Skoči na vsebino

Seksualna napoved za danes

Ksantipa007

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Po moji trenutni volji, sem izvlekla naslednje karte: pikovega in križevega As-a ter karino trojko x:px

Danes morate zamenjati vsaj štiri različne položaje. x:px Sredi spalnice si pogrnite brisačo in se delajte, da ste na plaži. Da ne pride do izsušitve, naj poskrbi vaš parner med vašimi nogami. x:px Po začetni vročini prija hladen tuš, samo pazite, da vam ne poplavi kopalnice. x:px  Dan posvetite tudi prijetnim stvarem kot so košenje trave, vožnja po toboganu in vsesplošno namakanje. x:px  Pri vseh stvareh pa morate biti priključeni na partnerja! x:px  x:Dx

P.s.s x:px  Bratec, če boš kdaj brez ideje iz katerega kota jo bi, se obrni kar name za osebno seksološko napoved! x:px  x:Dx

...vecer....

Pikov + Krizev As + Kara 3 =

Dobila si placilni nalog za vsoto okoli stevilke 3 (3.000, 30.000 tolarjev, najbrz kaksna kazen, ne?).... noc .... Binga-Bonga

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 359
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem kar malo zanemarila to temo :sori: , ampak kaj ko ni in ni šlo z jezika, da seksat ne smete sploh! :vragec: Zakaj bi bilo samo enim luštno! :vragec: x:Dx x:px

Sem že pogrešala tvojo napoved! :inocent: x:Dx Sem morala improvizirati! x:px :vragec: x:o)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

O, ti revca.....se bom posebej zate potrudila in jutri napisala kakšno jebozovno napoved! x:px x:Dx

Za nas naj bodo lahke poze x:Dx tipi pa lahko stojijo tudi na glavi! x:px :vragec: x:Dx

Naj kar začne vadit! x:Dx Stoja vedno pride prav!

Ja, tudi če mu sedaj povem, bo prepozno.....ne bi pa rada da me kam zaprejo, zato ker bi se revež polomil! x:Dx :vragec: x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Sem kar malo zanemarila to temo :sori: , ampak kaj ko ni in ni šlo z jezika, da seksat ne smete sploh! :vragec: Zakaj bi bilo samo enim luštno! :vragec: x:Dx x:px

Hehe, smo kar veselo kršili tvojo nenapovedano napoved..... :vragec: x:Dx Po tem sodeč je zame boljš, da ne napoveduješ..... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hehe, smo kar veselo kršili tvojo nenapovedano napoved..... :vragec: x:Dx Po tem sodeč je zame boljš, da ne napoveduješ..... xcivx x:Dx

Vi ste tako ali tako primerki zase! :vragec:

Sheakespeare

Ja, tudi če mu sedaj povem, bo prepozno.....ne bi pa rada da me kam zaprejo, zato ker bi se revež polomil! x:Dx :vragec: x;)x

Tako hitro bo?:OoO: :fiju: :onfire:

Potem sva oba packa x:px ker ne poslušava kar nama rečejo! x:Dx :vragec:

Torej ne beri napovedi, pa je! x:px :vragec: x:o)x

Hehe....mah jo preberem, da vidim kaj ti pričakuješ tega dne na seks področju..... x:o)x Nardim pa tko po svoje, valjda x;)x

Katrina......packa forever? x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hehe....mah jo preberem, da vidim kaj ti pričakuješ tega dne na seks področju..... x:o)x Nardim pa tko po svoje, valjda x;)x

Katrina......packa forever? x;)x x:Dx

Bitch forever! x:px xsuperx

Uuuu, kot blisk! :inocent: x:Dx x:px

Uuuu, nevihta! x:px x;)x x:Dx

Raje napiši napoved, da gremo v akcijo. x:Dx x:px :vragec: Če že maš ideje pa to. :inocent: Je fajn kaj novega sprobat. :vragec:

Ja folk, kje imate pa domišljija x:o)x , treba malo pičko poslušat! x:Dx :vragec:

Like a blue racer! x:Dx x:o)x

Heh, raje ne pomislim, kaj potem mene čaka! :shuriken:

Sheakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...