BINGA-BONGA 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po moji trenutni volji, sem izvlekla naslednje karte: pikovega in križevega As-a ter karino trojko Danes morate zamenjati vsaj štiri različne položaje. Sredi spalnice si pogrnite brisačo in se delajte, da ste na plaži. Da ne pride do izsušitve, naj poskrbi vaš parner med vašimi nogami. Po začetni vročini prija hladen tuš, samo pazite, da vam ne poplavi kopalnice. Dan posvetite tudi prijetnim stvarem kot so košenje trave, vožnja po toboganu in vsesplošno namakanje. Pri vseh stvareh pa morate biti priključeni na partnerja! P.s.s Bratec, če boš kdaj brez ideje iz katerega kota jo bi, se obrni kar name za osebno seksološko napoved! ...vecer....Pikov + Krizev As + Kara 3 =Dobila si placilni nalog za vsoto okoli stevilke 3 (3.000, 30.000 tolarjev, najbrz kaksna kazen, ne?).... noc .... Binga-Bonga Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sem kar malo zanemarila to temo , ampak kaj ko ni in ni šlo z jezika, da seksat ne smete sploh! Zakaj bi bilo samo enim luštno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 je napoved taka ane, pa luna v skorpijonu pa vse, pa nc... heh da vidmo ce bo kaj boljs naprej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sem kar malo zanemarila to temo , ampak kaj ko ni in ni šlo z jezika, da seksat ne smete sploh! Zakaj bi bilo samo enim luštno! Sem že pogrešala tvojo napoved! Sem morala improvizirati! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 O, ti revca.....se bom posebej zate potrudila in jutri napisala kakšno jebozovno napoved! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 O, ti revca.....se bom posebej zate potrudila in jutri napisala kakšno jebozovno napoved! Za nas naj bodo lahke poze tipi pa lahko stojijo tudi na glavi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Za nas naj bodo lahke poze tipi pa lahko stojijo tudi na glavi! Hm, uredu, potem moram povedat Leonu, da naj stoji na glavi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Hm, uredu, potem moram povedat Leonu, da naj stoji na glavi! Naj kar začne vadit! Stoja vedno pride prav! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Naj kar začne vadit! Stoja vedno pride prav! Ja, tudi če mu sedaj povem, bo prepozno.....ne bi pa rada da me kam zaprejo, zato ker bi se revež polomil! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sem kar malo zanemarila to temo , ampak kaj ko ni in ni šlo z jezika, da seksat ne smete sploh! Zakaj bi bilo samo enim luštno! Hehe, smo kar veselo kršili tvojo nenapovedano napoved..... Po tem sodeč je zame boljš, da ne napoveduješ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Hehe, smo kar veselo kršili tvojo nenapovedano napoved..... Po tem sodeč je zame boljš, da ne napoveduješ..... Vi ste tako ali tako primerki zase! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Itak Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Itak Torej ne beri napovedi, pa je! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ja, tudi če mu sedaj povem, bo prepozno.....ne bi pa rada da me kam zaprejo, zato ker bi se revež polomil! Tako hitro bo? Hehe, smo kar veselo kršili tvojo nenapovedano napoved..... Po tem sodeč je zame boljš, da ne napoveduješ..... Potem sva oba packa ker ne poslušava kar nama rečejo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Torej ne beri napovedi, pa je! Hehe....mah jo preberem, da vidim kaj ti pričakuješ tega dne na seks področju..... Nardim pa tko po svoje, valjda Katrina......packa forever? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Uuuu, kot blisk! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Blisk, strela in grom...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Hehe....mah jo preberem, da vidim kaj ti pričakuješ tega dne na seks področju..... Nardim pa tko po svoje, valjda Katrina......packa forever? Bitch forever! Uuuu, kot blisk! Uuuu, nevihta! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Uuuu, nevihta! Sprejemka bo kar črto potegnila! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Sprejemka bo kar črto potegnila! Like a blue racer! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Raje napiši napoved, da gremo v akcijo. Če že maš ideje pa to. Je fajn kaj novega sprobat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jaz ne znam! Prepustim Ksantipi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 Raje napiši napoved, da gremo v akcijo. Če že maš ideje pa to. Je fajn kaj novega sprobat. Ja folk, kje imate pa domišljija , treba malo pičko poslušat! Like a blue racer! Heh, raje ne pomislim, kaj potem mene čaka! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Jaz nimam tako izvirnih domislic! Vsaj na seksualnem področju ne! Zato pa hodim v to temo, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ja folk, kje imate pa domišljija , treba malo pičko poslušat! Heh, raje ne pomislim, kaj potem mene čaka! Pičko poslušat! Hurikan? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.