tablete Bilobin, ali kaj so že...me zanima, kaj vam je bolj všeč, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ok, meni je prav Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 S hojo bo hudič se bom raje peljala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>S hojo bo hudič se bom raje peljala! Kam pa? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kam pa? Za začetek v bolnico, potem pa na kosilo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za začetek v bolnico, potem pa na kosilo! Mamma mia, imaš pa pozno kosilo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mamma mia, imaš pa pozno kosilo! Pa ne zdaj, čez približno enajst ur! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ne zdaj, čez približno enajst ur! Aha, jaz bom pa škotom kiklce dvigovala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, jaz bom pa škotom kiklce dvigovala! Samo ne pretiravaj, da ne boš imela težav z roko in usti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.