Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič sanj, resnica! Bomo videli, kako me bo Katrina polulala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bomo videli, kako me bo Katrina polulala! Prej si rekla, da boš ti mene zdaj se pa odloči! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prej si rekla, da boš ti mene zdaj se pa odloči! Ja bom te ja, in to dvojno! Boš dobila tak spominček, da ga v življenju ne boš pozabila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja bom te ja, in to dvojno! Boš dobila tak spominček, da ga v življenju ne boš pozabila! Suvenir za na klavir! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Suvenir za na klavir! O ja, fino bo pasal gor! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ja, fino bo pasal gor! Pasala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pasala! , pojdi pogledat kaj sem nekje v šepetanjih napisala.....o šivanju! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> , pojdi pogledat kaj sem nekje v šepetanjih napisala.....o šivanju! Kje? Ne najdem! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje? Ne najdem! Enkrat zjutraj, en ali dva dni nazaj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 hvala vama, dragi punci, za tako zanimivo branje, zelo sem užival Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 Kaj sploh hodiš v to temo, če ti potem tema pade na oči, ko vidiš kaj vse si zamudil? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 Več besed kot dejanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 saj od vaju, punci, nisem pričakoval nič drugega, kot samo branje, tako, da sem čist zadovoljen z rezultatom...saj pravim, da je od vaju kaj več nesmiselno pričakovat mačona Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 Dobro jutro, vsi ki ste potešeni in vsi, ki niste! Včeraj sem preveč škotom kiklce dvigovala, sedaj imam pa probleme! Pa poglejmo, kaj bi vam danes prav prišlo, za prvi jutranji šok in osvežitev si privoščite kakšno gimnastiko, ampak ne preveč raztezanja, saj ne želite preostanek dneva preživeti v bolnici! Če pa se vam slučajno kaj takega zgodi, pa vnesite malo pestrosti v svoje spolno življenje, tudi zdravniki niso od muh! Odpravite se po nakupih, oblačenje in slačenje zagotovljeno, vlaga tudi, pazite le, kakšne zvoke boste spuščali, da vas ne pride kakšen "organ" pogledat! Pa tudi, kakšnega spominčka ni preveč pametno puščati! Fantje, ne preveč nogometa igrat, škodi lepoti, pa še genitalije so na udaru! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 A zdaj seksualna napoved izvira že iz čiste domišljije, nič več iz pogleda v karte? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>A zdaj seksualna napoved izvira že iz čiste domišljije, nič več iz pogleda v karte? Oh, vse je iz kart, samo ne da se mi jih pisat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 aja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro, vsi ki ste potešeni in vsi, ki niste! Včeraj sem preveč škotom kiklce dvigovala, sedaj imam pa probleme! Pa poglejmo, kaj bi vam danes prav prišlo, za prvi jutranji šok in osvežitev si privoščite kakšno gimnastiko, ampak ne preveč raztezanja, saj ne želite preostanek dneva preživeti v bolnici! Če pa se vam slučajno kaj takega zgodi, pa vnesite malo pestrosti v svoje spolno življenje, tudi zdravniki niso od muh! Odpravite se po nakupih, oblačenje in slačenje zagotovljeno, vlaga tudi, pazite le, kakšne zvoke boste spuščali, da vas ne pride kakšen "organ" pogledat! Pa tudi, kakšnega spominčka ni preveč pametno puščati! Fantje, ne preveč nogometa igrat, škodi lepoti, pa še genitalije so na udaru! To je pa nekam švoh prognoza.. ...bo treba kaj spremenit v dejanjih.. Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro, vsi ki ste potešeni in vsi, ki niste! Včeraj sem preveč škotom kiklce dvigovala, sedaj imam pa probleme! Pa poglejmo, kaj bi vam danes prav prišlo, za prvi jutranji šok in osvežitev si privoščite kakšno gimnastiko, ampak ne preveč raztezanja, saj ne želite preostanek dneva preživeti v bolnici! Če pa se vam slučajno kaj takega zgodi, pa vnesite malo pestrosti v svoje spolno življenje, tudi zdravniki niso od muh! Odpravite se po nakupih, oblačenje in slačenje zagotovljeno, vlaga tudi, pazite le, kakšne zvoke boste spuščali, da vas ne pride kakšen "organ" pogledat! Pa tudi, kakšnega spominčka ni preveč pametno puščati! Fantje, ne preveč nogometa igrat, škodi lepoti, pa še genitalije so na udaru! Je bilo včeraj preveč gimnastike! Fuk pavza! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je bilo včeraj preveč gimnastike! Fuk pavza! Končno!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> za prvi jutranji šok in osvežitev si privoščite kakšno gimnastiko, ampak ne preveč raztezanja, kar zadaneš ti pridna Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Končno!!! Pri tebi tudi? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri tebi tudi? Uh, če bi ti vedela, koliko časa že.....bi kar poletela do mene.... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh, če bi ti vedela, koliko časa že.....bi kar poletela do mene.... Da bi? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 12. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da bi? O, bi bi..... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.